VrijheidsOndernemers® Summerschool

Stel je voor dat je op een dag wakker wordt, vol passie, gelukkig en echt zin in de dag ? Met werk waar je blij van wordt, op een geweldige locatie en met super-ondernemers om je heen.
Dat zou toch helemaal WOW zijn!

jeanet bathoorn vrijheidsondernemers cruise

In plaats daarvan:

 • Kijk je naar je bedrijf en je leven en je voelt de worsteling
 • Ben je er zat van om te moeten zeggen: die cruise naar de Caraïben doe ik volgend jaar wel. Of het jaar daarna ...
 • Heb je het gevoel dat je de laatste jaren NIKS bent opgeschoten
 • ​Bepaalt jouw opdrachtgever jouw deadlines nog steeds
 • Van jouw voornemen om minder te werken en meer te verdienen is niks terechtgekomen

Is dat zo? Je staat niet alleen

Ken jij je kinderdromen nog? Ik gok dat 90% van de volwassenen die kinderdromen vergeten zijn. Je leidt nu het leven dat van je verwacht wordt. Je gaat naar school en naar een vervolgopleiding. Je gaat in loondienst werken, omdat dat zo hoort. Je weet niet beter.

Op een dag besluit je ondernemer of ZZP'er te worden omdat je erg ongelukkig in loondienst werd. Hup: op naar de Kamer van Koophandel en het vrijere leven kan beginnen. En dan begint er een nieuwe realiteit.

 • Altijd weer die druk over het vinden van klanten
 • Nog meer druk over genoeg omzet
 • Kan ik de belasting wel betalen
 • Geen nee durven zeggen tegen te veeleisende klanten
 • Kribbig worden tegen je omgeving, gezin en kinderen
 • Je schamen voor je omzet
 • Je voelt je geen trotse en vrije ondernemer

Je hebt nog steeds het gevoel dat je niet je eigen leven leidt maar dat van anderen. Zij bepalen wat je wel en niet doet. Jij hebt geen idee hoe de komende maanden eruit gaan zien.

Hoe kun jij beginnen om een leven in vrijheid te leven, zoals jij dat wilt?

Stel jezelf de volgende drie simpele vragen:

1

Hoe kan ik controle nemen over mijn leven?

2

Wat kan ik vandaag doen om gelukkiger, gezonder en vrijer te zijn?

3

Hoe kan ik nu echt een leven ontwikkelen waar ik van houd met een bedrijf dat mij ondersteunt?

vrijheidsondernemers strand sint maarten

Waarschijnlijk heb je niet meteen antwoorden op deze vragen. Dat geeft niks. Daar kom ik om de hoek kijken.

Ik geloof echt in het ondernemerschap. Ik weet ook dat iedereen unieke verborgen talenten heeft die weggemoffeld zijn.  Als jij in staat bent om die talenten zichtbaar te maken kun jij je unieke leven vormgeven. Alleen jij kunt dat!

Om die reden heb ik de Vrijheidsondernemers® Opleiding opgezet!
Om jou te helpen stappen te zetten.
Zodat jij een een leven mogelijk maakt dat jij wenst en verdient, met het werk waar jij van houdt terwijl je meer vrijheid hebt.

 

​Daarom  gezocht: VRIJHEIDSZOEKERS!

De VrijheidsOndernemers® Opleiding is de eerste Nederlandstalige opleiding en community voor ondernemers die online willen groeien, hun vrijheid volledig terug willen hebben, van de nieuwste marketingtechnieken willen weten. Vrijheidszoekers dus! Een VrijheidsOndernemer® werkt  waar, wanneer en met wie hij/zij wil! Maakt haar/zijn eigen lifestyle waar, houdt van haar/zijn werk, is bevlogen en is gecommitteerd aan het bouwen van haar/zijn eigen online bedrijf.

Mijn kijk op het leven is dat het leven heel kort is. Het kan zo maar over zijn. Ik ben dankbaar voor mijn gezondheid, voor het feit dat ik ouder word (stop met zeuren daarover) en dat ik de mogelijkheden heb om een bedrijf op te bouwen op mijn eigen voorwaarden.

