fbpx

Roadmap

Roadies*

Je bent uit de Roadmap gegroeid, je haalt al fijne resultaten, je waardeert de community en alle extra zaken als masterclasses, themadagen en meer. 


Je wilt zelfstandig verder, maar niet alleen.


*Alumni van de Roadmap Mastermind
die ook fan zijn van het mastermind-systeem

4

KWARTALEN

10

hot seat calls

♾

extra's

De Roadmap Roadies is bedoeld voor alumni:

Roadmappers

Die minimaal 6 maanden in de mastermind hebben gefunctioneerd én resultaat willen laten zien.

VIP masterminders

Die heerlijk aan het ondernemen zijn, fijn in de community willen blijven en willen blijven leren.

Quadraters

Die verknocht zijn aan het VrijheidsOndernemen® en dit ook willen blijven uitdragen.

Je hebt in elk geval al ruim kennis gemaakt met hot seat coaching, je kent de accountability, je waardeert de kracht van de community, je blijft leergierig, en je hebt een groei-mindset.


En je mist ons ... ❤️

Ik ben Jeanet Bathoorn en ik bouw het beste Mastermind Systeem voor Nederlandstalige ondernemers

Ik ben VrijheidsOndernemer® en de laatste jaren heb jij dat Drentse meisje steeds beter leren kennen. Als jij deze pagina leest ben je persoonlijk door mij uitgenodigd om bij de Roadmap Roadies te horen. Ik zie nog veel meer in jou.  

Vanaf 2020 ben ik gaan werken vanuit mijn happy place. Ik wil niets liever dan dat jij dat ook gaat doen. Werken vanuit JOY en vanuit je happy place. Mijn motto: "Jouw succes is mijn succes".

Nu is het voor jou tijd om je bij de Roadmap Roadies aan te sluiten en je ondernemersreis voort te zetten. Met mij, met elkaar en met de juiste, geaarde intentie. Samen herschrijven wij de regels van het ondernemerschap. 

Misschien hoor je één van mijn lievelingsuitspraken weleens in je hoofd: "Als ik het alleen zou kunnen doen, had ik het al gedaan". Want wees eerlijk, dat hele ondernemen is vaak eenzaam. 

Kijk ook eens terug naar de periode na de mastermind. Zijn er inzichten bij gekomen? Zijn er kwartjes gevallen? 

Het gebeurt zo vaak dat ik veel later een berichtje krijg van een transformatie.  


Wat houdt de Roadmap Roadies in?

01


Roadies Mastermind Calls
(8 x per jaar*)

Je kijkt enorm uit naar de mastermind calls met alle Roadies, onder leiding van Jeanet Bathoorn. De Roadies krijgen een volwaardige plek in onze online community.

*m.u.v. juli en augustus en ongeveer iedere 6 weken

02


1x een 1-daagse VrijheidsOndernemers® dag op locatie

De Roadies krijgen tegen kostprijs toegang tot een live 1-daags retreat op een fijne locatie. Deze dag is ter implementatie en verdieping. Zo zie je elkaar minimaal één keer per jaar. 

03


Toegang tot Masterclasses en Themadagen

Je wordt uitgenodigd voor alle EXTRA online bijeenkomsten en trainingen voor de masterminders. Zo blijf je een vast onderdeel van de community. 

04

VIP upgrade is optioneel

Je bent een volwaardig lid van een gefaciliteerde community met support, trainingen en nieuwe ideeën en groeit moeiteloos over de € 100K en meer per jaar. Je kunt optioneel VIP-maanden inboeken.

Een Roadmap Roadie gaat door ...

Als geen ander weet jij wat het betekent om in een mastermind te functioneren. 


Jij hebt nieuwe dingen ontdekt, zowel voor je business als voor jezelf. Je bent nog lang niet uitgeleerd of uitgegroeid. Nog belangrijker: ik heb je graag om me heen en in ons VrijheidsOndernemers® ecosysteem.

Jij weet dit waarschijnlijk al ...

