fbpx

Claim je EXPERT positie, vertrouw op jezelf en wees die EXPERT

Ik ben dol op EXPERTS! Jij weet waar je het over hebt, je hebt gedegen kennis. Je bent al jaren bezig en altijd gemotiveerd om beter te worden en nog meer vakkennis te vergaren. Toch lukt het je niet altijd om dit om te zetten in een vette omzet. Daarnaast knaagt altijd het gevoel aan je van het 'niet genoeg weten' of 'niet genoeg zijn'. Anderen zien jou wel als expert, als leermeester, als guru. Dit geeft je eerder een ongemakkelijk gevoel dan een fijn gevoel. Dat gaat we veranderen! Aan het einde van de training weet je hoe jij met jouw unieke EXPERT kennis je business succescol verder uitbouwt en meer verdient.

4

 Blokken

18

expert stappen

1

dag deep dive

Deze training is bedoeld voor kennisprofessionals zoals:

(Business) Coaches

Help jij anderen om hun business op te bouwen? Dan is het kennen van jouw zakelijk human design een must. Schrijf je in, eventueel samen met je klanten. 

Non-fictie Auteurs 

Heb je al een boek geschreven en heeft die investering zich nog niet terugbetaald? Je bent wel de expert maar jouw marketing geeft jou niet het resultaat dat je ambieert.

Trainers / Consultants

Wil jij het leven van anderen verbeteren? Dan is gedegen kennis over zakelijk human design een pré! Schrijf je in en ervaar de impact van deze kennis.

Sprekers

Sta jij graag te shinen op een (online) podium? Leer dan hoe je nog meer geld kunt verdienen door natuurlijke uitstraling in te zetten en nog aantrekkelijker te worden voor jouw klanten. 

Je weet diep van binnen dat je een expert bent. Je zoekt bevestiging, je hoort het vaak van anderen en toch houdt 'iets' je tegen om jouw EXPERT positie volledig te omarmen. Je bent benieuwd hoeveel omzet je laat liggen door deze blokkade.

Ik ben Jeanet Bathoorn

Ik ben VrijheidsOndernemer® en vind het nog steeds raar als anderen mij bewonderen of tegen me opkijken. Diep van binnen ben ik nog steeds dat Drentse meisje. Toch kan ik inmiddels zien wat ik wel gepresteerd heb en weet ik dat ik voor mijn EXPERT positie mag staan. De rust in mijn hoofd is een zegen voor mijn business. 

Vanaf 2009 heb ik een stabiele omzet van ruim boven de € 100.000. Tussen 2009 en 2020 schreef ik 8 boeken, organiseerde ik als één van de eersten in Nederland webinars, stond ik op grote podia met duizenden luisteraars in het publiek, vond de pers mij en verscheen ik regelmatig op de landelijke tv en radio. In die jaren organiseerde ik ook tientallen live events en werkte ik samen met grote namen in de online wereld. 

Vanaf 2020 ben ik gaan werken vanuit mijn happy place. Ik begrijp als geen ander hoe het voelt als je jezelf klem hebt gezet in je eigen bedrijf omdat jij denkt dat het zo hoort. In 2020 ben ik volop gaan creëren, heb 150 podcasts opgenomen en 2 boeken geschreven. Zo schreef ik het eerste Nederlandstalige boek over het begeleiden van Mastermind-groepen. Mijn motto: "Het succes van mijn klanten is mijn succes"

Nu faciliteer ik de Roadmap Mastermind waar vrouwelijke miljonairs ontspruiten en waar ongekend sterke verbintenissen ontstaan. Samen herschrijven wij de regels van het ondernemerschap. 


Wat ga jij leren & doen?

01


Blok 1 - Wat voor soort expert ben jij?

Wat past van nature bij je en hoe helpt jouw enorme kennis jou bij je succes. Jij hoeft je nooit meer te vergelijken met anderen. Je krijgt rust.  

02


Blok 2 - Wat voor type klanten trek je aan? 

Op basis van jouw expertise ben je aantrekkelijk voor anderen. Zet jouw natuurlijke uitstraling bewust en authentiek in. 

03


Blok 3 - Wat is de beste manier van marketing voor jou? 
Hoe kijk jij naar de wereld en hoe kijkt de wereld naar jou? Kom erachter waarom wat de goeroe's zeggen niet voor jou werkt.  

04

Blok 4 - Hoe zorg dat je ook jezelf als EXPERT blijft zien?

We combineren jouw expertise met jouw aantrekkingskracht en jouw natuurlijke manier van marketing zodat jij het optimale verdienmodel kunt kiezen. Tussendoor ruimen we aardig wat blokkades op. 

