Het MASTERMIND SYSTEEM Speciaal voor Experts & Kennisondernemers zoals Coaches, Trainers, Consultants, Sprekers, Auteurs, Interim Managers en Online Course Creators.

Ontdek de unieke Groei Methode waarmee jij als ervaren kennisprofessional jaarlijks over de ton (of meer) schiet zonder harder te werken of je klanten te verwaarlozen 

VrijheidsOndernemer® - "Werk waar, wanneer en met wie je wilt"

Heb je misschien een idee waarom het jou nog niet gelukt is?

Het #1 probleem van veel ondernemers is eenzaamheid. Ze worstelen om alles alleen te doen. Het gevolg daarvan is stagnatie, je bedrijf groeit nauwelijks en je voelt je gefrustreerd. Als die cirkel eenmaal begint hou je je niet aan je eigen afspraken en mis je de stok achter de deur. Dit gebeurt OOK bij succesvolle ondernemers. 

Je voelt je misschien de sukkel als jij je vergelijkt met andere ondernemers. Jij weet niet op te schalen en te groeien. Dat is niet fijn voor je zelfvertrouwen. En je potentiële klant ruikt dat. En guess what, die zegt nee tegen je aanbod. Of wat nog erger is: jij moet 'nee' zeggen tegen meer klanten, je agenda puilt al uit. 

Ik juich het toe als jij de afgelopen jaren al diverse trainingen en programma's gevolgd hebt. Jij weet vast genoeg van online marketing om de boer op te gaan. Kennis over marketing is niet langer de onderscheidend factor. Die kennis is gemeengoed geworden.

Dat betekent dat je het wel weet maar niet doet, toch? Iets houdt jou tegen ...

Je denkt dat je het zo moet doen

Je hebt een verdienmodel en marketing gekozen die voor anderen passen en jij wordt er ongelukkig of arm van. Zelfs als je genoeg omzet draait. 

Je denkt dat je hard moet werken

Je buffelt en werkt en voelt je schuldig als je niet werkt. Tijd om dat oude dogma weg te gooien. Harder werken is niet de oplossing. 

Je vertrouwt niet op jezelf

Je denkt dat het voor anderen wel is weggelegd en jij accepteert je situatie en bent eigenlijk blij dat je gewoon rond kunt komen.

Je vertrouwt niet op het universum

Je blijft denken op de 'oude' manier en ziet altijd problemen, tekortkomingen en je eigen fouten. Je durft niet groot te dromen. 

De #1 onderscheidende factor van
succesvolle ondernemers 

Het geheim van succesvolle online ondernemers komt steeds terug op hetzelfde:  
 • Ze hebben ergens verstand van: ze zijn EXPERT
 • Ze gaan voor hun doel: ze zijn GEFOCUST en hebben LEF
 • Ze omringen zich met de juiste mensen: ze zijn onderdeel van een MASTERMIND

Het geheim van succes is heel goed weten wat je wilt, de juiste dingen blijven doen en iedere dag openstaan voor feedback en verbeterpunten. Daarom zeg ik ook altijd: "Op het moment dat je in een mastermind-groep stapt verandert je leven voor altijd".

Het is eigenlijk heel logisch. 
Je bent wie je kent.  


Dus als jij als kennisondernemer je omringt met de juiste mensen, met een ervaren business coach en je stapt in een ondersteunend systeem, dan weet je wat je volgende stap zal zijn. Je weet hoe je eenvoudig klanten krijgt en je omzet minimaal verdubbelt. Het geeft rust, vertrouwen en overzicht. 

En dat is het geheim van heel veel succesvolle online ondernemers. Ze hebben steun en overzicht en leven vanuit vertrouwen en overvloed. 

Wil je weten hoe het anders kan?

Een wereld, een community, een groep mensen, een business coach ...  mensen die in jou geloven.
Die jouw potentie zien.

Waar gewerkt wordt aan je strategie, je doelen, jouw mindset, jouw groot denken.
Aan jouw SUCCES!

En niet één keer, en niet op een one size fits all manier.
Nee. Iedere week, minimaal 12 maanden lang.

Op een manier die bij jou past. 


Inderdaad, geen 3 of 6 maanden maar minimaal 12 of 24 maanden masterminden & support!


Lees hier wat andere ondernemers zeggen:

profile-pic

No bullshit, recht door zee

Mirjam Hegger - Podcast Expert

De allereerste keer dat ik Jeanet ontmoette, zal ik niet snel vergeten. Zij stond op het podium met een indrukwekkende talk waarmee meteen duidelijk werd uit welk hout zij gesneden is: no bullshit, recht door zee en met een stevige staat van dienst. Inmiddels heb ik een aantal gesprekken met Jeanet gehad en wat haal ik daar iedere keer enorm veel waarde en ook fun uit. Ik ben enorm onder de indruk wat Jeanet als ondernemer heeft bereikt en wat zij nu neerzet met haar podcast show. Haar afleveringen zijn precies zoals Jeanet is. Altijd vol interesse, geen oordeel en dat levert heel open en waardevolle gesprekken op. Je hebt er een fan bij, Jeanet!

profile-pic

Binnen 6 maanden is mijn omzet verviervoudigd

Linda Brandwijk - Zakelijk Human Design (BG5) Specialist

In een half jaar tijd is mijn omzet ongeveer verviervoudigd! Waar ik eerder het gevoel had dat ik bezig was met een hobby waar ‘muziek in zat’ voel ik me nu een serieuze ondernemer met een dito omzet. Dankzij jouw nuchtere, praktische aanpak en vele adviezen op ondernemersvlak voel ik me inmiddels een stralende expert die weet wat ze moet doen om haar business te laten groeien, vanuit plezier!

Dank je, Jeanet, voor jouw begeleiding.

profile-pic

Wát een grote hoeveelheid klanten ...

Barbara de Bruyckere - StEMPOWER Coach

Jeanet is een visionair. Zij heeft mij een paar maanden geleden dringend geadviseerd om voor mijn ‘gave’ te gaan stáán. Ook kwam zij met het idee om wekelijks een freestyle stemcoaching room + hotseat te gaan hosten. Mijn hemel Jeanet, wát een goed advies en wát een grote hoeveelheid klanten heb ik hierdoor gekregen. Zij heeft mij echt over de streep getrokken, over mijn angst heen geholpen. Dankzij haar sta ik nu waar ik sta: dé freestyle stemcoach van Nederland, die binnen een paar minuten hoort in iemands’ stem waar blokkades liggen. Mijn motto ‘Klink anders, verdien beter’, is hierdoor werkelijkheid geworden. Jeanet, uit de grond van mijn hart; dank-je-wel!!

Ik heb alles gefixt wat ik miste bij andere coaching & groepen

En geloof me, ik heb alles geprobeerd. Kleine mastermind-groepen van € 22K, grote groepen met 500 deelnemers, zelfstudie, maandelijkse calls, spreekuren, wekelijkse calls. ALLES!

En weet je wat niet werkte:

- 1 call per maand van een uur (betekent dat de rest van de maand je het zelf moet uitzoeken)

- groepen van honderden deelnemers waar je moet vechten voor een hot seat plek

- voortdurende verwijzingen naar de online omgeving (doe-het-lekker-zelf)

- alleen maar hameren op actie (werkt niet bij iedereen)

- alleen maar oog voor de succesverhalen (en waar zijn de failures en leermomenten)

- geen structuur of begrenzing voor veelpraters en veelvragers (de introvert sneeuwt onder)
- content dripping, alsof iedereen in hetzelfde tempo werkt. Nope!

Ik weet exact wat werkt, en dat zit vanaf nu in de unieke VrijheidsOndernemers® Roadmap MASTERMIND methode

1

Hoge Frequentie

We zien en horen jou iedere week. Via Zoom, live, met elkaar en met de coach. Iedere week waarin jij een stap kunt zetten of even stoom kunt afblazen. Want laten we eerlijk zijn, 1x per maand is echt te weinig. 

2

Wekelijkse Accountability

We vragen jou om iedere week het accountability verslag in te vullen zodat wij met elkaar jouw stok achter de deur zijn. Let op: je blijft zelf in the lead. Wij zijn wel blij met al jouw successen en jouw groei. We geven om je. 

3

Vaste kleine kerngroepen

Eén van de belangrijkste succesfactoren is aandacht voor jouw bedrijf en jouw situatie. Dat is de reden dat je altijd in een vaste kerngroep functioneert van maximaal 12 VrijheidsOndernemers®. Je verdwijnt nooit in de massa bij ons. 

4

Flexibele micro-community's

Voor extra challenges en taken organiseren we tijdelijke micro-community's. Je werkt dan tijdelijk samen met andere masterminders die met hetzelfde onderdeel bezig zijn. Zodoende heb je nooit het idee dat je het maar alleen moet doen. 

