fbpx
De speciale en unieke MASTERMIND Groep 
voor Experts & Kennisondernemers die een mastermind starten of runnen.

Ontdek jouw unieke Mastermind Groep waarin jij als ervaren professional ontdekt hoe jij je omzet verdubbelt zonder harder te werken of je klanten te verwaarlozen door zelf een mastermind te starten

VrijheidsOndernemer® - "Werk waar, wanneer en met wie je wilt"

De deuren gaan weer dicht over ...

  1  1
Days
:
 
  1  4
Hours
:
 
  0  5
Minutes
:
 
  2  3
Seconds

You missed out!

Speciaal voor ondernemers zoals jij die een mastermind starten of runnen en tegelijkertijd onderdeel zijn van het toffe VrijheidsOndernemers® mastermind systeem! 

Het #1 probleem van veel ondernemers is eenzaamheid. Ze worstelen om alles alleen te doen. Het gevolg daarvan is stagnatie, je bedrijf groeit nauwelijks en je voelt je gefrustreerd. Als die cirkel eenmaal begint hou je je niet aan je eigen afspraken en mis je de stok achter de deur. Dit gebeurt OOK bij succesvolle ondernemers. 

Je voelt je misschien de sukkel als jij je vergelijkt met andere ondernemers. Jij weet niet op te schalen en te groeien. Dat is niet fijn voor je zelfvertrouwen. En je potentiële klant ruikt dat. En guess what, die zegt nee tegen je aanbod. Of wat nog erger is: jij moet 'nee' zeggen tegen meer klanten, je agenda puilt al uit. 

Ik juich het toe als jij de afgelopen jaren al diverse trainingen en programma's gevolgd hebt. Jij weet vast genoeg van online marketing om de boer op te gaan. Kennis over marketing is niet langer de onderscheidend factor. Die kennis is gemeengoed geworden.

Dat betekent dat je het wel weet maar niet doet, toch? Iets houdt jou tegen ...

 • Je denkt dat je het zo moet doen. Je hebt een verdienmodel en marketing gekozen die voor anderen passen en jij wordt er ongelukkig of arm van. Zelfs als je genoeg omzet draait.
 • Je denkt dat je harder moet werken. Je buffelt en werkt en voelt je schuldig als je niet werkt. Tijd om dat oude dogma weg te gooien. Harder werken is niet de oplossing.
 • Je vertrouwt niet op jezelf. Je denkt dat het voor anderen wel is weggelegd en jij accepteert je situatie en bent eigenlijk blij dat je gewoon rond kunt komen. Je blijft denken op de 'oude' manier en ziet altijd problemen, tekortkomingen en je eigen fouten. Je durft niet groot te dromen.

Stel je voor, een wereld, een community, een groep mensen, een business coach ...  mensen die in jou geloven.
Die jouw potentie zien.

Waar gewerkt wordt aan je strategie, je doelen, jouw mindset, jouw groot denken.
Aan jouw SUCCES!


Jij bent welkom in de VrijheidsOndernemers® wereld!

Jeanet Bathoorn Oprichter VrijheidsOndernemers®

De #1 onderscheidende factor van
succesvolle ondernemers

Het geheim van succesvolle online ondernemers komt steeds terug op hetzelfde

EXPERT

Ze hebben ergens verstand van: ze zijn EXPERT en leven royaal van hun kennis

LEF

Ze gaan voor hun doel: ze zijn GEFOCUST en hebben LEF. Ze gaan door.

MASTERMIND

Ze omringen zich met de juiste mensen: ze zijn onderdeel van een MASTERMIND

Wat zeggen ondernemers zoals jij over het mastermind systeem?

Binnen 6 maanden is mijn omzet verviervoudigd

In een half jaar tijd is mijn omzet ongeveer verviervoudigd! Waar ik eerder het gevoel had dat ik bezig was met een hobby waar ‘muziek in zat’ voel ik me nu een serieuze ondernemer met een dito omzet. Dankzij jouw nuchtere, praktische aanpak en vele adviezen op ondernemersvlak voel ik me inmiddels een stralende expert die weet wat ze moet doen om haar business te laten groeien, vanuit plezier!

Dank je, Jeanet, voor jouw begeleiding.

Linda Brandwijk

Wát een grote hoeveelheid klanten ...

Jeanet is een visionair. Zij heeft mij een paar maanden geleden dringend geadviseerd om voor mijn ‘gave’ te gaan stáán. Ook kwam zij met het idee om wekelijks een freestyle stemcoaching room + hotseat te gaan hosten. Mijn hemel Jeanet, wát een goed advies en wát een grote hoeveelheid klanten heb ik hierdoor gekregen. Zij heeft mij echt over de streep getrokken, over mijn angst heen geholpen. Dankzij haar sta ik nu waar ik sta: dé freestyle stemcoach van Nederland, die binnen een paar minuten hoort in iemands’ stem waar blokkades liggen. Mijn motto ‘Klink anders, verdien beter’, is hierdoor werkelijkheid geworden. Jeanet, uit de grond van mijn hart; dank-je-wel!!

