Testimonials

 Annemarie van GaalOndernemer & investeerder

"Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit op het podium. Heerlijk."


 Esther JacobsNo Excuses Lady, Auteur & Digital Nomad

Ik was vereerd toen ik zag dat Jeanet, DE social media goeroe, meeging op mijn Inspiratiecruise naar Brazilië. Ze hielp de deelnemers hun droomklant te definiëren en te zoeken.


 Peter PlusquinExpert snellezen en auteur

Ik heb de social media opleiding van Jeanet gevolgd. Ik ben heel blij dat ik de tijdsbesteding genomen heb. Ik heb zelf een programma van 6 maanden ontwikkeld. Samen met Jeanet heb ik een online strategie gemaakt.

Wat ik geweldig vond aan Jeanet is dat zij altijd paraat staat, dat ze heel betrokken is bij haar klanten, dat ze meedenkt en heel creatief is.

Wat ik fijn vind aan de social media opleiding van Jeanet is dat deze heel compleet is. Ik kan bedrijven nu goed adviseren en heb dit ook al voor meerdere betalende klanten mogen doen. Door het werken in een groep heb ik ook veel geleerd, mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik weet goed waar mijn kracht ligt.

Karin Horstman Marketing professional Kinderopvang Purmerend

Op aanraden van Jeanet Bathoorn ben ik met een geweldig online boekhoudprogramma gaan werken. Ik wist niet dat het bestond en hoorde ervan tijdens de social media opleiding van Jeanet. Dit programma bespaart mij zoveel geld en tijd.

Nu heb ik gewoon binnen 20 minuten mijn BTW aangifte gedaan. Heerlijk om met een slim systeem te werken. Ik kan het iedereen aanraden die meer vrijheid in zijn bedrijf zoekt.

Layla van Egeraat Social Media Manager
Esther Vree Visual Content Marketeer

Jeanet Bathoorn weet niet alleen heel veel over social media, zij ìs ook één en al social media. Zij bedenkt en creëert content ter plekke, alsof het in haar bloed zit. Uiteraard is hoe je social media kunt toepassen (deels) te leren, maar enige “nieuwsgierigheid” heb je wel nodig!

Camiel van Hoegee Expert Woede-beheersing

Ik heb echt een social media strategie ontwikkeld, ik heb er ontzettend veel voordeel van. Jeanet heeft me daarbij geholpen. Zij is ontzettend professioneel, nuchter en betrokken bij wat ik doe en wat de andere deelnemers doen.

Jeanet heeft diepgaande kennis over alle social media, en van haar heb ik voornamelijk heel veel geleerd over LinkedIn. Niet alleen weet ze haar kennis goed over te brengen in de workshops die ze geeft, ze doet dat ook met veel humor. Daarnaast luistert ze goed naar haar cursisten; ook wanneer er veel kennisverschil is, weet ze de workshop voor ieder interessant te maken.

Arjan Jonker Waardevolle Webteksten

Lekker helder en duidelijk boek, compliment!

Over het boek Get Social in Business​

Bas Hoogland Landal Ambassadeur 

Jeanet Bathoorn beschrijft in Get Social op een enthousiaste en vlot leesbare manier hoe social media voor ieder van ons van toegevoegde waarde kunnen zijn. Ze doorspekt haar vele praktische tips met cijfers, citaten en voorbeelden van mensen die na lang aarzelen toch social media zijn gaan gebruiken en nu spijt hebben dat ze niet eerder zijn begonnen. Get Social is een aanrader voor iedereen die zich afvraagt wat te doen met social media en de eerste stappen wil gaan zetten op social media vlak.

Over het boek Get Social +

Jan Vermeiren Business Coach en Auteur
Winny Bos Expert Rouwverwerking

Ik heb geleerd wat het betekent om ondernemer te zijn. Je krijgt van Jeanet het grote spectrum aan sociale media. Tijdens de opleiding heb ik geleerd daar keuzes in te maken.

Blanca Vergara Expert Female Leadership

Jeanet is the speaker: knowledgeable, fun, accurate, precise... She's the expert in Social Media. If you need a speaker on social media, Jeanet is the lady to call.

Barbara Schlosser Uitgever Fire & Food

Van te voren dacht ik: "valt de opleiding wel te combineren met mijn werk en mijn gezin? Dat viel reuze mee. Het online trainen kun je helemaal naar je eigen hand zetten en inplannen wanneer je wilt.

Ik heb ook een enorm scala aan technische dingen geleerd waardoor ik me kan neerzetten als expert op social media gebied.