Leef jij van je kennis en wil je meer omzet?

VrijheidsOndernemers® ROADMAP:
schaal jouw business op, verpak je kennis, registreer je eigen merk, ontwerp jouw unieke methode en verdien meer

Een uniek jaar ondersteuning voor (kennis) ondernemers die royaal van hun kennis en kunde willen leven

Je zit hier goed als je dit herkent ... 

 • Je werkt hard voor genoeg geld en je ziet niet hoe jij meer kunt verdienen
 • Je hebt veel kennis, maar andere ondernemers lijken geheimen te kennen die jij niet kent
 • Je omgeving moppert over jouw harde werken, je hebt een steeds korter lontje en de tijd voor je gezin is weg
 • Jouw kennis en kunde groeit al jaren, en je omzet blijft achter omdat jij je prijzen niet durft te verhogen

Je betaalt een hoge prijs ...

Hoeveel uren werk je per week? Kom je echt tot rust en geniet je van je business?  


Met een slimmer verdienmodel is die ton wel haalbaar 
Zou je dat willen? 

Durf jij geen high end aanbod in de markt te zetten omdat je bang bent dat niemand dat koopt? 

Meer omzet met minder klanten
Wil jij je vrij en authentiek succesvol voelen?

Hoe vaak zie jij mensen op podia of in de pers en ze komen nooit bij jou? 


Je wordt gevraagd als expert
Wil jij je gewild en aantrekkelijk voelen?

Jij verlangt naar rust, naar overzicht, naar succes.
Moeiteloos ondernemen, met plezier, dat is waar je oorspronkelijk voor ging.

Je wilt authentiek succesvol zijn.
Je wilt nu echt royaal leven van alles wat jij de afgelopen jaren geleerd hebt. 

VOOR WIE IS DE VRIJHEIDSONDERNEMERS®  ROADMAP ?


De ROADMAP  is er voor jou als jij leeft van je kennis.
Een hoogopgeleide kennisondernemer, noem ik dat.  
Jij bent coach, trainer, business coach, interim manager, consultant, auteur of spreker


Je ziet andere kennisondernemers succesvol zijn, ze hebben hun marketing beter voor elkaar. Als jij weer een jaar zo verder gaat dan weet je dat je omzet draait maar ook dat je verduveld hard werkt. Je voelt je stiekem de ondergewaardeerde expert en jij bent er nu echt aan toe om een florerend VrijheidsOndernemer® te worden.  

De dag dat jij in de ROADMAP stapt ... is er geen weg meer terug!

In een wereld waar de business regels nog steeds door mannen worden geschreven, komt er nu een nieuwe generatie bovendrijven. Online werken geeft jou de kans om het op jouw voorwaarden te doen.Fotograaf: Wisse Pluim

Over Jeanet Bathoorn

no nonsense BUSINESS COACH, VRIJHEIDSONDERNEMER®,
AUTEUR & mastermind expert

Ik weet hoe het voelt om alles alleen te doen en aan het eind van het jaar uitgeblust naar je zuurverdiende omzet te kijken. Ik had dat zelf ook voordat ik van alles leerde over verdienmodellen, funnels, online marketing en een ondersteunende ondernemers-mindset. Ik huurde business coaches in, bezocht events, nam deel aan groepstrainingen en leerde waar ik kon. De afgelopen 10 jaren heb ik zeker € 100.000 in mijzelf en mijn bedrijf geïnvesteerd.


Vanaf 2009 had ik een stabiele omzet van ruim boven de € 100.000 .  Tussen 2009 en 2020 schreef ik 8 boeken, organiseerde ik als één van de eersten in Nederland webinars, stond ik op grote podia met duizenden luisteraars in het publiek, vond de pers mij en verscheen ik regelmatig op de landelijke tv en radio.  In die jaren organiseerde ik ook tientallen live events en werkte ik samen met grote namen in de online wereld. 


Toch was de rek er op een gegeven moment uit en 2020 werd een enorm reflectiejaar. Wat wil ik nou eigenlijk en hoe help ik mijn klanten het beste? Ik besloot de universele wijsheden te volgen. Geef zonder iets terug te verwachten en dien de klanten die je al hebt. 


 Ik ben gaan werken vanuit mijn happy place. Ik begrijp als geen ander hoe het voelt als je jezelf klem hebt gezet in je eigen bedrijf omdat jij denkt dat het zo hoort. In 2020 ben ik volop gaan creëren, heb 150 podcasts opgenomen en 2 boeken geschreven. Zo schreef ik het eerste Nederlandstalige boek over het begeleiden van Mastermind-groepen.  


Mijn motto: "Het succes van mijn klanten is mijn succes"
Mijn missie: meer geld in handen van vrouwelijke ondernemers zodat zij vrij leven en werken. 


Nu faciliteer ik de Roadmap Mastermind waar vrouwelijke miljonairs ontspruiten en waar ongekend sterke verbintenissen ontstaan. Samen herschrijven wij de regels van het ondernemerschap. 

Pers en interviews:

Lof :

Stoer en je doet crazy dingen


profile-pic

Jeanet: je bent stoer en je doet crazy dingen, je bent altijd 100% jezelf, je gaat voor je dromen maar ook voor vrouwelijk ondernemerschap.

Mede door jou sta ik waar ik sta. Ik ben en blijf je altijd dankbaar.

Simone Levie Succesvol Online Ondernemer

Dat Drentse meisje ...


profile-pic

Lieve Jeanet,

Wil je please dat Drentse meisje nooit laten gaan. Daar zit je kracht want daar zit jij.

♥ Olcay

Olcay Gulsen Charmantste Zakenvrouw van Nederland

Inspirerende Presentator


profile-pic

Jeanet is een inspirerende presentator.

Ben Tiggelaar Auteur, Spreker, Radio persoonlijkheid en Podcaster

DONALD MILLER

-MARKETING AUTHOR-

The day you stop losing sleep about your own success and start losing sleep over your customers' success is the day that your business will start growing again.

Wat mijn klanten zeggen:

Mijn nieuwe groepstraject is een GROOT succes


profile-pic

Ik dacht eerst dat ik meer geschikt was voor 1-1 coaching maar met Jeanet als coach is mijn bedrijf weer naar een volgend niveau getild. Mijn nieuwe groepstraject is een groot succes!

Marlou Volkerink Business & Branding Expert

Zichtbaar als Expert


profile-pic

Ik heb ontdekt hoe krachtig het is om me te omringen met succesvolle ondernemers. De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.

Karin van Kas Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Ik voel me bevrijd!


profile-pic

Ik werk goed en prettig in mijn bedrijf, maar was toe aan vernieuwing, verbeteringen & nieuwe uitdagingen. Jeanet legt de vinger op de zere plek, geeft goede adviezen en heeft als ondernemer zo veel ervaring, dat ze aanvullend altijd wel praktische tips heeft. De mede-masterminders geven dit traject een extra zwieper. Ik voel me bevrijd!

Tamara Onos Arbeidshygiënist, HVK en auteur

Hoe stap jij in?

Stap 1 -
BOEK DE FREEDOM CALL

Tijdens deze call bespreken wij samen jouw route naar vrijheid en of wij een match zijn. 

Stap 2 -
STAP in de ROADMAP

Registreer je voor de Roadmap en formuleer je doelen en ambities. Jouw transformatie begint!

Stap 3 -
GROEI & BOUW

Creëer jouw eerste schaalbare aanbod als fundament voor jouw eerste ton of zelfs je eerste miljoen.  

Maak zelf het verschil dat jij wilt zien in de wereld

Authentiek succesvol

Jij bent het soort ondernemer dat zichzelf wil blijven én ook succesvol wilt zijn. Tof! Ik noem dat authentiek succesvol. Om authentiek succesvol te zijn kies je de beste oplossing voor jouw bedrijf en combineer je dat met jouw unieke talent en gaves. Daar neem jij 100% verantwoordelijkheid voor. 


One size fits all past nooit

Ik begrijp als geen ander hoe klem je kunt zitten in je eigen bedrijf. Ik ken de frustratie en de eenzaamheid. Ik weet hoe dat komt. Ooit koos jij voor een standaard verdienmodel dat nu toch niet bij je past. Je voelt vaak dat het schuurt en wringt. Ik geloof niet in een one size fits all of in snelle oplossingen. Wij zoeken samen net zo lang door totdat jij het perfecte verdienmodel hebt gevonden. 


Unieke oplossing 1: hoge frequentie

Waar anders vind jij gemotiveerde ondernemers die wekelijks online bij elkaar komen? Deze hoge frequentie brengt een hoge accountability (sorry, ik weet hier geen goed Nederlands woord voor). Accountability en je houden aan je eigen afspraken zijn de meest doorslaggevende redenen voor succes. Het is wat jij nodig hebt om te groeien en door je twijfels heen te breken. Door de wekelijkse frequentie neem je schijnbaar kleine stapjes. Je gaat nooit over je grenzen heen en je krijgt iedere week bevestiging dat je op het goede pad zit. 

 

Unieke oplossing 2: hot seat coaching

In welke coachingsgroep kom jij wekelijks aan bod én aan het woord? Misschien zat je al eerder in een groepstraject, er deden zoveel mensen mee dat jij ondersneeuwde en nauwelijks aandacht van de coach kreeg. Dit lossen wij op door specifiek toegewezen Hot Seat Coaching. Ook jouw vragen en dilemma's komen aan de beurt


Unieke oplossing 3: openbare accountability

"Vul je accountability verslag in", hoor je bij andere groepen. Om vervolgens te ontdekken dat er echt NIEMAND naar kijkt. Alsof je een one woman show opvoert. Bij de Roadmap is jouw accountability verslag in te zien en te lezen door jouw mastermind-groep en jouw Roadmap coach. Dit werkt echt! 


Verbreed je visie

De Roadmap gaat over geven en ontvangen. Heb jij een open mind dan krijg je zoveel kijkjes in andere keukens. Je functioneert in een toffe, slimme groep mensen die ook het beste met jou voor hebben. Succes verdien je nooit alleen.

Hoe verder?

Boek jouw Intake Call in zodat ik jou kan leren kennen en kan ontdekken waar jij nu staat in je ondernemersreis. Daarna begin je in de Roadmap groep en maakt wekelijkse stapjes. Onder begeleiding en met support doe jij elke week het werk dat nodig is voor jouw authentieke succes en ga je op weg naar jouw financiële mijlpalen, of dat nou 5, 6 of 7 figures zijn.   


Stop met twijfelen, met tijd weggooien en geld verliezen. Begin aan een nieuw traject in je leven als authentiek succesvolle, vrouwelijke ondernemer. Jij bent hier om succesvol te zijn. Jij hebt het geboorterecht om welvarend en welzijnd te zijn door te doen wat je het liefste doet.


"Als je het alleen zou kunnen,
dan had je het al gedaan"

Testimonials:

Meer mogelijkheden ...


profile-pic

Ik ging van zeer drukbezette en overvraagde projectmanager met een overvolle agenda naar projectcoach op afstand. Ik doe nu wat ik het liefste doe en heb veel meer mogelijkheden. Daarnaast heb ik eindelijk een eigen methodiek vastgelegd, de P8® methode.

Mariëlle de Groot Projectcoach en bedenker P8® Methode

Levert meer dan wat ze belooft


profile-pic

Jeanet is een uitstekende coach en geweldige mentor. Ze levert meer dan wat ze belooft. Ze heeft oprechte interesse in mij als VrijheidsOndernemer en houdt mij accountable als mijn concentratie verslapte. Ik beveel Jeanet en haar programma's van harte aan. Ze is no-nonsense met een menselijke aanpak. Petje af voor jou, Jeanet.

Hans Bouscholte Internationaal (TEDx) Spreker, CEO Oceanraces Academy, TV Kapitein "Alle Hens aan Dek"

Door Mastermind is omzet verdubbeld


profile-pic

Mijn grootste inzicht is dat ik mag gaan staan voor mijn kennis en mijn bedrijf. Mijn omzet is verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar. Mijn ambities: een online ondernemerstraining voor yogadocenten en coaches om zichzelf beter te profileren in hun vakgebied, het ontwikkelen van een online programma, de technische uitvoering en ondersteuning met een eigen online platform zijn waargemaakt. Dit traject staat. Ook heb ik een sieraad laten ontwerpen in Bali en een merk geregistreerd. Dank je wel voor het afgelopen jaar! :-)

Corine van Zoelen De Yoga Business Coach

Beste jaar ooit!


profile-pic

In mei 2018 ben ik in de Mastermind-groep van Jeanet gestapt. Ik was er aan toe om VrijheidsOndernemer® te worden. Zo heb ik in die periode mijn productaanbod aangescherpt, afscheid genomen van klanten en veel nieuwe klanten verwelkomd.

2018 werd zo mijn beste jaar ooit!

En dat terwijl ik maar 3 dagen per week werk en heerlijk de tijd heb voor mijn gezin.