Claim je EXPERT positie en verdien meer

Je doelen halen lukt pas NADAT jij je plannen hebt uitgesproken en in jouw planning hebt gezet. Jouw zelfvertrouwen geeft je richting.  Misschien heb jij nooit eerder nagedacht over jouw expert positie. Dat geeft niks. Deze dag geeft je meteen mega-inzichten. 


Alleen jij kunt je resultaten verhogen. Wij geven je een paar eerste duwtjes en juichen je toe. 

Hoe ervaren anderen het?

Een warm en bijzonder netwerk

Vaak ben je blind voor wat je zelf in huis hebt en daarom is het zo waardevol geweest om met Jeanet en alle masterminders een jaar lang te mogen optrekken. Dank Jeanet en ook alle masterminders voor deze mooie reis. Gedurende dit jaar heb ik Menokracht® verder doorontwikkeld en ben ik heel gelukkig met mijn Menokracht® Mentor Programma dat afgelopen jaar uit mijn brein is ontstaan en dat alles dankzij de sparringskracht van het gehele eco-systeem. Het kunnen spiegelen met elkaar over leiderschap, talenten en innerlijke drijfveren heeft mij gebracht tot wie ik nu ben en daar ben ik heel gelukkig mee. Jeanet is eigenaar van een prachtig eco-systeem waarin gedreven professionals samen komen om te ontwikkelen en te leren van elkaar. Dat heeft mij enorm gesteund in het door ontwikkelen van mijn bedrijf Menokracht®. Het was een waardevolle reis met een hoop nieuwe inzichten, veel mooie mensen om me heen en de start van mijn nieuwe Menokracht® Mentor Programma. Ik zie de toekomst met veel vertrouwen en vooral plezier tegemoet. Dank je wel Jeanet. En heel fijn dat ik je heb leren kennen Jeanet. Ik waardeer je enthousiasme, inzet, kennis en je warme begeleiding. We spreken elkaar zeker nog :-)

Marieke Schurink Founder Menokracht
user-image

Groei op alle fronten

Jeanet is een business coach die jou, als expert, door laat breken. Groeien met je bedrijf, groeien als auteur of spreker. Groeien in dat waarin jij groter en sterker wilt worden. Met haar recht-door-zee mentaliteit spreekt ze je direct aan en worden onderwerpen en issues direct helder! En dat is fijn, want dat heb je nu juist nodig om te groeien.

Colette Elting Online Marketing Mentor
user-image

Meters maken

Mastermind met Jeanet leidt altijd tot nieuwe ideeën en inzichten maar ook praktische stappen die dan gelijk benoemd worden. Wil jij meters maken? Dan kan ik je echt aanraden om je door Jeanet te laten coachen.

Wikje de Roos Business Mentor & Oprichter Fryske Fammen yn Saken
user-image

Bonussen

Je ontvangt meteen na registratie:

  • toegang tot alle video's en materialen 

Je kunt meteen beginnen. 

De training Claim je EXPERT positie is een initiatief van en is verzorgd door Jeanet Bathoorn. 

De Claim je Expert positie training is geschikt voor kennisondernemers en experts.
De sessies zijn live opgenomen en geschikt voor zelfstudie. 

Aan het eind van de training heb jij jouw expert profiel vastgesteld en weet je hoe dit omzet in meer geld. En ja, dat kan het verschil maken in jouw business, als jij jezelf dat toestaat.
Wij juichen je toe! 

Jouw investering is slechts € 297 € 97, ex btw

Let op: 

De sessies zijn online en live gegeven.
Alle opnames, oefeningen, worksheets en overzichten zijn voor je verzameld.
Na betaling word je doorgeleid naar de online leeromgeving. 

Veelgestelde vragen

>> Praktisch

Wat betekent een expert positie voor mij?

Het claimen van je expert positie is een logisch gevolg na het vergaren van al jouw kennis. Je hebt er jaren over gedaan om te weten wat je weet en te doen wat je doet. Klanten zeggen ook vaak dat ze echt met jou willen werken. Het echt voelen van jouw expert positie betekent meer klanten, hogere prijzen, meer omzet en rust en vertrouwen van binnen. 

Kan ik alles meteen toepassen?

Jazeker. Je kunt alle oefeningen meteen maken en toepassen. 

 

Voor wie is deze training?

Voor kennisprofessionals en experts. Ben jij (business) coach, trainer, spreker of auteur? Dan is deze training helemaal voor jou gemaakt. Wij werken graag met ondernemers die ambitie en het verlangen hebben om hun impact en omzet te verhogen.