fbpx

Materiaal voor het Partner Programma bij de Roadmap Mastermind

Gebruik wat jij nodig hebt!

Onderstaand materiaal: afbeeldingen, tekst, video's, testimonials en informatie is vrij te gebruiken.

De afbeeldingen die je kunt kiezen

Kies de afbeeldingen die jij nodig hebt. Je bent vrij om eigen afbeeldingen in te zetten.

Quotes met #vrijheidsondernemer

Afbeeldingen van de Roadmap Mastermind

Afbeeldingen van Jeanet Bathoorn (vrij te gebruiken)

Teksten voor mails en social media

Ter info: teksten zijn met ChatGPT voor je gemaakt, dat betekent dat jij ze zelf verbetert en je verhalen toevoegt ....

Het officiële Roadmap Partner document

Vraag hier het volledige Roadmap document op.
Deze krijg je ook via de mail toegestuurd. 


Testimonials

profile-pic

Eén brok dynamiek!

Annemarie van Gaal - Ondernemer en investeerder

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit. Heerlijk.

Je bent echt een vrouw naar mijn hart.

profile-pic

10 minuten coaching met jou

Eva Brouwer - TV Presentator en Dagvoorzitter

Jeanet, ik wil je graag wat vertellen.

We hebben elkaar gesproken bij een event en tijdens het diner. Die vorige keer had ik aan die 10 minuten met jou evenveel als aan een half jaar coaching, Haha!

Bedankt!

profile-pic

Beste jaar ooit!

Yvonne Lagewaard - Pas - Brand Marketeer

In mei 2018 ben ik in de Mastermind-groep van Jeanet gestapt. Ik was er aan toe om VrijheidsOndernemer® te worden. Zo heb ik in die periode mijn productaanbod aangescherpt, afscheid genomen van klanten en veel nieuwe klanten verwelkomd.

2018 werd zo mijn beste jaar ooit!

En dat terwijl ik maar 3 dagen per week werk en heerlijk de tijd heb voor mijn gezin.

profile-pic

Dat Drentse meisje ...

Olcay Gulsen - Charmantste Zakenvrouw van Nederland

Lieve Jeanet,

Wil je please dat Drentse meisje nooit laten gaan. Daar zit je kracht want daar zit jij.

♥ Olcay

profile-pic

Heel veel praktische informatie op inhoud en tools

Angelique van der Meyden - Het Virtuele Regelhuis

Jeanet is voor mij het perfecte voorbeeld van Vrijheidsondernemer! Haar training heeft mij doen inzien dat er veel meer mogelijk is qua verdienmodellen en daar zelfs combinaties in mogelijk zijn. Daarnaast geeft zij heel veel praktische informatie op inhoud en tools die je kunt implementeren binnen je bedrijf. Een inspirator pur sang!

profile-pic

Meer mogelijkheden ...

Mariëlle de Groot - Projectcoach en bedenker P8® Methode

Ik ging van zeer drukbezette en overvraagde projectmanager met een overvolle agenda naar projectcoach op afstand. Ik doe nu wat ik het liefste doe en heb veel meer mogelijkheden. Daarnaast heb ik eindelijk een eigen methodiek vastgelegd, de P8® methode.

profile-pic

Ik durf het nu wel!

Annemieke van Waterschoot - Spiegelei Communicatie

Ik heb Jeanet als business coach als zeer prettig ervaren. Ik vind haar heel kundig en ze stimuleert mij in ieder geval om tot het uiterste te gaan en ze houdt de focus op wat jij wilt bereiken. Jeanet heeft mij zo goed gecoacht dat ik nu dingen durf die ik niet deed. Zoals een video opnemen.

Ik vond de mix van theoretische kennis en praktijk super. Ze heeft een enorm netwerk, goede boeken geschreven, fantastische events en daar heb ik heel veel social media kennis opgedaan.

Bij jou heb ik zoveel geleerd Jeanet. Ik had echt nooit gedacht dat ik zonder bibberstem op camera zou staan. En ik vind FB lives echt geweldig. Wat een connectie heb je met je fans.

profile-pic

Ik zet sudderende innovatieve ideeën nu wel door

Tamara Onos - Arbeidshygiënist, HVK en auteur

Deelname aan een Mastermind groep van Jeanet is nuttig als je goed en prettig werkt in je bedrijf, maar toe bent aan vernieuwing, verbeteringen en nieuwe uitdagingen. Ik werk al 20 jaar in mijn bedrijf en zou niets anders willen. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en dat ik elke Euro die er binnenkomt zelf verdiend heb. Het gaat best goed. De grote kracht van de mastermind groep is dat ik sudderende innovatieve ideeën nu doorzet. En weer even goed naar mezelf en naar mijn bedrijf kijk om te zien waar verbeteringen of verstevigingen mogelijk zijn. Het hoeft niet slecht te gaan, of te wringen om toch dit traject in te gaan. Dat bedrijf en ikzelf zijn net plantjes. Die hebben blijvend water en aandacht nodig om te kunnen groeien en bloeien. Ze kunnen wel even zonder water of even in een te kleine pot, maar dat gaat een keer wringen. Om deze reden heb ik mij aangemeld bij Jeanet. En dat bevalt erg goed.

