fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 65. Met Saron Petronilia – Overgang bij de vrouw

Podcast #65: Luister hier terug

AUTEURSMAAND Dag 7: Saron Petronillia. Saron is expert op het gebied van Overgang en Werk bij vrouwen. Dankzij het toepassen van haar eigen leefregels komt ze ‘s morgens met een grote sprong haar bed uit om werkende vrouwen in de overgang te leren hoe ze net als zij vol energie en zelfvertrouwen kunnen blijven werken. En hoe ze van hun loopbaan het succes kunnen maken waarnaar zij verlangen.

Saron: “De overgang is bedoeld als oogsttijd én moment om je carrièreplanning naar boven bij te stellen. Meer rijpe vrouwen op topposities leidt tot een betere sfeer op de werkvloer en hogere scores op de AEX-index. Het is mijn persoonlijke overtuiging dat met meer rijpe vrouwen naast grijze heren op topposities ook een gezonde wereld binnen handbereik is".

We praten over de overgang, de voordelen, hoe je een wijze vrouw wordt, de veranderingen in het lijf, in je brein en in je hormoonspiegel. We leren begrijpen waarom vrouwen zich anders kunnen gaan gedragen als ze de overgang in gaan. We praten ook over de pest-cultuur die er nog heerst rondom vrouwen in de overgang. 

Saron wil het taboe rondom de overgang doorbreken. 

Meer informatie over Saron Petronilia vind je hier: https://www.petronilia.nl/

Je kunt een gratis online training aanvragen waarin jij leert om je overgangssymptomen te laten verdwijnen.
Meld je aan via https://petronilia-coaching-training.webinargeek.com/quickscan-overgang 

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

Leave a Comment: