fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Kennis.shop of Plug&Pay of WooCommerce of PayPro

Ben jij net als ik al een tijdje online ondernemer? Weet je nog die eerste worstelingen die je had met Woocommerce op je website? Wat heb ik dat stukje software vaak vervloekt en wat heeft me dat een geld gekost omdat een VA het weer voor mij moest oplossen.

In de beginjaren werkte ik vaak met Paypro, dat werkte prima maar was al snel verouderd. En sinds ruim een jaar werk ik met Plug&Pay. Dat programma kent maar 1 nadeel: het is stevig aan de prijs. Zeker als je het affiliate deel ook nodig hebt. Ik heb net weer ruim € 1.300 afgetikt voor een jaar.

Wat nou als ik je vertel dat er een nieuwe Nederlandstalige payment provider aankomt:

  • Die gemakkelijk in het gebruik is, ieder product heeft een eigen hyperlink die je op je website of op social media plakt
  • Die volledig Nederlandstalig is en ook eenvoudig internationale betalingen accepteert
  • Waarin je gemakkelijk ook een Engelstalig betaalformulier maakt
  • Waarin alle koppelingen met Zapier gemaakt kunnen worden
  • Die speciaal ontworpen is voor ons, voor kennisondernemers met online trainingen
  • En … die super betaalbaar is!

Er is – tot alle licenties op zijn – een lifetime deal te scoren. Op de site zie je hoeveel licenties er nog zijn. Ik heb mijn licentie al binnen. De software is beschikbaar vanaf november 2022. Ik heb van de oprichters toestemming gekregen om mijn publiek deze megadeal aan te bieden voordat de grote massa het te zien krijgt.

Ik laat je graag kennis maken met Kennis.shop

Kennis.shop is hét betaalsysteem voor ondernemers die geld verdienen met hun kennis en expertise. Als jij kennis-producten verkoopt heb je een eenvoudige manier nodig om meer te verkopen, de omzet per klant te verhogen en je bedrijf te groeien ZONDER je zorgen te maken over de techniek.

Ben je al in voor deze gouden kans?
Lifetime deals zijn de gouden ganzen onder de software, je komt ze niet vaak tegen.

Klik op:

  1. De link naar Kennis.shop
  2. Leg de licentie in het winkelmandje
  3. Voeg DAARNA de “Affilate tools” toe op de betaalpagina

Voor een eenmalige investering ben je klaar en heb je de komende jaren ontzettend veel Euro’s bespaard. Voor mij is dat een besparing van zo’n € 1.300 per jaar. Dat tikt lekker aan, zeker als je rekening houdt met minimaal 10 jaar gebruik van deze software

Groeten,
Jeanet – Lifetime Deal Freak – Bathoorn

P.S. 1: Graag gedaan! Ik deel mijn overvloed graag met jou. Deze kans kan ik niet laten lopen of voor mezelf houden.