fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 53. Marloes van Zoelen, Beeldend Kunstenaar en Bedenker van #Lichtpuntjes

Podcast #53: Luister hier terug

Marloes van Zoelen inspireert op Twitter al 10 jaar haar volgers met #lichtpuntjes. Ze schat in dat ze inmiddels een slordige 10.000 lichtpuntjes de wereld in heeft geslingerd. Na een ernstig auto-ongeluk, waarbij ze de dood recht in de ogen keek, kreeg ze uiteindelijk de diagnose hersenletsel. Net toen ze weer opkrabbelde kwam haar man om het leven bij een auto-ongeluk. Hoe je uit zo'n diep en zwart gat komt vertelt Marloes. Ze vertelt hoe schilderen en de lichtpuntjes haar leven redden. 

Een gesprek over dankbaarheid, sterfelijkheid, in het nu leven, keuzes maken, en zo veel meer. 

Je kunt gratis mini-posters aanvragen via https://marloesvanzoelen.nl/

Meer informatie over Jeanet Bathoorn is te vinden op https://jeanetbathoorn.nl/.
Ze is te vinden op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jeanetbathoorn/
En te volgen via Facebook (https://www.facebook.com/VrijheidsOndernemers/) of Instagram (https://www.instagram.com/jeanetbathoorn/).

Doe de gratis Geld Archetype Test via https://jeanetbathoorn.nl/ontdek-geld-archetype/ of boek een gratis intake call met haar in als je ook VrijheidsOndernemer wilt zijn. Ga naar https://calendly.com/jeanet-bathoorn/freedomcall .

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

Leave a Comment: