fbpx

Testimonials

Dat Drentse meisje ...


profile-pic

Lieve Jeanet,Wil je please dat Drentse meisje nooit laten gaan. Daar zit je kracht want daar zit jij. ♥ Olcay

Olcay Gulsen Charmantste Zakenvrouw van Nederland

Eén brok dynamiek!


profile-pic

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit. Heerlijk. Je bent echt een vrouw naar mijn hart.

Annemarie van Gaal Ondernemer en investeerder

Inspirerende Presentator


profile-pic

Jeanet is een inspirerende presentator.

Ben Tiggelaar Auteur, Spreker, Radio persoonlijkheid en Podcaster

Stoer en je doet crazy dingen


profile-pic

Jeanet: je bent stoer en je doet crazy dingen, je bent altijd 100% jezelf, je gaat voor je dromen maar ook voor vrouwelijk ondernemerschap.Mede door jou sta ik waar ik sta. Ik ben en blijf je altijd dankbaar.

Simone Levie Succesvol Online Ondernemer

10 minuten coaching met jou


profile-pic

Jeanet, ik wil je graag wat vertellen. We hebben elkaar gesproken bij een event en tijdens het diner. Die vorige keer had ik aan die 10 minuten met jou evenveel als aan een half jaar coaching, Haha!Bedankt!

Eva Brouwer TV Presentator en Dagvoorzitter

Levert meer dan wat ze belooft


profile-pic

Jeanet is een uitstekende coach en geweldige mentor. Ze levert meer dan wat ze belooft. Ze heeft oprechte interesse in mij als VrijheidsOndernemer en houdt mij accountable als mijn concentratie verslapte. Ik beveel Jeanet en haar programma's van harte aan. Ze is no-nonsense met een menselijke aanpak. Petje af voor jou, Jeanet.

Hans Bouscholte Internationaal (TEDx) Spreker, CEO Oceanraces Academy, TV Kapitein "Alle Hens aan Dek"

Helder, duidelijk en transparant


profile-pic

Ik leerde Jeanet jaren geleden kennen tijdens een workshop over Social Media. Haar workshop was verfrissend anders. Geen trucjes, maar jezelf onderscheiden, jouw kracht vinden en die ontwikkelen en omarmen. Haar boek over Social Media las ik in één ruk uit en heeft me geholpen om mijn bedrijf te professionaliseren. Haar boek over een Magische Mastermind is alles wat ik had verwacht. Helder, transparant en duidelijk. Niet alleen qua taalgebruik, maar ook qua opdrachten en doelstellingen. Denk jij erover om een Mastermind te starten dan is dit boek een onmisbare basis.

Eefke Peeters Columniste, blogger, hoofdredacteur Vita Magazine, kinderboekenschrijfster

Zo spring je van een kleine naar een grote vissenkom


profile-pic

"Dat je pas kan worden wie je bent, als je het van binnen al bent en voelt".Jeanet heeft mij twee jaar begeleid. In deze periode heb ik een grote shift gemaakt: van een projectmanager met een overvolle agenda en vele apen op mijn schouder naar mijn rol als projectcoach waarin ik in mijn bedrijf kan doen wat ik het liefste doe. Dergelijke verandering kan en wil je niet alleen doen. Zeker niet als je kan werken met een businesscoach als Jeanet die er met haar aanmoediging, liefde en stok achter de deur er voor zorgt dat je komt waar je wilt zijn.Ik kwam bij Jeanet binnen als projectmanager en eindigde het traject als projectcoach. Ik ben van mijn kleine vissenkom naar een grotere vissenkom gesprongen met meer mogelijkheden.

Mariëlle de Groot Projectcoach en bedenker P8® Methode

Meer focus en meer plezier in het ondernemen


profile-pic

Tijdens het Mastermind programma heb ik ontdekt hoe krachtig het is voor mij om me te omringen met succesvolle ondernemers. De feedback, support, adviezen, het samenzijn; zeer waardevol. Op aanmoediging van Jeanet heb ik een lang gekoesterde wens gerealiseerd: Ik heb een prachtig boek geschreven over online coaching voor ondernemers, vol tips. 'The must have' voor elke professional die mensen op een effectieve en toch persoonlijke manier digitaal wil begeleiden.De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij met haar unieke down-to-earth mentaliteit en haar schat aan ervaring keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Door haar directe manier van communiceren hielp zij mij om krachtige keuzes te maken en de juiste prioriteiten te stellen. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.Werken met Jeanet is een aanrader als je net als ik ambitieus bent, van aanpakken houdt en een volgende stap wilt maken. Ze blijft je uitdagen.

Karin van Kas Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Door Mastermind is omzet verdubbeld


profile-pic

Mijn grootste inzicht is dat ik mag gaan staan voor mijn kennis en mijn bedrijf. Mijn omzet is verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar. Mijn ambities: een online ondernemerstraining voor yogadocenten en coaches om zichzelf beter te profileren in hun vakgebied, het ontwikkelen van een online programma, de technische uitvoering en ondersteuning met een eigen online platform zijn waargemaakt. Dit traject staat. Ook heb ik een sieraad laten ontwerpen in Bali en een merk geregistreerd. Dank je wel voor het afgelopen jaar! :-)

Corine van Zoelen De Yoga Business Coach

Veel ervaring met Masterminds faciliteren


profile-pic

Jeanet heeft veel ervaring met Masterminds faciliteren, dat blijkt uit elke pagina van dit heldere en praktische boek. Het is vlot te lezen en geeft direct toepasbare tips. Deze zijn niet alleen van toepassing voor business coaches, maar voor iedereen die Masterminds begeleid. Ik herkende meteen situaties uit mijn eigen Masterminds en weet nu hoe ik deze nog effectiever kan begeleiden.

Mariëlle Tromp Persoonlijk leiderschap voor zorgprofessionals

VrijheidsOndernemers Dag was een verademing


profile-pic

Ontmoetingen met mensen die echt voor hun idee gaan, die iets aan de wereld toe te voegen hebben. Niet zo’n saai ondernemerscongres, of erger nog: netwerkborrel.Wat is het verschil? Deze mensen, VrijheidsOndernemers, zijn bereid om voor hun bedrijf te gaan, delen kennis en ervaring, zijn er ook écht voor elkaar. Op de VrijheidsOndernemersdag neem je elkaar niet de maat, maar word je maatjes voor het leven.Een must voor elke ondernemer die in vrijheid wil doen waar ze echt goed in is. Samen met anderen. Want alleen ga je wel sneller, maar samen kom je verder.

Petra Otten inTouch HRM

Je Hollandse nuchterheid


profile-pic

Jeanet, wat ik het meest aan jou waardeer is je Hollandse nuchterheid gecombineerd met groots denken.

Nanneke van Drunen Copywriting Expert

Je vertrouwen in mij


profile-pic

Je vertrouwen in mij en de mensen waar je mee werkt! Je boeren-nuchterheid! Je no-nonsens-gewoon-doen mentaliteit. Altijd verder gaan voor het beste resultaat.

Francis Keek Founder Creative Academies

Beste jaar ooit!


profile-pic

In mei 2018 ben ik in de Mastermind-groep van Jeanet gestapt. Ik was er aan toe om VrijheidsOndernemer® te worden. Zo heb ik in die periode mijn productaanbod aangescherpt, afscheid genomen van klanten en veel nieuwe klanten verwelkomd. 2018 werd zo mijn beste jaar ooit! En dat terwijl ik maar 3 dagen per week werk en heerlijk de tijd heb voor mijn gezin.

Yvonne Lagewaard - Pas Brand Marketeer

Twijfels ombuigen naar Actie


profile-pic

In 2017 maakte ik de keuze om de VrijheidsOndernemingsopleiding bij Jeanet te volgen. Het inzicht dat ik hier kreeg was dat je niet roekeloos in het ondernemerschap moet stappen, maar dat je je goed mag voorbereiden. Waar een wil is, is een weg en geef nooit op.Van een bang en vrij onzeker muisje, dat 2 jaar lang weggeweest is op de arbeidsmarkt. ben ik veranderd in een vrouw die zelfvertrouwen en lef heeft gekregen, zich durft laten zien en niet opgeeft.Het traject geeft je veel waarde, content en kennis. Je kan het op je eigen tempo volgen en ik heb hier een dikke kaft liggen waarin ik nog altijd regelmatig inkijk. Ik heb ook 2 mooie vriendschappen overgehouden aan het traject. Jeanet is een warme, lieve vrouw. No nonsense, met de voeten op de grond en ze zegt wat ze denkt.

Christel van Loon Heal Your Life coach

Een verfrissende dag


profile-pic

Na de mastermind van Jeanet voelde de Live Dag als thuiskomen en in een warm bad stappen. Actieve, veel vrouwelijke, entrepreneurs. Leuke sfeer en uitstekend programma. Ik vond het geld-assessment dat Jeanet met de hele groep deed erg verrassend en inspirerend.Ik vond het thema bloggen dat werd uitgelegd door een expert boeiend, maar koos toch voor vloggen. Inmiddels maakte ik meer dan 150 vlogs. Allemaal te vinden op www.youtube.com/boardroommonk. Ondanks 25 jaar dat ik als zelfstandig ondernemer opereer, ook op de sociale media, kreeg ik er door de inzichten van Jeanet toch meer grip op. Een down-to-earth mastermind van een down-to-earth-girl met een schat aan informatie en een berg praktische ervaring.Chapeau!

Hans Ruinemans Boardroom Monk

Direct toepasbaar


profile-pic

Money en Mindset. Twee thema's die mij als financieel econoom en psycholoog direct triggeren. Veel ondernemers weten niet goed raad met geld en hebben onvoldoende inzicht in hun inkomsten en uitgaven. Of vertonen struisvogelgedrag. Daarom is het goed dat dit boek er is. Zodat alle ondernemers baas over hun geld en hun gedachten over geld worden. Sommige tips hangen voor mij tegen het zweverige aan, maar er staan ook heel veel praktische tips in. Doe er je voordeel mee!

Ingrid van Ommeren

Als een frisse wind door de haren


profile-pic

Jeanet Bathoorn! Wat een ontzettend gaaf boek heb je geschreven. Helemaal à la Jeanet: iets dat geweldig EN lastig is (geld dus) in klare taal op papier zetten. Alsof je een frisse wind door je hoofd voelt waaien. Van harte aanbevolen!!!

Esther de Charon de Saint German The Miracle Year

Durf na te denken over je geld mindset


profile-pic

In dit boek drukt Jeanet Bathoorn je met de neus op de feiten: durf na te denken over jouw geldmindset! Het boek staat boordevol praktische tips om een betere verhouding met geld te krijgen.

Elke Vergoossen Uitgever Boom Amsterdam

Geld & Mindset op een praktische manier toegankelijk


profile-pic

Jeanet Bathoorn is er in geslaagd om een complex onderwerp als geld & mindset op een hele praktische manier toegankelijk te maken. Geen hoog-over-goeroe-tips, maar lekker nuchter en inhoudelijk goed. Precies zoals we van haar gewend zijn!

Ellen de Lange - Ros Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Sneltrein naar vrijheid & financiële welvaart


profile-pic

Met haar no-nonsense stijl geeft Jeanet Bathoorn alle ondernemers een sneltrein naar vrijheid en financiële welvaart door dit praktische boek vol tips en expert adviezen. Een echte aanrader!

