fbpx

Het Partner Programma  voor de VrijheidsOndernemers® Mastermind  

Word een actief onderdeel van de Mastermind revolutie in Nederland!

Instroom in de VrijheidsOndernemers® groepen is mogelijk op 1 juli 2024

69
Days
:
 
16
Hours
:
 
03
Minutes
:
 
36
Seconds

You missed out!

Een oproep aan online ondernemers en change makers die hun onderneming zijn gestart om anderen te helpen hun dromen uit te laten komen ...

Laten we samenwerken en onze liefde voor online ondernemerschap en masterminden de wereld in laten gaan. Samen komen we veel verder.

Affiliate Marketing, wat is dat?

Als je partner wordt van de VrijheidsOndernemers® Roadmap zet jij affiliate marketing in. Dat wil zeggen dat jij geld gaat verdienen door mijn product te verkopen. Jij voert ook het intake-gesprek zodat een geïnteresseerde ondernemer onder jouw 'leiding' zich inschrijft voor de Roadmap. 

Daar waar ik partner gebruik, lees je ook affiliate partner of ambassadeur. 

Jij bent in elk geval super enthousiast over dit programma en gunt andere ondernemers ook dit succes.  

Samen worden we miljonair

Deel jij mijn missie? Samen miljonair worden. In grote of in kleine stappen. 

Het valt me al jaren op dat veel succesvolle ondernemers in de Verenigde Staten intensief samenwerken om elkaars' lanceringen te promoten en zo omzet voor elkaar te genereren. 

Dit is wat ik voor de Nederlandse markt ook voor ogen zie. 

Het Roadmap Partner Programma als jouw manier van zinvolle omzetverhoging

De VrijheidsOndernemers® Roadmap van Jeanet Bathoorn is een unieke aanpak om online ondernemers te begeleiden van ondergewaardeerde expert naar florerende VrijheidsOndernemer®. De Roadmap geeft de deelnemers wekelijkse accountability, business buddies, toegang tot een enorm groot en krachtig netwerk en brengt knalgoede en meetbare resultaten onder leiding van ervaren mastermind facilitator Jeanet Bathoorn.

Een paar statistieken

De Roadmap is een nieuw product, ontstaan door de pandemie en de grote wens om intensief contact te houden met andere, ambitieuze ondernemers. 

82%
verlengt

82% van de deelnemers wil niet meer zonder na de eerste 3 maanden

100%
online

Een echte VrijheidsOndernemer® werkt 100% online

41%
VIP

41% van de deelnemers kiest voor de VIP variant met individuele begeleiding

Deelname aan de Mastermind is € 2.997 

Onze partners ontvangen 30% voor elke succesvolle sale.

Maar dat is niet eens het beste deel:

Voordeel 1

Als jij deel uitmaakt van het Team Bathoorn ga je mee in de slip stream van 16 jaar ondernemerservaring. 

Als partner leer jij ook over lanceringen, marketing en sales. Je krijgt een unieke kijk in de keuken.

Voordeel 2

Jij wordt meteen onderdeel van een actieve ondernemersfamilie die gaat voor het hoogste haalbare. 

Onze slogan is: "Wij worden SAMEN miljonair". 

Voordeel 3

De VrijheidsOndernemers® Mastermind gaat voor echte resultaten, inclusief accountability en coaching. Deelnemers die via jou instromen zijn je voor eeuwig dankbaar omdat jij hun ondernemersleven ten goede hebt veranderd. 

Deel ook zeker jouw eigen mastermind-verhalen en -ervaringen.

Online Ondernemerschap is booming

De trend was al eerder ingezet, maar de laatste jaren is het versneld: het online ondernemen. Naar verwachting is de online training & - coaching branche in 2025 al goed voor $ 325 miljard dollar (Amerikaanse cijfers).


Iedereen wil een stukje van die taart. Logisch toch? 


Jij kunt als partner een stuk meepakken door ambassadeur van de VrijheidsOndernemers® Mastermind te zijn en op een transparante manier commissies te verdienen. 

"No two minds ever come together without, thereby, creating a third, invisible, intangible force which may be likened to a third mind"

Napoleon Hill - Think and Grow Rich

Wij gaan zoveel verder als we samen gaan en niet alleen.

Wij zijn dol op onze partners, daarom kun je ons beschouwen als een tante Trudy die het niet kan helpen en altijd jouw lievelingseten kookt en je met teveel koekjes-voor-onderweg wegstuurt ...

