fbpx

De VrijheidsOndernemers® Alumni Club - 
de Roadmap Roadies

Een mastermind systeem voor ervaren ondernemers die op zoek blijven naar groei, samenwerkingen en inspiratie en die al bekend zijn met de Hot Seat methode.

Weet je wat het is?


Jij bent de wekelijkse accountability calls ontgroeid, je hebt je zo ontwikkeld dat je het echt supergoed doet alleen, maar ... het is regelmatig only the lonely

Je hoeft mij daar niks over te vertellen. Ik ken dit gevoel van onder tot boven en van links tot rechts. 

Je wilt zelfstandig verder, maar niet alleen. 

Wat jij vaak mist en zeker naar verlangt?

Dit is wat masterminders uit de afgelopen jaren mij vertelden ...

Sparren op Niveau

Je voelt je vaak wat eenzaam. Jij bent niet zielig, maar je zou zo graag eens willen sparren met ondernemers die wel jouw niveau hebben en begrijpen waar je jouw doorbraken wilt. 

Verse Inspiratie

Je blijft een beetje rondhangen in hetzelfde kringetje. Je bent toe aan vernieuwing van netwerk en verbreding van je contacten. Je zoekt inspiratie en vernieuwing op een hoger niveau. 

Omzet Doorbraak

Je merkt dat het allemaal best lekker loopt, je omzet is er wel, maar dat beroemde plafond komt steeds vaker in beeld. Je bent op zoek naar een doorbraak in omzet en ook in jezelf. 

Heb jij ook moeite om
jouw tribe in Nederland te vinden? 

Je voelt je niet overal thuis

Ik nodig je uit in de wereld van de VrijheidsOndernemers®.

Jij voelt dat het tijd is om bij een movement te horen die geeft om online ondernemers. Om jou. Je zoekt verbindingen op jouw niveau. Je wilt praten over je toffe omzet. Je bent geïnteresseerd in investeringen en andere verdienmodellen. Je bent één van ons. 

Motivatie

Door de juiste mensen om je heen en de juiste stappen te blijven zetten zit jij altijd hoog in je motivatie, ben je dol op je business en floreer je!

Nuchter 

Je hebt geen zin in zweverige adviezen of manifesteer babes. Jij wilt echte mensen om je heen die met hun voeten op de grond staan. 

Echt groot denken

Je durft wel groot te denken, misschien zelfs wel over een half of heel miljoen. Maar die stappen zijn nog verduveld lastig. Hoe cool zou het zijn als ... 

Samenwerken

Elkaar groot maken en meewerken in elkaar's lanceringen of elkaar introduceren bij de juiste netwerk. Dat is echte groei!

Waarom zijn gewone, succesvolle ondernemers
zo lastig te vinden?

Voor mij is het in Nederland steeds lastiger geworden om mijn tribe te vinden. Dat is de reden dat ik keihard fan van het VrijheidsOndernemers® ecosysteem ben en ik jou uitnodig in onze wereld. 

Samen. 
Win - win - win. 
100% Verantwoordelijkheid nemen. 
Halen en Brengen. 

Ik - Jeanet Bathoorn - had er genoeg van. Vanaf 2023 hanteer ik de Lidl-strategie (weet niet of ik het zo mag noemen van ze, maar doe het toch). Ik wil degelijke kwaliteit waarbij jij als deelnemer zelf je ingrediënten bij elkaar pakt. Jij weet steeds beter waar je goed in bent, waar je floreert en hoe jij klanten aantrekt. 

Ik - Jeanet Bathoorn - ben een groot gelover in Strengthts Management en het werken vanuit je natuurlijke talenten. 

Wij - VrijheidsOndernemers® - verzamelen ons om een prachtig massief front te vormen tegen alle oppervlakkigheden en trucjes van die ondernemers die marketing wel onder de knie hebben maar niet weten hoe ze om moeten gaan met ons, de gewone ondernemer.

Wij - VrijheidsOndernemers® - zijn gewoon retegoed in ons vak en laten dat soms te weinig weten. 

Ik ben Jeanet Bathoorn en ik bouw het beste Mastermind Systeem voor Nederlandstalige ondernemers

Ik ben VrijheidsOndernemer® en de laatste jaren heb jij dat Drentse meisje steeds beter leren kennen. Als jij deze pagina leest ben je persoonlijk door mij uitgenodigd om bij de Roadmap Roadies te horen. Ik zie nog veel meer in jou.  

Vanaf 2020 ben ik gaan werken vanuit mijn happy place. Ik wil niets liever dan dat jij dat ook gaat doen. Werken vanuit JOY en vanuit je happy place. Mijn motto: "Jouw succes is mijn succes".

