fbpx

Leef jij van je kennis en wil je meer omzet?

VrijheidsOndernemers® ROADMAP:
Unieke groeiclub met de focus op vrijheid, omzet, mindset en authentieke marketing

Een uniek coachings- en groeisysteem voor (kennis) ondernemers die royaal van hun kennis en kunde willen leven


 • Zet je bedrijf om in succes
 • Overstijg je eigen omzetdoelen
 • Ga naar je volgende GROEI level

De Roadmap is.. 

 • Een 12 maanden durende EXPERIENCE waarbij je nauw samenwerkt met VrijheidsOndernemer® Jeanet Bathoorn zodat jouw business NEXT Level gaat!
 • Een GROEI-CLUB voor positieve en ondersteunende kennisondernemers die elkaar de hoogte induwen en voor elkaar klaar staan
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Beste jaar ooit!

In mei 2018 ben ik in de Mastermind-groep van Jeanet gestapt. Ik was er aan toe om VrijheidsOndernemer® te worden. Zo heb ik in die periode mijn productaanbod aangescherpt, afscheid genomen van klanten en veel nieuwe klanten verwelkomd.

2018 werd zo mijn beste jaar ooit!

En dat terwijl ik maar 3 dagen per week werk en heerlijk de tijd heb voor mijn gezin.

Yvonne Lagewaard - Pas - Brand Marketeer

Nieuw bedrijf opgestart

Jeanet is als Business Coach heel fijn, enthousiast, betrokken, inspirerend en staat altijd voor je klaar met een luisterend oor en goeie adviezen waar je veel aan hebt, barst van de goede ideeën en duwt je de juiste richting op die jij op dat moment nodig hebt om een succesvol bedrijf te runnen in alle vrijheid …! Zo heb ik de afgelopen maanden met veel steun van de VrijheidsOndernemers® Club de Video en Vlog Academy opgestart. Nu druk bezig met het bouwen van mijn online training smartphone videobloggen.

Layla van Egeraat - De Video en Vlog Academy

Wát een grote hoeveelheid klanten ...

Jeanet is een visionair. Zij heeft mij een paar maanden geleden dringend geadviseerd om voor mijn ‘gave’ te gaan stáán. Ook kwam zij met het idee om wekelijks een freestyle stemcoaching room + hotseat te gaan hosten. Mijn hemel Jeanet, wát een goed advies en wát een grote hoeveelheid klanten heb ik hierdoor gekregen. Zij heeft mij echt over de streep getrokken, over mijn angst heen geholpen. Dankzij haar sta ik nu waar ik sta: dé freestyle stemcoach van Nederland, die binnen een paar minuten hoort in iemands’ stem waar blokkades liggen. Mijn motto ‘Klink anders, verdien beter’, is hierdoor werkelijkheid geworden. Jeanet, uit de grond van mijn hart; dank-je-wel!!

Barbara de Bruyckere - StEMPOWER Coach

Mijn zelfvertrouwen als entrepreneur is enorm gegroeid!

Ik heb me als solo entrepeneur heel erg gehoord, gezien én gesteund gevoeld door mijn lieve mede-masterminders en dat was iedere week fijn, gezellig en waardevol. We hebben met elkaar gelachen, gehuild en gediscussieerd en dat voelde volkomen veilig. Zeker vanwege de nuchtere én warme feedback van Jeanet.

Mijn zelfvertrouwen is gestegen, ik durf meer, ik ben bij verschillende podcastshows gast geweest, ik heb meer 'lijn' in mijn bedrijfsvoering en ik weet nóg meer wat mijn missie is. Jeanet is een lopende bibliotheek, heeft altijd goede ideeën, is eindeloos energiek, ze is een super coach!

Hester Schaart - Liefdesverdriet psycholoog

Bedenkt en creëert content ter plekke

Jeanet Bathoorn weet niet alleen heel veel over social media, zij ìs ook één en al social media. Zij bedenkt en creëert content ter plekke, alsof het in haar bloed zit.

Esther Vree - Your Social Eye

Mijn product staat

Niet alles zelf doen, maar assistentie inkopen, dat heb ik geleerd.

Mijn produkt staat - PowerfulPresentations. Model is ook klaar, 5 elementen van PowerPoint Intelligentie. Hoe hoger je PowerPoint Quotient hoe groter je impact als je spreekt. Er is een website, er zijn blogs, er worden wekelijks tips gedeeld. Nu moet ik die stappen zetten die daadwerkelijk opdrachten gaan opleveren.

De opleiding is waardevol geweest. Ik ben in aanraking gekomen met diverse mogelijkheden die toepasbaar zijn in mijn bedrijf. De livedagen en de video's zijn voor mij het meest waardevol geweest.

Frowa Schuitemaker - Powerful Presentations

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid

Wat ik fijn vind aan de social media opleiding van Jeanet is dat deze heel compleet is. Ik kan bedrijven nu goed adviseren en heb dit ook al voor meerdere betalende klanten mogen doen. Door het werken in een groep heb ik ook veel geleerd, mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik weet goed waar mijn kracht ligt.

Karin Horstman - Content Marketeer

Ik voel me bevrijd!

Ik werk goed en prettig in mijn bedrijf, maar was toe aan vernieuwing, verbeteringen & nieuwe uitdagingen. Jeanet legt de vinger op de zere plek, geeft goede adviezen en heeft als ondernemer zo veel ervaring, dat ze aanvullend altijd wel praktische tips heeft. De mede-masterminders geven dit traject een extra zwieper. Ik voel me bevrijd!

