fbpx

Jouw QUIZ resultaat is binnen!

Jouw geheime EXPERT factor is:

VISIE

Jouw zinderende zin start met: "Ik zie ..." 

Hier is jouw persoonlijke
Expert-Factor 3 stappenplan  

Stap 1 - Leer van kleine stappen te genieten

Als visionair zie jij altijd de stip op de horizon, jij ziet waar we heen gaan, je overziet het geheel. Die kleine stappen ernaartoe verdienen ook jouw aandacht. 

Stap 3 - Begrijp de waarde die jij brengt

Het talent van een visionair zet de wereld in beweging. Jij ziet al resultaat voordat er gebouwd is. 

Stap 2 - Zoek aansluiting bij anderen

Weet dat jij altijd 3 stappen verder bent dan de rest. Zoek daarom ook inspiratie bij anderen. 

Als we even snel naar jouw resultaten kijken:

  • Weet ik dat jij van jezelf op aan kunt en een diep geloof hebt in je doel of missie 
  • Breng jij iets nieuws in de wereld en je bent bereid te experimenteren
  • Bewonderen jouw klanten je om je lef en je innovativiteit
  • Dan ga jij door waar anderen stoppen

Jij checkt alle belangrijke vinkjes aan

1

Jij bent goed in wat je doet en weet ook wat je einddoel gaat zijn. Je vertrouwt op je kennis, je kent jezelf en werkt met de goede mensen. 

2

De klanten die je trekt delen jouw missie en voelen zich onderdeel van iets groters. Sommige klanten zijn al jaren bij je en stappen nooit over.

3

Je brengt iets nieuws in de wereld en hebt soms geen idee hoe het uitpakt. Dit is één van de redenen waarom jij ondernemer bent. 

Terwijl je dit leest ... 

Kun jij niet anders dan verder kijken. Jij gelooft in de kracht van verandering en voelt je aangesproken tot grote missies en bewegingen.   

Jouw bijnaam zou ook 'Bergtop' kunnen zijn. Je gaat gewoon je eigen weg en je maakt je niet druk over wat er in het dal gebeurt.   

In de loop van de jaren heb je leren vertrouwen op je gedachtes, op wat je vindt dat de wereld nodig heeft. 

Als visionaire ondernemer vergeet je vaak met beleid te implementeren, je zet niet alle acties strak uit in de tijd, je slaat stappen over. In dit proces laat je vaak veel mensen achter je. Ze begrijpen niet waar je mee bezig bent.

En toch ... 

De valkuil van een visionaire ondernemer is altijd drie stappen verder dan de rest zijn. Jij voelt je vaak eenzaam omdat anderen niet zien wat jij ziet. Ze denken dat je luchtkastelen bouwt. Maar jij weet beter. Jij weet dat er iets anders mogelijk is, dat jouw oplossing wel werkt en dat de wereld dat wel nodig heeft. 

Wat jij als visionair nodig hebt is een verdienmodel dat ook nu geld binnenbrengt zodat jij jouw grote idee kunt blijven uitwerken en financieren. Daarnaast helpt het jou enorm om wekelijks uit te leggen wat je doet, waarom je dat doet en hoe je dat deze week in de wereld gaat zetten. Het voelt vervelend voor je, maar je hebt het nodig om bij de les gehouden te worden. 

Je mag zo trots op jezelf zijn!

Quote: "Vision is the art of seeing what is invisible to others"

- Jonathan Swift

Je vraagt je af hoe je verder moet ...

Gebruik je geheime expert factor om te groeien

Wil je weten hoe ik dat aanpak?
Ik ontwerp een VrijheidsOndernemers® Huis

Het VrijheidsOndernemers® Huis is een snelle manier om jouw business onder de loep te nemen en verder uit te bouwen.
Loop maar eens mee door het huis en bouw tegelijkertijd je eigen huis. Wil je direct aan de slag? Vraag de gratis Masterclass meteen op.

