fbpx
De MASTERMIND methode Speciaal voor Experts & Kennisondernemers zoals Coaches, Trainers, Consultants, Sprekers, Auteurs, Interim Managers en Online Course Creators.

Ontdek het unieke Groei Systeem waarmee jij als ervaren kennis-professional jaarlijks over de ton (of meer) schiet zonder harder te werken of je klanten te verwaarlozen

VrijheidsOndernemer® - "Werk waar, wanneer en met wie je wilt"

Je hebt nog zoveel dagen om in te stappen ...

  5  1
Days
:
 
  1  5
Hours
:
 
  5  2
Minutes
:
 
  5  4
Seconds

You missed out!

Wil jij een doorbraak en voel je dat het er in zit? 

Het #1 probleem van veel ondernemers is eenzaamheid. Ze worstelen om alles alleen te doen. Het gevolg daarvan is stagnatie, je bedrijf groeit nauwelijks en je voelt je gefrustreerd. Als die cirkel eenmaal begint hou je je niet aan je eigen afspraken en mis je de stok achter de deur. Dit gebeurt OOK bij succesvolle ondernemers. 

Je voelt je misschien de sukkel als jij je vergelijkt met andere ondernemers. Jij weet niet op te schalen en te groeien. Dat is niet fijn voor je zelfvertrouwen. Jij zegt vaak 'nee' tegen meer klanten, je agenda puilt al uit. Je hebt geen tijd voor content, voor social media, voor events. Je agenda en je hoofd zitten vol.  

Ik juich het toe als jij de afgelopen jaren al diverse trainingen en programma's gevolgd hebt. Jij weet vast genoeg van online marketing om de boer op te gaan. Kennis over marketing is niet langer de onderscheidende factor. Die kennis is gemeengoed geworden.

Dat betekent dat je het wel weet maar niet doet, toch? Iets houdt jou tegen ...

 • Je denkt dat je het zo moet doen. Je hebt een verdienmodel en marketing gekozen die voor anderen passen en jij wordt er ongelukkig of arm van. Zelfs als je genoeg omzet draait.
 • Je denkt dat je harder moet werken. Je buffelt en werkt en voelt je schuldig als je niet werkt. Tijd om dat oude dogma weg te gooien. Harder werken is niet de oplossing.
 • Je vertrouwt niet op jezelf. Je denkt dat het voor anderen wel is weggelegd en jij accepteert je situatie en bent eigenlijk blij dat je gewoon rond kunt komen. Je blijft denken op de 'oude' manier en ziet altijd problemen, tekortkomingen en je eigen fouten. Je durft niet groot te dromen.

Stel je voor, een wereld, een community, een groep mensen, een business coach ...  mensen die in jou geloven.
Die jouw potentie zien.

Waar gewerkt wordt aan je strategie, je doelen, jouw mindset, jouw groot denken.
Aan jouw SUCCES!


Jij bent welkom in de VrijheidsOndernemers® wereld!

Jeanet Bathoorn Oprichter VrijheidsOndernemers®

De #1 onderscheidende factor van
succesvolle ondernemers

Het geheim van succesvolle online ondernemers komt steeds terug op hetzelfde

EXPERT

Ze hebben ergens verstand van: ze zijn EXPERT, leven royaal van hun kennis en kennen hun klant goed.

LEF

Ze gaan voor hun doel: ze zijn GEFOCUST en hebben LEF. Ze gaan door.

MASTERMIND

Ze omringen zich met de juiste mensen: ze zijn onderdeel van een MASTERMIND en ze blijven leren.

Wat zeggen ondernemers zoals jij over de VrijheidsOndernemers® mastermind?

Binnen 6 maanden is mijn omzet verviervoudigd

In een half jaar tijd is mijn omzet ongeveer verviervoudigd! Waar ik eerder het gevoel had dat ik bezig was met een hobby waar ‘muziek in zat’ voel ik me nu een serieuze ondernemer met een dito omzet. Dankzij jouw nuchtere, praktische aanpak en vele adviezen op ondernemersvlak voel ik me inmiddels een stralende expert die weet wat ze moet doen om haar business te laten groeien, vanuit plezier!

Dank je, Jeanet, voor jouw begeleiding.

Linda Brandwijk

Wát een grote hoeveelheid klanten ...