Yvonne Lagewaard - Pas Brand Marketeer
maand

Termijnbetalingen met een minimum van 12 maanden

 

299

 

/maand

 
 • Wekelijkse groepscoaching (minimaal 10x per kwartaal)
 • Wekelijkse Accountability
 • Nederlands sprekende deelnemers uit de hele wereld
 •  24/7 Contact in onze Facebook groep 
 • Extra: toegang tot de volledige  video-bibliotheek
 • Ieder kwartaal uitbreiding van je netwerk
 • Maandelijkse Masterclasses door gast-experts
 • Een waardevolle Themadag per kwartaal

Ik ga akkoord met 11 vervolgbetalingen en weet dat ik per kwartaal kan verlengen of stoppen

2 jaren

Ga voor echte groei en kies de beste koop

 

4.499

 

/2 jaren

 • Wekelijkse groepscoaching (minimaal 10x per kwartaal)
 • Wekelijkse Accountability 
 • Nederlands sprekende deelnemers uit de hele wereld
 •  24/7 Contact in onze Facebook groep 
 • Extra: toegang tot de volledige video-bibliotheek
 • Ieder kwartaal uitbreiding van je netwerk
 • Wisselende thema's per kwartaal
 • Maandelijkse Masterclasses door gast-experts
 • Een waardevolle Themadag per kwartaal

Er is geen stilzwijgende verlenging. Jij geeft actief aan dat je doorgaat . 

Instroom in de Roadmap kan alleen op vaste data en wel op de eerste dag van het nieuwe kwartaal. 
Je kunt starten op 1 januari, 1 april, 1 juli en 1 oktober. 

Let op: het is BONUS-tijd!
 • Bonus 1
  Toegang tot de unieke online VrijheidsOndernemers® video-bibliotheek, met daarin 95 lessen over marketing, ondernemerschap en mindset.
 • Bonus 2
  Gratis toegang tot alle EXTRA masterclasses en themadagen gedurende jouw Roadmap-jaar.
 • Bonus 3
  24/7 toegang tot ons eigen virtuele kantoor. Werken in de metaverse is onze nieuw realiteit.
 • Bonus 4
  Boekenpakket van Jeanet Bathoorn, met alle nog leverbare boeken.
Je krijgt van mij een unieke garantie!

Je schrijft je in voor een heel jaar Roadmap. Aan het einde van jouw eerste kwartaal hoppen wij samen op een call en bespreken we jouw voortgang en inzichten. In week 10 of week 11 besluit jij of je voor het hele jaar verder of dat je na één kwartaal stopt. We stoppen dan de termijnbetalingen of je krijgt een refund. Je betaalt alleen € 897 ex btw voor het eerste kwartaal. 


No questions asked. Je hoeft geen huiswerk te overleggen. Je doet zonder risico mee aan een kwartaal en we zijn zo betrokken bij jou en jouw resultaat dat we je graag een heel jaar begeleiden zodat jij het resultaat haalt dat je ambieert. 

Ik hoor je ...

terwijl je nadenkt over deze investering 

F.A.Q.

Hoe werkt de Roadmap?

Hoeveel tijd kost deelname gemiddeld? 

Hoe hoog is de investering? Ik heb altijd geld tekort. 

Ben ik goed genoeg, kan ik het wel? 

Hoe lang heb ik toegang? 

Werkt het in mijn sector? 

Werkt dit ook voor mij?

Kan ik later instromen? Het is nu niet het moment.

Kan ik in termijnen betalen?

Kan ik korting krijgen?

Is er een refund garantie?

Unieke GARANTIE: Kan ik de Roadmap testen?

Heb je een andere vraag? Stuur een mail naar info@vrijheidsondernemers.nl

Fijne woorden van echte mensen ...

Jij plantte dat zaadje jaren geleden al


profile-pic

Jeanet, toen ik jou 3,5 jaar geleden ontmoette wist ik al dat ik ooit online mijn diensten wou aanbieden. Je hebt dat zaadje toen al in mijn hoofd gepland. Maar het is er nooit van gekomen door alle optredens, trainingen en boekingen. Ik had gewoon geen tijd.

Nu zijn alle afleveringen van Tina Turner, de musical afgezegd. Nu was ik klaar om mijn eerste online product te maken.

10 minuten coaching met jou


profile-pic

Jeanet, ik wil je graag wat vertellen.

We hebben elkaar gesproken bij een event en tijdens het diner. Die vorige keer had ik aan die 10 minuten met jou evenveel als aan een half jaar coaching, Haha!

Bedankt!