5

High value content 

Je krijgt toegang tot veel extra content via de VrijheidsOndernemers® video-trainingen. We doen er alles aan om jouw online leerervaring tot iets heel bijzonders te maken.

6

State of the art app

Je krijgt toegang tot de waardevolle VrijheidsOndernemers® Kajabi app waarin jouw Succes Path staat uitgelegd. Door self assessment en wekelijkse opdrachten af te ronden vlieg je door de materie heen en heb je alle tijd voor je business.

7

Een business coach die om jou geeft

Daarnaast krijg je regelmatig persoonlijke coaching van Jeanet Bathoorn en wekelijkse coaching door de Roadmap coaches.

Bonus

En er is meer!

Hoe maken we jou duidelijk dat de Roadmap Mastermind een systeem is? Het is geen programma of vast traject. Wij gaan ervan uit dat jij maar al te goed weet wat jij wilt en hoe je wilt leven. Wij ondersteunen, wij geloven niet in one-size-fits-all. Wij geloven 100% in jou en willen dat je de expert voelt die je bent en dat je succesvol wordt met je kennis. 

Bonus 1
 EXTRA coaching te verdienen

Je hebt het echt goed gelezen. Als je tijdens de 12 maanden looptijd van de mastermind de 7 mijlpalen haalt dan verdien je EXTRA coaching! 


Volgens Mark Schaefer in zijn boek KNOWN duurt het  18 maanden voordat je bekend wordt in je niche en voordat je succesvol wordt met je product. 


Waarom zouden wij jou dan na 12 maanden in de steek laten als we weten dat je 18 maanden nodig hebt? Daarom kun je ook meteen voor 24 maanden boeken.

Bonus 2
Pas jouw Expert Factor toe

Veel coachingsgroepen en trainingen gaan uit van hetzelfde programma voor iedereen. Zelfs dezelfde module die vrijkomt per week voor iedereen. 


Ook daarvan weet ik dat het niet werkt. Jij kiest je eigen tempo en je weet maar al te goed wat jij al weet. De mastermind is erop gericht om jou verder te krijgen vanaf het punt waar je al bent. Je hoeft niet te wachten op deelnemers die minder ver zijn. 


Daarnaast hebben we aandacht voor jouw specifieke Expert Factor. 

Bonus 3
Geld Archetype Reading

Ondernemen draait altijd om geld. Om omzet. Om meer verdienen. 


In de Roadmap is er uitgebreid aandacht voor jouw geld-mindset, en jouw geld-blauwdruk. 


Iedere Roadmapper ontvangt minstens één persoonlijke Geld Archetype Reading waardoor je leert hoe jij met geld omgaat maar ook hoe je in een sales gesprek ingaat op de geld-blauwdruk van je nieuwe klanten.


Ik ga je beloven dat je echt van geld leert houden, dat verkoop licht voelt en dat geld welkom is in je leven.

NIEUW: iets heel bijzonders ...
Iedere maand EXTRA Coaching op jouw specifieke Expert Factor

VOOR DE VISIONAIRE ONDERNEMER

De Visionair wil groeien en ziet het eindresultaat. In de mastermind pakken we de valkuilen aan en zorgen we dat het gebeurt. Je kunt ook sparren met andere visionairs. 

VOOR DE STRATEGISCHE ONDERNEMER

De Strateeg is degelijk en wil het wel wat op spicen. Jij gaat genieten van de micro-communities en de extra sparkles die je in de Expert Factor coaching - met andere strategen - krijgt. 

VOOR DE IDEEËN ONDERNEMER

Jij, bruisend als altijd. Wij houden je bij de les en vragen je om focus te houden. In de extra Expert Factor Calls spar je met andere Ideeën ondernemers zodat je fris en bubbly blijft.

VOOR DE INTUÏTIEVE ONDERNEMER

Jij hebt het nodig dat je in een veilige omgeving door je money blocks heen breekt. Guess what: dat gaan we doen in de additionele Expert Factor Calls.

Over
Jeanet Bathoorn

"What makes you different, makes you a millionaire"


Jeanet Bathoorn is nuchter (want ja, geboren in Drenthe en dochter van de fietsenmaker), benaderbaar en toegankelijk. Haar motto: "Jouw succes is mijn succes". Ze begeleidt al mastermind groepen vanaf 2013. 


Jeanet is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau.  Ze is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. 


Jeanet Bathoorn combineert haar kennis over marketing en online marketing, met verdienmodellen en mindset. Daar waar andere business coaches zich voornamelijk richten op vaardigheden rondom online verkoop, expert content en verdienmodellen, richt Jeanet Bathoorn zich ook op de echte reden tot succes: identiteit en mindset, gedrag en gewoontes, strategie en doelen.  Ze gebruikt identiteitscoaching om jou echt in beweging te krijgen.


Ze heeft weinig woorden nodig om jou aan het denken te krijgen. Die woorden zijn namelijk raak.  Verwacht geen shiny & glamorous outfits of veel make up. Daar is Jeanet te gegrond voor. 


Zij is vanaf 2016 de merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 

Lees wat experts zeggen over Jeanet:

Simone Levie

Online Ondernemer

Ik ben en blijf je altijd dankbaar

Jeanet: je bent stoer en je doet crazy dingen, je bent altijd 100% jezelf, je gaat voor je dromen maar ook voor vrouwelijk ondernemerschap.

Mede door jou sta ik waar ik sta. 

Ben Tiggelaar

Auteur & spreker

Na een presentatie: 

Jeanet is een inspirerende presentator.

annemarie van gaal

Annemarie
van Gaal

Ondernemer &

 investeerder

Heerlijk ...

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit. Heerlijk. 

Je bent echt een vrouw naar mijn hart. 

Jij weet nu dat het Roadmap mastermind systeem de oplossing is voor:


- OMZET & business GROEI

- PERSOONLIJKE GROEI

- NETWERK GROEI

Je wilt aandacht, je zoekt betrokkenheid, je verlangt naar groei en doorbraken, je verbindt je graag met gelijkgestemden, je wilt je kennis omzetten in harde Euro's, je bent klaar om samen te werken met andere toppers.


De Roadmap geeft jou DUIDELIJKE mijlpalen en we staan klaar om ze samen met jou te vieren! 

Let op ... de Roadmap is tot stand gekomen na ...

Wat cijfers

Investering van minimaal

€ 100.000  coaching

Verkoop van ruim

34.000 boeken

Downloads van ruim

35.000 podcasts

De investering voor de Roadmap Mastermind

Je begint al vanaf € 187,50 per maand

roadmap
mastermind

Deelname 12 maanden

2.997

/jaar*

 • Persoonlijke Kick Off Call
 • Wekelijkse Mastermind Calls
 • Wekelijkse Accountability
 • Toegang tot het online leermateriaal
 • Extra masterclasses per kwartaal
 • Spreken op het VrijheidsOndernemers® Summit
 • Themadag per kwartaal
 • Persoonlijke Geld Archetype Reading
 • Micro Communities 

* termijnbetalingen zijn mogelijk

Roadmap mastermind+

Deelname 24 maanden

4.499

/2 jaren*

 • Persoonlijke Kick Off Call
 • Wekelijkse Mastermind Calls
 • Wekelijkse Accountability
 • Toegang tot het online leermateriaal
 • Extra masterclasses per kwartaal
 • Spreken op het VrijheidsOndernemers® Summit
 • Themadag per kwartaal
 • Persoonlijke Geld Archetype Reading
 • Micro Communities 

* termijnbetalingen zijn mogelijk

Volgende instroom-mogelijkheid is op 1 januari 2023

  8  5
Days
:
 
  0  8
Hours
:
 
  4  2
Minutes
:
 
  4  7
Seconds

You missed out!

Jij krijgt van mij een unieke garantie

Je schrijft je in voor een heel jaar (of 2 jaren) Roadmap. Aan het einde van jouw eerste kwartaal hoppen wij samen op een call en bespreken we jouw voortgang en inzichten. In week 10 of week 11 besluit jij of je voor het hele jaar verder of dat je na één kwartaal stopt. We stoppen dan de termijnbetalingen of je krijgt een refund. Je betaalt alleen € 897 ex btw voor het eerste kwartaal. 


No questions asked. Je hoeft geen huiswerk te overleggen. Je doet zonder risico mee aan een kwartaal en we zijn zo betrokken bij jou en jouw resultaat dat we je graag een heel jaar begeleiden zodat jij het resultaat haalt dat je ambieert. 


Geloof mij niet op mijn blauwe ogen!
Lees wat ondernemers zoals jij zeggen over het unieke mastermind-systeem

profile-pic
Leonne Meijs Communicatie Archetypes Expert

Grote aanrader!