Maar in plaats van koekjes krijg je van ons iets anders:

1

Fijne weggevers

Om jouw netwerk kennis te laten maken met ons kun je waardevolle opwarm-weggevers delen zodat ze meer willen weten over masterminden en hoe zij dat succesvol inzetten.

2

Toegang tot de signature Freestyle Mastermind Sessies

Je weet dat we beroemd zijn om het masterminden, toch? Daarom krijgt jouw netwerk maandelijks toegang tot de Freestyle Mastermind sessies. Zo zien ze gelijk de Hot Seats in werking én worden ze meteen een stap verder geholpen. 

3

Conversie verhogende visuals

Een pakket met banners, afbeeldingen en foto's om te gebruiken voor jouw social media berichten. Professioneel vormgegeven en passend bij elk medium.

4

Kant en klare teksten

Je krijgt kant-en-klare teksten voor jouw nieuwsbrieven en social media berichten. Gemakkelijker kunnen we het jou niet maken. De teksten zijn opgebouwd volgens hypnotische taalpatronen en zijn bewezen succesvol. 

5

Q&A spreekuren - alleen voor partners 

Om jou tot een top-partner te transformeren organiseren we Q&A Zoom spreekuren om samen met jou een top lanceringsplan te maken dat voor jou haalbaar en uitvoerbaar is. 

6

Testimonials van echte mensen

Om jouw eigen woorden kracht bij te zetten krijg je toegang tot een lijst van testimonials, stuk voor stuk van ervaren ondernemers en echte mensen.

7

Toegang tot de Roadmap als eerdere deelnemer

Om een goede partner te zijn is het noodzakelijk dat jij weet hoe de Roadmap werkt en wat masterminden met je doet. Je kunt partner worden als jij al deelnemer was in een mastermind-groep onder leiding van Jeanet Bathoorn óf ...

8

Mogelijkheden om VIP maanden te verdienen

Je kunt de commissie die je verdient meteen omzetten in VIP coaching en VIP deelname. Je kunt geen affiliate fee op jezelf toepassen.

Alle antwoorden op jouw partner vragen - Faq

Hoe is de Roadmap Mastermind opgebouwd?

Instroom en uitstroom bij de Mastermind is per jaar of per 2 jaren. Iedere deelnemer kiest voor 12 of 24 maanden deelname. 82% van alle deelnemers verlengt na 12 maanden en circa 25% verlengt na 24 maanden. De volgende mastermind groep start in de eerste week van een nieuwe kwartaal. 

Waar moet ik aan voldoen als partner?

Je bent enthousiast, betrouwbaar en er op gebrand om jouw netwerk het beste van het beste te bieden. Je bent ambitieus en omringt je graag met top players. We delen onze kernwaarde: vrijheid!

Moet ik een grote lijst op social media bereik hebben?

Nee hoor, je hebt meer aan een trouw publiek dat graag met jou werkt. Een grote lijst betekent namelijk niet dat ze je meteen kennen en vertrouwen. 

Hoeveel tijd kost dit mij als ik als VrijheidsOndernemers® partner gekozen ben?

Het is een open deur, maar hoe meer tijd jij erin kunt stoppen, hoe meer succes je zult hebben en dus meer verkopen zult hebben. De weken voor de eerste dag van het nieuwe kwartaal zijn druk met acties, calls en intake-gesprekken. Het is beter als je door het jaar heen tijd maakt om een goed ambassadeur voor de Mastermind te zijn. Er zijn geen dingen die je 'moet' doen. Jouw promotie en tijdsbesteding is aan jou. Wij zijn er om jou te dienen om dit zo goed mogelijk te doen. 

Hoelang krijg ik commissie?

Je krijgt  30% commissie bij de eerste inschrijving met een maximum van één jaar.

WAt als ik nog nooit gemastermind heb? 

Dan heb jij vast een goede reden waarom je op deze pagina bent terecht gekomen. Als jij weet dat deelname aan een mastermind de beste stap voorwaarts is, kun je partner worden bij ons. Het beste is om dan zelf ook in te stromen in één van de groepen. 

Blijft de MASTERMIND 100% online?

Ja, de opzet van de VrijheidsOndernemers® Mastermind is zodanig dat alle activiteiten 100% online zijn en blijven. De voordelen die dit heeft blijven we benutten in de de komende jaren. 

Hoelang kan ik partner blijven?