 

 

 

Wie ben ik dan wel?

Ik ben Jeanet Bathoorn, een trotse VrijheidsOndernemer® en de oprichter van de VrijheidsOndernemers Opleiding en -Club.

Vanaf 2012 ben ik bezig om mijn bedrijf zo te ontwikkelen dat ik 'ja' kan zeggen tegen veel dingen waar ik blij van word. Meer vrijheid ervaren, meer reizen, meer contact met gelijkgestemde ondernemers, meer tijd voor mijn gezin. Heel simpel: Veel Meer Plezier in mijn leven en het leven leiden waar ik als kind van droomde.

Ik heb ook het pad bewandeld. Heb eerst keurig mijn VWO diploma gehaald, een HBO opleiding gevolgd. Gaan werken bij grote en middelgrote bedrijven. Ik kreeg steeds beter betalende banen, de laatste met een vette lease-auto en de bevoegdheid om een kantoor te runnen. Ik spendeerde mijn tijd aan het bedrijf van een ander. Op dat moment had ik al 2 jonge kinderen. Wat een vreselijke spagaat was dat. Vier dagen per week in de auto, werken, bedrijf van een ander uitbouwen en slechts 1 dag per week thuis met mijn jongens.  Ik miste de VRIJHEID. Enorm.

Toen ik mijn 3e kind kreeg moest het roer om. ​

Ook met parttime werken is deze vrijheid niet te halen. Mijn kinderen waren nog jong toen ik besloot mij als ondernemer in te schrijven. De eerste 6 jaar van mijn onderneming draaide ik goed maar de prijs was ook hoog. Weer geen vrijheid. Weer deadlines van een opdrachtgever die mijn agenda bepaalden. Weer de frustratie van meer willen en niet kunnen.

Mijn zoektocht naar Vrijheid is vandaag een zegen. Ik heb van alles meegemaakt en ik heb geëxperimenteerd met veel verschillende verdienmodellen. In 2016 kan ik 6 keer per jaar naar het buitenland. Ik bezoek congressen over de grens, doe mee aan internationale handelsmissies, participeer in mastermind groepen overzees en ben domweg gelukkig met mijn bedrijf en mijn lifestyle. Ik vul mijn vrijheid in zoals ik dat wil.

Geloof me niet op mijn blauwe ogen ...

profile-pic
VA Factory (Diana, Diana en Claudia) Oprichters VA Factory

Onze omzet minimaal verdubbelen

Nadat we, ieder afzonderlijk, ongeveer twee jaar bezig waren met ons eigen bedrijf als virtueel assistent, vonden we het tijd voor een volgende stap. We waren wel klaar met het uurtje-factuurtje systeem!

Tijdens het volgen van de VrijheidsOndernemers opleiding werden we door Jeanet behoorlijk uitgedaagd om na te denken over het juiste verdienmodel, maar ook over onze ideale klant en de daarbij behorende producten. Met als gevolg dat we met zijn drieën een nieuw bedrijf hebben opgericht met een voor ons ideaal verdienmodel. Na een vliegende start in oktober 2016, hebben we in 2 maanden een omzet gerealiseerd waar we normaal met het uurtje-factuurtje systeem 6 maanden over hadden gedaan. Ook 2017 ziet er rooskleurig uit.

Door deze nieuwe manier van werken kunnen we meer sturen op het omzetresultaat. We gaan onze omzet ten opzichte van ons oude verdienmodel minimaal verdubbelen. En dat allemaal in minder uren!

Jeanet, dank je wel voor je wijze lessen, je kritische vragen en je enorme betrokkenheid!

profile-pic
Irma Heuft Trainer van de IRMA methode

Jeanet weet hoe je jezelf vrij kunt maken

Van het reizen naar een nog onbekend stuk van de wereld, het verblijf op een prachtig schip, zwemmen in de Caribische Zee via de mooie gesprekken met collega ondernemers; de cruise is voor mij mind changing geweest.