Lisa Eunice Peek Expert on Women, Wealth & Impact

Uitverkocht event!


profile-pic

Vertrouwen in jezelf en je eigen kunnenIk heb tijdens de opleiding bij Jeanet mijn eerste LinkedIn Succes Event georganiseerd. Jeanet heeft me daarbij gecoacht. Mede door haar creatieve ideeën, haar nuchterheid en jarenlange ervaring met het geven van events, is het een enorm succes geworden: een uitverkocht event en een grote wachtlijst voor de volgende keer! Dit heeft echt mijn verwachtingen overtroffen!Ik geef mezelf nu meer aandacht ;-). Ik ben minder 'streng' voor mezelf. In het ondernemen loopt niet altijd alles op rolletjes en ik weet nu dat elke ondernemer daar op z'n tijd last van heeft. En als ZZP'er ben jij je bedrijf. Dus moet je ook goed voor jezelf zorgen.Echt goed gedaan Jeanet! Ik hoop je snel weer te zien. In elk geval in San Diego!! Liefs, Masja

Masja Slootweg LinkedIn Businesscoach

Top om met je te werken!


profile-pic

Lieve Jeanet,Ik vind het top om met je te werken en van je te leren. Ik hoop dat we elkaar nog lang mogen inspireren.

Jeanine Hofs Expert & Spreker Energiemanagement

Training: Webinars Werken Wel


profile-pic

Je leert heel veel omdat je in een groep zit. Jeanet zit overal bovenop. Al je vragen worden beantwoord.Na de eerste 6 weken van de 'Webinars Werken Wel' opleiding van Jeanet ben je er klaar voor om je eerste webinar te gaan geven.

Richard de Leth OERSTERK

Wil jij als business coach een mastermind faciliteren?


profile-pic

Ben jij Business Coach en wil je zelf een Mastermind faciliteren? In dit boek loodst ervaren mastermind deelnemer en facilitator Jeanet Bathoorn je in 10 stappen naar een professionele mastermind, waar jij en jouw masterminders het optimale uit zichzelf, hun business en elkaar kunnen halen. Dit boek is een must read voor toekomstige Mastermind facilitators en business coaches.

Cateleine Colnot Personal & Business Story Coach

Mijn product staat


profile-pic

Niet alles zelf doen, maar assistentie inkopen, dat heb ik geleerd.Mijn produkt staat - PowerfulPresentations. Model is ook klaar, 5 elementen van PowerPoint Intelligentie. Hoe hoger je PowerPoint Quotient hoe groter je impact als je spreekt. Er is een website, er zijn blogs, er worden wekelijks tips gedeeld. Nu moet ik die stappen zetten die daadwerkelijk opdrachten gaan opleveren.De opleiding is waardevol geweest. Ik ben in aanraking gekomen met diverse mogelijkheden die toepasbaar zijn in mijn bedrijf. De livedagen en de video's zijn voor mij het meest waardevol geweest.

Frowa Schuitemaker Powerful Presentations

Verschuiving van mijn ondernemersblik


profile-pic

Mijn grootste inzicht is dat het tijdens de opleiding eigenlijk niet handelt om de technieken, maar om de basis van je bedrijf en hoe je deze neer wilt zetten. Het lef te hebben en de kans te krijgen om te reflecteren en andere stappen te durven nemen, dan je in het eerste oogpunt had verwacht te gaan doen. Ik heb nu een betere kijk op wat ik al neer had gezet gezet en dat uitbouwen, structuur in het opzetten van een tweede poot in de vorm van online trainingen.Voor het traject keek ik naar Leef je Passie als een bedrijf dat iedereen weer voluit wilde laten genieten van het leven. Na dit traject heeft Leef je Passie een gezicht gekregen. Dit traject heeft mijn expert-status nog meer verfijnd. Ik gun iedere gevoelige zelfstandige vrouw, die het voor de buitenwereld goed voor elkaar heeft, maar vergeten is haar eigen intuïtie te volgen weer contact te durven maken met basis waar het om draait, haar angsten te overwinnen en voluit haar leven te leven. De tools voor de 1-1 gesprekken en de VIP-dagen zijn helemaal klaar. Er zijn zelfs al online cursussen voor degene die liever anoniem aan de slag gaat.In feite zijn Leef je Passie en ik dieper samengegroeid door dit traject. De harde en zachte confrontaties tijdens het traject hebben voor mezelf en mijn bedrijf zeker haar vruchten afgeworpen.Dank je wel voor de worstelingen en inzichten :-)

