maak kennis met een uniek groeisysteem

VIP Roadmap MASTERMIND

Voor (kennis)ondernemers die royaal van hun kennis & kunde willen leven en grote stappen willen maken*

* ik zal het even vertalen en heel concreet maken:
jouw kennis verkopen voor meer geld, hyperfocus in je aanbod,
afrekenen met een uurtje-factuurtje bedrijf, hogere prijzen vragen,
alleen maar met fijne klanten werken en een
diep gevoel van zelfvertrouwen en kracht.
Natuurlijk is een ton en ver daarboven haalbaar.

Ben jij dit?

 • Je weet dat je veel weet, maar op dit moment lukt het je niet om verder te groeien
 • Jouw kennis en kunde groeit al jaren, en je omzet hangt op een plateau
 • Je werkt hard voor je geld en je voelt je niet uitgedaagd door de mensen om je heen
 • Denk jij steeds vaker dat het aan jou ligt dat jouw agenda vol zit (of zat) maar je bankrekening niet mee groeit?
 • Ben je klaar met investeren in programma's en coaching die jou niks opleverden?

Niet leuk, maar betaal jij deze prijs?

Je bent al even bezig ...

Tijd lijkt je door de vingers te glippen. En dan zijn er ondernemers die in een paar jaar een omzet van een miljoen draaien. Jij voelt dat er potentie in jou zit, maar hoe krijg je dat naar voren? 


Ineens werk je wel vanuit een strategie.
Hoe is dat dan? 

Je bent al zo vaak gewisseld

Je hebt de afgelopen jaren al op verschillende paarden gewed, maar er komt maar geen doorbraak. Je voelt je jachtig en onrustig en weet niet hoe je nu verder moet.


Na wat soul searching kom je tot je echte kern.

Je hebt weer plezier in je bedrijf!

Je wacht op het juiste moment

Je weet dat het kan, online groeien. Online ondernemen is niet meer weg te doen. Jij wilt zo snel mogelijk profiteren van alle online mogelijkheden. 


Val, sta op en ga weer door.

Door jouw veerkracht groeit jouw bedrijf weer.

Wat jij eigenlijk wilt ...

 • Succes op je eigen voorwaarden, authentiek succesvol zijn
 • Jouw Expert Factor maximaal inzetten
 • Geen quick fix, maar een duurzaam hogere omzet zodat jij fijn kunt leven
 • Een business vanuit joy en een fijn leven waarin geld er gewoon is
 • Vrijheid om je leven zo in te richten dat jij elke dag geluk voelt

Jeanet Bathoorn

BUSINESS COACH, VRIJHEIDSONDERNEMER, AUTEUR

"What makes you different, makes you a millionaire"

Jeanet Bathoorn is nuchter (want ja, geboren in Drenthe en dochter van de fietsenmaker), benaderbaar en toegankelijk. Haar motto: "Jouw succes is mijn succes". Ze begeleidt al mastermind groepen vanaf 2013. 

Jeanet is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau.  Ze is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. 

Jeanet Bathoorn combineert haar kennis over marketing en online marketing, met verdienmodellen en mindset. Daar waar andere business coaches zich voornamelijk richten op vaardigheden rondom online verkoop, expert content en verdienmodellen, richt Jeanet Bathoorn zich ook op de echte reden tot succes: identiteit en mindset, gedrag en gewoontes, strategie en doelen.  Ze gebruikt identiteitscoaching om jou echt in beweging te krijgen.

Ze heeft weinig woorden nodig om jou aan het denken te krijgen. Die woorden zijn namelijk raak.  Verwacht geen shiny & glamorous outfits of veel make up. Daar is Jeanet te gegrond voor. 

Zij is vanaf 2016 de merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 

17
JAAR ONDERNEMER
32K
VERKOCHTE BOEKEN
40K
PODCAST DOWNLOADS


LET OP: Als VRIJHEID niet één van jouw kernwaarden is,
hoef je niet verder te lezen. Dan zijn wij geen match en kunnen we niet samenwerken.

Zij werkten al met mij ...