Mijn sterkste leerpunt? Dat ik zelf mijn grootste belemmering ben. En daardoor heb ik, elke dag opnieuw, de mogelijkheid om mijn leven aan te passen. Dingen anders te doen.

Door de cruise heb ik mijn blijheid, mijn speelsheid weer terug. Ik zing weer ! En ik heb de beslissing genomen om een boek te gaan schrijven en mijn IRMAmethode met iedereen te gaan delen. Iedereen is in staat om in 6 stappen een complex probleem op te lossen.

Ik kan iedereen deze cruise aanraden. De setting zorgt ervoor dat je je niet alleen gekoesterd en waanzinnig goed verzorgd wordt, je wordt nergens door afgeleid en kunt je volledig concentreren op wat jij nodig hebt.

Ben je ondernemer en verlang je naar meer vrijheid, ga dan mee met de VrijheidsOndernemers Cruise van Jeanet Bathoorn. Zij weet hoe je jezelf vrij kunt maken van je bedrijf en je bedrijf voor jou kunt laten werken.

profile-pic
Layla van Egeraat Online Vloggers Academy

Nieuw bedrijf opgestart

In maart 2016 ben ik gestart met de 6 maanden opleiding VrijheidsOndernemers® van de geweldige No Nonsense Business Coach Jeanet Bathoorn. Wat een aanrader! Al mijn drempels die ik nog had om een nieuw bedrijf op te starten zijn nu weg. Zo leer je van A tot Z in 26 modules hoe je als ondernemer een succesvol bedrijf moet neerzetten. Alle aspecten komen aan bod van social media, tot online marketing. Maar ook welke verdienmodellen kan jij het beste inzetten, welke systemen en programma’s kan je het beste gebruiken? Je hebt heel veel steun aan alle deelnemers uit de groep (ook besloten Facebook groep & WhatsApp groep) en de buddies aan wie je gekoppeld wordt. Ook de maandelijkse Groepscoaching sessies en 1-op-1 coaching van Jeanet zijn heel leerzaam. Maar ook heb je veel aan de interessante gastsprekers die een Mastermind-sessie organiseren.

Jeanet is als Business Coach heel fijn, enthousiast, betrokken, inspirerend en staat altijd voor je klaar met een luisterend oor en goeie adviezen waar je veel aan hebt, barst van de goede ideeën en duwt je de juiste richting op die jij op dat moment nodig hebt om een succesvol bedrijf te runnen in alle vrijheid …! Zo heb ik de afgelopen maanden met veel steun van de VrijheidsOndernemers® Club de Online Vloggers Community & de Online Vloggers Academy opgestart. Nu druk bezig met het bouwen van mijn online training smartphone videobloggen.

Wat levert de Opleiding tot VrijheidsOndernemers® jou op?

 • Toegang tot een actieve community vol met gelijkgestemde professionals
 • Elke week nieuwe content over (online) ondernemen
 • Webinars met (internationale) gastsprekers
 • Enorme uitbreiding van een positief ondersteunend netwerk
 • Een stappenplan HOE jij een vrijheidsbedrijf opzet
 • De MINDSET van een succesvolle ondernemer

Geen uitzoekwerk meer, niet meer gehinderd worden door technische kennis of gebrek daaraan en volop inspiratie van ondernemers die ook slim ondernemen en vooruit willen.

1

Kennis

Na de opleiding:

 • Expertkennis over verdienmodellen, systemen, social media en internet marketing
 • Bereik jij jouw ideale DROOMKLANT
 •  Plan jij op een regelmatige en consistente wijze je social media uitingen in zodat je tijd overhoudt voor je echte werk
 •  Word jij super zichtbaar voor jouw droomklanten zodat jij op de automatische piloot klanten aantrekt
2

Zelfvertrouwen en Groei

Na de opleiding:

 • Toegang tot een zeer waardevolle community, gelijkgestemde ondernemers die samen met jou groeien en dromen en een business coach die in jou gelooft
 • Gezamenlijke groei
 • Een business coach die in jou gelooft!
3

Opschaling

Na de opleiding:

 • Je kent de opties tot uitbesteden
 • Je bouwt aan een (virtueel) team
 • Je kiest een verdienmodel waar wel groei en vrijheid in zit

Ben je klaar voor verandering en succes?