Ingrid Huskens-Hermens Leef je Passie Expert

Ik durf het nu wel!


profile-pic

Ik heb Jeanet als business coach als zeer prettig ervaren. Ik vind haar heel kundig en ze stimuleert mij in ieder geval om tot het uiterste te gaan en ze houdt de focus op wat jij wilt bereiken. Jeanet heeft mij zo goed gecoacht dat ik nu dingen durf die ik niet deed. Zoals een video opnemen.Ik vond de mix van theoretische kennis en praktijk super. Ze heeft een enorm netwerk, goede boeken geschreven, fantastische events en daar heb ik heel veel social media kennis opgedaan. Bij jou heb ik zoveel geleerd Jeanet. Ik had echt nooit gedacht dat ik zonder bibberstem op camera zou staan. En ik vind FB lives echt geweldig. Wat een connectie heb je met je fans.

Annemieke van Waterschoot Spiegelei Communicatie

Strategie ontwikkeld


profile-pic

Ik heb echt een social media strategie ontwikkeld, ik heb er ontzettend veel voordeel van. Jeanet heeft me daarbij geholpen. Zij is ontzettend professioneel, nuchter en betrokken bij wat ik doe en wat de andere deelnemers doen.

Camiel van Hoegee Expert woedebeheersing

Bedenkt en creëert content ter plekke


profile-pic

Jeanet Bathoorn weet niet alleen heel veel over social media, zij ìs ook één en al social media. Zij bedenkt en creëert content ter plekke, alsof het in haar bloed zit.

Esther Vree Your Social Eye

Nieuw bedrijf opgestart


profile-pic

Jeanet is als Business Coach heel fijn, enthousiast, betrokken, inspirerend en staat altijd voor je klaar met een luisterend oor en goeie adviezen waar je veel aan hebt, barst van de goede ideeën en duwt je de juiste richting op die jij op dat moment nodig hebt om een succesvol bedrijf te runnen in alle vrijheid …! Zo heb ik de afgelopen maanden met veel steun van de VrijheidsOndernemers® Club de Video en Vlog Academy opgestart. Nu druk bezig met het bouwen van mijn online training smartphone videobloggen.

Layla van Egeraat De Video en Vlog Academy

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid


profile-pic

Wat ik fijn vind aan de social media opleiding van Jeanet is dat deze heel compleet is. Ik kan bedrijven nu goed adviseren en heb dit ook al voor meerdere betalende klanten mogen doen. Door het werken in een groep heb ik ook veel geleerd, mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik weet goed waar mijn kracht ligt.

Karin Horstman Content Marketeer

Programma ontwikkeld


profile-pic

Ik heb de social media opleiding van Jeanet gevolgd. Ik ben heel blij dat ik de tijdsbesteding genomen heb. Ik heb zelf een programma van 6 maanden ontwikkeld. Samen met Jeanet heb ik een online strategie gemaakt. Wat ik geweldig vond aan Jeanet is dat zij altijd paraat staat, dat ze heel betrokken is bij haar klanten, dat ze meedenkt en heel creatief is.

Peter Plusquin Purpose Coach en Trainer

Heel veel praktische informatie op inhoud en tools


profile-pic

Jeanet is voor mij het perfecte voorbeeld van Vrijheidsondernemer! Haar training heeft mij doen inzien dat er veel meer mogelijk is qua verdienmodellen en daar zelfs combinaties in mogelijk zijn. Daarnaast geeft zij heel veel praktische informatie op inhoud en tools die je kunt implementeren binnen je bedrijf. Een inspirator pur sang!

Angelique van der Meyden Het Virtuele Regelhuis

Verademing!


profile-pic

We kregen een mailtje van Jeanet in onze mailbox over de training 'Webinars Werken Wel'. Ik had meteen zoiets van: "Dat moeten we doen". We hebben al meer webinars gegeven maar ik blokkeer gewoon bij die software en de techniek die er bij komt kijken. Ik vind het ook spannend om webinars te geven.Het is een verademing om te oefenen, om vlieguren te maken, om helder te krijgen wat je wilt vertellen en voor wie.Ik kan het iedereen aanraden!

