Inschrijving SOMBA is mogelijk
van 23 - 27 september 2019.
Doe het samen met mij en ontvang deze unieke bonussen
met een waarde van meer dan € 1.100


Ben jij er nu echt klaar voor om een online bedrijf te bouwen? En ben je zat van het houtje-touwtje werk? Wil je dat nu eindelijk professioneel aanpakken? 


Wil jij supertrots zijn op je eigen werk? Wil je glimmend van trots je nieuwe online programma bekend maken? En wil je daar ook op een geweldige manier geld mee verdienen? Op een manier die goed voelt voor je en die recht doet aan de waarde die je geeft. 


Dan ben JIJ klaar voor de SOMBA-met-bonus ervaring van Sigrun en van mij. Speciaal voor de ambitieuze gemotiveerde ondernemer die het nieuwste van het nieuwste wil leren en bij een toffe community wil horen. 

Doe nu mee aan SOMBA en claim bij mij jouw bonussen ter waarde van ruim € 1.100,00

Jij wilt nu eindelijk
een online business!
... 
ontdek SOMBA van SIGRUN

SOMBA + mijn bonus

Eén van de beste deals die je op dit moment kunt vinden. 

Maar eh ... wat is SOMBA eigenlijk? 

SOMBA is Sigrun's ONLINE MBA. De snelste en betaalbaarste manier om een online business op te bouwen.
Je hoeft er echt niet alleen voor te staan. 

Sterker nog: uit ervaring weet ik dat het al-le-maal alleen oplossen je geen steek verder brengt. Mijn succes is pas echt gekomen doordat ik in serieuze business coaching investeerde en aan een team werkte. 

long-arrow-down

Kenmerken van SOMBA

12 maanden online en live begeleiding

Een jaar lang nieuwe modules en masterclasses van internationale business coach Sigrun en andere experts. De 'Sigrun-live' dag in Zürich is jouw mogelijkheid om alle SOMBA-sterren in het echt te zien. 

diamond

Facebook groep internationaal

Er is een internationale Facebook groep in het engels. Alle SOMBA vragen kun je daar stellen. Je krijgt daar antwoorden en ondersteuning

Sigrunlive in Zürich

Jouw ticket voor de live dag in Zürich is inbegrepen. Sigrunlive is een happening die je niet snel vergeet. Een paar honderd vrouwelijke online ondernemers in 1 zaal. Je voelt de ambitie en de vibe. 

Sprint weken in SOMBA

Zonder details te verklappen weet ik dat er bepaalde sprint-weken aan zitten te komen. Zodat jij snel resultaat hebt. De SOMBA Summer School is inmiddels befaamd. 

Weekly Office Hours

Elke week is Sigrun live aanwezig in de community om vragen te beantwoorden. Als je er niet zelf of met je buddy uitkomt is er altijd een office hour

trophy

Groot internationaal netwerk

SOMBA is een movement. Er zijn al enige honderden SOMBA's. Jij kunt daar bij horen. Als je internationale ambities hebt is dit een fantastische eerste stap.

Monthly Hot Seat Calls

Strategische vragen die niet in de groep beantwoord kunnen worden kunnen gesteld worden in een Hot Seat sessie. Jij krijgt dan 1-op-1 laser-coaching van Sigrun. 

Dutchies Facebook groep

Daarnaast is er een speciale Facebook SOMBA groep voor alle Nederlandstaligen. Ik ben daar natuurlijk ook actief. Je kunt altijd ergens jouw ondernemersvraag stellen. 

Deze SOMBAs stapten via mij in SOMBA.

Wat zeggen ze over hun ervaringen? 

Took the Leap

Took the leap taking a fantastic business mentor, Sigrun, and finally building on my own business and getting results out of that.

profile-pic
Colette Elting Visibility Expert for Lawyers

Lost my 9 to 5 job

I never thought it was possible to:

> Make a Facebook ad that really works
> Setting up an email sequence
> Get over 300 people on my list because of 1 ad
> Have clients

If you think about starting or upscaling a business, SOMBA is for you. See you inside SOMBA, the most supportive program and group there is.

profile-pic
Janet van Spil - Dekker 'Get Out of Overwhelm' Queen

Clarifying, Content & Action

I absolutely knew I wanted an online business, but what and how? Sigrun's style caught my attention. After watching some of her videos and masterclasses I took the leap and joined. I want to build an online business so that I can spend the winters in Curacao, my home place. I love SOMBA and joined for the second year. SOMBA clarifies, gives content and puts me into action.

profile-pic
Aduni Mariana Dementia Expert

Zie jij jezelf al staan bij The Dutchies?

