fbpx

Leef jij van je kennis?

ROADMAP EXPONENT

Voor (kennis)ondernemers die royaal van hun kennis & kunde willen leven en exponentiële stappen willen maken

Ben jij dit?

 • Je voelt jezelf een expert, maar op de een of andere manier lukt het je niet om verder te groeien
 • Jouw kennis en kunde groeit al jaren, en je omzet blijft achter omdat jij je prijzen niet durft te verhogen
 • Je werkt te hard voor te weinig geld en hebt het idee dat je vastzit
 • Ben je klaar met investeren in programma's en coaching die jou niks opleverden?

Niet leuk, maar betaal jij deze prijs?

Je bent al even bezig ...

Tijd lijkt je door de vingers te glippen. En dan zijn er ondernemers die in een paar jaar een omzet van een miljoen draaien. Jij voelt dat er potentie in jou zit, maar hoe krijg je dat naar voren? 


Ineens werk je wel vanuit een strategie.
Hoe is dat dan? 

Je bent al zo vaak gewisseld

Je hebt de afgelopen jaren al op verschillende paarden gewed, maar er komt maar geen doorbraak. Je voelt je jachtig en onrustig en weet niet hoe je nu verder moet.


Na wat soul searching kom je tot je echte kern.

Je hebt weer plezier in je bedrijf!

De afgelopen jaren waren taai

Voor ondernemers is de pandemie een uitdaging geweest. Online ondernemen is niet meer weg te doen. Jij wilt zo snel mogelijk profiteren van alle online mogelijkheden. 


Val, sta op en ga weer door.

Door jouw veerkracht groeit jouw bedrijf weer.

Wat jij eigenlijk wilt ...

 • Succes op je eigen voorwaarden, authentiek succesvol zijn
 • Vertrouwen in je eigen kennen en kunnen
 • Gewoon een lekkere, vette omzet zodat jij fijn kunt leven
 • Een fijn leven waarin geld er gewoon is
 • Vrijheid om je leven zo in te richten dat jij elke dag geluk voelt

Wat is het unieke Roadmap EXPONENT programma?

Het Exponent programma is business coaching + mastermind + kennis vergroten + community + positionering + persoonlijke ontwikkeling + aardse spiritualiteit ineen. 


Roadmap Exponent is voor kennisondernemers die er klaar voor zijn om royaal van hun kennis en kunde te leven. Jij bent een echte expert, je bent al wat rijper, je weet waar je voor staat en welk probleem jij oplost voor je klanten. 


De jarenlange ervaring van master coach Jeanet Bathoorn zorgt voor een unieke combinatie van al deze groeifactoren. De Roadmap EXPONENT is niet vergelijkbaar met andere business coach programma's. Het is veel meer dan dat en gaat ook uit van jouw fundament. 

Het probleem:

Andere business coachings programma's stemmen niet af op jouw expertise en werken vanuit één methodiek. Je wordt al snel in een vast stramien geduwd. In de Roadmap Exponent is alle kennis en ervaring welkom. Wij bouwen verder op wat jij al weet en kunt. Je hoeft je nooit aan een standaard stappenplan te houden. Veel business coaching programma's verliezen jou uit het oog als jij je niet actief meldt. In de Roadmap Exponent zit jij in een kleine kerngroep van maximaal 10 ondernemers zodat we altijd weten hoe het met jou gaat!

De oplossing:

De Roadmap Exponent is dé oplossing voor kennisondernemers die snel willen groeien. Er is veel persoonlijke aandacht. Aandacht is wat jij nodig hebt, geen nieuwe content. Er is accountability, want als je het alleen zou kunnen had je het al gedaan. Er is een hot seat systeem zodat jouw vragen ook aan de orde komen. De groepen zijn superklein. Weet je waarom? Wij willen dat JIJ succesvol wordt. Als jij niet langer wilt onderduiken of een goed bewaard geheim wilt blijven, dan is de Roadmap Exponent jouw oplossing.  

