fbpx

Start winstgevende online masterminds of coachingsgroepen met impact

Dé training voor kennisondernemers die toe zijn aan dit nieuwe, zeer profijtelijke verdienmodel: de online mastermind of coachingsgroep zodat zij hun ervaren klanten nog beter bedienen.

Zet je enorme ervaring om

Je leert hoe je jouw rijke ervaring in werken met groepen kunt omzetten in het faciliteren van boeiende en productieve online groeps-sessies

Met duidelijk stappenplan

Je krijgt begeleiding bij het selecteren van de juiste digitale tools als ook het gereedschap om een effectieve mastermindgroep te faciliteren. Je leert hoe je een inclusieve ruimte opbouwt voor diepgaande gesprekken en groei.

Meer omzet, minder marketing

Je ontdekt effectieve strategieën om jouw mastermind te marketen bij gelijkgestemde professionals die streven naar professionele en persoonlijke ontwikkeling, terwijl je een extra inkomstenstroom aan je business toevoegt.

Deze online cursus is speciaal ontworpen voor ervaren kennisondernemers die hun expertise willen inzetten om hun aanbod  uit te breiden door het opzetten van impactvolle online mastermindgroepen

Vier modules met praktische actiestappen, zo ontwikkel je niet alleen de vaardigheden om succesvolle online masterminds te leiden, maar versterk je ook jouw rol als leidende kennisondernemer in jouw vakgebied.

De training laat je op een prettige en gestructureerde manier kennismaken met de ins & outs van een mastermind. Jeanet is een fijne, deskundige expert die geen zoete koekjes bakt maar je eerlijk en op een laagdrempelige manier benadert en met je meedenkt. Doen!

José DankersBendeleiders

Ik heb geleerd hoe ik een Mastermind op kan opzetten van A tot Z. Wat ik daarvoor nodig heb, mijn doelgroep en hoe je subdiensten opbouwt. Niet alleen het vormgeven en wat nodig is voor je mastermind komt aan bod inhoudelijk, maar ook hoe je daar een goede salespagina van maakt, super fijn.

Wies SimonsWilgkracht

Als je droomt van een eigen Mastermindgroep is dít de training die je moet volgen. Het stap-voor-stap doorlopen van echt álles wat belangrijk is in het opzetten van een groep heeft me precies gebracht wat ik nodig had: kennis & inspiratie, focus en het vertrouwen om mijn eigen groep te starten. Daarnaast is Jeanet gewoon leuk en zowel nuchter als gepassioneerd. Ze is gespecialiseerd in masterminds, deelt ruimhartig al haar kennis en ervaring en in de training ervaar je zelf de kracht van een mastermind. Wat wil je nog meer?!

Yvon WattélOndernemerspsycholoog

Voor iedereen die een eigen mastermindgroep wilt starten (of nog twijfelt hierover) is deze training top! Je gaat echt nadenken waar de mastermind voor moet staan en ook wat jij als facilitator te doen hebt. Daarnaast geeft het superveel tips, oefeningen en inspiratie wat jij in jouw mastermind kunt aanbieden. Zeker een aanrader!

Kim WerensteijnWerkimago

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is perfect voor ervaren vrouwelijke kennisondernemers (waarschijnlijk ben je al ouder dan 35), die hun bestaande vaardigheden in het werken met groepen en professionals willen inzetten voor het creëren van impactvolle mastermind-groepen die grotendeels online gerund worden. 

Ideaal als je op zoek bent naar manieren om jouw business te diversifiëren met extra verdienmodellen, terwijl je een flexibele levensstijl handhaaft die past bij jouw verantwoordelijkheden thuis en je verlangen naar professionele groei.

Wat jij leert tijdens deze training:

De modules zijn opgebouwd volgens de mastermind triangel. 