Een warm en bijzonder netwerk

Vaak ben je blind voor wat je zelf in huis hebt en daarom is het zo waardevol geweest om met Jeanet en alle masterminders een jaar lang te mogen optrekken. Dank Jeanet en ook alle masterminders voor deze mooie reis. Gedurende dit jaar heb ik Menokracht® verder doorontwikkeld en ben ik heel gelukkig met mijn Menokracht® Mentor Programma dat afgelopen jaar uit mijn brein is ontstaan en dat alles dankzij de sparringskracht van het gehele eco-systeem. Het kunnen spiegelen met elkaar over leiderschap, talenten en innerlijke drijfveren heeft mij gebracht tot wie ik nu ben en daar ben ik heel gelukkig mee. Jeanet is eigenaar van een prachtig eco-systeem waarin gedreven professionals samen komen om te ontwikkelen en te leren van elkaar. Dat heeft mij enorm gesteund in het door ontwikkelen van mijn bedrijf Menokracht®. Het was een waardevolle reis met een hoop nieuwe inzichten, veel mooie mensen om me heen en de start van mijn nieuwe Menokracht® Mentor Programma. Ik zie de toekomst met veel vertrouwen en vooral plezier tegemoet. Dank je wel Jeanet. En heel fijn dat ik je heb leren kennen Jeanet. Ik waardeer je enthousiasme, inzet, kennis en je warme begeleiding. We spreken elkaar zeker nog :-)

Marieke Schurink Founder Menokracht
user-image

Groei op alle fronten

Jeanet is een business coach die jou, als expert, door laat breken. Groeien met je bedrijf, groeien als auteur of spreker. Groeien in dat waarin jij groter en sterker wilt worden. Met haar recht-door-zee mentaliteit spreekt ze je direct aan en worden onderwerpen en issues direct helder! En dat is fijn, want dat heb je nu juist nodig om te groeien.

Colette Elting Online Marketing Mentor
user-image

Meters maken

Mastermind met Jeanet leidt altijd tot nieuwe ideeën en inzichten maar ook praktische stappen die dan gelijk benoemd worden. Wil jij meters maken? Dan kan ik je echt aanraden om je door Jeanet te laten coachen.

Wikje de Roos Business Mentor & Oprichter Fryske Fammen yn Saken
user-image

De normale investering lees je verder

Maar speciaal deze keer is er voor jou een SUPER speciale instapactie >>

SPECIALE INSTAPPRIJS alleen geldig tot en met 31 december 2023*

25
Days
:
 
10
Hours
:
 
07
Minutes
:
 
41
Seconds

You missed out!

* Het allerbeste NIEUWS is dat jij die prijs houdt zolang je blijft verlengen. Stap je NU in dan is en blijft jouw investering € 750 per jaar voor ALLES wat hierboven staat. De prijs stijgt per jaar. Mocht je stoppen en weer in willen stappen komt deze prijs nooit meer terug.

Grote aanrader!

"Vertrouwen" is wel een kernwoord in de samenwerking met Jeanet en daarmee kom ik precies daar waar ik wezen wil! Openheid van zaken, delen van kennis en precies spot on de juiste tips geven houdt me in de flow! Een enorme aanwinst voor mij als VrijheidsOndernemer® om deelgenoot te zijn van de Mastermindgroep! Erg waardevol en een grote aanrader, ongeacht waar in het proces jij als ervaren ondernemer zelf al zit.

Leonne Meijs

Communicatie Archetypes Expert

Life Changing

Tijdens mijn jaar in de Quadraat Mastermind (voor ondernemers boven de € 100K) heb ik heel veel bijgeleerd. Ik kijk heel positief terug. De wekelijkse accountability calls betekenden dat ik aan mijn business bleef werken. Voor mij is deze mastermind life changing geweest.

Mehdia Sealeti

CEO Pink Camel Consultancy

Blij en dankbaar

Sinds een jaar zit ik in de Mastermind groep van Jeanet en wat ben ik blij en dankbaar om daar onderdeel van te zijn. Jeanet geeft met haar nuchtere kijk op het leven, business en geld verdienen, je aanmoediging en sturing waar nodig zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Ze ziet mogelijkheden die ik zelf niet zag en geeft praktisch uitleg. Waardoor ik altijd weet welke stap wanneer te zetten.

Linda Brink

Social Media Miep

Wát een grote hoeveelheid klanten ...

Jeanet is een visionair. Zij heeft mij een paar maanden geleden dringend geadviseerd om voor mijn ‘gave’ te gaan stáán. Ook kwam zij met het idee om wekelijks een freestyle stemcoaching room + hotseat te gaan hosten. Mijn hemel Jeanet, wát een goed advies en wát een grote hoeveelheid klanten heb ik hierdoor gekregen. Zij heeft mij echt over de streep getrokken, over mijn angst heen geholpen. Dankzij haar sta ik nu waar ik sta: dé freestyle stemcoach van Nederland, die binnen een paar minuten hoort in iemands’ stem waar blokkades liggen. Mijn motto ‘Klink anders, verdien beter’, is hierdoor werkelijkheid geworden. Jeanet, uit de grond van mijn hart; dank-je-wel!!