Tamara Onos - Arbeidshygiënist, HVK en auteur

De Roadmap bij Jeanet heeft me in een stroomversnelling gezet

De Roadmap bij Jeanet heeft me in een stroomversnelling gezet.

Ideeën omzetten naar concrete stappen. Met een enorme verscheidenheid aan praktische tools en met haar ervaring en inzichten heeft Jeanet mij ondersteund. Door mijn werk vanuit verschillende perspectieven te belichten zie ik veel meer mogelijkheden dan ikzelf zou kunnen verzinnen.

Ik werk alleen en merk nu hoe fijn het is om samen te werken. In iedere onderneming zijn veel overeenkomsten, dus we zijn elkaar tot steun. Samenwerken, brainstormen, reflecteren, leren en bouwen aan een toekomst. Het zijn allemaal zaken die mij als persoon ondersteunen. Het geeft een enorme energie en positieve flow.

Dit was me in mijn eentje nooit gelukt!

Lilian Adema - Grafisch Vormgever & oprichter Valela

Mijn eigen methode staat!

Ik heb mooie stappen gemaakt dit jaar, helderder inzicht gekregen in mijn klanten, mijn eigen methode ontwikkeld, meer kennis op het gebied van ondernemerschap en mooie connecties opgedaan. Ik ben zeker gegroeid als ondernemer. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over hoe groepsprocessen gaan, ik ben ook uitgedaagd.

Ik waardeer jouw kalmheid, het altijd rustig verder gaan, ook al staat er storm, een soort van nuchtere recht-door-zee-heid, een business mamma!

Jiska van der Kooij - Life Coach 'Essential Living' Method

VOOR WIE IS DE VRIJHEIDSONDERNEMERS®  ROADMAP ?


De ROADMAP  is er voor jou als jij leeft van je kennis.
Een hoogopgeleide kennisondernemer, noem ik dat.  
Jij bent bijvoorbeeld coach, trainer, business coach, interim manager, consultant, auteur of spreker


Je ziet andere kennisondernemers succesvol zijn, ze hebben hun marketing beter voor elkaar. Als jij weer een jaar zo verder gaat dan weet je dat je omzet draait maar ook dat je verduveld hard werkt. Je voelt je stiekem de ondergewaardeerde expert en jij bent er nu echt aan toe om een florerend VrijheidsOndernemer® te worden.  

WAT IS DE VRIJHEIDSONDERNEMERS®  ROADMAP ?


De ROADMAP  is een coachingssysteem voor ervaren zelfstandig kennisondernemers.
Jij bent gewend zelf 100% verantwoordelijk te nemen voor je business en jezelf.  
Jij hoeft niet aan het handje genomen te worden, en je zoekt:

 • een high profile support groep
 • accountability
 •  wekelijks coaching
 •  intelligente gesprekken
 • aandacht voor mindset om naar de 6 of zelfs 7 figures te gaan
 • een lange termijn betrokkenheid van de coach en de deelnemers


Je weet wat je kunt, je klanten zijn tevreden. Jouw ondernemersreis is al een tijdje aan de gang en je voelt dat jouw snelheid afneemt.  Het is tijd om te accelereren! Fasten your seatbelt and enjoy the ride!  

Eén brok dynamiek!


profile-pic

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit. Heerlijk.

Je bent echt een vrouw naar mijn hart.

Annemarie van Gaal Ondernemer en investeerder

Stoer en je doet crazy dingen


profile-pic

Jeanet: je bent stoer en je doet crazy dingen, je bent altijd 100% jezelf, je gaat voor je dromen maar ook voor vrouwelijk ondernemerschap.

Mede door jou sta ik waar ik sta. Ik ben en blijf je altijd dankbaar.

Simone Levie Succesvol Online Ondernemer

Dat Drentse meisje ...


profile-pic

Lieve Jeanet,

Wil je please dat Drentse meisje nooit laten gaan. Daar zit je kracht want daar zit jij.

♥ Olcay

Olcay Gulsen Charmantste Zakenvrouw van Nederland

Inspirerende Presentator


profile-pic

Jeanet is een inspirerende presentator.

Ben Tiggelaar Auteur, Spreker, Radio persoonlijkheid en Podcaster

Mijn nieuwe groepstraject is een GROOT succes


profile-pic

Ik dacht eerst dat ik meer geschikt was voor 1-1 coaching maar met Jeanet als coach is mijn bedrijf weer naar een volgend niveau getild. Mijn nieuwe groepstraject is een groot succes!

Marlou Volkerink Business & Branding Expert

Zichtbaar als Expert


profile-pic

Ik heb ontdekt hoe krachtig het is om me te omringen met succesvolle ondernemers. De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.

Karin van Kas Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Ik voel me bevrijd!


profile-pic

Ik werk goed en prettig in mijn bedrijf, maar was toe aan vernieuwing, verbeteringen & nieuwe uitdagingen. Jeanet legt de vinger op de zere plek, geeft goede adviezen en heeft als ondernemer zo veel ervaring, dat ze aanvullend altijd wel praktische tips heeft. De mede-masterminders geven dit traject een extra zwieper. Ik voel me bevrijd!

Tamara Onos Arbeidshygiënist, HVK en auteur

Boek jouw CALL

Copyright 2023, VrijheidsOndernemers®

VrijheidsOndernemer® is een geregistreerd merk onder nummer 1338225 bij het merkenregister

KvK: 67077811
VrijheidsOndernemers


Algemene Voorwaarden - Privacy Policy