Succes komt niet vanzelf... ontdek SOMBA van SIGRUN

en de bijbehorende bonus, joehoe!

SOMBA + mijn bonus

Eén van de beste deals die je op dit moment kunt vinden. 

Maar eh ... wat is SOMBA eigenlijk? 

SOMBA is Sigrun's ONLINE MBA. De snelste en betaalbaarste manier om een online business op te bouwen.
Je hoeft er echt niet alleen voor te staan. 

Sterker nog: uit ervaring weet ik dat het al-le-maal alleen oplossen je geen steek verder brengt. Mijn succes is pas echt gekomen doordat ik in serieuze business coaching investeerde en aan een team werkte. 

long-arrow-down

Kenmerken van SOMBA

12 maanden online begeleiding

Een jaar lang nieuwe modules en masterclasses van internationale business coach Sigrun en andere experts.

diamond

Facebook groep

Er is een internationale Facebook groep in het engels. Daarnaast is er een speciale Facebook SOMBA groep voor alle Nederlandstaligen. Ik ben daar natuurlijk ook actief. 

Weekly Office Hours

Elke week is Sigrun live aanwezig in de community om vragen te beantwoorden. Als je er niet zelf of met je buddy uitkomt is er altijd een office hour

trophy

Groot internationaal netwerk

SOMBA is een movement. Er zijn al enige honderden SOMBA's. Jij kunt daar bij horen. Als je internationale ambities hebt is dit een fantastische eerste stap.

Maar alleen SOMBA is wat kaal hè?

Daarom ga ik je een enorme bonus geven. 

Omdat wij gaan voor jouw succes! En omdat wij weten hoe eenzaam het kan zijn op je zolderkamertje.

Zie jij jezelf al staan bij 
The Dutchies? 

In SOMBA zijn al tientallen Nederlanders actief. Ook is er een aparte Facebook-groep in het Nederlands. Natuurlijk zijn alle modules en gezamenlijke calls in het engels. Het is heel fijn om te weten dat er ook echte ondernemers zijn om op terug te vallen. 

Bonus Overzicht

Als jij SOMBA boekt via mij, dan krijg je vette bonussen, die hebben een totale waarde van zo'n € 800. 

01

Money Mindset: toegang tot de spliksplinternieuwe Online Training over Money Mindset. Momenteel schrijf ik aan mijn zesde boek 'Experttips voor een Money Mindset'. En gekoppeld aan dit boek lanceer ik in mei 2018 de nieuwe online training en Geld-Archetype test. Jij krijgt toegang tot de test, toegang tot de online training én een uitnodiging voor de officiële boeklancering. Deze bonus heeft een waarde van € 750. 

02

Kick Off coaching:  Hoe werkt SOMBA en hoe haal jij er het meeste uit? Deze kick off coaching is online en wordt opgenomen. Je krijgt de opname. Zo maak je eenvoudig kennis met de modules in SOMBA, met elkaar en met mij. Deze bonus heeft een waarde van € 250.  

03

Nederlandstalige SOMBA groep. Deze groep is alleen bedoeld voor de Nederlanders die actief zijn in SOMBA. Je kunt daar je vragen stellen. Ik zal daar actief zijn, als ook de andere Nederlanders. Sigrun heeft deze groep op ons verzoek gemaakt. Deze bonus laat zijn waarde in de loop van het jaar zien. 

JEANET BATHOORN  //  VrijheidsOndernemer®

SIGRUN GUDJONSDOTTIR  //  SOMBA


Ik ben dol op deze foto. We hebben plezier samen en ik leer ongelooflijk veel van deze IJslandse powerlady. Als ze op stoom is komt er veel energie uit, de ideeën stromen én zij zet ze in actie. Ze gaat zeer strategisch te werk. 


Voor mij betekent werken met Sigrun een continue verhoging van mijn omzet. Ik ben van € 80.000 naar een kleine € 200.000 gegroeid. En de ambitie voor 2018 ligt nog veel hoger. 

Jeanet Bathoorn

De 7 redenen dat ik Sigrun (en SOMBA) aanbeveel:

1

SOMBA gaat uit van een 7-stappenplan. Er zijn 7 fases te onderscheiden waar elke online ondernemer doorheen gaat. De deelnemers in SOMBA herkennen hun eigen fase en weten ook precies wat ze moeten doen om de volgende stap te nemen om naar de volgende fase te komen. Jij weet wat je te wachten staat en weet ook waar je moet beginnen.