Zij legt de vinger op de zere plek, geeft goede adviezen en heeft als ondernemer zo veel ervaring, dat ze aanvullend altijd wel praktische tips heeft. De mede-masterminders geven dit traject nog een extra zwieper.

profile-pic

Er is zoveel veranderd in mijn mindset

Adriana Visser - Premium HSP coach & psychosociaal therapeut voor hoogsensitieve professionals

Ik wist van mezelf dat ik die HSP expert ben en heb tijdens de Roadmap geleerd hoe ik dat communiceer en krachtig neerzet. Mijn website trekt nu mijn ideale cliënt aan en ik heb de afgelopen maanden al zeker 10 nieuwe klanten aangetrokken met mijn nieuwe pakketten.

Daarnaast heb ik nu het zelfvertrouwen om mijn prijzen met variërend 20% en zelfs 40% te verhogen. Jeanet is erg goed in het coachen op mindset en identiteitstransformatie. De Roadmap heeft mij krachtig gemaakt.

profile-pic

Continue flow geeft helderheid en resultaat

Marieke Frankema - Founder Morning Magic & Auteur

De wekelijkse Zoom groepscalls zijn heerlijk! Samen met het wekelijkse accountability verslag kom je tot actie. De opzet van de Roadmap is zodanig dat je je niet meer kan en wilt verstoppen. Na de Roadmap heb ik helderheid, bied ik nog maar één product aan, loopt mijn podcast als een malle en krijg ik spontane aanmeldingen voor mijn groepsprogramma. De community is heel fijn, coaching in het Nederlands is heel fijn, we groeien samen en zien elkaars resultaten.

profile-pic

Zichtbaar als Expert

Karin van Kas - Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Ik heb ontdekt hoe krachtig het is om me te omringen met succesvolle ondernemers. De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.

profile-pic

Super fijn aan mijn zij

Marlou Volkerink - Business & Branding Expert

Ik ben dit jaar gestart met het hosten van mijn eigen Mastermind traject. Het was super fijn om Jeanet als coach aan mijn zij te hebben, gezien zij hier veel ervaring mee heeft. Daarnaast heeft dit traject mij weer geholpen om andere doelen te halen en mijn bedrijf weer naar een volgend niveau te tillen.

We hebben ook kritisch gekeken naar mijn herpositionering en Jeanet leerde me nog grootser te denken. Ik heb een nieuw groepstraject gelanceerd en ook dat is een groot succes! Ik dacht eerst dat ik meer geschikt was voor 1-1 coaching maar ik blijk deze groepen super leuk te vinden om te coachen. Het was ook fijn om samen te sparren over bijvoorbeeld de live dag van mijn Mastermind traject. Thanks Jeanet!

profile-pic

De Roadmap bij Jeanet heeft me in een stroomversnelling gezet

Lilian Adema - Grafisch Vormgever & oprichter Valela

De Roadmap bij Jeanet heeft me in een stroomversnelling gezet.

Ideeën omzetten naar concrete stappen. Met een enorme verscheidenheid aan praktische tools en met haar ervaring en inzichten heeft Jeanet mij ondersteund. Door mijn werk vanuit verschillende perspectieven te belichten zie ik veel meer mogelijkheden dan ikzelf zou kunnen verzinnen.

Ik werk alleen en merk nu hoe fijn het is om samen te werken. In iedere onderneming zijn veel overeenkomsten, dus we zijn elkaar tot steun. Samenwerken, brainstormen, reflecteren, leren en bouwen aan een toekomst. Het zijn allemaal zaken die mij als persoon ondersteunen. Het geeft een enorme energie en positieve flow.

Dit was me in mijn eentje nooit gelukt!

profile-pic

Veel ervaring met Masterminds faciliteren

Mariëlle Tromp - Persoonlijk leiderschap voor zorgprofessionals

Jeanet heeft veel ervaring met Masterminds faciliteren, dat blijkt uit elke pagina van dit heldere en praktische boek. Het is vlot te lezen en geeft direct toepasbare tips. Deze zijn niet alleen van toepassing voor business coaches, maar voor iedereen die Masterminds begeleid. Ik herkende meteen situaties uit mijn eigen Masterminds en weet nu hoe ik deze nog effectiever kan begeleiden.

profile-pic

Zo spring je van een kleine naar een grote vissenkom

Mariëlle de Groot - Projectcoach en bedenker P8® Methode

"Dat je pas kan worden wie je bent, als je het van binnen al bent en voelt".