Jeanet is een visionair. Zij heeft mij een paar maanden geleden dringend geadviseerd om voor mijn ‘gave’ te gaan stáán. Ook kwam zij met het idee om wekelijks een freestyle stemcoaching room + hotseat te gaan hosten. Mijn hemel Jeanet, wát een goed advies en wát een grote hoeveelheid klanten heb ik hierdoor gekregen. Zij heeft mij echt over de streep getrokken, over mijn angst heen geholpen. Dankzij haar sta ik nu waar ik sta: dé freestyle stemcoach van Nederland, die binnen een paar minuten hoort in iemands’ stem waar blokkades liggen. Mijn motto ‘Klink anders, verdien beter’, is hierdoor werkelijkheid geworden. Jeanet, uit de grond van mijn hart; dank-je-wel!!

Barbara de Bruyckere

Life Changing

Tijdens mijn jaar in de Quadraat Mastermind (voor ondernemers boven de € 100K) heb ik heel veel bijgeleerd. Ik kijk heel positief terug. De wekelijkse accountability calls betekenden dat ik aan mijn business bleef werken. Voor mij is deze mastermind life changing geweest.
Mehdia Sealeti

Blij en dankbaar

Sinds een jaar zit ik in de Mastermind groep van Jeanet en wat ben ik blij en dankbaar om daar onderdeel van te zijn. Jeanet geeft met haar nuchtere kijk op het leven, business en geld verdienen, je aanmoediging en sturing waar nodig zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Ze ziet mogelijkheden die ik zelf niet zag en geeft praktisch uitleg. Waardoor ik altijd weet welke stap wanneer te zetten.

Linda Brink

Grote aanrader!

"Vertrouwen" is wel een kernwoord in de samenwerking met Jeanet en daarmee kom ik precies daar waar ik wezen wil! Openheid van zaken, delen van kennis en precies spot on de juiste tips geven houdt me in de flow! Een enorme aanwinst voor mij als VrijheidsOndernemer® om deelgenoot te zijn van de Mastermindgroep! Erg waardevol en een grote aanrader, ongeacht waar in het proces jij als ervaren ondernemer zelf al zit.

Leonne Meijs

Groei op alle fronten

Jeanet is een business coach die jou, als expert, door laat breken. Groeien met je bedrijf, groeien als auteur of spreker. Groeien in dat waarin jij groter en sterker wilt worden. Met haar recht-door-zee mentaliteit spreekt ze je direct aan en worden onderwerpen en issues direct helder! En dat is fijn, want dat heb je nu juist nodig om te groeien.

Colette Elting

In de VrijheidsOndernemers® mastermind heb ik alles gefixt wat ik miste bij andere coaching & groepen

Ik weet exact wat werkt, en dat zit vanaf nu in de unieke VrijheidsOndernemers® MASTERMIND methode
Mastermind Fact 1
Hoge Frequentie

We zien en horen jou iedere week. Via Zoom, live, met elkaar en met de coach. Iedere week waarin jij een stap kunt zetten of even stoom kunt afblazen. Want laten we eerlijk zijn, 1x per week is echt frequent en ondersteunend.

Mastermind Fact 2
Wekelijkse Accountability

We vragen jou om iedere week het accountability verslag in te vullen zodat wij met elkaar jouw stok achter de deur zijn. Let op: je blijft zelf in the lead. Wij zijn altijd blij met al jouw successen en jouw groei hoe groot of klein de stap ook is. We geven om je.

Mastermind Fact 3
Vaste kleine kerngroepen

Eén van de belangrijkste succesfactoren is aandacht voor jouw bedrijf en jouw situatie. Dat is de reden dat je altijd in een vaste kerngroep functioneert van maximaal 12 VrijheidsOndernemers®. Je verdwijnt nooit in de massa bij ons.

Mastermind Fact 4
Flexibele micro-community’s

Voor extra challenges en taken organiseren we tijdelijke micro-community’s. Je werkt dan tijdelijk samen met andere masterminders die met hetzelfde onderdeel bezig zijn. Zo heb je nooit het idee dat je het maar alleen moet doen.

Mastermind Fact 5
High value content

Je krijgt toegang tot veel extra content via de VrijheidsOndernemers® video-trainingen. We doen er alles aan om jouw online leerervaring tot iets heel bijzonders te maken.

Mastermind Fact 6
State of the art app

Je krijgt toegang tot de waardevolle VrijheidsOndernemers® Kajabi app waarin jouw Succes Path staat uitgelegd. Door self assessment en wekelijkse opdrachten af te ronden vlieg je door de materie heen en heb je alle tijd voor je business.

Mastermind Fact 7
Een business coach die om jou geeft

Daarnaast krijg je regelmatig persoonlijke coaching van Jeanet Bathoorn en wekelijkse coaching door de VrijheidsOndernemers® coaches.

Mastermind Fact 8
Pas jouw Expert Factor toe

De mastermind is erop gericht om jou verder te krijgen vanaf het punt waar je al bent. Daarnaast hebben we aandacht voor jouw specifieke Expert Factor.