JIJ - als facilitator
ZIJ - de deelnemers
WIJ - de groep

Module 1: Ontwerp jouw Mastermind Blueprint

In deze module maak jij het eerste plan voor de opzet van je mastermind groep

Module 2: De rol van de facilitator

Wie ben jij als facilitator, wat wordt er van je verwacht en wat zijn de succes factoren?

Module 3: Het selecteren en coachen van deelnemers

Je start de mastermind voor jouw deelnemers. Je wilt ze oprecht een stap verder helpen.

Module 4: Het leiden van je mastermind groep

De derde component in de triangel, hoe wordt jouw mastermind een succes.

Wat doe je nu om straks jouw mastermind-groep te starten?

  1. Schaf de waardevolle training aan
  2. Doe het werk
  3. Vul jouw mastermind blueprint in
  4. ... en START! 

Voordat je wegdroomt en verzandt in allerlei scenario's en beslissingen geef ik je ook duidelijk aan wat de beste koop is en hoe ik jou het beste kan ondersteunen.

De zelfstudie training is gewoon te koop. Na aanschaf kun je meteen beginnen met alle modules en de opgaves. Er is geen verdere ondersteuning en coaching meer bij.

Voordat jij huilend op je zolderkamertje zit en niet weet hoe je verder moet, denk dan eens na over het andere scenario ... onderdeel zijn van de VrijheidsOndernemers mastermind. Waar jij zelf iedere week gecoacht wordt en accountable wordt gehouden. Waar nog veel meer ondernemers aanwezig zijn die ook een mastermind groep runnen. Waar jij ervaringen deelt over jouw facilitator skills, over eventueel gedoe met deelnemers, over jouw dilemma's en nog veel meer. Jij bent al een vast onderdeel van de mastermind voor slechts € 219* per maand. Deze prijs is exclusief btw en geldig als je 24 maanden instapt. 

Wil je nu eindelijk een mastermind starten?

start je eigen mastermind groep

TIJDELIJK €

197*

*Normale prijs is € 497 bij Eenmalige betaling

Want jij krijgt ...

  • Volledige toegang tot de online training en alle werkmaterialen
  • Opzet voor jouw Mastermind Blueprint
  • E-book: In 10 Stappen een Magische Mastermind
  • De Mastermind Toolbox

BONUS:

2 extra Q&A calls in week 2 en week 4 van de training

De training 'Start je eigen mastermindgroep' was precies wat ik nodig had om mijn ideeën in actie om te zetten. In vier overzichtelijke lessen leerde ik niet alleen hoe ik een effectieve facilitator kon zijn, maar ook welke klanten ik wilde aantrekken en waarover ik met hen wilde praten. De heldere uitleg en praktische tips maakten het direct toepasbaar. Nu voel ik me klaar om mijn eigen mastermindgroep te starten en anderen te helpen groeien.

Elsbeth RispensVastgoed Investeerder

De training 'Start je eigen Mastermind groep' is een van de eerste online trainingen die ik daadwerkelijk heb afgerond. Deels door mijn motivatie (het is iets wat ik al heel lang wil, en deze training is precies het zetje in de rug dat ik nodig had om te starten), maar zeker ook door de wekelijkse live Q&A-calls met Jeanet en de andere deelnemers. Hierdoor gaat de training leven, krijg je concrete feedback en stimuleer je elkaar. Precies wat een mastermindgroep beoogt! Ik durf mijn eigen groep nu vol vertrouwen te starten.

Olga HelmerCommunicatiespecialist

Jeanet is DE expert op het gebied van het runnen van een succesvolle Mastermind. De inhoud van de training was top (ik heb nu bijvoorbeeld een veel duidelijker beeld van het verschil tussen een 'gewone' groepstraining en een Mastermind) en de opdrachten concreet, duidelijk en vooral ook van toegevoegde waarde (dat is lang niet bij elke training zo). Tijdens de wekelijkse calls kreeg iedereen de gelegenheid om vragen te stellen en zelf vond ik dit een van de meest waardevolle onderdelen van de cursus. Er was geen vraag waar Jeanet - dankzij haar uitgebreide kennis en ervaring - geen antwoord op had en het was heel leerzaam om ook de vragen (en antwoorden) van andere deelnemers te horen.