Nu is het voor jou tijd om je bij de VrijheidsOndernemers® Club - de Roadies aan te sluiten en je ondernemersreis voort te zetten. Met mij, met elkaar en met de juiste, geaarde intentie. Samen herschrijven wij de regels van het ondernemerschap. 

Ik nodig je van harte uit om in de VrijheidsOndernemers® wereld te komen.

Wat houdt de VrijheidsOndernemers® Club in?

Een Roadmap Roadie gaat door ...

Als geen ander weet jij wat het betekent om in een mastermind te functioneren. Jij hebt nieuwe dingen ontdekt, zowel voor je business als voor jezelf. Je bent nog lang niet uitgeleerd of uitgegroeid. Nog belangrijker: ik heb je graag om me heen en in ons VrijheidsOndernemers® ecosysteem.

Jij krijgt:

Roadies Mastermind Calls (8 x per jaar*)

Je kijkt enorm uit naar de mastermind calls met alle Roadies, onder leiding van Jeanet Bathoorn. De Roadies krijgen een volwaardige plek in onze online community. (*m.u.v. juli en augustus en ongeveer iedere 6 weken).

De beroemde VrijheidsOndernemers® dag op locatie

De Roadies krijgen tegen kostprijs toegang tot een live 1-daags retreat op een fijne locatie. Deze dag is ter implementatie en verdieping. Zo zie je elkaar minimaal één keer per jaar.

deelname aan alle Masterclasses en 4 Themadagen

Je wordt uitgenodigd voor alle EXTRA online bijeenkomsten en trainingen voor de masterminders. Zo blijf je een vast onderdeel van de community. 

Partnerschap van de mastermind

Als volwaardig ambassadeur van de Roadmap Mastermind krijg jij een kijkje achter de schermen en verwijs je jouw netwerk naar de reguliere mastermind. Op die manier dien jij jouw publiek goed en verdien je fijne commissie.  

SPECIALE INSTAPPRIJS alleen geldig 
tot en met 31 december 2023*

19
Days
:
 
10
Hours
:
 
29
Minutes
:
 
39
Seconds

You missed out!

* Het allerbeste NIEUWS is dat jij die prijs houdt zolang je blijft verlengen. Stap je NU in dan is en blijft jouw investering € 750 per jaar voor ALLES wat hierboven staat. Mocht je stoppen en weer in willen stappen komt deze prijs nooit meer terug. Vanaf 1 januari 2024 stijgt de prijs meteen, maar niet voor jou als NU instapt en in de movement blijft.

Hoe doe je mee?
Neem de volgende stappen:

01.

Ga naar het registratieformulier en meld je vandaag aan 

Meld je aan en betaal in 1 keer of in 12 termijnen. 

Ik moedig je aan om snel te beslissen. De investering is een regelrechte en bewuste no brainer. Ik wil JOU in ons ecosysteem. 

02.

Krijg toegang tot de VOLLEDIG vernieuwde online leeromgeving

Vanaf begin 2023 is de Kajabi-omgeving volledig gestructureerd, vernieuwd en aangevuld met gamification elementen en het unieke VrijheidsOndernemers® Huis framework.  

03.

Neem deel aan diverse micro-community's

Naast de coaching calls met Jeanet Bathoorn ben jij een volwaardig lid van de mastermind en krijg jij de kans om deel te nemen aan waardevolle micro communties. . 

Realiseer je dat jij deze uitnodiging persoonlijk krijgt omdat jij minimaal 6 maanden in de mastermind hebt gefunctioneerd en omdat ik jou persoonlijk op de invitatielijst heb gezet.

Zo trots op al mijn klanten! 

Mijn nieuwe groepstraject is een GROOT succes

Ik dacht eerst dat ik meer geschikt was voor 1-1 coaching maar met Jeanet als coach is mijn bedrijf weer naar een volgend niveau getild. Mijn nieuwe groepstraject is een groot succes!

Marlou Volkerink

Business & Branding Expert

Life Changing

Tijdens mijn jaar in de Quadraat Mastermind (voor ondernemers boven de € 100K) heb ik heel veel bijgeleerd. Ik kijk heel positief terug. De wekelijkse accountability calls betekenden dat ik aan mijn business bleef werken. Voor mij is deze mastermind life changing geweest.

Mehdia Sealeti

CEO Pink Camel Consultancy

Zichtbaar als Expert

Ik heb ontdekt hoe krachtig het is om me te omringen met succesvolle ondernemers. De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.