Mastermind Fact 9
Geld Archetype Reading

Ondernemen draait altijd om geld. Om omzet. Om meer verdienen. In de mastermind is er uitgebreid aandacht voor jouw geld-mindset, en jouw geld-blauwdruk.

Ben jij één van ons?

Ik heb iets fascinerends ontdekt  ...

Wij bouwen allemaal ons imperium vanaf de keukentafel

Ben jij ook zo'n ondernemer die nooit meer in loondienst wil, die de vrijheid wil om een kopje thee thuis te drinken, met of zonder kinderen, die niet meteen droomt van dure auto's en glimmende juwelen?

Die gewoon een fijn leven wil, met geld in overvloed en tijd om van te genieten. 

Die geen make up nodig heeft om zichzelf beter te voelen. Die gewoon aardig is en ook een prima buurman of buurvrouw zou zijn. 

Dan ben jij er één van ons!

Wij hebben het allemaal al meegemaakt

Die eerste baan, afstuderen, het eerste huis, de eerste auto, lange reizen. Misschien kinderen.

Wij willen niet meer in het automatische systeem meelopen. Wij willen ons eigen geld op onze manier verdienen. 

Geen files, geen zeurende collega's, geen vergaderingen, geen saai werk, geen incapabele baas.  

Wij willen ondernemen waar, wanneer en met wie wij willen. Op onze voorwaarden!

Over Jeanet Bathoorn


Jeanet Bathoorn (1966) is nuchter (want ja, geboren in Drenthe en dochter van de fietsenmaker), benaderbaar en toegankelijk. Haar motto: “Jouw succes is mijn succes”. Ze begeleidt al mastermind groepen vanaf 2013.


Jeanet is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau.  Ze is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. 

Jeanet Bathoorn combineert haar kennis over marketing en online marketing, met verdienmodellen en mindset. Daar waar andere business coaches zich voornamelijk richten op vaardigheden rondom online verkoop, expert content en verdienmodellen, richt Jeanet Bathoorn zich ook op de echte reden tot succes: identiteit en mindset, gedrag en gewoontes, strategie en doelen.  Ze gebruikt identiteitscoaching om jou echt in beweging te krijgen.

Ze heeft weinig woorden nodig om jou aan het denken te krijgen. Die woorden zijn namelijk raak.  Verwacht geen shiny & glamorous outfits of veel make up.  

Zij is vanaf 2016 de merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 

Jij weet nu dat de VrijheidsOndernemers® mastermind de oplossing is voor:

Omzet &
Groei

Persoonlijke groei

Netwerk
groei

Je wilt aandacht, je zoekt betrokkenheid, je verlangt naar groei en doorbraken, je verbindt je graag met gelijkgestemden, je wilt je kennis omzetten in harde Euro’s, je bent klaar om samen te werken met andere toppers.

De mastermind draait al onafgebroken

Customers served! 10 DAGEN!

Wat is jouw investering?

Roadmap Mastermind 1 jaar

 • Minimaal 40 wekelijkse calls
 • 4 Themadagen
 • Kick off Call
 • 10 aanvullende Masterclasses
 • State of the art app
 • Financiële coaching met gastmodules
 • Micro-communities
 • Extra coaching door Roadmap facilitators
 • 24/7 online community

Vanaf 299 per maand

ROADMAP mastermind 2 JAren

 • Minimaal 80 wekelijkse calls
 • 8 Themadagen
 • Kick off Call
 • Voortgangscall na 12 maanden
 • 20 aanvullende Masterclasses
 • State of the art app
 • Financiële coaching met gastmodules
 • Micro-communities
 • Extra coaching door Roadmap facilitators
 • 24/7 online community

Vanaf 219 per maand

VIP Mastermind

Alles wat in de reguliere mastermind zit PLUS individuele coaching van Jeanet Bathoorn

Slechts 999 per maand

Alle prijzen in Euro's en exclusief 21% btw

Lopende mastermindgroepen

Hiernaast zie je een kort overzicht van de lopende groepen en eventuele beschikbaarheid. 

Woensdag 9 uur (1 plek beschikbaar)

Geschikt voor ondernemers die nog onder de 100K zitten, iets meer introvert zijn en zich serieus willen verbinden aan de groep. Meer dan de helft van de deelnemers neemt 2 jaar deel aan de mastermind. 
1 plek beschikbaar

Woensdag 10.30 uur (VOL)

Geschikt voor levenservaren ondernemers met grootse plannen en die aan de basis van een online business staan. Omzetniveau 25 - 100K. 
Wellicht een plek beschikbaar per juli 2024

Donderdag 13.00 uur (1 plek beschikbaar)

Groep voor ervaren ondernemers die gemakkelijk naar over de 100K gaan. Een deelfocus in deze groep ligt op het faciliteren van een eigen mastermind groep. 