Ik ben geen softe coach, ik ben de No Nonsense Business Mentor.

Ik wind er geen doekjes om, ik ben direct en deel mijn inzichten

​Ik ben er niet voor iedereen, ik heb sterke normen en waarden.
Menselijkheid, aandacht, gelijkheid en zorg zijn belangrijk voor mij. Ook zorg voor onze natuur hoort daarbij.

Ik doe niet zomaar wat. Ik ga altijd voor het resultaat. Dat zijn geen loze woorden, maar de woorden van mijn klanten uit de laatste jaren.

Ik ben niet afwachtend, ik zet mensen meteen in actie. Ideeën zijn niets waard als ze niet worden omgezet in acties. Ik stimuleer als het even spannend is.

Maar het gaat niet om mij - Het gaat om jou of om jouw bedrijf. Met snelle ingrepen onmiddellijke zichtbaarheid en resultaten opleveren. Daar gaat het om. Geen getwijfel meer of je op de goede weg zit.​

Zou het niet fijn zijn ...
als jij geld verdient terwijl je NIET aan het werk bent?

Wat zeggen anderen over mij?

profile-pic
Lou Niestadt Founder van de Wild & Free Society

De VrijheidsOndernemers Cruise van Jeanet Bathoorn is precies dat: Vrijheid, Ondernemen en Cruisen!

De VrijheidsOndernemers Cruise van Jeanet Bathoorn is precies dat: Vrijheid, Ondernemen en Cruisen!

Wat een fantastische manier om te werken, te leren én vrij te zijn. Je hebt niets aan vrijheid als je het niet kunt voelen. Omdat je omringd bent door water, door inspirerende mede-vrijheidsondernemers, door schoonheid, door luxe en je zelf niéts hoeft te doen behalve aan je business te werken ontstaat er ineens ruimte voor alles. Ruim baan voor je dromen, ruim baan om te schrijven, ruim baan om te tekenen (in mijn geval), ruim baan om te brainstormen en dat allemaal op het ruime sop. En dan de dag af sluiten met een cocktail op het dek, dineren in de salon en een afzakkertje in de bar.

Alleen al de Private Balcony Sessie met Jeanet, een 1 op 1 VIP coachingsgesprek met uitzicht op zee, maakt het dubbel en dwars waard! Ik had pas heel laat gezien dat Jeanet deze VrijheidsOndernemers Cruise organiseert. Ze zat al hartstikke vol. Toen ik haar een berichtje stuurde dat ik het zo jammer vond dat ik dit gemist had heeft ze alles op alles gezet om me toch mee te krijgen. En dat is gelukt! En dat is meteen Jeanet ten voeten uit. Ze gaat die extra mile, Zij regelt het voor je. Wát een rijkdom! En voor dat geld! Ik kon het niet geloven, ik dacht dat ze een typefout had gemaakt. Echt. Ik kon me niet eens voorstellen dat je voor dat geld kon cruisen, laat staan dat je er een business course bij krijgt! En het is aftrekbaar! Tuurlijk, het blijft een investering, maar wat mij betreft is dat het dubbel en dwars waard. En je maakt vrienden voor het leven. Als bonus.

profile-pic
Paul Hofmans NEROI (België)

De beste investering, is de investering in jezelf!

Jeanet heeft het natuurtalent om precies door ieder probleem te kijken en het te ontrafelen. Zodoende leert ze jou verschillende oplossingen te vinden vanuit jouw situatie. Wanneer jij wil groeien naar meer vrijheid is het een absolute noodzaak om Jeanet te leren kennen! De meest effectieve manier hiervoor is de opleiding 'VrijheidsOndernemers' VIP te volgen bij Jeanet. De beste investering, is de investering in jezelf!

profile-pic
Annemieke van Waterschoot Spiegelei Communicatie

Ik durf het nu wel!