Jeanet Bathoorn

BUSINESS COACH, VRIJHEIDSONDERNEMER, AUTEUR

Ik weet hoe het voelt om alles alleen te doen en aan het eind van het jaar uitgeblust naar je zuurverdiende omzet te kijken. Ik had dat zelf ook voordat ik van alles leerde over verdienmodellen, funnels, online marketing en een ondersteunende ondernemers-mindset. Ik huurde business coaches in, bezocht events, nam deel aan groepstrainingen en leerde waar ik kon. De afgelopen 10 jaren heb ik zeker € 100.000 in mijzelf en mijn bedrijf geïnvesteerd.

Vanaf 2009 had ik een stabiele omzet van ruim boven de € 100.000 . Tussen 2009 en 2020 schreef ik 8 boeken, organiseerde ik als één van de eersten in Nederland webinars, stond ik op grote podia met duizenden luisteraars in het publiek, vond de pers mij en verscheen ik regelmatig op de landelijke tv en radio. In die jaren organiseerde ik ook tientallen live events en werkte ik samen met grote namen in de online wereld. 

Toch was de rek er op een gegeven moment uit en 2020 werd een enorm reflectiejaar. Wat wil ik nou eigenlijk en hoe help ik mijn klanten het beste? Ik besloot de universele wijsheden te volgen. Geef zonder iets terug te verwachten en dien de klanten die je al hebt. 

 Ik ben gaan werken vanuit mijn happy place. Ik begrijp als geen ander hoe het voelt als je jezelf klem hebt gezet in je eigen bedrijf omdat jij denkt dat het zo hoort. In 2020 ben ik volop gaan creëren, heb 150 podcasts opgenomen en 2 boeken geschreven. Zo schreef ik het eerste Nederlandstalige boek over het begeleiden van Mastermind-groepen.  

Mijn motto: "Het succes van mijn klanten is mijn succes"
Mijn missie: meer geld in handen van vrouwelijke ondernemers zodat zij vrij leven en werken. 

Nu faciliteer ik de Roadmap EXPONENT waar vrouwelijke miljonairs ontspruiten en waar ongekend sterke verbintenissen ontstaan. Samen herschrijven wij de regels van het ondernemerschap. 

100%
ONDERNEMER, al 17 jaar
30K
VERKOCHTE BOEKEN
20K
PODCAST DOWNLOADS


LET OP: Als VRIJHEID niet één van jouw kernwaarden is,
hoef je niet verder te lezen. Dan zijn wij geen match en kunnen we niet samenwerken.

Zij werkten al met mij ...

Marlou Volkerink

Met Jeanet als coach is mijn bedrijf weer naar een volgend niveau getild.

Mijn nieuw groepstraject is een groot succes! Ik dacht eerst dat ik meer geschikt was voor 1-1 coaching maar ik blijk deze groepen super leuk te vinden om te coachen.

Business & Branding Expert

Karin van Kas

Ik heb ontdekt hoe krachtig het is om me te omringen met succesvolle ondernemers. De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.

Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Hoe doe jij mee?

Stap 1 - Boek de Call

Spreek met Jeanet Bathoorn zodat zij jou leert kennen en jou helpt om te bepalen waar je staat.

Stap 2 - Stap in het EXPONENT programma met individuele begeleiding

Naast de wekelijkse groepscoaching boek jij ieder kwartaal jouw individuele coaching calls in de Exponent coaches, de accountability coach en met Jeanet Bathoorn

Stap 3 - Geniet van je bedrijf

Doe het werk, maak de stappen, stap over drempels, maak de goede beslissingen en strooi confetti. 

Jij verdient het om te stralen ...

Authentiek succesvol

In onze VrijheidsOndernemers® groepen weten wij dat jij het soort ondernemer wilt zijn met authentiek succes, overzicht in je bedrijf en met impact. Om authentiek succesvol te zijn en niet overweldigd te worden kies je de juiste en passende oplossingen voor jouw bedrijf in jouw situatie. 