Marlou Volkerink

Met Jeanet als coach is mijn bedrijf weer naar een volgend niveau getild.

Mijn nieuw groepstraject is een groot succes! Ik dacht eerst dat ik meer geschikt was voor 1-1 coaching maar ik blijk deze groepen super leuk te vinden om te coachen.

Business & Branding Expert

Karin van Kas

Ik heb ontdekt hoe krachtig het is om me te omringen met succesvolle ondernemers. De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.

Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Hoe doe jij mee?

Stap 1 - Boek de Freedom Call, houd je Expert Factor bij de hand en bespreek je droom business

Spreek met Jeanet Bathoorn zodat zij jou leert kennen en jou helpt om te bepalen waar je staat.

Stap 2 - Stap in de VIP Mastermind met coaching voor jouw Expert Factor

Naast de wekelijkse groepscoaching boek jij ieder kwartaal jouw individuele coaching calls in met Jeanet Bathoorn en verheug je maandelijks op jouw VIP momenten 

Stap 3 - Geniet van je bedrijf, geniet en geld zal volgen

Doe het werk, maak de stappen, stap over drempels, maak de goede beslissingen en strooi confetti. 

Jij verdient het om te stralen ...

Authentiek succesvol

In onze VrijheidsOndernemers® groepen weten wij dat jij het soort ondernemer wilt zijn met authentiek succes, overzicht in je bedrijf en met impact. Om authentiek succesvol te zijn en niet overweldigd te worden kies je de juiste en passende oplossingen voor jouw bedrijf in jouw situatie. 

One size fits all past nooit

Het probleem is vaak dat je niet bewust kiest voor jouw beste aanbod in een verdienmodel dat past als een jas. Je voelt vaak dat het schuurt en wringt. Ik geloof niet in een one size fits all of in snelle oplossingen. Ik begrijp als geen ander hoe klem je kunt zitten in je eigen bedrijf. Ik ken de frustratie en de eenzaamheid. Maar ik weet ook hoe je eruit komt. 

Unieke oplossing

Ik werk alleen met jou als jij gemotiveerd, coachbaar en open minded bent. Toen Deborah Cabau mijn horoscoop met mij doornam zei ze heel duidelijk dat het mijn taak is om anderen te begeleiden, hun volle potentieel te zien en ze te zien stralen. In mijn Human Design werd duidelijk wat mijn levenswerk is: richting geven.  Accountability en aandacht zijn vaak de meest doorslaggevende redenen voor succes. Het is wat jij nodig hebt om te groeien en door je belemmeringen heen te breken. 

Naast de wekelijkse groepscoaching krijg jij additionele VIP Expert Factor calls. Je zet elke week kleine stapjes. Je gaat nooit over je grenzen heen en je krijgt iedere week bevestiging dat je op het goede pad zit. Binnen de kortste keren zie jij het resultaat van je werk. 

Jij verdient het

Jij bent hier om succesvol te zijn.
Jij hebt het geboorterecht om welvarend en welzijnd te zijn door te doen wat je het liefste doet.
Jij verdient deze Expert Factor VIP coaching na alles wat je al bereikt hebt. 

Hoe verder?

Boek jouw Freedom Call in zodat ik jou kan leren kennen en kan ontdekken waar jij nu staat in je ondernemersreis. Daarna begin je in de Expert Factor Mastermind  en maakt wekelijkse stapjes. Onder begeleiding en met support doe jij elke week het werk dat nodig is voor jouw authentieke succes.   

Je kunt stoppen met twijfelen, met tijd weggooien en geld verliezen. Begin aan een nieuw traject in je leven als authentiek succesvol ondernemer.