Barbara de Bruyckere

Life Changing

Tijdens mijn jaar in de Quadraat Mastermind (voor ondernemers boven de € 100K) heb ik heel veel bijgeleerd. Ik kijk heel positief terug. De wekelijkse accountability calls betekenden dat ik aan mijn business bleef werken. Voor mij is deze mastermind life changing geweest.
Mehdia Sealeti

Blij en dankbaar

Sinds een jaar zit ik in de Mastermind groep van Jeanet en wat ben ik blij en dankbaar om daar onderdeel van te zijn. Jeanet geeft met haar nuchtere kijk op het leven, business en geld verdienen, je aanmoediging en sturing waar nodig zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Ze ziet mogelijkheden die ik zelf niet zag en geeft praktisch uitleg. Waardoor ik altijd weet welke stap wanneer te zetten.

Linda Brink

Grote aanrader!

"Vertrouwen" is wel een kernwoord in de samenwerking met Jeanet en daarmee kom ik precies daar waar ik wezen wil! Openheid van zaken, delen van kennis en precies spot on de juiste tips geven houdt me in de flow! Een enorme aanwinst voor mij als VrijheidsOndernemer® om deelgenoot te zijn van de Mastermindgroep! Erg waardevol en een grote aanrader, ongeacht waar in het proces jij als ervaren ondernemer zelf al zit.

Leonne Meijs

Groei op alle fronten

Jeanet is een business coach die jou, als expert, door laat breken. Groeien met je bedrijf, groeien als auteur of spreker. Groeien in dat waarin jij groter en sterker wilt worden. Met haar recht-door-zee mentaliteit spreekt ze je direct aan en worden onderwerpen en issues direct helder! En dat is fijn, want dat heb je nu juist nodig om te groeien.

Colette Elting

In het mastermind systeem heb ik alles gefixt wat ik miste bij andere coaching & groepen

Ik weet exact wat werkt, en dat zit vanaf nu in de unieke VrijheidsOndernemers® MASTERMIND methode

Mastermind Fact 1
Hoge Frequentie

We zien en horen jou iedere week. Via Zoom, live, met elkaar en met de coach. Iedere week waarin jij een stap kunt zetten of even stoom kunt afblazen. Want laten we eerlijk zijn, 1x per week is echt frequent en ondersteunend.

Mastermind Fact 2
Wekelijkse Accountability

We vragen jou om iedere week het accountability verslag in te vullen zodat wij met elkaar jouw stok achter de deur zijn. Let op: je blijft zelf in the lead. Wij zijn altijd blij met al jouw successen en jouw groei hoe groot of klein de stap ook is. We geven om je.

Mastermind Fact 3
Vaste kleine kerngroepen

Eén van de belangrijkste succesfactoren is aandacht voor jouw bedrijf en jouw situatie. Dat is de reden dat je altijd in een vaste kerngroep functioneert van maximaal 12 VrijheidsOndernemers®. Je verdwijnt nooit in de massa bij ons.

Mastermind Fact 4
Flexibele micro-community’s

Voor extra challenges en taken organiseren we tijdelijke micro-community’s. Je werkt dan tijdelijk samen met andere masterminders die met hetzelfde onderdeel bezig zijn. Zo heb je nooit het idee dat je het maar alleen moet doen.

Mastermind Fact 5
High value content

Je krijgt toegang tot veel extra content via de VrijheidsOndernemers® video-trainingen. We doen er alles aan om jouw online leerervaring tot iets heel bijzonders te maken.

Mastermind Fact 6
State of the art app

Je krijgt toegang tot de waardevolle VrijheidsOndernemers® Kajabi app waarin jouw Succes Path staat uitgelegd. Door self assessment en wekelijkse opdrachten af te ronden vlieg je door de materie heen en heb je alle tijd voor je business.

Mastermind Fact 7
Een business coach die om jou geeft

Daarnaast krijg je regelmatig persoonlijke coaching van Jeanet Bathoorn en wekelijkse coaching door de Roadmap coaches.

Mastermind Fact 8
Pas jouw Expert Factor toe

De mastermind is erop gericht om jou verder te krijgen vanaf het punt waar je al bent. Daarnaast hebben we aandacht voor jouw specifieke Expert Factor.

Mastermind Fact 9
Geld Archetype Reading

Ondernemen draait altijd om geld. Om omzet. Om meer verdienen. In de mastermind is er uitgebreid aandacht voor jouw geld-mindset, en jouw geld-blauwdruk.

Over Jeanet Bathoorn


Jeanet Bathoorn is nuchter (want ja, geboren in Drenthe en dochter van de fietsenmaker), benaderbaar en toegankelijk. Haar motto: “Jouw succes is mijn succes”. Ze begeleidt al mastermind groepen vanaf 2013.


Jeanet is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau.  Ze is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. 

