fbpx

Tribe & Thrive - Dé VrijheidsOndernemers® Live Dag voor kennisondernemers

Op 5 oktober 2023 ben jij, kennisondernemer, die een diepe drang naar vrijheid heeft, welkom! Deze dag is super geschikt voor coaches, online course creators, consultants, auteurs, sprekers, interim managers en andere ondernemers die van hun kennis leven. 

Het Thema: TRIBE & THRIVE!


De trend voor succesvolle businesses is ... SAMENWERKINGEN en de WIN-WIN-WIN-WIN* opzoeken!

En ja, het is 4x WIN! Een win voor jou als ondernemer, een win voor je klanten, een win voor je samenwerkingspartner en een grote WIN voor de wereld omdat wij niet langer klein spelen.

Masterminds

Dompel jezelf onder in briljante breinen en ondersteunende ondernemers. Als VrijheidsOndernemer® geef je en ontvang je. Kom je alleen om te halen? Kom dan niet! 

Samenwerkingen

Kom tijdens deze dag in contact met minimaal 2 goede samenwerkingspartners zodat jouw lanceringen exploderen en je bruist van inspiratie. Ook hier geldt: kom niet als je het alleen wilt blijven doen.

Value for Money

Leer om goede prijzen voor je diensten of producten te vragen. Jij leert om groot te denken en kleine stapjes te nemen. Dit allemaal onder het applaus van de hele community. Wil je klein blijven? Kom dan niet. 

Sprekers

Elke deelnemer IS spreker tijdens deze live dag. Wij zetten je NIET op een stoel en laten je de hele dag luisteren. Een VrijheidsOndernemer® deelt, praat, luistert, is in beweging en wil actief meedoen.

Jeanet Bathoorn

Host, Initiatiefnemer, Business Coach, Mastermind Expert én Drents meisje

Jeanet is de host van de dag, de facilitator. Zij vertelt je die dag hoe je moeiteloos kunt lanceren en je bedrijf opbouwen zonder altijd de stress te voelen van meer werken en te weinig omzet. 

Parsifal Tritsch

CEO Kennis.shop, SaaS expert, Online Marketeer & Remote speaker vanaf Gran Canaria

Parsifal deelt het geheim van de succesvolle start van zijn SaaS company - Kennis.shop - door te werken met ambassadeurs. Hij gelooft 100% in de kracht van samenwerken en samen delen. 

Surprise

You are in for a treat,
maar welke dat is ... dat leer je later wel

Jij bent de verrassing van de dag. We willen jou laten floreren en laten shinen. Jij loopt aan het eind van de dag de deur uit met een gevoel dat de wereld klaar is voor jouw business. Trust the process

Praktische Informatie

over de TRIBE & THRIVE live dag

locatie

We werken die dag Bij Droom, een MVO gastlocatie in Elst. Op loopafstand van het NS Station en voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage naast het station. 

prijs

Jouw investering voor die dag is slechts € 144 ex btw, MAAR ... een duo-kaart is slechts 2x € 111 per persoon. Samenwerken loont al VOORDAT je binnenkomt. Weet je nog? Win-win-win!

datum

De TRIBE & THRIVE dag voor kennisondernemers vindt plaats op donderdag 5 oktober 2023 en duurt van 9.30 - 16.30 uur

Wat kun je die dag verwachten?

Dit is een pitch free event. Wij zijn er om jou een waardevolle dag te bezorgen. We laten je ervaren wat de kracht van masterminden is en geven je de mogelijkheid om je als één van de eersten in te schrijven voor het unieke Roadmap Mastermind systeem. 

BAM!

Door je te omringen met de juiste ondernemers groei jij in je ondernemers-identiteit. Je gaat groot denken en klein handelen. En weet je wat? Dat werkt supergoed! 

GEEN LIFLAFJES

Wij verdoezelen niks door glitter en glamour. We gooien geen hypno-praktijken de zaal in, het is WYSIWYG. Dit is alleen voor eerlijke, transparante ondernemers. 

JOUW TRIBE

Ben jij een oprechte ondernemer, wil jij je klanten oprecht zien stralen, gun jij ook jouw concurrenten een geweldig succes? Dan zit je bij ons goed. Wij zijn irritant positief & uplifting. 

WIN-WIN-WIN

Wij geloven niet in eilandjes en in alles zelluf doen. Wij geloven sterk in samenwerkingen, elkaar het licht in de ogen gunnen. 

TRIBE & THRIVE is voor ...

01 Kennisondernemers

Zoals coaches, trainers, sprekers, auteurs, interim managers, consultants, experts.

02 Experts

Jij wordt betaald voor de kennis die je hebt en toepast. Zoals wij zeggen: "Jij hebt ergens (veel) verstand van". 

03 Doorgroeiers

Je weet nu dat er meer inzit, in jouw business. Je bent klaar om er meer uit te laten komen.

04 Leuke mensen

"Wat een leuke mensen!", dat is wat je aan het eind van de dag zegt en dat is wat wij willen zeggen. 

Programma

Een VrijheidsOndernemers® live dag gaat om jou! Je hoeft niet de hele dag op een stoeltje te zitten en te klappen. Je ziet niet de ene na de andere celebrity voorbij komen op het podium. Je bent geen klapvee, als we het zo mogen zeggen. 


Nee, we zijn gewone mensen met onze eigen unieke talenten. Jij gaat daarom die dag METEEN al aan het werk, aan het bouwen, aan het netwerken. 

Onderdeel 1 - Partner Marketing

Stel je voor dat je je omringt met slimme ondernemers die jij vertrouwt en die jou vertrouwen. Zij prijzen jou aan bij hun netwerk en jij doet dat voor hen bij jouw netwerk. Dan is 1+1 ineens geen 2 meer, maar dan wordt jouw marketingkracht vertienvoudigd. Succesvolle ondernemers vormen een kliek, een rots in de branding, een front, een succesnummer. 

Onderdeel 2 - Mastermind Rondes

Tijdens de TRIBE & THRIVE dag krijg jij meteen de kans om de kracht van het masterminden te ervaren. We faciliteren meerdere rondes zodat ook jij jouw business vragen beantwoord krijgt. 

Onderdeel 3 - Actief Samenwerken

Hoe vind je de juiste samenwerkingspartners als je nog niet zo veel mensen kent? Geen paniek. Er volgt een gestructureerde opzet waardoor je met ondernemers van je eigen omzetniveau in gesprek raakt. 

Onderdeel 4 - Vision & Thrive

Wat moet er gebeuren om jouw business 10x of 100x groter te laten worden? We zetten jou deze dag in de CEO-mindset zodat je voortaan je besllissingen op een ander identiteitsniveau maakt. 

Meedoen?

Doe de TRIBE & THRIVE Quizzz -->