Een warm en bijzonder netwerk

profile-pic

Vaak ben je blind voor wat je zelf in huis hebt en daarom is het zo waardevol geweest om met Jeanet en alle masterminders een jaar lang te mogen optrekken. Dank Jeanet en ook alle masterminders voor deze mooie reis. Gedurende dit jaar heb ik Menokracht® verder doorontwikkeld en ben ik heel gelukkig met mijn Menokracht® Mentor Programma dat afgelopen jaar uit mijn brein is ontstaan en dat alles dankzij de sparringskracht van het gehele eco-systeem. Het kunnen spiegelen met elkaar over leiderschap, talenten en innerlijke drijfveren heeft mij gebracht tot wie ik nu ben en daar ben ik heel gelukkig mee. Jeanet is eigenaar van een prachtig eco-systeem waarin gedreven professionals samen komen om te ontwikkelen en te leren van elkaar. Dat heeft mij enorm gesteund in het door ontwikkelen van mijn bedrijf Menokracht®. Het was een waardevolle reis met een hoop nieuwe inzichten, veel mooie mensen om me heen en de start van mijn nieuwe Menokracht® Mentor Programma. Ik zie de toekomst met veel vertrouwen en vooral plezier tegemoet. Dank je wel Jeanet. En heel fijn dat ik je heb leren kennen Jeanet. Ik waardeer je enthousiasme, inzet, kennis en je warme begeleiding. We spreken elkaar zeker nog :-)

Marieke Schurink - Founder Menokracht

Door Mastermind is omzet verdubbeld

profile-pic

Mijn grootste inzicht is dat ik mag gaan staan voor mijn kennis en mijn bedrijf. Mijn omzet is verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar. Mijn ambities: een online ondernemerstraining voor yogadocenten en coaches om zichzelf beter te profileren in hun vakgebied, het ontwikkelen van een online programma, de technische uitvoering en ondersteuning met een eigen online platform zijn waargemaakt. Dit traject staat. Ook heb ik een sieraad laten ontwerpen in Bali en een merk geregistreerd. Dank je wel voor het afgelopen jaar! :-)

Corine van Zoelen - De Yoga Business Coach

Wát een grote hoeveelheid klanten ...

profile-pic

Jeanet is een visionair. Zij heeft mij een paar maanden geleden dringend geadviseerd om voor mijn ‘gave’ te gaan stáán. Ook kwam zij met het idee om wekelijks een freestyle stemcoaching room + hotseat te gaan hosten. Mijn hemel Jeanet, wát een goed advies en wát een grote hoeveelheid klanten heb ik hierdoor gekregen. Zij heeft mij echt over de streep getrokken, over mijn angst heen geholpen. Dankzij haar sta ik nu waar ik sta: dé freestyle stemcoach van Nederland, die binnen een paar minuten hoort in iemands’ stem waar blokkades liggen. Mijn motto ‘Klink anders, verdien beter’, is hierdoor werkelijkheid geworden. Jeanet, uit de grond van mijn hart; dank-je-wel!!

Barbara de Bruyckere - StEMPOWER Coach

 Wat is belangrijker voor je?
Nu toegeven dat je het niet alleen kunt,
of accepteren dat jouw gedroomde resultaat uitblijft

Het mag nu nog ver weg lijken maar binnen 18 maanden
zien wij een ander persoon en heb je een succesvol bedrijf
op jouw voorwaarden 

Realiseer je dat je gemakkelijker ziet wat anderen fout doen,
dan dat je zelf weet wat te doen  

Testimonials

Stoer en je doet crazy dingen

profile-pic

Jeanet: je bent stoer en je doet crazy dingen, je bent altijd 100% jezelf, je gaat voor je dromen maar ook voor vrouwelijk ondernemerschap.

Mede door jou sta ik waar ik sta. Ik ben en blijf je altijd dankbaar.

Simone Levie - Succesvol Online Ondernemer

Eén brok dynamiek!

profile-pic

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit. Heerlijk.

Je bent echt een vrouw naar mijn hart.

Annemarie van Gaal - Ondernemer en investeerder

Levert meer dan wat ze belooft

profile-pic

Jeanet is een uitstekende coach en geweldige mentor. Ze levert meer dan wat ze belooft. Ze heeft oprechte interesse in mij als VrijheidsOndernemer en houdt mij accountable als mijn concentratie verslapte. Ik beveel Jeanet en haar programma's van harte aan. Ze is no-nonsense met een menselijke aanpak. Petje af voor jou, Jeanet.

