Tijd om je omzet te verdubbelen met Masterminds?  

Jeanet Bathoorn staat voor de Mastermind Revolutie in Nederland en bouwt het beste mastermind-systeem in Nederland. Ze biedt toegang tot mastermind-groepen en leert ervaren ondernemers hoe zij een mastermind opzetten voor hun klanten. 

Wat krijg je?

  • 1. Mastermind Masterclass "Verdubbel je Omzet met behulp van Masterminds"
  • 2. Toegang tot de Mastermind Toolbox met diverse templates en formulieren die je nodig hebt voor de start van een mastermind
  • 3. Een gratis ticket voor jouw deelname aan een Mastermind Sessie gehost door Jeanet Bathoorn. Er is geen betere manier om de magie van een Mastermind te voelen dan tijdens een mastermind-sessie met andere ondernemers en een professionele host.  

Dit zeggen mijn klanten over masterminds

Yolanda Kuin

Business Strateeg

Een mooie journey

Na het lezen van verschillende boeken en het luisteren van podcasts, ben ik juli 2021 in de Roadmap Mastermind gestapt. Voor een derde kwartaal doe ik mee nu mee, een aanrader. Jeanet is een businesscoach met een prettige persoonlijkheid en recht door zee mentaliteit, dit sprak me direct aan. Aan de vraagstelling "Hoe kan ik mijn expertstatus verhogen, maar wel bij mezelf blijven." werken we samen. Een mooie journey!

Linda Brink

Instagram Trainer op Dr. Martens

Ik kan groeien met mijn bedrijf

Sinds november 2021 neem ik deel aan de Mastermind groep van Jeanet. Ze prikt door mij en mijn blokkades heen, zodat ik verder kan groeien met mijn bedrijf. Jeanet is een heerlijk nuchter mens, een tikkie spiritueel en brengt vooral veel JOY!

Barbara de Bruyckere

Freestyle Stemcoach van Nederland

War een goed advies

Jeanet is een visionair. Zij heeft mij een paar maanden gelden dringend geadviseerd om voor mijn ‘gave’ te gaan stáán. Ook kwam zij met het idee om wekelijks op Clubhouse een freestyle stemcoaching room + hotseat te gaan hosten. Mijn hemel Jeanet, wát een goed advies en wát een grote hoeveelheid klanten heb ik hierdoor gekregen. Zij heeft mij echt over de streep getrokken, over mijn angst heen geholpen. Dankzij haar sta ik nu waar ik sta: dé freestyle stemcoach van Nederland, die binnen een paar minuten hoort in iemands’ stem waar blokkades liggen. Mijn motto ‘Klink anders, verdien beter’, is hierdoor werkelijkheid geworden. Jeanet, uit de grond van mijn hart; dank-je-wel!!

Over Jeanet Bathoorn

Zij is begonnen als ondernemer in 2005 en is vanaf 2013 volledig online ondernemer. Auteur van 8 (bestseller) boeken over social media, marketing, verdienmodellen, money mindset en masterminds. Zij weet hoe je een 6-figure launch draait, maar nog veel belangrijker: zij heeft de brandende ambitie om samen - met vele anderen - miljonair te worden. Kernwaarden die daar bij passen zijn: overvloed, delen, gunnen en kiezen. 

Jeanet wordt een no-nonsense business coach genoemd, ze wordt als lichtelijk provocatief ervaren. Het is haar intentie om mensen echt in beweging te krijgen, ook en juist als het oncomfortabel voelt.