fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Podcast 220. Deze 3 high end overtuigingen veranderen je business

Inleiding: De Belangrijkheid van de High-End Mindset

In de wereld van ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling is er één onderwerp dat altijd weer terugkomt: de money mindset en specifiek, de high-end mindset. Deze mindset draait om het verkopen van hoogwaardige, waardevolle programma's en diensten voor premium prijzen. Maar wat houdt deze high-end mindset eigenlijk in? En hoe kun je deze mindset ontwikkelen om jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

De Waarde van Jouw Diensten Erkennen: Transformatie als Sleutel

Een van de belangrijkste aspecten van de high-end mindset is het besef dat de transformatie die jouw programma biedt zo waardevol is, dat klanten bereid zijn om hiervoor goed te betalen. Het gaat er niet alleen om dat jij de waarde van je programma erkent, maar ook dat je klanten dit doen. Door testimonials en het bijhouden van resultaten kun je laten zien hoe jouw programma het leven en de business van anderen positief beïnvloedt.

Comfortabel Worden met Hogere Prijzen: Het Vragen Wat Je Waard Bent

Daarnaast is het essentieel om je comfortabel te voelen bij het vragen van hogere bedragen. Dit betekent dat je de waarde van je eigen diensten erkent en dat je durft te vragen wat ze echt waard zijn. Jeanet benadrukt dat het normaal moet worden om prijzen te vragen die passen bij de waarde die je levert, zelfs als dit inhoudt dat je jezelf uitdaagt om hogere bedragen te vragen dan je gewend bent.

Het Aantrekken van Ideale Klanten: Potentiële Klanten Die Ja Zeggen

Een ander belangrijk aspect van de high-end mindset is het besef dat er mensen zijn die staan te popelen om ja te zeggen tegen jouw high-end programma. Deze potentiële klanten zijn op zoek naar de beste oplossing voor hun probleem en zijn bereid om daarvoor te investeren in hoogwaardige programma's. Door je te richten op deze doelgroep en te geloven dat zij bestaan, kun je jezelf positioneren als een high-end ondernemer en de juiste klanten aantrekken.

Conclusie: De Weg naar Financiële Groei en Zelfvertrouwen

Kortom, de high-end mindset gaat niet alleen over het vragen van hogere prijzen, maar ook over het erkennen van je eigen waarde als ondernemer en het geloven in de waarde die je levert aan je klanten. Het is een mindset die je kan helpen om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen en jezelf te positioneren als een expert binnen jouw vakgebied. Durf jij de uitdaging aan te gaan en te streven naar een high-end mindset?

Luister voor meer inzichten over de high-end mindset naar aflevering 220.


Dank je wel voor het luisteren naar deze aflevering van de VrijheidsOndernemers show! 

Ben je klaar om jouw geheime expertfactor te ontdekken? Doe dan nu de gratis quiz op jeanetbathoorn.nl/quiz en ontdek hoe jij kunt schitteren als ondernemer.

En als je nog meer begeleiding wilt bij het opbouwen van jouw bedrijf, ben je misschien wel klaar om met mij te werken. Boek een vrijblijvende freedom call met mij, Jeanet Bathoorn, en laten we samen jouw ondernemersavontuur naar nieuwe hoogten brengen.

Voor meer waardevolle tips en inzichten, bezoek mijn website op jeanetbathoorn.nl en volg mij op LinkedIn.

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates en inspirerende content door mij te volgen op Instagram en Facebook, en vergeet niet om lid te worden van onze bruisende community in de gratis VrijheidsOndernemers Facebook groep.

Als je genoten hebt van deze aflevering en er inspiratie uit hebt gehaald, deel het dan met jouw netwerk. Abonneer je op onze podcast en laat een review achter via Google. Jouw steun betekent alles voor ons!

Tot de volgende keer, en vergeet niet: jouw vrijheid als ondernemer begint hier. Bedankt voor het luisteren!