"Vertrouwen" is wel een kernwoord in de samenwerking met Jeanet en daarmee kom ik precies daar waar ik wezen wil! Openheid van zaken, delen van kennis en precies spot on de juiste tips geven houdt me in de flow! Een enorme aanwinst voor mij als VrijheidsOndernemer® om deelgenoot te zijn van de Mastermindgroep! Erg waardevol en een grote aanrader, ongeacht waar in het proces jij als ervaren ondernemer zelf al zit.

profile-pic
Jiska van der Kooij Life Coach 'Essential Living' Method

Mijn eigen methode staat!

Ik heb mooie stappen gemaakt dit jaar, helderder inzicht gekregen in mijn klanten, mijn eigen methode ontwikkeld, meer kennis op het gebied van ondernemerschap en mooie connecties opgedaan. Ik ben zeker gegroeid als ondernemer. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over hoe groepsprocessen gaan, ik ben ook uitgedaagd.

Ik waardeer jouw kalmheid, het altijd rustig verder gaan, ook al staat er storm, een soort van nuchtere recht-door-zee-heid, een business mamma!

profile-pic
Linda Brink Social Media Miep

Blij en dankbaar

Sinds een jaar zit ik in de Mastermind groep van Jeanet en wat ben ik blij en dankbaar om daar onderdeel van te zijn. Jeanet geeft met haar nuchtere kijk op het leven, business en geld verdienen, je aanmoediging en sturing waar nodig zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Ze ziet mogelijkheden die ik zelf niet zag en geeft praktisch uitleg. Waardoor ik altijd weet welke stap wanneer te zetten.

profile-pic
Mehdia Sealeti CEO Pink Camel Consultancy

Life Changing

Tijdens mijn jaar in de Quadraat Mastermind (voor ondernemers boven de € 100K) heb ik heel veel bijgeleerd. Ik kijk heel positief terug. De wekelijkse accountability calls betekenden dat ik aan mijn business bleef werken. Voor mij is deze mastermind life changing geweest.

profile-pic
Wikje de Roos Business Mentor & Oprichter Fryske Fammen yn Saken

Meters maken

Mastermind met Jeanet leidt altijd tot nieuwe ideeën en inzichten maar ook praktische stappen die dan gelijk benoemd worden. Wil jij meters maken? Dan kan ik je echt aanraden om je door Jeanet te laten coachen.

profile-pic
Colette Elting Online Marketing Mentor

Groei op alle fronten

Jeanet is een business coach die jou, als expert, door laat breken. Groeien met je bedrijf, groeien als auteur of spreker. Groeien in dat waarin jij groter en sterker wilt worden. Met haar recht-door-zee mentaliteit spreekt ze je direct aan en worden onderwerpen en issues direct helder! En dat is fijn, want dat heb je nu juist nodig om te groeien.

Ik hoor je ...

terwijl je nadenkt over deze investering

Hoe werkt de Roadmap Mastermind?

Dat is een supervraag! De Roadmap is een 12 of 24-maandelijkse groeps-coachings-methode met Hot Seat coaching. Als je alle modules en kwartalen volgt en je implementeert ben je minimaal 18-24 maanden onder de pannen.

Hoeveel tijd kost deelname gemiddeld?

Als jij weet dat je in 20% van jouw tijd de volledige omzet van je bedrijf binnenhaalt, dan is de andere 80% bedoeld voor marketing, netwerken, strategies uitwerken, administratie, en alle andere zaken in je bedrijf. Als jij qua tijd in de knel zit, is deelname niet eens een twijfelpunt. Dan juist moet je van buitenaf naar je bedrijf laten kijken.  Wil je resultaat: reken minimaal 3 tot 4 uur per week. 

Hoe hoog is de investering? Ik heb altijd geld tekort.

Het gevoel (en het feit) dat je altijd geld tekort hebt is een gevolg van alle voorgaande keuzes in je leven en je bedrijf. Door deelname aan de Roadmap buig jij dit voor eens en voor altijd om naar overvloed. De reden dat je de investering als lastig ziet, is de exacte reden van jouw tekort. 

Werkt dit ook voor mij?

In de Roadmap zitten diverse soorten kennisondernemers. Het goede nieuws is dat we allemaal op onze eigen zoektocht zijn. We hebben allemaal onze eigen talenten. Als je vergelijkt, kun je nooit winnen. Als je uitgaat van je eigen kracht, win je altijd. Waar kies je voor?