Jeanet Bathoorn combineert haar kennis over marketing en online marketing, met verdienmodellen en mindset. Daar waar andere business coaches zich voornamelijk richten op vaardigheden rondom online verkoop, expert content en verdienmodellen, richt Jeanet Bathoorn zich ook op de echte reden tot succes: identiteit en mindset, gedrag en gewoontes, strategie en doelen.  Ze gebruikt identiteitscoaching om jou echt in beweging te krijgen.

Ze heeft weinig woorden nodig om jou aan het denken te krijgen. Die woorden zijn namelijk raak.  Verwacht geen shiny & glamorous outfits of veel make up.  

Zij is vanaf 2016 de merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 

Jij weet nu dat het Roadmap mastermind systeem de oplossing is voor:

Omzet &
Groei

Persoonlijke groei

Netwerk
groei

Je wilt aandacht, je zoekt betrokkenheid, je verlangt naar groei en doorbraken, je verbindt je graag met gelijkgestemden, je wilt je kennis omzetten in harde Euro’s, je bent klaar om samen te werken met andere toppers.

pricing

Wat is jouw investering?

Roadmap Mastermind 1 jaar

 • Minimaal 40 wekelijkse calls
 • 4 Themadagen
 • 10 aanvullende Masterclasses
 • State of the art app
 • Financiële coaching met gastmodules
 • Micro-communities

2997

ROADMAP mastermind 2 JAren

 • Minimaal 80 wekelijkse calls
 • 8 Themadagen
 • 20 aanvullende Masterclasses
 • State of the art app
 • Financiële coaching met gastmodules
 • Micro-communities

4499

VIP Mastermind

Alles wat in de reguliere mastermind zit PLUS individuele coaching van Jeanet Bathoorn

9997

Alle prijzen in Euro's en exclusief 21% btw

Mijn zelfvertrouwen als entrepreneur is enorm gegroeid!

Ik heb me als solo entrepeneur heel erg gehoord, gezien én gesteund gevoeld door mijn lieve mede-masterminders en dat was iedere week fijn, gezellig en waardevol. We hebben met elkaar gelachen, gehuild en gediscussieerd en dat voelde volkomen veilig. Zeker vanwege de nuchtere én warme feedback van Jeanet.

Mijn zelfvertrouwen is gestegen, ik durf meer, ik ben bij verschillende podcastshows gast geweest, ik heb meer 'lijn' in mijn bedrijfsvoering en ik weet nóg meer wat mijn missie is. Jeanet is een lopende bibliotheek, heeft altijd goede ideeën, is eindeloos energiek, ze is een super coach!

Hester Schaart

Liefdesverdriet psycholoog

Meters maken

Mastermind met Jeanet leidt altijd tot nieuwe ideeën en inzichten maar ook praktische stappen die dan gelijk benoemd worden. Wil jij meters maken? Dan kan ik je echt aanraden om je door Jeanet te laten coachen.

Wikje de Roos

Business Mentor & Oprichter Fryske Fammen yn Saken

Een warm en bijzonder netwerk

Vaak ben je blind voor wat je zelf in huis hebt en daarom is het zo waardevol geweest om met Jeanet en alle masterminders een jaar lang te mogen optrekken. Gedurende dit jaar heb ik Menokracht® verder doorontwikkeld.   

Jeanet is eigenaar van een prachtig eco-systeem waarin gedreven professionals samen komen om te ontwikkelen en te leren van elkaar. Dat heeft mij enorm gesteund in het door ontwikkelen van mijn bedrijf . Het was een waardevolle reis met een hoop nieuwe inzichten, veel mooie mensen om me heen en de start van mijn nieuwe programma. Dank je wel Jeanet. 

Marieke Schurink

Menokracht®

Jouw unieke FAST ACTION BONUS*

Je schrijft je in voor een heel jaar (of 2 jaren) Mastermind. Tijdens die periode leg je 1 keer een deel van een mastermind call aan Jeanet Bathoorn voor om feedback te krijgen op jouw facilitator skills. Deze BONUS geeft je meteen een voorsprong als professional omdat je sneller groeit en een betere facilitator wordt! Jeanet kijkt persoonlijk met je mee!

De Fast Action BONUS is geldig bij instappen op 4 en 5 april tot 20.00 uur.
Deze bonus heeft een waarde van € 1.000.

100%

Jij krijgt van mij een unieke garantie

Je schrijft je in voor een heel jaar (of 2 jaren) Mastermind. Aan het einde van jouw eerste kwartaal hoppen wij samen op een call en bespreken we jouw voortgang en inzichten. In week 10 of week 11 besluit jij of je het hele jaar verder gaat of dat je na één kwartaal stopt. We stoppen dan de termijnbetalingen of je krijgt een refund. Je betaalt alleen € 897 ex btw voor het eerste kwartaal. 

No questions asked. Je hoeft geen huiswerk te overleggen. Je doet zonder risico mee aan een kwartaal en we zijn zo betrokken bij jou en jouw resultaat dat we je graag een heel jaar of 2 jaren begeleiden zodat jij het resultaat haalt dat je ambieert.