2

SOMBA heeft een duur van 12 maanden. En dat is ook logisch. Het kost tijd om een online business op te bouwen. Dat is de reden dat een dergelijk programma een duur van 12 maanden kent. Je krijgt de tijd om te implementeren. Je kunt elke week vragen stellen. Je wordt dus niet aan je lot overgelaten. In 12 maanden kun je al een hele goede basis van je bedrijf neerzetten, en dat gaat verder dan even een online training maken.

3

SOMBA kent wekelijkse office hours waarbij Sigrun live aanwezig is om de lopende vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je in de SOMBA Facebook groep altijd een vraag stellen. De andere deelnemer staan ook te trappelen om je te helpen. Er is een online vangnet voor je.

4

SOMBA heeft een maandelijkse 2 uur durende coaching call door Sigrun. Voor die coaching kun jij je aanmelden. Als jouw vraag wordt uitgekozen krijg jij laser-coaching van Sigrun. Onbetaalbaar! Hoe cool is het dat ook jij individuele coaching kunt krijgen van Sigrun, my $ 1 million coach!

5

SOMBA geeft jou toegang tot checklists, planningen en nog veel meer. Sigrun houdt van strategieën en planningen. Ze deelt haar werkdocumenten en haar laatste inzichten! Jij hoeft het wiel niet meer uit te vinden.  

6

Door het werken met Sigrun is mijn bedrijf verstevigd. Mijn omzet is gegroeid van € 80.000 naar een kleine € 200.000 per jaar. Voor mij belangrijk is dat ook veel steviger in mijn schoenen sta omdat ik weet dat ik mijn Masterminders om mij heen heb. Werken met Sigrun geeft mij aantoonbare resultaten. 

7

Toegang tot een internationaal netwerk. Door het werken met Sigrun en met de andere SOMBA-ers heb ik nu netwerk door heel Europa en Noord-Amerika. Ik word geïnspireerd door alle mogelijkheden en ideeën. Ook is het nu volledig normaal om naar buitenlandse congressen te gaan. Er zijn altijd reisgenoten te vinden. Als je internationale ambitie hebt is SOMBA the place to be.

Het beste tijdstip om te starten is ... nu!

We weten allemaal dat tijd nooit meer terug komt. Laat de tijd niet door je vingers glippen. Zelf heb ik de eerste 4 jaren van mijn bedrijf alles alleen gedaan. Tot en met de bonnetjes en de btw-aangifte. Wat heb ik een tijd verloren. Dat wil ik jou besparen. 

san diego 2017 flipboard
lock

Secure Checkout

100%


GARANTIE OP KWALITEIT


star
star
star

100% Transparantie

Ik ben ambassadeur voor Sigrun. Ik ben affiliate voor haar producten. Ik sta ook volledig in voor de kwaliteit van haar Masterclasses en Opleidingen. En ook voor SOMBA. Het betekent dat ik een vergoeding van haar krijg als je via mijn link boekt. En alleen als je via mijn link boekt kom je in aanmerking voor de coole vette bonus van zo'n € 1.000. 

Jeanet Bathoorn

Frequently Asked Questions

Heb je zelf SOMBA gedaan?

Hoeveel tijd kost SOMBA gemiddeld? 

Hoe werken die online coaching uren? 

Gaat SOMBA voor mij werken?

Wat voor soort ondernemers zitten er in SOMBA?

Wat is het niveau van de deelnemers?

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
profile-pic

What SOMBA really brings ...

Oh ... What SOMBA really, really brings me is being part of a powerful group of women. Feeling welcomed and belonging to such a group means lifting your self-worth. It was my first step in literally feeling my self-worth. I feel it today, being celebrated on my birthday, and at the same time feeling encouraged. Imagine how powerful this is, when you join one of the smaller groups with SOMBA buddy's? And, yes of course there is the loads of information, how-to’s but in comparison those are just the fringe benefits.

Emma Voerman Your Inner Fan

Copyright 2018, VrijheidsOndernemers VOF

Disclaimer