Kan ik later instromen? Het is nu niet het moment.

Oh jee, ik heb heel slecht nieuws voor je. Het is nooit het moment. Kansen zijn er omdat jij die durft te grijpen. Verandering komt omdat je in actie komt ondanks de bezwaren. Waar hecht je meer waarde? Dat je nu even moet schakelen en begint, dan nog langer uitstellen en klem blijven zitten.

Kan ik in termijnen betalen?

De Roadmap heeft een vaste investering per jaar. Je kunt per maand betalen als jouw cash flow dat vereist. Ja, je kunt in termijnen betalen. 

Ben ik goed genoeg, kan ik het wel?

Wij leggen de laserfocus op jouw unieke talent, kennis en kracht. Het antwoord is dan heel simpel: je bent altijd goed genoeg! Er is een klant voor iedereen. Als jij leeft en werkt vanuit dat vertrouwen, start de magie! Wij beslissen dit samen in de Freedom Call

Hoe lang heb ik toegang?

Je krijgt per betaald jaar toegang tot de Facebook groep en de andere deelnemers. Je krijgt daarna nog een jaar lang toegang tot de VrijheidsOndernemers® video trainingen in de waardevolle Kajabi app. 

Werkt het in mijn sector?

Dat is een hele goede vraag! De Roadmap is ontwikkeld voor hoogopgeleide kennisprofessionals. Jij leeft van je kennis. Je werkt als coach, trainer, consultant of interim manager. Misschien ben je al auteur of spreker. In welke branche je opereert maakt dan niet meer uit. 

Kan ik korting krijgen?

Ja, goed dat je het vraagt. Als je besluit om minimaal 12 maanden mee te doen, en in één keer betaalt, krijg je een korting van bijna 10% en schrijf je meteen voor 2 jaren in dan is jouw korting nog veel hoger. 

Is er een refund garantie?

Nee. Daar kan ik kort over zijn. Door de aard van de coaching en de enorme mogelijkheden die jij vanaf dag 1 al krijgt, is er geen teruggave mogelijk. In persoonlijke gevallen kan deelname opgeschort en later hervat worden. Wel kun je een jaar inschrijven en binnen 10 weken beslissen of de Roadmap iets voor jou is. Je betaalt dan alleen het eerste kwartaal. 

Unieke GARANTIE: Kan ik de Roadmap testen?

Ja en nee! Na de eerste 10 weken van jouw deelname krijg je eenmalig het moment om er een jaar voor te gaan. Wil je er dan persé uit, dan krijg je een refund minus de kosten van het eerste kwartaal, te weten € 897. Wist je dat 82% van de deelnemers na een kwartaal zich verheugt op de komende kwartalen. 40% van de deelnemers draait 2 jaren mee in de Roadmap. Inschrijven voor een jaar is geen risico. 

Wij juichen je toe!

Nog niet eerder kwam jij terecht in zo'n fijne, nuchtere en ondersteunende community! Jouw successen vieren we mee, we zetten je weer rechtop als je even valt. We bruisen, we lachen, we zijn serieus, we geven elkaar tips, introducties en meer. 

Nog één keer alles op een rij:

 • Voor kennisondernemers (coaches, trainers, sprekers, online course creators, consultants, interim managers, online trainers)
 • 12 of 24 Maanden coaching, begeleiding en netwerk
 • Termijnbetalingen per maand zijn mogelijk
 • Wekelijkse calls (10 per kwartaal)
 • Maandelijkse masterclasses, vaak met externe experts
 • Één themadag per kwartaal
 • Toegang tot voorgaande dagtrainingen over o.a. zakelijk human design (BG5), brand archetypes, money mindset, ChatGPT en AI
 • Additionele Expert Factor calls
 • Persoonlijke Geld Archetype Reading
 • Toegang tot de trainings-app via Kajabi
 • Flexibele micro-communities om werk gedaan te krijgen
 • De kans om spreker te worden tijdens het VrijheidsOndernemers® Summit
 • State-of-the-art app voor online ondersteuning
 • Werken in de Virtual Reality als voorbereiding op de toekomst
 • Sleutelwoorden: moeiteloos werken, manifesteren, happy place, joy, focus en support
 • Kernwaarden: nuchter, veilig, eerlijk, transparant, betrouwbaar en vrij!

VrijheidsOndernemers®
© Jeanet Bathoorn, 2023