Leef jij van je kennis en wil je meer omzet?

VrijheidsOndernemers® ROADMAP:
Unieke groeiclub met de focus op vrijheid, omzet, mindset en authentieke marketing

Een uniek coachings- en groeisysteem voor (kennis) ondernemers die royaal van hun kennis en kunde willen leven


 • Zet je bedrijf om in succes
 • Overstijg je eigen omzetdoelen
 • Ga naar je volgende GROEI level

De Roadmap is.. 

 • Een 12 maanden durende EXPERIENCE waarbij je nauw samenwerkt met VrijheidsOndernemer® Jeanet Bathoorn zodat jouw business NEXT Level gaat!
 • Een GROEI-CLUB voor positieve en ondersteunende kennisondernemers die elkaar de hoogte induwen en voor elkaar klaar staan
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Een warm en bijzonder netwerk

Vaak ben je blind voor wat je zelf in huis hebt en daarom is het zo waardevol geweest om met Jeanet en alle masterminders een jaar lang te mogen optrekken. Dank Jeanet en ook alle masterminders voor deze mooie reis. Gedurende dit jaar heb ik Menokracht® verder doorontwikkeld en ben ik heel gelukkig met mijn Menokracht® Mentor Programma dat afgelopen jaar uit mijn brein is ontstaan en dat alles dankzij de sparringskracht van het gehele eco-systeem. Het kunnen spiegelen met elkaar over leiderschap, talenten en innerlijke drijfveren heeft mij gebracht tot wie ik nu ben en daar ben ik heel gelukkig mee. Jeanet is eigenaar van een prachtig eco-systeem waarin gedreven professionals samen komen om te ontwikkelen en te leren van elkaar. Dat heeft mij enorm gesteund in het door ontwikkelen van mijn bedrijf Menokracht®. Het was een waardevolle reis met een hoop nieuwe inzichten, veel mooie mensen om me heen en de start van mijn nieuwe Menokracht® Mentor Programma. Ik zie de toekomst met veel vertrouwen en vooral plezier tegemoet. Dank je wel Jeanet. En heel fijn dat ik je heb leren kennen Jeanet. Ik waardeer je enthousiasme, inzet, kennis en je warme begeleiding. We spreken elkaar zeker nog :-)

Marieke Schurink - Founder Menokracht

Uitverkocht event!

Vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen

Ik heb tijdens de opleiding bij Jeanet mijn eerste LinkedIn Succes Event georganiseerd. Jeanet heeft me daarbij gecoacht. Mede door haar creatieve ideeën, haar nuchterheid en jarenlange ervaring met het geven van events, is het een enorm succes geworden: een uitverkocht event en een grote wachtlijst voor de volgende keer! Dit heeft echt mijn verwachtingen overtroffen!

Ik geef mezelf nu meer aandacht ;-). Ik ben minder 'streng' voor mezelf. In het ondernemen loopt niet altijd alles op rolletjes en ik weet nu dat elke ondernemer daar op z'n tijd last van heeft. En als ZZP'er ben jij je bedrijf. Dus moet je ook goed voor jezelf zorgen.

Echt goed gedaan Jeanet! Ik hoop je snel weer te zien. In elk geval in San Diego!! Liefs, Masja

Masja Slootweg - LinkedIn Businesscoach

Er is zoveel veranderd in mijn mindset

Ik wist van mezelf dat ik die HSP expert ben en heb tijdens de Roadmap geleerd hoe ik dat communiceer en krachtig neerzet. Mijn website trekt nu mijn ideale cliënt aan en ik heb de afgelopen maanden al zeker 10 nieuwe klanten aangetrokken met mijn nieuwe pakketten.

Daarnaast heb ik nu het zelfvertrouwen om mijn prijzen met variërend 20% en zelfs 40% te verhogen. Jeanet is erg goed in het coachen op mindset en identiteitstransformatie. De Roadmap heeft mij krachtig gemaakt.