Hans Bouscholte - Internationaal (TEDx) Spreker, CEO Oceanraces Academy, TV Kapitein "Alle Hens aan Dek"

10 minuten coaching met jou

profile-pic

Jeanet, ik wil je graag wat vertellen.

We hebben elkaar gesproken bij een event en tijdens het diner. Die vorige keer had ik aan die 10 minuten met jou evenveel als aan een half jaar coaching, Haha!

Bedankt!

Eva Brouwer - TV Presentator en Dagvoorzitter

Jouw investering voor de VIP Mastermind

>> De unieke VIP Mastermind duurt maart liefst 12 of zelfs 24 maanden!
Je stapt al in vanaf € 600 per maand.

1 Jaar - 12 maanden

Snel, intensief en betrokken

€ 9.997

/12 maanden

 • 18 uur individuele coaching door Jeanet Bathoorn
 • Volledige toegang tot de Roadmap Mastermind
 • 1 volledig verzorgde individuele VIP dag op locatie  
 • Toegang tot de VrijheidsOndernemers® live dag
 • WhatsApp coaching door Jeanet Bathoorn

Fantastische BONUS!

Bij deelname aan de VIP mastermind is een ticket aan het unieke Gran Canaria Retreat ter waarde van € 1.499 in november 2024 inbegrepen! 

profile-pic

Dat Drentse meisje ...

Lieve Jeanet,

Wil je please dat Drentse meisje nooit laten gaan. Daar zit je kracht want daar zit jij.

♥ Olcay

Olcay Gulsen Charmantste Zakenvrouw van Nederland
profile-pic

Meters maken

Mastermind met Jeanet leidt altijd tot nieuwe ideeën en inzichten maar ook praktische stappen die dan gelijk benoemd worden. Wil jij meters maken? Dan kan ik je echt aanraden om je door Jeanet te laten coachen.

Wikje de Roos Business Mentor & Oprichter Fryske Fammen yn Saken
profile-pic

Ik voel me bevrijd!

Ik werk goed en prettig in mijn bedrijf, maar was toe aan vernieuwing, verbeteringen & nieuwe uitdagingen. Jeanet legt de vinger op de zere plek, geeft goede adviezen en heeft als ondernemer zo veel ervaring, dat ze aanvullend altijd wel praktische tips heeft. De mede-masterminders geven dit traject een extra zwieper. Ik voel me bevrijd!

Tamara Onos Arbeidshygiënist, HVK en auteur
profile-pic

Binnen 6 maanden is mijn omzet verviervoudigd

In een half jaar tijd is mijn omzet ongeveer verviervoudigd! Waar ik eerder het gevoel had dat ik bezig was met een hobby waar ‘muziek in zat’ voel ik me nu een serieuze ondernemer met een dito omzet. Dankzij jouw nuchtere, praktische aanpak en vele adviezen op ondernemersvlak voel ik me inmiddels een stralende expert die weet wat ze moet doen om haar business te laten groeien, vanuit plezier!

Dank je, Jeanet, voor jouw begeleiding.

Linda Brandwijk Zakelijk Human Design (BG5) Specialist
profile-pic

Meer mogelijkheden ...

Ik ging van zeer drukbezette en overvraagde projectmanager met een overvolle agenda naar projectcoach op afstand. Ik doe nu wat ik het liefste doe en heb veel meer mogelijkheden. Daarnaast heb ik eindelijk een eigen methodiek vastgelegd, de P8® methode.

Mariëlle de Groot Projectcoach en bedenker P8® Methode
profile-pic

Mijn eigen methode staat!

Ik heb mooie stappen gemaakt dit jaar, helderder inzicht gekregen in mijn klanten, mijn eigen methode ontwikkeld, meer kennis op het gebied van ondernemerschap en mooie connecties opgedaan. Ik ben zeker gegroeid als ondernemer. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over hoe groepsprocessen gaan, ik ben ook uitgedaagd.

Ik waardeer jouw kalmheid, het altijd rustig verder gaan, ook al staat er storm, een soort van nuchtere recht-door-zee-heid, een business mamma!

Jiska van der Kooij Life Coach 'Essential Living' Method