Aantrekkingskracht

Communiceer jij met je droomklanten? Gebruik je de juiste woorden, sta je in je beste energie, ben je magnetisch (je trekt aan en stoot af) en ben je enthousiast over je eigen business? 

In dit deel van je huis definieer jij je weggever, je gratis content, je gated content, bepaal jij je community en weet je wie jouw superfans zijn. Je voelt je een EXPERT.

Je gaat van de oprit naar de voordeur naar de bel en naar het halletje. 

Aanbod

Welke producten bied jij aan? Is het gemakkelijk om ze te vinden op je site, kan ik meteen iets van je kopen? En welke prijzen vraag je? Kan de wereld zien wat jij doet en heb je krachtige testimonials? 

In dit deel van je huis definieer jij je aanbod, geef jij je klanten een perspectief, heb je testimonials en behind-the-scenes. Je voelt je een ONDERNEMER.

Je gaat van de woonkamer naar de ramen, het uitzicht richting de trap.  

Professionaliseren

Kun jij je bedrijf opschalen? Verdien jij geld als je niet werkt? Heb je al je software en systemen geregeld? Is er al een team of werk je met VA's? Maak je het jezelf gemakkelijk of buffel je door?

In dit deel van je huis ontwerp jij processen, zorgen systemen ervoor dat klanten kunnen werken en heb jij leren delegeren. Je voelt je steeds meer een CEO. 

Je gaat stap voor stap de trap op, richting de overloop en slaapkamers.  

Positionering

Positioneer jij je bewust in de Champions League of blijf je in de kneusjes klas? Bekommer jij je om je branding, expert content, huisstijl en een geregistreerd merk? Kies jij echt bewust of laat je het gebeuren?

In dit deel van je huis kies jij bewust voor de klasse waarin jij speelt. Je accepteert niet langer dat het niks lijkt. Je voelt je steeds meer de geslaagde Business Owner.  

Je richt je slaapkamers in, hebt een goed dak en een rokende schoorsteen.  

Tijdens de vrijblijvende, gratis VISIE Call ontdek je samen met mij hoe jij jouw business laat floreren door juist jouw UNIEKE Expert Factor Visie maximaal in te zetten

Hoe kom jij uit je valkuilen? 

Jouw persoonlijke 3 stappen plan staat hierboven al beschreven.
Zullen we er eens dieper in duiken?

1. Leer van kleine stappen te genieten

Een visionaire ondernemer als jij kan beslissen om risicovol te ondernemen. Jij ziet immers iets wat een ander niet ziet. 

Iedere visionair heeft een sterke implementer nodig, iemand die ziet wat er moet gebeuren. Daar ligt ook meteen één van de valkuilen van jou als visionair. Je blijft alleen worstelen en krijgt nog niets gedaan. Je bent zelfs bang dat je je business moet opgeven.

ACTIE 1: Leer om van je planningen en mijlpalen te houden. Houd elke week bij welke kleine actie heeft geleid tot een stapje naar succes. Een echte visionair vult zichzelf aan met een implementer, een deskundige die de planning bewaakt en uitzet. 

2. Breid je netwerk uit

Voor een visionair is het belangrijk om te blijven communiceren met klanten en volgers. Vertel over waar je mee bezig bent en dat jij je realiseert dat het nog niet zover is. Connect daarnaast met mede-visionairs zodat je op tijd ziet waar jij een eventuele aansluiting verliest. Laat je bevragen en daal af en toe van je berg af. 

ACTIE 2: Verdiep je ruimschoots in de persoonlijkheidskenmerken van een visionair. Alleen op die manier begrijp jij waarom jij iets niet voor elkaar krijgt en anderen wel. Zoek een implementer ter ondersteuning. 