In SOMBA zijn al tientallen Nederlanders actief. Ook is er een aparte Facebook-groep in het Nederlands. Natuurlijk zijn alle modules en gezamenlijke calls in het engels. Het is heel fijn om te weten dat er ook echte ondernemers zijn om op terug te vallen. 

Maar doe SOMBA niet alleen. 
Doe het samen met mij!

Ik geef je een enorme bonus. 

Omdat wij gaan voor jouw succes! E
n omdat wij weten hoe eenzaam het kan zijn op je zolderkamertje.

Bonus Overzicht

Als jij SOMBA boekt via en met mij, dan krijg je vette bonussen, die hebben een totale waarde van ruim € 1.100. 

01

Money Mindset training: toegang tot de spiksplinternieuwe Online Training over Money Archetypes & Sales. In mei 2018 verscheen mijn zesde boek 'Experttips voor een Money Mindset'. En voortbordurend op dit boek heb ik een online training over Geld-Archetypes en Sales gemaakt. Jij krijgt per 1 oktober 2019 toegang tot de training. Voorafgaand aan de training doe je de Geld-Archetype assessment.  Deze bonus heeft een waarde van € 997. 

02

Kick Off coaching:  Hoe werkt SOMBA en hoe haal jij er het meeste uit? Deze kick off coaching is online en wordt opgenomen. Je krijgt de opname. Zo maak je eenvoudig kennis met de modules in SOMBA, met elkaar en met mij. Deze bonus heeft een waarde van € 250.  

03

Nederlandstalige SOMBA groep. Deze groep is alleen bedoeld voor de Nederlanders en Vlamingen die actief zijn in SOMBA. Je kunt daar je vragen stellen. Ik zal daar actief zijn, als ook de andere Nederlandstaligen. Sigrun heeft deze groep op ons verzoek gemaakt. Deze bonus laat zijn waarde in de loop van het jaar zien. 

04

Toegang tot de volledige VrijheidsOndernemers bibliotheek: in de loop van de jaren heb ik - Jeanet Bathoorn - ook ongelooflijk veel video's opgenomen over hoe jij een VrijheidsOndernemer® wordt. Jij krijgt toegang tot de Nederlandstalige bibliotheek en kunt snel aan de gang. Je vindt daar video's over de opbouw van een sales page, het bouwen van sales funnels, het geven van webinars. 

05

Je bent welkom in de VrijheidsOndernemers® groep:  maak kennis met mijn uitgebreide netwerk en leer hoe jij ook meer vrijheid genereert in je leven.  Je kunt toegang aanvragen tot de gratis Facebook groep. 

06

De e-versie van het boek uit de Experttips-serie: Doorbraak in je Money Mindset . Dit boek is gepubliceerd in mei 2018 en geeft jou 50 tips om meteen met je geld mindset aan de slag te gaan. Dit boek heeft een waarde van € 20.  

JEANET BATHOORN  //  VrijheidsOndernemer®

SIGRUN GUDJONSDOTTIR  //  SOMBA


Ik ben dol op deze foto. We hebben plezier samen en ik leer ongelooflijk veel van deze IJslandse powerlady. Als ze op stoom is komt er veel energie uit, de ideeën stromen én zij zet ze in actie. Ze gaat zeer strategisch te werk. 


Voor mij betekent werken met Sigrun een continue verhoging van mijn omzet. Zo groeide mijn omzet vorig jaar met 60%. En de ambitie voor 2018 en 2019 ligt nog veel hoger. 


Iedereen heeft een duwtje in de rug nodig om te groeien. Zij heeft mij inmiddels zo stevig aangeduwd dat ik eind 2019 een VrijheidsOndernemers Cruise organiseer voor 100 ondernemers. Retreats to the next level! 


Waar ligt jouw next level? 

We zijn er om je te helpen. 