Eva Brouwer TV Presentator en Dagvoorzitter

Continue flow geeft helderheid en resultaat


profile-pic

De wekelijkse Zoom groepscalls zijn heerlijk! Samen met het wekelijkse accountability verslag kom je tot actie. De opzet van de Roadmap is zodanig dat je je niet meer kan en wilt verstoppen. Na de Roadmap heb ik helderheid, bied ik nog maar één product aan, loopt mijn podcast als een malle en krijg ik spontane aanmeldingen voor mijn groepsprogramma. De community is heel fijn, coaching in het Nederlands is heel fijn, we groeien samen en zien elkaars resultaten.

Je Hollandse nuchterheid


profile-pic

Jeanet, wat ik het meest aan jou waardeer is je Hollandse nuchterheid gecombineerd met groots denken.

Nanneke van Drunen Copywriting Expert

Er is zoveel veranderd in mijn mindset


profile-pic

Ik wist van mezelf dat ik die HSP expert ben en heb tijdens de Roadmap geleerd hoe ik dat communiceer en krachtig neerzet. Mijn website trekt nu mijn ideale cliënt aan en ik heb de afgelopen maanden al zeker 10 nieuwe klanten aangetrokken met mijn nieuwe pakketten.

Daarnaast heb ik nu het zelfvertrouwen om mijn prijzen met variërend 20% en zelfs 40% te verhogen. Jeanet is erg goed in het coachen op mindset en identiteitstransformatie. De Roadmap heeft mij krachtig gemaakt.

Adriana Visser Premium HSP coach & psychosociaal therapeut voor hoogsensitieve professionals

De Roadmap bij Jeanet heeft me in een stroomversnelling gezet


profile-pic

De Roadmap bij Jeanet heeft me in een stroomversnelling gezet.

Ideeën omzetten naar concrete stappen. Met een enorme verscheidenheid aan praktische tools en met haar ervaring en inzichten heeft Jeanet mij ondersteund. Door mijn werk vanuit verschillende perspectieven te belichten zie ik veel meer mogelijkheden dan ikzelf zou kunnen verzinnen.

Ik werk alleen en merk nu hoe fijn het is om samen te werken. In iedere onderneming zijn veel overeenkomsten, dus we zijn elkaar tot steun. Samenwerken, brainstormen, reflecteren, leren en bouwen aan een toekomst. Het zijn allemaal zaken die mij als persoon ondersteunen. Het geeft een enorme energie en positieve flow.

Dit was me in mijn eentje nooit gelukt!

Lilian Adema Grafisch Vormgever & oprichter Valela

Wat is de Roadmap wel en wat is het niet? 

Kerngroepen & Aandacht

In teveel online trainingen en groepsprogramma's gaat het helemaal niet om jou. Je verdwaalt in de massa en krijgt weinig aandacht. De Roadmap is vanaf dag één ingericht met kerngroepen van maximaal 12 personen. Iedere kerngroep heeft een eigen Roadmap coach. Jij kunt niet verdwalen in de massa en wordt nooit over het hoofd gezien. 

Echte accountability

In andere programma's hameren ze op jouw verantwoordelijkheid en jouw discipline. En als het niet lukt, is het jouw schuld. Wij bieden strikte accountability naast het nemen van 100% verantwoordelijkheid. We zijn er voor je en voor jouw succes. Accountability verslagen zijn door jouw kerngroep en Roadmap coach te lezen. 

Een jaar is een jaar is een ...

In 8 - 12 weken kun jij de basis leggen voor een bloeiend online bedrijf, dat klopt. Succes loopt vaak vast op implementatie en verkeerde beslissingen. De Roadmap is al effectief vanaf dag één en duurzame, opschaalbare groei volgt in de maanden daarna. 

Community van Kennisprofessionals

Stel je voor: een groep ondernemers die jou snapt en ondersteunt. Slimme kennisprofessionals die, net als jij, leven van hun kennis. Een ecosysteem van coaches, trainers, consultants, business coaches, interim managers, auteurs en sprekers. Een miljoen verdien je nooit alleen. 

#trots :

Eén brok dynamiek!


profile-pic

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit. Heerlijk.

Je bent echt een vrouw naar mijn hart.

Annemarie van Gaal Ondernemer en investeerder

Copyright 2023, VrijheidsOndernemers®

VrijheidsOndernemer® is een geregistreerd merk onder nummer 1338225 bij het merkenregister

KvK: 67077811
VrijheidsOndernemers


Algemene Voorwaarden - Privacy Policy