Zolang je wilt en zolang jij je aan de partner-regels houdt. Die regels krijg je toegemaild na goedkeuring als partner. 

Happy Masterminders

Marieke Schurink

Menokracht oprichter

Nuttig en doeltreffend

Heerlijke en nuchtere manier van coachen heeft Jeanet. Heel nuttig en doeltreffend. En daarbij ook nog met humor en liefde.


Perfecte combi lijkt me

Marlene Hanssen

Reiki Master, auteur en therapeut

Top business coach

Jeanet is een top business coach. To the point, met beide voetjes op de grond.


Ze verdiept zich in je bedrijf waardoor zij maatwerk levert

Niño Jacobs

Executive Coach & Teamreizen

Veel kennis en groot netwerk

Waarom ik voor Jeanet heb gekozen? Ze is to the point, praktisch, geen bla-bla-bla. Ongelofelijk veel kennis en een groot netwerk wat ze graag met je deelt. Ze leeft echt volgens het motto 'slaag jij, dan slaag ik'. En heerlijk snel en creatief denken. Na ieder contactmoment ben ik écht weer geholpen

Mastermind Content

De VrijheidsOndernemers® Mastermind is uniek in Nederland door de opzet en de frequentie

1

Wekelijkse Accountability

Er is geen escape bij de Mastermind. Alle deelnemers worden wekelijks in de call verwacht. We houden ook bij of ze deelnemen. De Hot Seats worden vooraf verdeeld en toegekend zodat iedereen aan de beurt komt en de voortgang maakt die hij/zij wil maken. 

2

Kleine Groepen

Iedere mastermind-deelnemer is ingedeeld in een vaste kerngroep. Met deze vaste groep is het contact intens. De deelnemers zien elkaar wekelijks in een Zoom call. Daarnaast is iedereen lid van de overkoepelende mastermindgroep waar alle deelnemers uit alle groepen actief zijn. 

3

Grote Impact

Je hoeft geen genoegen te nemen met dat wat er overblijft. Wij gaan voor groots en meer. Zowel de facilitator als de masterminders herhalen dit keer op keer. Als je eenmaal in het ecosysteem zit, wil je er niet meer zonder. 

EXTRA

Ook zo tof ... deelname aan de volgende VrijheidsOndernemers® dag!

Minimaal één dag per jaar is het een feest! Dé VrijheidsOndernemers Dag, op locatie!  

Jij krijgt een ticket bij minimaal één succesvolle sale. Dit is de kans om jouw deelnemers in het echt te zien. Om met elkaar te connecten, ervaringen uit te wisselen en op locatie te masterminden.  

De waarde van een ticket is € 497,-

Meld je aan als Mastermind Partner

En doe mee aan de Mastermind Revolutie in Nederland

Nog even op een rijtje ...

Je meldt je aan als VrijheidsOndernemers® partner.
Je belooft vertrouwelijk om te gaan met de informatie die je krijgt.
Je belooft oprecht en eerlijk mensen te adviseren.
Jij bent overtuigd van de waarde van de VrijheidsOndernemers® Mastermind en gunt die waarde ook aan anderen.


Je weet dat je commissie (geld) ontvangt als jij succesvol deelnemers aandraagt voor de VrijheidsOndernemers® Mastermind.
Je gaat er mee akkoord dat jij jouw commissie ontvangt na afronding van de mastermind-periode en alleen als de deelnemer 100% heeft betaald. 

Je weet dat je geen commissie ontvangt over je eigen inschrijving.


Belangrijk: wij werken met mensen en vinden het heel belangrijk om iedereen te zien floreren. Jij ook? Dan zijn we een match.

Over Jeanet Bathoorn

Zij is begonnen als ondernemer in 2005 en is vanaf 2013 volledig online ondernemer. Auteur van 8 (bestseller) boeken over social media, marketing, verdienmodellen, money mindset en masterminds. Zij weet hoe je een 6-figure launch draait, maar nog veel belangrijker: zij heeft de brandende ambitie om samen - met vele anderen - miljonair te worden. Kernwaarden die daar bij passen zijn: overvloed, delen, gunnen en kiezen. 

Jeanet wordt een no-nonsense business coach genoemd, ze wordt als lichtelijk provocatief ervaren. Het is haar intentie om mensen echt in beweging te krijgen, ook en juist als het oncomfortabel voelt. 

Ze beschouwt het als een eer als jij met haar gaat samenwerken en deelt graag jouw commissie uit. 

Jeanet Bathoorn