Jeanet Bathoorn

De 7 redenen dat ik Sigrun (en SOMBA) aanbeveel:

1

SOMBA gaat uit van een 7-stappenplan. Er zijn 7 fases te onderscheiden waar elke online ondernemer doorheen gaat. De deelnemers in SOMBA herkennen hun eigen fase en weten ook precies wat ze moeten doen om de volgende stap te nemen om naar de volgende fase te komen. Jij weet wat je te wachten staat en weet ook waar je moet beginnen.

2

SOMBA heeft een duur van 12 maanden. En dat is ook logisch. Het kost tijd om een online business op te bouwen. Dat is de reden dat een dergelijk programma een duur van 12 maanden kent. Je krijgt de tijd om te implementeren. Je kunt elke week vragen stellen. Je wordt dus niet aan je lot overgelaten. In 12 maanden kun je al een hele goede basis van je bedrijf neerzetten, en dat gaat verder dan even een online training maken.

3

SOMBA kent wekelijkse office hours waarbij Sigrun live aanwezig is om de lopende vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je in de SOMBA Facebook groep altijd een vraag stellen. De andere deelnemers staan ook te trappelen om je te helpen. Er is een online vangnet voor je.

4

SOMBA heeft een maandelijkse 2 uur durende coaching call door Sigrun. Voor die coaching kun jij je aanmelden. Als jouw vraag wordt uitgekozen krijg jij laser-coaching van Sigrun. Onbetaalbaar! Hoe cool is het dat ook jij individuele coaching kunt krijgen van Sigrun, my $ 4.3 million coach! 

5

SOMBA geeft jou toegang tot checklists, planningen en nog veel meer. Sigrun houdt van strategieën en planningen. Ze deelt haar werkdocumenten en haar laatste inzichten! Jij hoeft het wiel niet meer uit te vinden.  

6

Door het werken met Sigrun is mijn bedrijf verstevigd. Mijn omzet is met 300% gegroeid in de afgelopen jaren. Voor mij belangrijk is dat ik ook veel steviger in mijn schoenen sta omdat ik weet dat ik mijn Masterminders om mij heen heb. Werken met Sigrun geeft mij aantoonbare resultaten. 

7

Toegang tot een internationaal netwerk. Door het werken met Sigrun en met de andere SOMBA-ers heb ik nu netwerk door heel Europa en Noord-Amerika. Ik word geïnspireerd door alle mogelijkheden en ideeën. Ook is het nu volledig normaal om naar buitenlandse congressen te gaan. Er zijn altijd reisgenoten te vinden. Als je internationale ambitie hebt is SOMBA the place to be.

Het beste tijdstip om te starten is ... nu!

We weten allemaal dat tijd nooit meer terug komt. Laat de tijd niet door je vingers glippen. Zelf heb ik de eerste 4 jaren van mijn bedrijf alles alleen gedaan. Tot en met de bonnetjes en de btw-aangifte. Wat heb ik een tijd verloren. Dat wil ik jou besparen. 


En ja, ik weet het. Hier wil je over nadenken. Je moet kijken of het past. Maar geloof mij en de andere SOMBA-sterren: je wou dat je vorig jaar was ingestapt. 


SOMBA is life changing & the best thing ever

100%


GARANTIE OP KWALITEIT


star
star
star

100% Transparantie

Ik ben ambassadeur voor Sigrun. Ik ben affiliate voor haar producten. Ik sta ook volledig in voor de kwaliteit van haar Masterclasses en Opleidingen. En ook voor SOMBA. Het betekent dat ik een vergoeding van haar krijg als je via mijn link boekt. En alleen als je via mijn link boekt kom je in aanmerking voor de coole vette bonus van zo'n € 1.100. 

Jeanet Bathoorn

Frequently Asked Questions

Gaat SOMBA voor mij werken?

Hoeveel tijd kost SOMBA gemiddeld? 

Hoe werken die online coaching uren? 

Wat voor soort ondernemers zitten er in SOMBA?

Wat is het niveau van de deelnemers?

Heb je zelf SOMBA gedaan?

Je kunt nog instappen ...

00
Days
10
Hours
41
Minutes
32
Seconds

Copyright 2019, VrijheidsOndernemers VOF

Disclaimer