Adriana Visser - Premium HSP coach & psychosociaal therapeut voor hoogsensitieve professionals

€ 100.000 per jaar is geen illusie

Mijn bedrijf kon wel wat slimmer worden ingericht en ook mijn verdienmodel kon een update gebruiken. Door de no-nonsense aanpak van Jeanet word je aan het denken gezet en denkt Jeanet ook volop met je mee. En met alle informatie en tips die ik heb gekregen tijdens de VrijheidsOndernemers® opleiding, kwam ik er achter dat een andere manier van werken meer vrije tijd oplevert en door een andere verdienmodel in te zetten een omzet van € 100.000,00 per jaar geen illusie is, maar serieus haalbaar is.

Welke beer je ook op de weg ziet, Jeanet jaagt deze voor je weg!

Diana Verra - VA Factory

Door Mastermind is omzet verdubbeld

Mijn grootste inzicht is dat ik mag gaan staan voor mijn kennis en mijn bedrijf. Mijn omzet is verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar. Mijn ambities: een online ondernemerstraining voor yogadocenten en coaches om zichzelf beter te profileren in hun vakgebied, het ontwikkelen van een online programma, de technische uitvoering en ondersteuning met een eigen online platform zijn waargemaakt. Dit traject staat. Ook heb ik een sieraad laten ontwerpen in Bali en een merk geregistreerd. Dank je wel voor het afgelopen jaar! :-)

Corine van Zoelen - De Yoga Business Coach

Binnen 6 maanden is mijn omzet verviervoudigd

In een half jaar tijd is mijn omzet ongeveer verviervoudigd! Waar ik eerder het gevoel had dat ik bezig was met een hobby waar ‘muziek in zat’ voel ik me nu een serieuze ondernemer met een dito omzet. Dankzij jouw nuchtere, praktische aanpak en vele adviezen op ondernemersvlak voel ik me inmiddels een stralende expert die weet wat ze moet doen om haar business te laten groeien, vanuit plezier!

Dank je, Jeanet, voor jouw begeleiding.

Linda Brandwijk - Zakelijk Human Design (BG5) Specialist

Nieuw bedrijf opgestart

Jeanet is als Business Coach heel fijn, enthousiast, betrokken, inspirerend en staat altijd voor je klaar met een luisterend oor en goeie adviezen waar je veel aan hebt, barst van de goede ideeën en duwt je de juiste richting op die jij op dat moment nodig hebt om een succesvol bedrijf te runnen in alle vrijheid …! Zo heb ik de afgelopen maanden met veel steun van de VrijheidsOndernemers® Club de Video en Vlog Academy opgestart. Nu druk bezig met het bouwen van mijn online training smartphone videobloggen.

Layla van Egeraat - De Video en Vlog Academy

Mijn nieuwe groepstraject is een GROOT succes

Ik dacht eerst dat ik meer geschikt was voor 1-1 coaching maar met Jeanet als coach is mijn bedrijf weer naar een volgend niveau getild. Mijn nieuwe groepstraject is een groot succes!

Marlou Volkerink - Business & Branding Expert

Life Changing

Tijdens mijn jaar in de Quadraat Mastermind (voor ondernemers boven de € 100K) heb ik heel veel bijgeleerd. Ik kijk heel positief terug. De wekelijkse accountability calls betekenden dat ik aan mijn business bleef werken. Voor mij is deze mastermind life changing geweest.

Mehdia Sealeti - CEO Pink Camel Consultancy

Mijn eigen methode staat!

Ik heb mooie stappen gemaakt dit jaar, helderder inzicht gekregen in mijn klanten, mijn eigen methode ontwikkeld, meer kennis op het gebied van ondernemerschap en mooie connecties opgedaan. Ik ben zeker gegroeid als ondernemer. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over hoe groepsprocessen gaan, ik ben ook uitgedaagd.

Ik waardeer jouw kalmheid, het altijd rustig verder gaan, ook al staat er storm, een soort van nuchtere recht-door-zee-heid, een business mamma!

