fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 69. Monica Helbig – De Miljoenmethode en Financieel Succesvol Ondernemen

Podcast #69:Luister hier terug. 

AUTEURSMAAND Dag 11: Monica Helbig vertelt eindelijk al haar verhalen. We praten over haar jeugd, de recente scheiding en financieel onafhankelijk willen zijn. Zij maakt zich sterk voor ondernemers die hun financiën op orde hebben en financieel succesvol willen zijn. Dat is ook de reden dat zij het boek 'Experttips voor financieel succesvol ondernemen' schreef. Ze is nu alleenstaand moeder en eigenaar van een bedrijf dat goed draait. Ze heeft de ambitie om nog veel meer mensen te helpen met hun financiële mindset.   

De naam van haar website is dan ook niet voor niets https://www.demiljoenmethode.nl/. Zij heeft een eigen methodiek ontwikkeld om die mindset te ontwikkelen. De Miljoen Methode. 

Haar bedrijfsinformatie vind je hier: https://cijfersencenten.nl/

Wij praten over keuzes, ondernemerschap, diep gaan, jezelf in de ogen kijken, kiezen voor persoonlijke ontwikkeling en geld. Het schrijven van het boek heeft haar ondernemersidentiteit. Ook daar praten we over.

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

Leave a Comment: