fbpx

Profiteer van deze UNIEKE zomer actie!

Deze actie is geldig tot en met 25 augustus 2024, 23.59 uur

  3  2
Days
:
 
  0  7
Hours
:
 
  3  7
Minutes
:
 
  4  9
Seconds

You missed out!

simpEl eN SNEL

Bouw DEZE ZOMER een QUIZ Funnel: jouw marketing systeem waar leads op de automatische piloot binnen blijven komen

Een zelfstudie training met 7 modules en een stap-voor-stap begeleiding naar een quiz die dagelijks de juiste leads en klanten binnen brengt. 

ALTIJD LEADS op de automatische piloot

De quiz is dé trend onder de weggevers en wordt steeds populairder. Je valt enorm op als je een goede, waardevolle quiz aanbiedt zodat jouw email-lijst automatisch vol loopt.

Jij bent de EXPERT in de ogen van jouw droomklant

Jij positioneert jezelf als de expert doordat je de juiste vragen stelt en laat zien dat je kennis van zaken hebt door jouw geweldige resultaatpagina's. De klant ziet jou meteen als expert.

Meer omzet, minder marketing

Je krijgt veel mogelijkheden om je leads te segmenteren en gerichte marketing te doen richting je droomklant. Zo maak je meer omzet met minder marketing zodat jij je droomleven opbouwt. 

Waarom een Quiz Funnel?

Op het VrijheidsOndernemers® hoofdkwartier weten we dat je een krachtige, florerende ondernemer wilt zijn. Om dat te bereiken heb je een topaanbod, klanten en omzet nodig.

Het probleem is dat je nog niet weet hoe je de juiste klant aantrekt waardoor je je gefrustreerd en geblokkeerd voelt. Wij geloven dat experts zoals jij goed beloond moeten worden voor hun werk. Het zou niet zo mogen zijn dat jij je te pletter werkt en nog steeds te weinig geld hebt. 

We begrijpen dat we allemaal op nul zijn begonnen en dat is waarom we de quiz funnel als antwoord zien en we jou stap-voor-stap begeleiden bij het neerzetten van jouw lead machine die jou op de automatische piloot toffe klanten brengt.

 Dit doen we door jou in 7 stappen super gestructureerd en zo simpel mogelijk uit te leggen hoe jij jouw quiz bouwt. 

Boek de Quiz  Training
Bouw & lanceer jouw  quiz
Zie jouw emaillijst  groeien

Je kunt stoppen met alle andere lead magnets die toch niks of weinig opleveren en in plaats daarvan doelgericht aan jouw succes-strategie en meer vrijheid werken.

Voordat jij je inschrijft voor de training ... eerst wat achtergrond over de VrijheidsOndernemers® quiz funnel

Quiz Voordeel 01
Nooit meer ...

Vermoeiende challenges of weer een nieuw webinar. De leads komen dagelijks binnen, daar hoef ik geen moeite voor te doen. Jij hoeft geen challenges, ebooks, summits, webinars, etcetera te doen voor lijstgroei. 

Quiz Voordeel 02
Conversie

In een kleine 2 jaar tijd zijn 2.246 mensen gestart aan het maken van de Expert Factor Quiz en 1.218 mensen zijn op de emaillijst beland. Dat is een conversie van 54.2%. Dat is een enorm hoog aantal dat andere weggevers niet halen.  


Quiz Voordeel 02
Kosten

Het bouwen van een converterende quiz brengt normaliter een investering van minimaal € 3.000 mee, als je 1-op-1 werkt met een quiz funnel expert loopt dat snel op naar € 10K. Daarnaast reserveer je het beste een budget voor Facebook ads voor de continuïteit aan nieuwe leads. 

Quiz Voordeel 04
Opbrengst

Na het lanceren van de quiz schrijven zowel Jeanet als Esther direct minimaal een extra € 40.000 omzet in de boeken.