Barbara de Bruyckere

StEMPOWER Coach

Een warm en bijzonder netwerk

Vaak ben je blind voor wat je zelf in huis hebt en daarom is het zo waardevol geweest om met Jeanet en alle masterminders een jaar lang te mogen optrekken. Gedurende dit jaar heb ik Menokracht® verder doorontwikkeld.   

Jeanet is eigenaar van een prachtig eco-systeem waarin gedreven professionals samen komen om te ontwikkelen en te leren van elkaar. Dat heeft mij enorm gesteund in het door ontwikkelen van mijn bedrijf . Het was een waardevolle reis met een hoop nieuwe inzichten, veel mooie mensen om me heen en de start van mijn nieuwe programma. Dank je wel Jeanet. 

Marieke Schurink

Menokracht®

Mijn eigen methode staat!

Ik heb mooie stappen gemaakt dit jaar, helderder inzicht gekregen in mijn klanten, mijn eigen methode ontwikkeld, meer kennis op het gebied van ondernemerschap en mooie connecties opgedaan. Ik ben zeker gegroeid als ondernemer. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over hoe groepsprocessen gaan, ik ben ook uitgedaagd.

Ik waardeer jouw kalmheid, het altijd rustig verder gaan, ook al staat er storm, een soort van nuchtere recht-door-zee-heid, een business mamma!

Jiska van der Kooij

Life Coach 'Essential Living' Method

Bonussen

Iedere Roadmap Roadie krijgt:

  • WAARDEVOLLE live dagen per jaar (tegen kostprijs). Verdieping op locatie!
  • Toegang tot alle Roadmap materialen in de vernieuwde online leeromgeving, gamification & micro-learning
  • Toegang tot the state-of-the-art app voor VrijheidsOndernemers®
  • In overleg volgen verdiepende masterclasses

Na betaling ontvang je het overzicht met alle calls en verdiepende masterclasses. 

Veelgestelde vragen

>> Praktisch

Wat houdt Roadmap Roadies in?

De Roadmap Roadies reizen met het VrijheidsOndernemers® programma mee. Je krijgt ALLES wat de Roadmappers ook krijgen, alleen de frequentie van de calls is anders. Maandelijkse calls, op een vast tijdstip, 10 keer per jaar.  

Moet ik bij alle calls aanwezig zijn?

Het liefste wel, omdat we ook oefeningen met elkaar doen. Lukt het niet live, je krijgt alle opnames en worksheets. 

 

Voor wie is de Roadies groep?

Voor Roadmappers die minimaal 6 maanden in een groep bij Jeanet Bathoorn hebben meegedraaid. De business is op orde. Er is cash flow, je hebt een expert positie. En je wilt aangehaakt blijven bij de community en alle extra masterclasses.  

Hieronder lees je de reguliere tarieven die vanaf de volgende keren gaan gelden. Deze gelden niet voor jou en gaan niet voor jou gelden zolang je per jaar verlengt voor het bedrag dat je NU vastlegt

1 jaar Roadie

Keep on joining the Mastermind Revolution

€175
/maand

Volledige toegang tot al het online leermateriaal

Volledige en volwaardige toegang tot de hele community

Unieke mogelijkheid om spreker bij het VrijheidsOndernemers Summit te zijn

8 Mastermind Hot Seat Calls van 60 minuten onder leiding van Jeanet Bathoorn

Toegang tot het Roadies accountability verslag 

Volwaardige deelname aan alle masterclasses en themadagen

Kans om Roadmap ambassadeur te zijn en zo extra inkomsten te verwerven

Deelname aan de jaarlijkse VrijheidsOndernemers® dag tegen kostprijs

€ 1.997 bij betaling in één keer

2 jaar Roadie

Keep on joining the Mastermind Revolution

BESTE KOOP!

€ 150
maand

Volledige toegang tot al het online leermateriaal

Volledige en volwaardige toegang tot de hele community

Unieke mogelijkheid om spreker bij het VrijheidsOndernemers Summit te zijn

16 Mastermind Hot Seat Calls van 60 minuten onder leiding van Jeanet Bathoorn

Toegang tot het Roadies accountability verslag 

Volwaardige deelname aan alle masterclasses en themadagen

Kans om Roadmap ambassadeur te zijn en zo extra inkomsten te verwerven

BONUS: gratis toegang tot 2 VrijheidsOndernemers® dagen

€ 2.997 bij betaling in één keer

5 jaar Roadie

Never leave the Mastermind System

€85
maand

Alles wat je bij 2 jaar Roadie ook krijgt

Minimaal 40 Hot Seat Calls

€ 4.497 bij betaling in één keer