1 plek beschikbaar

Vrijdag 9.00 uur (1 plek beschikbaar) 

Groep voor zeer ervaren ondernemers die al rond of over de 100K zijn. Kernfocus is opschaling met gemak. 
1 plek beschikbaar voor de juiste persoon. 

Geen flauwekul maar focus, consistentie en plezier!

De juiste mindset is het allerbelangrijkst, zodat je met focus, consistentie en plezier kan werken. In de mastermind gaat het om elkaar stimuleren en gunnen om het beste uit jezelf te halen en neer te zetten wat je ambieert. 

Jeanet ziet gelijk je potentie en rekent af met alle flauwekul die daar niet in thuis hoort. Zodat je trouw blijft aan wat je in de wereld hebt te zetten.

Connie van Dam

HEEL instituut

Meters maken

Mastermind met Jeanet leidt altijd tot nieuwe ideeën en inzichten maar ook praktische stappen die dan gelijk benoemd worden. Wil jij meters maken? Dan kan ik je echt aanraden om je door Jeanet te laten coachen.

Wikje de Roos

Business Mentor & Oprichter Fryske Fammen yn Saken

Praktisch, open en verhelderend

Jeanet WEET gewoon hoe je een mastermind bedenkt, opzet en runt. Geen flauwekul. Geen gesmoes. Praktisch, open, en verhelderend. Plus, ze zet je aan tot actie.

Lynn Coleman

Copywriter & Copy Coach

Mastermind is prachtig, waardevol cadeau aan jezelf

Ik weet nu: the sky is the limit.  

Bij het opzetten van mijn eerste online cursus deed ik 1.000 nieuwe dingen. Mega-spannend, maar de mastermind-groep en Jeanet vormden een rustig baken waar ik elke week mijn rust hervond en nieuwe energie opdeed. In de mastermind krijg je waardevolle feedback en steun. Ik kan het iedere ondernemer aanraden die zichzelf verder wil ontwikkelen.

De Mastermind is een prachtig, waardevol cadeau aan jezelf. Een groot dankjewel!

Loes Stadhouders

Copywriter - Letters van Loes

Mijn zelfvertrouwen als entrepreneur is enorm gegroeid!

Ik heb me als solo entrepeneur heel erg gehoord, gezien én gesteund gevoeld door mijn lieve mede-masterminders en dat was iedere week fijn, gezellig en waardevol. We hebben met elkaar gelachen, gehuild en gediscussieerd en dat voelde volkomen veilig. Zeker vanwege de nuchtere én warme feedback van Jeanet.

Mijn zelfvertrouwen is gestegen, ik durf meer, ik ben bij verschillende podcastshows gast geweest, ik heb meer 'lijn' in mijn bedrijfsvoering en ik weet nóg meer wat mijn missie is. Jeanet is een lopende bibliotheek, heeft altijd goede ideeën, is eindeloos energiek, ze is een super coach!

Hester Schaart

Liefdesverdriet psycholoog

Een warm en bijzonder netwerk

Vaak ben je blind voor wat je zelf in huis hebt en daarom is het zo waardevol geweest om met Jeanet en alle masterminders een jaar lang te mogen optrekken. Gedurende dit jaar heb ik Menokracht® verder doorontwikkeld.   

Jeanet is eigenaar van een prachtig eco-systeem waarin gedreven professionals samen komen om te ontwikkelen en te leren van elkaar. Dat heeft mij enorm gesteund in het door ontwikkelen van mijn bedrijf . Het was een waardevolle reis met een hoop nieuwe inzichten, veel mooie mensen om me heen en de start van mijn nieuwe programma. Dank je wel Jeanet. 

Marieke Schurink

Menokracht®

Wij willen dat jij tevreden bent

Jij krijgt van mij een unieke garantie

100%

Je schrijft je in voor een heel jaar (of 2 jaren) Mastermind. Aan het einde van jouw eerste kwartaal hoppen wij samen op een call en bespreken we jouw voortgang en inzichten. In week 10 of week 11 besluit jij of je het hele jaar verder gaat of dat je na één kwartaal stopt. We stoppen dan de termijnbetalingen of je krijgt een refund. Je betaalt alleen € 897 ex btw voor het eerste kwartaal. 

No questions asked. Je hoeft geen huiswerk te overleggen. Je doet zonder risico mee aan een kwartaal en we zijn zo betrokken bij jou en jouw resultaat dat we je graag een heel jaar of 2 jaren begeleiden zodat jij het resultaat haalt dat je ambieert.