Gratis 4-weekse Online Cursus: Mastermind Succes voor Kennisondernemers

Start winstgevende online masterminds
met impact. 

Zet je enorme ervaring om

Je leert hoe je jouw rijke ervaring in werken met groepen kunt omzetten in het faciliteren van boeiende en productieve online mastermind-sessies

Met duidelijk stappenplan

Je krijg begeleiding bij het selecteren van de juiste digitale tools als ook het gereedschap om een effectieve mastermind te faciliteren. Je leert hoe je een inclusieve ruimte opbouwt voor diepgaande gesprekken en groei.

Meer omzet, minder marketing

Je ontdekt effectieve strategieën om jouw mastermind te marketen bij gelijkgestemde professionals die streven naar professionele en persoonlijke ontwikkeling, terwijl je een extra inkomstenstroom aan je business toevoegt.

Deze vierweekse cursus is speciaal ontworpen voor ervaren kennisondernemers die hun expertise willen inzetten om hun aanbod  uit te breiden door het opzetten van impactvolle online masterminds

Met elke week praktische actiestappen, ontwikkel je niet alleen de vaardigheden om succesvolle online masterminds te leiden, maar versterk je ook jouw rol als leidende kennisondernemer in jouw vakgebied.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is perfect voor ervaren vrouwelijke kennisondernemers (waarschijnlijk ben je al ouder dan 35), die hun bestaande vaardigheden in het werken met groepen en professionals willen inzetten voor het creëren van impactvolle mastermind-groepen die grotendeels online gerund worden. 

Ideaal als je op zoek bent naar manieren om jouw business te diversifiëren met extra verdienmodellen, terwijl je een flexibele levensstijl handhaaft die past bij jouw verantwoordelijkheden thuis en je verlangen naar professionele groei.

Wat moet je doen om GRATIS deel te nemen?

Vul onderstaand formulier in. Alleen volledig ingevulde formulieren komen in aanmerking voor de GRATIS cursus. 

Jeanet Bathoorn


Best selling auteur en één van de leidende business coaches in Nederland. Ze is nuchter, benaderbaar en toegankelijk. Haar motto: "Jouw succes is mijn succes". Ze begeleidt al mastermind groepen vanaf 2013. 

In 2016 registreerde zij het merk VrijheidsOndernemer®. Zij werkt waar, wanneer en met wie zij wil. Jeanet is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau.  Ze is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde, aflevering 300 is in zicht. 

Jeanet Bathoorn gelooft in werken vanuit flow en met plezier. Er mag moeiteloos geld naar je toe stromen als je de juiste dingen doet.   

© 2024 VrijheidsOndernemers® - Jeanet Bathoorn