Jiska van der Kooij - Life Coach 'Essential Living' Method

VOOR WIE IS DE VRIJHEIDSONDERNEMERS®  ROADMAP ?


De ROADMAP  is er voor jou als jij leeft van je kennis.
Een hoogopgeleide kennisondernemer, noem ik dat.  
Jij bent bijvoorbeeld coach, trainer, business coach, interim manager, consultant, auteur of spreker


Je ziet andere kennisondernemers succesvol zijn, ze hebben hun marketing beter voor elkaar. Als jij weer een jaar zo verder gaat dan weet je dat je omzet draait maar ook dat je verduveld hard werkt. Je voelt je stiekem de ondergewaardeerde expert en jij bent er nu echt aan toe om een florerend VrijheidsOndernemer® te worden.  

WAT IS DE VRIJHEIDSONDERNEMERS®  ROADMAP ?


De ROADMAP  is een coachingssysteem voor ervaren zelfstandig kennisondernemers.
Jij bent gewend zelf 100% verantwoordelijk te nemen voor je business en jezelf.  
Jij hoeft niet aan het handje genomen te worden, en je zoekt:

 • een high profile support groep
 • accountability
 •  wekelijks coaching
 •  intelligente gesprekken
 • aandacht voor mindset om naar de 6 of zelfs 7 figures te gaan
 • een lange termijn betrokkenheid van de coach en de deelnemers


Je weet wat je kunt, je klanten zijn tevreden. Jouw ondernemersreis is al een tijdje aan de gang en je voelt dat jouw snelheid afneemt.  Het is tijd om te accelereren! Fasten your seatbelt and enjoy the ride!  

Eén brok dynamiek!


profile-pic

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit. Heerlijk.

Je bent echt een vrouw naar mijn hart.

Annemarie van Gaal Ondernemer en investeerder

Stoer en je doet crazy dingen


profile-pic

Jeanet: je bent stoer en je doet crazy dingen, je bent altijd 100% jezelf, je gaat voor je dromen maar ook voor vrouwelijk ondernemerschap.

Mede door jou sta ik waar ik sta. Ik ben en blijf je altijd dankbaar.

Simone Levie Succesvol Online Ondernemer

Dat Drentse meisje ...


profile-pic

Lieve Jeanet,

Wil je please dat Drentse meisje nooit laten gaan. Daar zit je kracht want daar zit jij.

♥ Olcay

Olcay Gulsen Charmantste Zakenvrouw van Nederland

Inspirerende Presentator


profile-pic

Jeanet is een inspirerende presentator.

Ben Tiggelaar Auteur, Spreker, Radio persoonlijkheid en Podcaster

Mijn nieuwe groepstraject is een GROOT succes


profile-pic

Ik dacht eerst dat ik meer geschikt was voor 1-1 coaching maar met Jeanet als coach is mijn bedrijf weer naar een volgend niveau getild. Mijn nieuwe groepstraject is een groot succes!

Marlou Volkerink Business & Branding Expert

Zichtbaar als Expert


profile-pic

Ik heb ontdekt hoe krachtig het is om me te omringen met succesvolle ondernemers. De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.

Karin van Kas Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Ik voel me bevrijd!


profile-pic

Ik werk goed en prettig in mijn bedrijf, maar was toe aan vernieuwing, verbeteringen & nieuwe uitdagingen. Jeanet legt de vinger op de zere plek, geeft goede adviezen en heeft als ondernemer zo veel ervaring, dat ze aanvullend altijd wel praktische tips heeft. De mede-masterminders geven dit traject een extra zwieper. Ik voel me bevrijd!

Tamara Onos Arbeidshygiënist, HVK en auteur

Boek jouw CALL

Copyright 2023, VrijheidsOndernemers®

VrijheidsOndernemer® is een geregistreerd merk onder nummer 1338225 bij het merkenregister

KvK: 67077811
VrijheidsOndernemers


Algemene Voorwaarden - Privacy Policy