One size fits all past nooit

Het probleem is vaak dat je niet bewust kiest voor jouw beste aanbod in een verdienmodel dat past als een jas. Je voelt vaak dat het schuurt en wringt. Ik geloof niet in een one size fits all of in snelle oplossingen. Ik begrijp als geen ander hoe klem je kunt zitten in je eigen bedrijf. Ik ken de frustratie en de eenzaamheid. En ik weet ook hoe je eruit komt. 

Unieke oplossing

Ik werk alleen met jou als jij gemotiveerd, coachbaar en open minded bent. Toen Deborah Cabau mijn horoscoop met mij doornam zei ze heel duidelijk dat het mijn taak is om anderen te begeleiden, hun volle potentieel te zien en ze te zien stralen.  Mijn levenswerk uit mijn Human Design is richting geven. Dat is wat ik doe.

Value for money
Accountability en aandacht zijn vaak de meest doorslaggevende redenen voor succes. Het is wat jij nodig hebt om te groeien en door je belemmeringen heen te breken. 

Naast de wekelijkse groepscoaching krijg jij aanvullende EXPONENT calls. Je zet elke week kleine stapjes. Je gaat nooit over je grenzen heen en je krijgt iedere week bevestiging dat je op het goede pad zit. Binnen de kortste keren zie jij het resultaat van je werk. 

Jij verdient het

Jij bent hier om succesvol te zijn.
Jij hebt het geboorterecht om welvarend en welzijnd te zijn door te doen wat je het liefste doet.
Jij verdient de aandacht en de coaching na alles wat je al bereikt hebt. 

Hoe verder?

Boek jouw Freedom Call in zodat ik jou kan leren kennen en kan ontdekken waar jij nu staat in je ondernemersreis. Daarna begin je in de Roadmap Exponent en maakt wekelijkse stapjes. Onder begeleiding en met support doe jij elke week het werk dat nodig is voor jouw authentieke succes.   

Je kunt stoppen met twijfelen, met tijd weggooien en geld verliezen. Begin aan een nieuw traject in je leven als authentiek succesvol ondernemer.

Binnen 6 maanden is mijn omzet verviervoudigd

profile-pic

In een half jaar tijd is mijn omzet ongeveer verviervoudigd! Waar ik eerder het gevoel had dat ik bezig was met een hobby waar ‘muziek in zat’ voel ik me nu een serieuze ondernemer met een dito omzet. Dankzij jouw nuchtere, praktische aanpak en vele adviezen op ondernemersvlak voel ik me inmiddels een stralende expert die weet wat ze moet doen om haar business te laten groeien, vanuit plezier!

Dank je, Jeanet, voor jouw begeleiding.

Linda Brandwijk - Zakelijk Human Design (BG5) Specialist

Door Mastermind is omzet verdubbeld

profile-pic

Mijn grootste inzicht is dat ik mag gaan staan voor mijn kennis en mijn bedrijf. Mijn omzet is verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar. Mijn ambities: een online ondernemerstraining voor yogadocenten en coaches om zichzelf beter te profileren in hun vakgebied, het ontwikkelen van een online programma, de technische uitvoering en ondersteuning met een eigen online platform zijn waargemaakt. Dit traject staat. Ook heb ik een sieraad laten ontwerpen in Bali en een merk geregistreerd. Dank je wel voor het afgelopen jaar! :-)

Corine van Zoelen - De Yoga Business Coach

Beste jaar ooit!

profile-pic

In mei 2018 ben ik in de Mastermind-groep van Jeanet gestapt. Ik was er aan toe om VrijheidsOndernemer® te worden. Zo heb ik in die periode mijn productaanbod aangescherpt, afscheid genomen van klanten en veel nieuwe klanten verwelkomd.

2018 werd zo mijn beste jaar ooit!

En dat terwijl ik maar 3 dagen per week werk en heerlijk de tijd heb voor mijn gezin.

