fbpx

De VrijheidsOndernemers® Show

Dé podcast voor kennisondernemers met online ambities

De recht-door-zee kijk op het bouwen van een online bedrijf. Wij praten, met een open mind, over verdienmodellen, geld, mindset, ondernemerschap, marketing en persoonlijke ontwikkeling. Jeanet Bathoorn, auteur, business coach en spreker is bedenker van het geregistreerde merk VrijheidsOndernemers®. Als je begint met de vraag "Hoe ziet jouw ideale leven eruit en heb jij nu de vrijheid om zo te leven?" dan bouw je vanaf daar je VrijheidsOndernemers®-schap op. Kernwaarden: verantwoordelijkheid, doorzetten en reflectie. Jeanet Bathoorn is Mastermind Expert.

Luister naar de laatste aflevering:

Reviews & Reacties

Abonneer je op de Podcast

Luister via

Luister via

Luister via

Luister via

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau. 

Jeanet Bathoorn is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. 

Haar podcast is inmiddels meer dan 40.000 keer gedownload. 

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet is business coach, mastermind expert,  internationaal spreker, bestseller auteur en VrijheidsOndernemer®. Zij gebruikt identiteitscoaching om zelfstandig kennisprofessionals naar vrijheid en succes te begeleiden.  Haar recht-door-zee aanpak wisselt ze af met  spiritualiteit en liefdevolle, provocatieve vragen.  

Connect met mij

Copyright 2024, VrijheidsOndernemers®

VrijheidsOndernemer® is een geregistreerd merk onder nummer 1338225 bij het merkenregister

KvK: 67077811
VrijheidsOndernemers