Jeanet heeft mij twee jaar begeleid. In deze periode heb ik een grote shift gemaakt: van een projectmanager met een overvolle agenda en vele apen op mijn schouder naar mijn rol als projectcoach waarin ik in mijn bedrijf kan doen wat ik het liefste doe. Dergelijke verandering kan en wil je niet alleen doen. Zeker niet als je kan werken met een businesscoach als Jeanet die er met haar aanmoediging, liefde en stok achter de deur er voor zorgt dat je komt waar je wilt zijn.

Ik kwam bij Jeanet binnen als projectmanager en eindigde het traject als projectcoach. Ik ben van mijn kleine vissenkom naar een grotere vissenkom gesprongen met meer mogelijkheden.

profile-pic

Meer focus en meer plezier in het ondernemen

Karin van Kas - Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Tijdens het Mastermind programma heb ik ontdekt hoe krachtig het is voor mij om me te omringen met succesvolle ondernemers. De feedback, support, adviezen, het samenzijn; zeer waardevol. Op aanmoediging van Jeanet heb ik een lang gekoesterde wens gerealiseerd: Ik heb een prachtig boek geschreven over online coaching voor ondernemers, vol tips. 'The must have' voor elke professional die mensen op een effectieve en toch persoonlijke manier digitaal wil begeleiden.

De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij met haar unieke down-to-earth mentaliteit en haar schat aan ervaring keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Door haar directe manier van communiceren hielp zij mij om krachtige keuzes te maken en de juiste prioriteiten te stellen. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.

Werken met Jeanet is een aanrader als je net als ik ambitieus bent, van aanpakken houdt en een volgende stap wilt maken. Ze blijft je uitdagen.

profile-pic

Levert meer dan wat ze belooft

Hans Bouscholte - Internationaal (TEDx) Spreker, CEO Oceanraces Academy, TV Kapitein "Alle Hens aan Dek"

Jeanet is een uitstekende coach en geweldige mentor. Ze levert meer dan wat ze belooft. Ze heeft oprechte interesse in mij als VrijheidsOndernemer en houdt mij accountable als mijn concentratie verslapte. Ik beveel Jeanet en haar programma's van harte aan. Ze is no-nonsense met een menselijke aanpak. Petje af voor jou, Jeanet.

profile-pic

Door Mastermind is omzet verdubbeld

Corine van Zoelen - De Yoga Business Coach

Mijn grootste inzicht is dat ik mag gaan staan voor mijn kennis en mijn bedrijf. Mijn omzet is verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar. Mijn ambities: een online ondernemerstraining voor yogadocenten en coaches om zichzelf beter te profileren in hun vakgebied, het ontwikkelen van een online programma, de technische uitvoering en ondersteuning met een eigen online platform zijn waargemaakt. Dit traject staat. Ook heb ik een sieraad laten ontwerpen in Bali en een merk geregistreerd. Dank je wel voor het afgelopen jaar! :-)

profile-pic

Jij plantte dat zaadje jaren geleden al

Jeanet, toen ik jou 3,5 jaar geleden ontmoette wist ik al dat ik ooit online mijn diensten wou aanbieden. Je hebt dat zaadje toen al in mijn hoofd gepland. Maar het is er nooit van gekomen door alle optredens, trainingen en boekingen. Ik had gewoon geen tijd.

Nu zijn alle afleveringen van Tina Turner, de musical afgezegd. Nu was ik klaar om mijn eerste online product te maken.

profile-pic

Strong breeze of fresh air

After Masterminding:

Thank you for your energy and powerful words!

You are like a strong breeze of fresh air!

profile-pic

Je vertrouwen in mij

Francis Keek - Founder Creative Academies

Je vertrouwen in mij en de mensen waar je mee werkt! Je boeren-nuchterheid! Je no-nonsens-gewoon-doen mentaliteit. Altijd verder gaan voor het beste resultaat.

profile-pic

Stoer en je doet crazy dingen

Simone Levie - Succesvol Online Ondernemer

Jeanet: je bent stoer en je doet crazy dingen, je bent altijd 100% jezelf, je gaat voor je dromen maar ook voor vrouwelijk ondernemerschap.

Mede door jou sta ik waar ik sta. Ik ben en blijf je altijd dankbaar.

Marieke Schurink

Menokracht oprichter

Nuttig en doeltreffend

Heerlijke en nuchtere manier van coachen heeft Jeanet. Heel nuttig en doeltreffend. En daarbij ook nog met humor en liefde.


