fbpx

Over Jeanet Bathoorn

Als jij als zelfstandig ondernemer een succesvolle online business wilt opbouwen, laat Jeanet jou dan begeleiden.  Jeanet is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau. 

Jeanet Bathoorn is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. 

Jeanet Bathoorn combineert haar kennis over marketing en online marketing, met verdienmodellen en mindset. Daar waar andere business coaches zich voornamelijk richten op vaardigheden rondom online verkoop, expert content en verdienmodellen, richt Jeanet Bathoorn zich ook op de echte reden tot succes: identiteit en mindset, gedrag en gewoontes, strategie en doelen. 

Ze gebruikt identiteitscoaching om jou echt in beweging te krijgen. 

"Wie moet jij worden om het succes te krijgen dat jij wenst?" 

Jeanet Bathoorn begon haar corporate loopbaan als marketeer bij Interpay (nu Equens). Ze miste al snel de mens-factor in dit werk en schoolde zich bij tot HR manager. Ze had diverse banen als HR adviseur en HR manager voordat ze als ondernemer startte in 2005. Na diverse interim-opdrachten bij een grote zorgverzekeraar besloot ze niet meer volgens het uurtje-factuurtje model te willen werken.  Als social media expert verzorgde ze honderden workshops, presentaties en trainingen. Ze heeft duizenden mensen geholpen om meer succes te halen met hun social media activiteiten. Vanaf 2016 focust ze zich op haar merk VrijheidsOndernemers® en begeleidt ze ondernemers in haar mastermind-groepen succesvol naar meer omzet en vrijheid. 

Weet je wat er gebeurt als je een Drents meisje bombardeert tot social media expert?

In eerste instantie voelde alles als een droom. Mijn boeken, het staan op grote podia, een omzet van meer dan €100.000. Het voelde geweldig. In die eerste periode (2011-2012) was ik onbewust bekwaam. Ik deed het, kreeg goede reviews, werd aanbevolen en teruggevraagd. Alles lukte. 

Mijn reis om bewust bekwaam te worden is een interessante geweest en is het nog steeds. Ik ging steeds grotere avonturen aan en bleef mij ontwikkelen. Tot een punt waar ik niet meer gelukkig was. Dat gebeurde in 2019. Ik had mezelf opgezadeld met een groot, internationaal en risicovol project: de Atlantische Oceaan oversteken met een cruiseschip en met tientallen andere ondernemers. De reis was fantastisch, een droomreis, met prachtige bestemmingen. Maar ... werd ik gelukkig van het reizen met al die anderen? Het werd tijd om eerlijk tegen mezelf te zijn. Nee, ik werd er niet gelukkig van. 

Eén van mijn hoogste kernwaarden is verantwoordelijkheid. Veel ondernemers leggen hun geluk in de handen van anderen, stellen zich afhankelijk op en zijn niet bereid naar hun eigen patronen te kijken. Ze nemen geen 100% verantwoordelijkheid voor hun resultaten.

In 2020  besloot ik om 100% online te gaan werken. In mijn Roadmap mastermind programma coach ik mijn studenten wekelijks. Ik prik patronen door, zie waar de doorbraak zit, stuur op verantwoordelijkheid en eigen regie. En het werkt. Resultaten in je business komen als jij weet wat je tegenhoudt en hoe je dat oplost. Liefdevol en provocatief noem ik mijn aanpak. Met mij werken en ook VrijheidsOndernemer® worden?
Boek een Freedom Call

 
profile-pic
Olcay Gulsen Charmantste Zakenvrouw van Nederland

Dat Drentse meisje ...

 

Lieve Jeanet,

Wil je please dat Drentse meisje nooit laten gaan. Daar zit je kracht want daar zit jij.

♥ Olcay

profile-pic
Ben Tiggelaar Auteur, Spreker, Radio persoonlijkheid en Podcaster

Inspirerende Presentator

Jeanet is een inspirerende presentator.

profile-pic
Annemarie van Gaal Ondernemer en investeerder

Eén brok dynamiek!

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit. Heerlijk.

Je bent echt een vrouw naar mijn hart.

profile-pic
Simone Levie Succesvol Online Ondernemer

Stoer en je doet crazy dingen

Jeanet: je bent stoer en je doet crazy dingen, je bent altijd 100% jezelf, je gaat voor je dromen maar ook voor vrouwelijk ondernemerschap.

Mede door jou sta ik waar ik sta. Ik ben en blijf je altijd dankbaar.

profile-pic
Mariëlle Tromp Persoonlijk leiderschap voor zorgprofessionals

Veel ervaring met Masterminds faciliteren

Jeanet heeft veel ervaring met Masterminds faciliteren, dat blijkt uit elke pagina van dit heldere en praktische boek. Het is vlot te lezen en geeft direct toepasbare tips. Deze zijn niet alleen van toepassing voor business coaches, maar voor iedereen die Masterminds begeleid. Ik herkende meteen situaties uit mijn eigen Masterminds en weet nu hoe ik deze nog effectiever kan begeleiden.

profile-pic
Mariëlle de Groot Projectcoach en bedenker P8® Methode

Zo spring je van een kleine naar een grote vissenkom

"Dat je pas kan worden wie je bent, als je het van binnen al bent en voelt".