Quiz Voordeel 04
Bijvangst

Door het succes van jouw quiz ben je een interessante podcast gast of virtual summit spreker. De quiz geeft jou op die manier veel gratis exposure. 

Quiz Voordeel 04
Onderscheidend vermogen

De quiz is een weggever die opvalt en graag ingevuld wordt. Mensen delen de quiz omdat de resultaten ze veel waarde geeft.

11%
Return On Investment
54%
Conversie bij invullen
100%
Waarde en Fun

Jouw Quiz Funnel Experts:

Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemer®


Best selling auteur en één van de leidende business coaches in Nederland. Ze is nuchter, benaderbaar en toegankelijk. Haar motto: "Jouw succes is mijn succes". Ze begeleidt al mastermind groepen vanaf 2013. 

In 2016 registreerde zij het merk VrijheidsOndernemer®. Zij werkt waar, wanneer en met wie zij wil. Jeanet is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau.  Ze is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde, aflevering 300 is in zicht. 

Jeanet Bathoorn gelooft in werken vanuit flow en met plezier. Er mag moeiteloos geld naar je toe stromen als je de juiste dingen doet. De quiz gaat jou daar enorm bij helpen. 

Esther Zoetmulder - #1 Quiz Funnel Expert


Esther Zoetmulder is naast de nummer 1 Quizfunnel Expert van Nederland en Belgie ook online business strateeg, gepubliceerd auteur (en Suriname local en expert).

De afgelopen 2,5 jaar heeft zij tientallen coaches en experts geholpen bij het automatiseren van hun online (coaching) business met unieke 'Quizzen op maat' en heeft ze meer dan 150 ondernemers in haar groepstrainingen hun eigen quiz funnels helpen bouwen.

Haar methode is een authentiek en simpel systeem dat beginners snel een sterke positionering en leads oplevert en gevorderde ondernemers meer leads, overzicht, rust en omzet. 

Wat je leert en doet bij de QUIZ training

Stap voor stap bouw jij een nieuwe quiz met prikkelende vragen, goede resultaten en de beste lead magnet die je ooit hebt gehad. 


Per module werk jij zeer gedegen jouw converterende quiz helemaal uit. Het tempo bepaal je zelf. 

Module 1 - Naam en Doel van Quiz

In module 1 maak je een landing page voor de quiz, besluit je wat voor type quiz je maakt, voor wie de quiz is en hoe je quiz in jouw strategie past. Aan het eind van module 1 weet jij waarom jouw quiz waanzinnig aantrekkelijk is.

Module 2 - Jouw onweerstaanbare quiz onderwerp

In module 2 bepaal jij jouw onweerstaanbare quiz topic. Ontdek de verborgen superpowers die ervoor zorgen dat een quiz makkelijker de juiste klanten aantrekt, de aandacht vasthoudt en voor een goed gevoel zorgt over jouw merk.

Module 3 - Maak effectieve vragen

In module 2 maak jij de vragen voor jouw quiz. Je beslist over het type vraag, de categorieën, de score en weging. Daarna gooi je er een vleugje fun en betrokkenheid over zodat het echt jouw vragen worden. 

Module 4 - Schrijf inzichtgevende Resultaatpagina's

In deze module bouw jij 3 of 4 resultaatpagina's die zo waardevol zijn voor je klanten dat ze deze graag delen. Ook maak je in deze module de eerste 3 mails van je funnel klaar.

Module 5 - Converteer met een authentieke email funnel 

In deze module krijg je 25 manieren om je quiz te lanceren en te promoten zodat jouw emaillijst zich gaat vullen met de juiste klanten. 

Module 6 - Promoot en lanceer je nieuwe quiz

In deze module krijg je 29 manieren om je quiz te lanceren en te promoten zodat jouw emaillijst op de automatische piloot zich gaat vullen met de juiste klanten. 

Module 7 - Kies de juiste software voor jouw converterende quiz

In deze module leggen we 3 quiz software mogelijkheden aan je uit. Jij kiest zelf wat het beste bij je past.