Ik heb Jeanet als business coach als zeer prettig ervaren. Ik vind haar heel kundig en ze stimuleert mij in ieder geval om tot het uiterste te gaan en ze houdt de focus op wat jij wilt bereiken. Jeanet heeft mij zo goed gecoacht dat ik nu dingen durf die ik niet deed. Zoals een video opnemen.

Ik vond de mix van theoretische kennis en praktijk super. Ze heeft een enorm netwerk, goede boeken geschreven, fantastische events en daar heb ik heel veel social media kennis opgedaan.

Bij jou heb ik zoveel geleerd Jeanet. Ik had echt nooit gedacht dat ik zonder bibberstem op camera zou staan. En ik vind FB lives echt geweldig. Wat een connectie heb je met je fans.

profile-pic
Winny Bos Eigenaar van Winnys - pure lekkernijen

Wat het betekent om ondernemer te zijn

Ik heb geleerd wat het betekent om ondernemer te zijn. Je krijgt van Jeanet het grote spectrum aan sociale media. Tijdens de opleiding heb ik geleerd daar keuzes in te maken.

Praktische informatie:

 • De opleiding tot VrijheidsOndernemer® bevat 26 modules
 •  Je bekijkt alle modules in je eigen tempo, per week wordt een thema behandeld
 •  De volgende groep start 14 juli 2017 (speciale editie SUMMERSCHOOL)
 •  De VrijheidsOndernemers Cruise vertrekt op 25 september 2017 vanaf Gran Canaria en is op 8 oktober 2017 in Panama. 
 •  De opleiding wordt aangevuld met live retreats
 •  Je houdt levenslang* toegang tot de video's uit deze training
 • Je kunt betalen in termijnen of in één keer

Cruise only

voor de levensgenieter

Workshops aan boord van Jeanet Bathoorn

Beschikking over een eigen hut (één-persoons bezetting)

Handige scripts

Inspirerend netwerk

Toegang tot de besloten online Facebook community

Private Balcony Session met Jeanet Bathoorn

Life changing experience

2 weken live retreat

Toegang tot de opleiding

Mastermindsessies

Online groepscoaching

Q&A webinars

Toegang tot een event

Individuele coaching

WhatsApp VIP groep

Live retreat

 • Life changing experience
 • Expert kennis
 • Inspirerend netwerk om je heen
 • Individuele coaching

Lees hier alles over de VrijheidsOndernemers Cruise

Speciale prijs:

betaling in één keer
€ 2.000 ex btw

iDeal | Creditcard | Paypal accepted

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

VIP opleiding

voor de snelle groeier

Elke week een videoles

Levenslang* toegang tot de online materialen

Handige checklists

Voorbeeldteksten

Toegang tot de besloten online Facebook community

Interviews/webinars met gastsprekers

Toegang tot een groot netwerk van ondernemers die ook willen groeien

Mastermindsessies

Online groepscoaching

Q&A webinars

Toegang tot een event

Individuele coaching van Jeanet Bathoorn

WhatsApp VIP groep

Live retreat (MEERDAAGS) op een rustige locatie in Nederland of in het buitenland

 • Onmiddellijk toegang tot een netwerk van high achievers
 • Snelste groei mogelijk
 • Slechts 25 ondernemers worden toegelaten
 • Resultaatgericht aan je toekomst werken
 • VIPPERS behalen de beste resultaten!