Yvonne Lagewaard - Pas - Brand Marketeer

 Wat is belangrijker voor je?
Nu toegeven dat je het niet alleen kunt,
of accepteren dat jouw gedroomde resultaat uitblijft

Het mag nu nog ver weg lijken maar over 12 maanden
ben jij een ander persoon en heb je een succesvol bedrijf
op jouw voorwaarden 

Realiseer je dat je gemakkelijker ziet wat anderen fout doen,
dan dat je zelf weet wat te doen  

Testimonials

Stoer en je doet crazy dingen

profile-pic

Jeanet: je bent stoer en je doet crazy dingen, je bent altijd 100% jezelf, je gaat voor je dromen maar ook voor vrouwelijk ondernemerschap.

Mede door jou sta ik waar ik sta. Ik ben en blijf je altijd dankbaar.

Simone Levie - Succesvol Online Ondernemer

Eén brok dynamiek!

profile-pic

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit. Heerlijk.

Je bent echt een vrouw naar mijn hart.

Annemarie van Gaal - Ondernemer en investeerder

Levert meer dan wat ze belooft

profile-pic

Jeanet is een uitstekende coach en geweldige mentor. Ze levert meer dan wat ze belooft. Ze heeft oprechte interesse in mij als VrijheidsOndernemer en houdt mij accountable als mijn concentratie verslapte. Ik beveel Jeanet en haar programma's van harte aan. Ze is no-nonsense met een menselijke aanpak. Petje af voor jou, Jeanet.

Hans Bouscholte - Internationaal (TEDx) Spreker, CEO Oceanraces Academy, TV Kapitein "Alle Hens aan Dek"

10 minuten coaching met jou

profile-pic

Jeanet, ik wil je graag wat vertellen.

We hebben elkaar gesproken bij een event en tijdens het diner. Die vorige keer had ik aan die 10 minuten met jou evenveel als aan een half jaar coaching, Haha!

Bedankt!

Eva Brouwer - TV Presentator en Dagvoorzitter

Jouw investering voor ROADMAP EXPONENT

Jaar Exponent  

12 Termijnbetalingen


997

/maand

 • Individuele coaching (2 lange calls van 120 minuten en 2 korte calls van 30 minuten per kwartaal)
 • Individueel Accountability Verslag
 • Wekelijkse groepscoaching (minimaal 10x per kwartaal)
 • COVID19 proof en 100% online
 • Nederlands sprekende deelnemers uit de hele wereld
 • Besloten online Facebook-groep
 • Gratis toegang tot de volledige VrijheidsOndernemers video-bibliotheek
2 Jaar Exponent

Commitment, groei en jouw uiting van zelfliefde


14.997

/jaar

 • Individuele coaching (2 lange calls van 120 minuten en 2 korte calls van 30 minuten per kwartaal)
 • Individueel Accountability Verslag
 • Wekelijkse groepscoaching (minimaal 10x per kwartaal)
 • Maandelijkse Masterclasses met gast-experts
 • Themadag per kwartaal
 • COVID19 proof en 100% online
 • Nederlands sprekende deelnemers uit de hele wereld
 • Besloten online Facebook-groep
 • Gratis toegang tot de volledige VrijheidsOndernemers video-bibliotheek
 • BONUS: een zeer waardevolle VIP dag met Jeanet Bathoorn, t.w.v. € 2.000


Stel je voor, het is woensdagochtend, bijna 9 uur. Het is weer zover, jouw wekelijkse groepscoaching call. Jouw vaste groep met business buddy's druppelt weer binnen, de Roadmap Exponent coach laat iedereen binnen, of het is Jeanet Bathoorn zelf die de call dit keer doet.

Je hebt er zin in.
Gisteren heb je het accountability verslag weer ingevuld en je hebt eens even teruggelezen van de afgelopen weken.
Je bent veranderd.
Je voelt je zo ontzettend gesteund en gezien.
Jouw prijzen zijn ruim verhoogd.
Het lijkt alsof je langzaam een andere ondernemer wordt.

Zou het dan toch kloppen wat Jeanet altijd beweert, dat je eerst op identiteitsniveau moet veranderen voordat je succes zichtbaar wordt?