Karin van Kas

Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Binnen 6 maanden is mijn omzet verviervoudigd

In een half jaar tijd is mijn omzet ongeveer verviervoudigd! Waar ik eerder het gevoel had dat ik bezig was met een hobby waar ‘muziek in zat’ voel ik me nu een serieuze ondernemer met een dito omzet. Dankzij jouw nuchtere, praktische aanpak en vele adviezen op ondernemersvlak voel ik me inmiddels een stralende expert die weet wat ze moet doen om haar business te laten groeien, vanuit plezier!

Dank je, Jeanet, voor jouw begeleiding.

Linda Brandwijk

Zakelijk Human Design (BG5) Specialist

Blij en dankbaar

Sinds een jaar zit ik in de Mastermind groep van Jeanet en wat ben ik blij en dankbaar om daar onderdeel van te zijn. Jeanet geeft met haar nuchtere kijk op het leven, business en geld verdienen, je aanmoediging en sturing waar nodig zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Ze ziet mogelijkheden die ik zelf niet zag en geeft praktisch uitleg. Waardoor ik altijd weet welke stap wanneer te zetten.

Linda Brink

Social Media Miep

Grote aanrader!

"Vertrouwen" is wel een kernwoord in de samenwerking met Jeanet en daarmee kom ik precies daar waar ik wezen wil! Openheid van zaken, delen van kennis en precies spot on de juiste tips geven houdt me in de flow! Een enorme aanwinst voor mij als VrijheidsOndernemer® om deelgenoot te zijn van de Mastermindgroep! Erg waardevol en een grote aanrader, ongeacht waar in het proces jij als ervaren ondernemer zelf al zit.

Leonne Meijs

Communicatie Archetypes Expert

Mijn zelfvertrouwen als entrepreneur is enorm gegroeid!

Ik heb me als solo entrepeneur heel erg gehoord, gezien én gesteund gevoeld door mijn lieve mede-masterminders en dat was iedere week fijn, gezellig en waardevol. We hebben met elkaar gelachen, gehuild en gediscussieerd en dat voelde volkomen veilig. Zeker vanwege de nuchtere én warme feedback van Jeanet.

Mijn zelfvertrouwen is gestegen, ik durf meer, ik ben bij verschillende podcastshows gast geweest, ik heb meer 'lijn' in mijn bedrijfsvoering en ik weet nóg meer wat mijn missie is. Jeanet is een lopende bibliotheek, heeft altijd goede ideeën, is eindeloos energiek, ze is een super coach!

Hester Schaart

Liefdesverdriet psycholoog

Virtueel klinkt afstandelijk, maar bij het Virtual Island Retreat was er juist heel veel verbinding!

Groter durven denken kwam steeds terug. Dat ik juist hierin wil groeien is een belangrijk inzicht. Door intensief AAN je business te werken krijg je veel informatie die je vervolgens stap bij stap gaat verwerken. Mijn netwerk is vergroot, mijn teksten op mijn website aangescherpt door meer power words te gebruiken en diverse acties op mijn to-do lijst om op te pakken. Wauw, vol inspiratie verder. Door de 4 componenten van mijn online business kritisch te bekijken en te bespreken met andere ambitieuze ondernemers groei je weer steeds verder. Wat wil ik nu echt... Dit helder voor ogen hebben, maakt keuzes maken makkelijker.

Het Virtual Island Retreat was verrassend, inspirerend en compleet. De opbouw van het programma was goed doordacht en zet op elk gebied aan tot kritisch denken over keuzes in je bedrijf. Wat wil ik nu echt.... en wat houd me nu tegen om dit te bereiken? Naast werken AAN je bedrijf was er ook tijd voor plezier en gingen zelfs de voetjes van de vloer. Bedankt Jeanet voor dit fantastische event. 

Yolanda Kuin

Ondernemerscoach

Meer mogelijkheden ...

Ik ging van zeer drukbezette en overvraagde projectmanager met een overvolle agenda naar projectcoach op afstand. Ik doe nu wat ik het liefste doe en heb veel meer mogelijkheden. Daarnaast heb ik eindelijk een eigen methodiek vastgelegd, de P8® methode.

Mariëlle de Groot

Projectcoach en bedenker P8® Methode

Er is zoveel veranderd in mijn mindset

Ik wist van mezelf dat ik die HSP expert ben en heb tijdens de Roadmap geleerd hoe ik dat communiceer en krachtig neerzet. Mijn website trekt nu mijn ideale cliënt aan en ik heb de afgelopen maanden al zeker 10 nieuwe klanten aangetrokken met mijn nieuwe pakketten. 