Jeanet heeft mij twee jaar begeleid. In deze periode heb ik een grote shift gemaakt: van een projectmanager met een overvolle agenda en vele apen op mijn schouder naar mijn rol als projectcoach waarin ik in mijn bedrijf kan doen wat ik het liefste doe. Dergelijke verandering kan en wil je niet alleen doen. Zeker niet als je kan werken met een businesscoach als Jeanet die er met haar aanmoediging, liefde en stok achter de deur er voor zorgt dat je komt waar je wilt zijn.

Ik kwam bij Jeanet binnen als projectmanager en eindigde het traject als projectcoach. Ik ben van mijn kleine vissenkom naar een grotere vissenkom gesprongen met meer mogelijkheden.

profile-pic
Karin van Kas Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Meer focus en meer plezier in het ondernemen

Tijdens het Mastermind programma heb ik ontdekt hoe krachtig het is voor mij om me te omringen met succesvolle ondernemers. De feedback, support, adviezen, het samenzijn; zeer waardevol. Op aanmoediging van Jeanet heb ik een lang gekoesterde wens gerealiseerd: Ik heb een prachtig boek geschreven over online coaching voor ondernemers, vol tips. 'The must have' voor elke professional die mensen op een effectieve en toch persoonlijke manier digitaal wil begeleiden.

De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij met haar unieke down-to-earth mentaliteit en haar schat aan ervaring keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Door haar directe manier van communiceren hielp zij mij om krachtige keuzes te maken en de juiste prioriteiten te stellen. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.

Werken met Jeanet is een aanrader als je net als ik ambitieus bent, van aanpakken houdt en een volgende stap wilt maken. Ze blijft je uitdagen.

profile-pic
Hans Bouscholte Internationaal (TEDx) Spreker, CEO Oceanraces Academy, TV Kapitein "Alle Hens aan Dek"

Levert meer dan wat ze belooft

Jeanet is een uitstekende coach en geweldige mentor. Ze levert meer dan wat ze belooft. Ze heeft oprechte interesse in mij als VrijheidsOndernemer en houdt mij accountable als mijn concentratie verslapte. Ik beveel Jeanet en haar programma's van harte aan. Ze is no-nonsense met een menselijke aanpak. Petje af voor jou, Jeanet.

profile-pic
Eva Brouwer TV Presentator en Dagvoorzitter

10 minuten coaching met jou

Jeanet, ik wil je graag wat vertellen.

We hebben elkaar gesproken bij een event en tijdens het diner. Die vorige keer had ik aan die 10 minuten met jou evenveel als aan een half jaar coaching, Haha!

Bedankt!

profile-pic
Corine van Zoelen De Yoga Business Coach

Door Mastermind is omzet verdubbeld

Mijn grootste inzicht is dat ik mag gaan staan voor mijn kennis en mijn bedrijf. Mijn omzet is verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar. Mijn ambities: een online ondernemerstraining voor yogadocenten en coaches om zichzelf beter te profileren in hun vakgebied, het ontwikkelen van een online programma, de technische uitvoering en ondersteuning met een eigen online platform zijn waargemaakt. Dit traject staat. Ook heb ik een sieraad laten ontwerpen in Bali en een merk geregistreerd. Dank je wel voor het afgelopen jaar! :-)

profile-pic
Yvonne Lagewaard - Pas Brand Marketeer

Beste jaar ooit!

In mei 2018 ben ik in de Mastermind-groep van Jeanet gestapt. Ik was er aan toe om VrijheidsOndernemer® te worden. Zo heb ik in die periode mijn productaanbod aangescherpt, afscheid genomen van klanten en veel nieuwe klanten verwelkomd.

2018 werd zo mijn beste jaar ooit!

En dat terwijl ik maar 3 dagen per week werk en heerlijk de tijd heb voor mijn gezin.

profile-pic
Esther de Charon de Saint German The Miracle Year

Als een frisse wind door de haren

Jeanet Bathoorn! Wat een ontzettend gaaf boek heb je geschreven. Helemaal à la Jeanet: iets dat geweldig EN lastig is (geld dus) in klare taal op papier zetten. Alsof je een frisse wind door je hoofd voelt waaien. Van harte aanbevolen!!!

profile-pic
Ellen de Lange - Ros Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Geld & Mindset op een praktische manier toegankelijk

Jeanet Bathoorn is er in geslaagd om een complex onderwerp als geld & mindset op een hele praktische manier toegankelijk te maken. Geen hoog-over-goeroe-tips, maar lekker nuchter en inhoudelijk goed. Precies zoals we van haar gewend zijn!


Gezien en gehoord in:

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet is business coach, mastermind expert, podcaster, internationaal spreker, bestseller auteur en VrijheidsOndernemer®. Zij gebruikt identiteitscoaching om zelfstandig kennisprofessionals naar vrijheid en succes te begeleiden.  Haar recht-door-zee aanpak wisselt ze af met  spiritualiteit en liefdevolle, provocatieve vragen.  

Connect met mij

Over

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 67077811, VrijheidsOndernemers
IBAN: NL58KNAB 0255722192

VrijheidsOndernemer® is een geregistreerd merk onder nummer 1338225 bij het merkenregister

Copyright 2024,  VrijheidsOndernemers®