Lotte EschbachEschbach Consulting

Je leert op vele lagen jezelf in rollen kennen waar je nog nooit bij stil hebt gestaan. Je leert schaken voor gevorderden in een setting waar je groei potentieel en samen koppelt. Het is niet voor watjes want de vragen gaan diep en vragen veel zelf onderzoek, wat ik persoonlijk heel goed vind. Het eindproduct je eigen mastermind starten: waanzinnig fantastisch. Ik zou de training zo aanraden!

Hansje KokNa Trauma

Door wie wordt de training gegeven?


Jeanet Bathoorn

Best selling auteur en één van de leidende business coaches in Nederland. Ze is nuchter, benaderbaar en toegankelijk. Haar motto: "Jouw succes is mijn succes". Ze begeleidt al mastermind groepen vanaf 2013. 

In 2016 registreerde zij het merk VrijheidsOndernemer®. Zij werkt waar, wanneer en met wie zij wil. Jeanet is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau.  Ze is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde, inmiddels zijn al meer dan 300 afleveringen gepubliceerd. 

Jeanet Bathoorn gelooft in werken vanuit flow en met plezier. Er mag moeiteloos geld naar je toe stromen als je de juiste dingen doet.   

Door de training bij Jeanet te volgen over het opzetten van je eigen Mastermind kan dat vage idee ECHT vorm krijgen. Vanuit de heldere stappen kun je na de 4 modules je Mastermind met vertrouwen en met kwalitatieve inhoud in de wereld zetten. In een vorm die bij je past, met een visie op hoe deze dienst binnen je verdienmodel past. Ik heb er zin in! Dankjewel Jeanet.

Linda PeperkoornMet Peper Graag

Ik heb de cursus als heel waardevol ervaren. Ik besef nu dat het belangrijk is alles vooraf goed te doordenken en niet even snel een Mastermind te starten. Ik zie ook beter hoe het een vast onderdeel kan worden van mijn productenportfolio en mijn omzet kan verhogen. Ik vond het heel volledig, echt alle aspecten van het runnen van een mastermind zijn aan bod gekomen. Jeanet is heel gul met het delen van haar kennis en tools die voor haar hebben gewerkt. Echt een aanrader!

Monique DaalCoach voor Vrouwelijke Leiders

Als je wil weten hoe je een mastermind in elkaar zet die past bij jou en jouw bedrijf, is deze training  een aanrader! Je leert de ins and outs van Masterminds, welke kwaliteiten je niet alleen zelf nodig hebt, maar ook je doelgroep. Met opdrachten en stappenplannen ga je gestructureerd zelf je eigen mastermind ontwerpen. De Q&A's zijn een geweldige aanvulling waarbij je echt alle vragen kunt stellen die je wilt. Jeanet beantwoordt ze openhartig en ze houdt niets achter. De hele training zat bomvol waarde en ik raad deze dan ook van harte aan.

Barbara RoosDesigncafé

Deze training heeft me persoonlijk en zakelijk een enorme groei gegeven met een fijne ruggengraat, een visie en een synergie om samen met verbinding, vrijheid en voldoening verder te groeien.

Leontine StreefkerkVivendo la Vita

Jeanet WEET gewoon hoe je een mastermind bedenkt, opzet en runt. Geen flauwekul. Geen gesmoes. Praktisch, open, en verhelderend. Plus, ze zet je aan tot actie.

Lynn ColemanCopywriter & Copy Coach

Wat ik sterk aan deze training vind, is dat je geholpen wordt concrete keuzes te maken, en na te denken over wat ík voor groep wil.

Jikkie HasAuteur & Spreker Moedige Momenten

© 2024 VrijheidsOndernemers® - Jeanet Bathoorn