Daarnaast heb ik nu het zelfvertrouwen om mijn prijzen met variërend 20% en zelfs 40% te verhogen. Jeanet is erg goed in het coachen op mindset en identiteitstransformatie. De Roadmap heeft mij krachtig gemaakt.  

Adriana Visser

Premium HSP coach & psychosociaal therapeut voor hoogsensitieve professionals

Continue flow geeft helderheid en resultaat

De wekelijkse Zoom groepscalls zijn heerlijk! Samen met het wekelijkse accountability verslag kom je tot actie. De opzet van de Roadmap is zodanig dat je je niet meer kan en wilt verstoppen. Na de Roadmap heb ik helderheid, bied ik nog maar één product aan, loopt mijn podcast als een malle en krijg ik spontane aanmeldingen voor mijn groepsprogramma. De community is heel fijn, coaching in het Nederlands is heel fijn, we groeien samen en zien elkaars resultaten. 

Marieke Frankema

Founder Morning Magic & Auteur

Wát een grote hoeveelheid klanten ...

Jeanet is een visionair. Zij heeft mij een paar maanden geleden dringend geadviseerd om voor mijn ‘gave’ te gaan stáán. Ook kwam zij met het idee om wekelijks een freestyle stemcoaching room + hotseat te gaan hosten. Mijn hemel Jeanet, wát een goed advies en wát een grote hoeveelheid klanten heb ik hierdoor gekregen. Zij heeft mij echt over de streep getrokken, over mijn angst heen geholpen. Dankzij haar sta ik nu waar ik sta: dé freestyle stemcoach van Nederland, die binnen een paar minuten hoort in iemands’ stem waar blokkades liggen. Mijn motto ‘Klink anders, verdien beter’, is hierdoor werkelijkheid geworden. Jeanet, uit de grond van mijn hart; dank-je-wel!!

Barbara de Bruyckere

StEMPOWER Coach

Ik zet sudderende innovatieve ideeën nu wel door

Deelname aan een Mastermind groep van Jeanet is nuttig als je goed en prettig werkt in je bedrijf, maar toe bent aan vernieuwing, verbeteringen en nieuwe uitdagingen. Ik werk al 20 jaar in mijn bedrijf en zou niets anders willen. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en dat ik elke Euro die er binnenkomt zelf verdiend heb. Het gaat best goed. De grote kracht van de mastermind groep is dat ik sudderende innovatieve ideeën nu doorzet. En weer even goed naar mezelf en naar mijn bedrijf kijk om te zien waar verbeteringen of verstevigingen mogelijk zijn. Het hoeft niet slecht te gaan, of te wringen om toch dit traject in te gaan. Dat bedrijf en ikzelf zijn net plantjes. Die hebben blijvend water en aandacht nodig om te kunnen groeien en bloeien. Ze kunnen wel even zonder water of even in een te kleine pot, maar dat gaat een keer wringen. Om deze reden heb ik mij aangemeld bij Jeanet. En dat bevalt erg goed.

Zij legt de vinger op de zere plek, geeft goede adviezen en heeft als ondernemer zo veel ervaring, dat ze aanvullend altijd wel praktische tips heeft. De mede-masterminders geven dit traject nog een extra zwieper.

Tamara Onos

Arbeidshygiënist, HVK en auteur

De Roadmap bij Jeanet heeft me in een stroomversnelling gezet

De Roadmap bij Jeanet heeft me in een stroomversnelling gezet.

Ideeën omzetten naar concrete stappen. Met een enorme verscheidenheid aan praktische tools en met haar ervaring en inzichten heeft Jeanet mij ondersteund. Door mijn werk vanuit verschillende perspectieven te belichten zie ik veel meer mogelijkheden dan ikzelf zou kunnen verzinnen.

Ik werk alleen en merk nu hoe fijn het is om samen te werken. In iedere onderneming zijn veel overeenkomsten, dus we zijn elkaar tot steun. Samenwerken, brainstormen, reflecteren, leren en bouwen aan een toekomst. Het zijn allemaal zaken die mij als persoon ondersteunen. Het geeft een enorme energie en positieve flow.

Dit was me in mijn eentje nooit gelukt!

Lilian Adema

Grafisch Vormgever & oprichter Valela

Klaar?

Join the movement!

De wereld heeft jou nodig. De VrijheidsOndernemers® movement heeft jou, mij, ons allemaal nodig.  

Copyright 2023, VrijheidsOndernemers®

VrijheidsOndernemer® is een geregistreerd merk onder nummer 1338225 bij het merkenregister

KvK: 67077811
VrijheidsOndernemers