Speciale prijs:

€ 400 / maand *12 mnd

betaling in één keer
€ 4.000 ex btw

iDeal | Creditcard | Paypal accepted

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

VIP + Cruise

voor de high achiever

Elke week een videoles

Levenslang* toegang tot de online materialen

Handige checklists

Voorbeeldteksten

Toegang tot de besloten online Facebook community

Interviews/webinars met gastsprekers

Toegang tot een groot netwerk van ondernemers die ook willen groeien

Mastermindsessies

Online groepscoaching

Q&A webinars

Toegang tot een event

Individuele coaching

WhatsApp VIP groep

Live retreat met Jeanet Bathoorn

en de VOLLEDIGE CRUISE van Europa naar Panama (alleen te boeken na een gesprek)

 • Onmiddellijk toegang tot een netwerk van high achievers
 • Snelste groei mogelijk
 • Slechts 10 hutten zijn ingekocht
 • De cruise is een life changing experience 

Speciale prijs:

€ 550 / maand *12 mnd

betaling in één keer
€ 5.500 ex btw

iDeal | Creditcard | Paypal accepted

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

* Levenslang is de levensduur van de website. Zolang de website in de lucht is houd je toegang. Jeanet Bathoorn heeft het recht om de website offline te halen als de omstandigheden daar om vragen

Er zijn inhaalweken gepland. De online groep is wel actief in die periode. Deze inhaalweken zijn bedoeld om de al gegeven informatie tot je te nemen en er rustig mee te kunnen werken.

profile-pic
Angelique van der Meyden Het Virtuele Regelhuis

Heel veel praktische informatie op inhoud en tools

Jeanet is voor mij het perfecte voorbeeld van Vrijheidsondernemer! Haar training heeft mij doen inzien dat er veel meer mogelijk is qua verdienmodellen en daar zelfs combinaties in mogelijk zijn. Daarnaast geeft zij heel veel praktische informatie op inhoud en tools die je kunt implementeren binnen je bedrijf. Een inspirator pur sang!

profile-pic
Antoinette Kat buurtruimteverhuur.nl

Sales pagina in taal van mijn doelgroepen

Als werker in het sociaal domein ben ik bij de meeste marketing- en verkooptrainingen de vreemde eend in de bijt en moest ik vaak worstelen met de vertaalslag naar mijn producten. In dit programma was dat anders en heeft Jeanet me vanaf de start geïnspireerd. Ik heb heel veel geleerd en ik kon zonder grote vertaalslag belangrijke stappen met mijn mooie product maken. Ik heb er ook fijne buddies bij gekregen en er ligt nog heerlijk veel materiaal waarmee ik verder mee aan de slag kan. Mijn pijnpunt was dat de verkooptechnieken tot nu toe niet aansloten bij mijn product en de klantengroepen voor wie ik werk. Voor mij is een heel belangrijke mijlpaal geweest dat ik door de VrijheidsOndernemers opleiding voor mijn doelgroepen in hun taal een salespagina gemaakt heb.

Het heeft mijn leven veranderd!


Beate Thiele Fit for Crazy Goals

Ik heb de VrijheidsOndernemers opleiding en de cruise gedaan. Het heeft mijn leven veranderd!

Ik voelde me gesteund, ik ben heel erg gegroeid. Ik ben al 30 jaar fysiotherapeut en in 2017 heb ik mijn praktijk verkocht.

Nu ga ik verder, dank je wel Jeanet.

Luister naar haar indrukwekkende verhaal. Geboren in de DDR is het thema vrijheid van levensbelang voor haar.

Nog even hè:

100% GELD TERUG GARANTIE


Blije klanten zijn de fijnste klanten. Daarom: als je in de eerste week na aankoop voelt dat deze training je niets gaat brengen krijg je je investering terug. Zonder gezeur. Natuurlijk horen we graag waarom deze training niet bij je past en wat we beter kunnen doen.

Ter geruststelling: in de loop van de jaren heb ik nog nooit geld terug hoeven geven omdat de kwaliteit slecht was.

We geven je wel de garantie dat alleen online trainingen halen en niet actief zijn in de community je veel minder oplevert dan echt samenwerken voor langere tijd. Lid worden van De VrijheidsOndernemers® Club gaat over delen, zichtbaar worden en je eigen gunfactor verhogen.

vrijheidsondernemers jeanet bathoorn

... of gebruik de chatfunctie. Als ik online ben krijg je meteen een antwoord!

Op jouw vrijheid!

Jeanet Bathoorn | Bussiness Coach en Social Media Expert