Nelleke Griffioen De Berghut - Oostenrijk

Verlangen om er één op te zetten


profile-pic

Wow, wat schrijf jij makkelijk leesbaar. Ik vind je een enorme vakvrouw. Wat jouw boek me laat zien is hoeveel vertroebelde visies en uitvoeringen er zijn in de markt van masterminds. Betaalde en onbetaalde. En je wekt verlangen op om te overwegen er één op te zetten! Wat je mij laat zien hoe ik in VORST Masterminds heb gezeten! Zelfs in degene waar ik plezier en resultaat uithaalde! Het dikke vette pluspunt van je boek, zelfs als doorgewinterde trainer met 12,5 jaar ervaring, de types, de soorten mensen en welk patroon en gedrag ze vertonen. Dank je!

Reggy Nelissen Energetisch Leiderschapscoach

Mijn zelfvertrouwen als entrepreneur is enorm gegroeid!


profile-pic

Ik heb me als solo entrepeneur heel erg gehoord, gezien én gesteund gevoeld door mijn lieve mede-masterminders en dat was iedere week fijn, gezellig en waardevol. We hebben met elkaar gelachen, gehuild en gediscussieerd en dat voelde volkomen veilig. Zeker vanwege de nuchtere én warme feedback van Jeanet.Mijn zelfvertrouwen is gestegen, ik durf meer, ik ben bij verschillende podcastshows gast geweest, ik heb meer 'lijn' in mijn bedrijfsvoering en ik weet nóg meer wat mijn missie is. Jeanet is een lopende bibliotheek, heeft altijd goede ideeën, is eindeloos energiek, ze is een super coach!

Hester Schaart Liefdesverdriet psycholoog

Life Changing


profile-pic

Tijdens mijn jaar in de Quadraat Mastermind (voor ondernemers boven de € 100K) heb ik heel veel bijgeleerd. Ik kijk heel positief terug. De wekelijkse accountability calls betekenden dat ik aan mijn business bleef werken. Voor mij is deze mastermind life changing geweest.

Mehdia Sealeti CEO Pink Camel Consultancy

Grote aanrader!


profile-pic

"Vertrouwen" is wel een kernwoord in de samenwerking met Jeanet en daarmee kom ik precies daar waar ik wezen wil! Openheid van zaken, delen van kennis en precies spot on de juiste tips geven houdt me in de flow! Een enorme aanwinst voor mij als VrijheidsOndernemer® om deelgenoot te zijn van de Mastermindgroep! Erg waardevol en een grote aanrader, ongeacht waar in het proces jij als ervaren ondernemer zelf al zit.

Leonne Meijs Communicatie Archetypes Expert

Blij en dankbaar


profile-pic

Sinds een jaar zit ik in de Mastermind groep van Jeanet en wat ben ik blij en dankbaar om daar onderdeel van te zijn. Jeanet geeft met haar nuchtere kijk op het leven, business en geld verdienen, je aanmoediging en sturing waar nodig zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Ze ziet mogelijkheden die ik zelf niet zag en geeft praktisch uitleg. Waardoor ik altijd weet welke stap wanneer te zetten.

Linda Brink Social Media Miep

Een warm en bijzonder netwerk


profile-pic

Vaak ben je blind voor wat je zelf in huis hebt en daarom is het zo waardevol geweest om met Jeanet en alle masterminders een jaar lang te mogen optrekken. Gedurende dit jaar heb ik Menokracht® verder doorontwikkeld. Jeanet is eigenaar van een prachtig eco-systeem waarin gedreven professionals samen komen om te ontwikkelen en te leren van elkaar. Dat heeft mij enorm gesteund in het door ontwikkelen van mijn bedrijf . Het was een waardevolle reis met een hoop nieuwe inzichten, veel mooie mensen om me heen en de start van mijn nieuwe programma. Dank je wel Jeanet.

Marieke Schurink Menokracht®