3. Claim je EXPERT status

Na vandaag moedig ik je aan om jezelf echt EXPERT te noemen. Jij bent ergens goed in, je leeft van je kennis, klanten willen meer van jou. Ik deel graag de wijsheid van het krachtdier* ADELAAR met je: "Ik verbind je met twee werelden en leer je om je hogere visie uit te dragen op aarde. Doordat je ver boven het aardse leven kunt uitstijgen, help ik je om ook weer te landen en jezelf en jouw waarheid uit te drukken in de mensenwereld". 

*Uit het card deck Krachtdieren van Petra Stam

ACTIE 3: Verzamel testimonials, maak een opschepdocument, praat met klanten, verbeter je kennis maar vooral VOEL dat jij een EXPERT bent en dat je waarde brengt aan je klanten. 

Wij hebben nog niet kennisgemaakt

Ik ben Jeanet. Naast VrijheidsOndernemer® ben ik de persoon achter de quiz die je net nam. Het begon allemaal zo'n 10 jaar geleden, toen ik ondernemersgroepen ging begeleiden. Het viel mij op dat bepaalde valkuilen en moeilijke momenten bij verschillende kennisprofessionals steeds terugkwamen. Na een jarenlange zoektocht kwam ik uiteindelijk op 4 expert-factoren uit.

Nadat ik mijn coaching afstemde op de verschillende types werden de resultaten meteen zichtbaar. Er is geen one size fits all, als het om ondernemen gaat. Inmiddels heb ik ondernemers naar ruim € 500.000 begeleid en al veel ondernemers over de magische ton gecoacht. 

Diep van binnen ben ik nog steeds een Drentse meisje. Toch kan ik inmiddels zien wat ik wel gepresteerd heb en weet ik dat ik voor mijn EXPERT factor mag staan en daar goed geld voor mag vragen. Na ruim 17 jaar ondernemerschap en met zo'n 10 jaar ervaring in het coachen van groepen durf ik ook op mijn intuïtie te vertrouwen.

Extra content voor de Visionaire Expert

Ik maak het je graag gemakkelijk. Uit alle podcast-afleveringen die ik al opgenomen heb, heb ik er 3 voor je uitgezocht. Ik praat met een ondernemer die vanuit visie onderneemt, ik spreek over vertrouwen en overgave en ik leer je meteen hoe jij jouw expert positie claimt. Je gaat hier herkenning vinden en tips uit halen. 

#28 The Big Leap - boekbespreking

Een podcast aflevering waarin ik het baanbrekende boek 'The Big Leap' van Gay Hendricks bespreek. Als visionair smul je van zijn kennis en theorieën. Deze aflevering helpt je om groter te denken en kleine stapjes te nemen.  >> Luister naar aflevering 28

#226 Claim je Expert Positie

Ik beschrijf 8 praktische manieren die jij kunt gebruiken om te werken aan die belangrijke expert positie. >> Luister naar aflevering 226

#260 De geheimen van de visionair 

In deze aflevering zoom ik helemaal in op de grote pluspunten en de valkuilen van de visionaire ondernemer. De visionaire ondernemer heeft iets moois te brengen, maar waarom gaat het onderweg mis? Luister naar  >> Luister naar aflevering 260

Voel jij dat het tijd is om moeiteloos te ondernemen en een droomomzet te realiseren met jouw geheime expert factor VISIE?

Gotcha! Ik snap je. Ik voel je ambitie en ik weet dat je een topper bent.
Jouw klanten weten dat ook. Daarom komen ze terug.

Ik werk al jaren met experts die hun talent volledig omarmen. Zij stralen en ondernemen moeiteloos. 

Speciaal voor jou nam ik een EXTRA masterclass op waarbij ik jouw geheime expert factor koppel aan mijn framework van het VrijheidsOndernemers® Huis. Stap voor stap laat ik jou en honderden anderen zien hoe jij jouw business opbouwt en hoe jij groeit zodat jij van ondergewaarde expert naar florerende VrijheidsOndernemer® gaat. Je ontvangt toegang tot de masterclass nadat jij de call hebt geboekt.