Jouw zomer investering☀️

BOUW JE EIGEN CONVERTERENDE QUIZ FUNNEL -
ONLINE ZELFSTUDIE TRAINING

 

997 497

  • 7 Modules 
  • 7 Stappen
  • Jij bepaalt je tempo
  • Volledige zelfstudie training
  • 2 Experts = dubbele kennis

Bonus - ter waarde van € 297


Krijg toegang tot Esthers besloten 'Quiz Lovers Community' waar je naast de zelfstudie cursus ook de kans krijgt om vragen te stellen en met andere quiz loving ondernemers te brainstormen over de quiz die jij gaat maken voor je biz! 


FAQ

Past een quiz in mijn branche

Een quiz past in iedere branche of niche. Het is aan jouw kennis en jouw deskundigheid om de juiste vragen te formuleren en resultaten te beschrijven waar jouw toekomstige klanten van onder de indruk raken en kennis met jou willen maken. 

Welke Quiz software moet ik gebruiken

Dat is een hele goede vraag. Tijdens de online training krijg je voorbeelden van verschillende quiz software programma's. Afhankelijk van jouw behoefte kies je dan de beste. 

Hoeveel tijd ga ik reserveren in mijn agenda voor deze training

Je krijgt de beste resultaten als je tijd maakt voor de lessen, als je serieus de oefeningen doet en als je het werk achter de schermen verricht. Reken op minimaal 4-8 uur per week als je de quiz binnen 6 weken online wilt hebben. 

Kan ik in termijnen betalen

Ja. Ga naar het betaalformulier en kies daar 'betaal in termijnen'

Hoelang houd ik toegang

Je houdt toegang tot alle leermaterialen en oefeningen voor 12 maanden. Je hebt 1 volledig jaar de tijd om jouw converterende quiz te bouwen en te implementeren. Bedenk dat je binnen 6 - 8 weken je quiz klaar kunt hebben staan. De rest van de periode gebruik je voor optimalisatie.  

Wat als ik geen quiz wil maken

Zodra je in deze training stapt is de keuze aan jou om wel of niet een quiz te maken. Er is geen refund mogelijk.

Blijft een quiz onderscheidend?

De quiz training staat open voor alle kennisondernemers en het kan natuurlijk voorkomen dat een soortgelijke kennisondernemer ook een quiz maakt. Daarom is het zo belangrijk dat jij de juiste tone of voice kiest die het goed gaat doen bij jouw klanten. Een quiz is een uitvergroting van wie jij bent en waar jouw business voor staat. Door de aard van de vragen en de juiste resultaten maak jij het onderscheid. Hoe eerder je begint, hoe eerder je opvalt.

Kan ik meerdere quizzes maken

Natuurlijk kan dat. Als je eenmaal weet hoe het werkt kun je meer quizzes maken. Ons advies is om minimaal één quiz te maken die echt converteert. Dat betekent dat je na het bouwen van je quiz eerst deze quiz gaat optimaliseren en verbeteren. 

Planning

De Bouw een converterende Quiz Funnel Training is heerlijke zelfstudie. 
Jij hebt jouw quiz funnel binnen 6 - 8 weken staan omdat jij heel gestructureerd de opdrachten per module doorkrijgt.  Je bepaalt wel zelf je tempo.


Je krijgt ook al het materiaal en opdrachten zodat je er altijd naar terug kunt kijken en de quiz funnel kunt optimaliseren. 

quiz funnel

Voor wie is een Quiz Funnel geschikt?

De Quiz Funnel is het antwoord voor ondernemers die weten wat voor soort persoonlijkheden op zoek zijn naar hun oplossing. Voor ondernemers die met plezier willen ondernemen en die ook een stukje van hun persoonlijkheid willen laten zien in de quiz. De quiz funnel is zeer geschikt voor ondernemers die NIET iedere dag zichtbaar willen zijn op social media en toch graag dagelijks leads op de automatische piloot binnen krijgen. 

Doe mee en bouw jouw eigen converterende QUIZ Funnel!