Perfecte combi lijkt me

Marlene Hanssen

Reiki Master, auteur en therapeut

Top business coach

Jeanet is een top business coach. To the point, met beide voetjes op de grond.


Ze verdiept zich in je bedrijf waardoor zij maatwerk levert

Niño Jacobs

Executive Coach & Teamreizen

Veel kennis en groot netwerk

Waarom ik voor Jeanet heb gekozen? Ze is to the point, praktisch, geen bla-bla-bla. Ongelofelijk veel kennis en een groot netwerk wat ze graag met je deelt. Ze leeft echt volgens het motto 'slaag jij, dan slaag ik'. En heerlijk snel en creatief denken. Na ieder contactmoment ben ik écht weer geholpen

Roadmap USP's

De Roadmap Mastermind is uniek in Nederland door de opzet en de frequentie

1

Wekelijkse Accountability

Er is geen escape bij de Roadmap. Alle deelnemers worden wekelijks in de call verwacht. We houden ook bij of ze deelnemen. De Hot Seats worden vooraf verdeeld en toegekend zodat iedereen aan de beurt komt en de voortgang maakt die hij/zij wil maken. 

2

Kleine Groepen

Iedere Roadmap-deelnemer is ingedeeld in een vaste kerngroep. Met deze vaste groep is het contact intens. De deelnemers zien elkaar wekelijks in een Zoom call. Daarnaast is iedereen lid van de overkoepelende mastermindgroep waar alle deelnemers uit alle groepen actief zijn. 

3

Grote Impact

Je hoeft geen genoegen te nemen met dat wat er overblijft. Wij gaan voor groots en meer. Zowel de facilitator als de masterminders herhalen dit keer op keer. Als je eenmaal in het ecosysteem zit, wil je er niet meer zonder. 

4

State of the Art App

De Roadmap Mastermind is de enige mastermind in Nederland met een online learning academy op een hypermoderne app zodat jij ook onderweg gemakkelijk leert. Daarnaast experimenteren we ook met virtual reality en AI. We werken regelmatig vanaf een virtueel strand of vanaf een rooftop. Onze avatars genieten van dit extra contact om zo extra productief te zijn. 

5

Hot Seat coaching

Door de opzet en de frequentie kun je altijd feedback vragen en krijgen op je strategie, op je teksten, op je branding, op je product-aanbod. Dit doe je door gebruik te maken van de wekelijkse hot seat coaching. 

6

VrijheidsOndernemers® Mindset

Alles wat je doet of wilt gaan doen toetsen we aan je grote doel. We leren je om groot te denken en klein te doen. Jouw business is er om jou te dienen en om je vrijheid te geven. Wij gebruiken coaching op een identiteitsniveau om jouw groei te bevorderen. 

BONUS

Vermeld dit ook ... deelname aan de volgende VrijheidsOndernemers® dag!

Eenmaal per jaar is er Dé VrijheidsOndernemers Dag, op locatie!  

Jij krijgt een ticket bij minimaal één succesvolle sale. Dit is de kans om jouw deelnemers in het echt te zien. Om met elkaar te connecten, ervaringen uit te wisselen en op locatie te masterminden.  

De waarde van een ticket is € 97,-

Nog even op een rijtje ...

Je meldt je aan als Roadmap partner.
Je belooft vertrouwelijk om te gaan met de informatie die je krijgt.
Je belooft oprecht en eerlijk mensen te adviseren.
Jij bent overtuigd van de waarde van de Roadmap mastermind en gunt die waarde ook aan anderen.


Je weet dat je commissie (geld) ontvangt als jij succesvol deelnemers aandraagt voor de Roadmap.
Je gaat er mee akkoord dat jij jouw commissie ontvangt na afronding van de mastermind-periode en alleen als de deelnemer 100% heeft betaald. 


Belangrijk: wij werken met mensen en vinden het heel belangrijk om iedereen te zien floreren. Jij ook? Dan zijn we een match.

Over Jeanet Bathoorn

Zij is begonnen als ondernemer in 2005 en is vanaf 2013 volledig online ondernemer. Auteur van 8 (bestseller) boeken over social media, marketing, verdienmodellen, money mindset en masterminds. Zij weet hoe je een 6-figure launch draait, maar nog veel belangrijker: zij heeft de brandende ambitie om samen - met vele anderen - miljonair te worden. Kernwaarden die daar bij passen zijn: overvloed, delen, gunnen en kiezen. 

Jeanet wordt een no-nonsense business coach genoemd, ze wordt als lichtelijk provocatief ervaren. Het is haar intentie om mensen echt in beweging te krijgen, ook en juist als het oncomfortabel voelt. 

Ze beschouwt het als een eer als jij met haar gaat samenwerken en deelt graag jouw commissie uit.