fbpx

Jouw QUIZ resultaat is binnen!

Jouw Mastermind Profiel is .. :

Dé Mastermind Maybe ondernemer

Jij bent BIJNAAAA klaar voor de mastermind

Hier is jouw persoonlijke
Mastermind Readiness 3-stappenplan  

Stap 1 - Leer hulp te vragen en te accepteren

Samen weten we altijd meer dan alleen. Hulp bieden is fijn, en zodra jij hulp vraagt heeft een andere mastermind een gouden kans om hulp te bieden en te excelleren. 

Stap 3 - Durf te dromen van meer

Meer succes, meer omzet, meer vrije tijd, meer rust, meer overzicht, meer fijn netwerk, meer plezier, meer ervaringen, meer identity shifts, meer geld. Meer ... zonder je over de kop te werken. 

Stap 2 - Neem 100% verantwoordelijkheid

"If it's to be, it's up to me" - als jouw business een succes moet worden ben jij 100% verantwoordelijk en 100% in the lead. Zodra je dat voelt ben je niet meer te stoppen. 

De belangrijke 3 C's voor succesvolle masterminds:

Hoe krijg jij meer succes met jouw score? 

  • Jij weet dat je samen verder komt dan steeds alleen alles te blijven doen. 
  • Je waardeert je kennis, bent bereid die te delen en staat ook open voor de expert-kennis van anderen
  • Je durft je comfort zone te verlaten (kom op, er is een hele wereld hier)
  • Je weet dat investeren altijd een ROI* oplevert (*ROI = Return on Investment)
  • Je kiest eindelijk voor wat je echt wilt
  • Jouw verlangen naar een beter leven verliest het niet langer van je angsten

Terwijl je dit leest ... 

Kun jij niet anders dan verder kijken. Jij gelooft in de kracht van verandering en je voelt je aangetrokken tot een fijne tribe en meer samenwerking. Jij wilt meer voor jezelf, voor je business en voor je leven. 

In de loop van de jaren heb je leren vertrouwen op je gedachtes, en zie je heel goed wat je al goed doet. 

Als 'mastermind maybe' ondernemer  vergeet je vaak dat alles alleen doen zo veel tijd, energie en aandacht kost. Als jij niks doet, komt er geen omzet binnen. En daar baal je soms van ...

En toch ... 

Jij bent hier omdat je wilt weten of je al mastermind ready bent. Een deel van jou wil verandering en zoekt naar coaching, ondersteuning, support, sparring partners en een solide basis. Je hebt het niet gevonden in allerlei losse trainingen en je wilt ook geen 1-op-1 coaching. Je mist de gezelligheid van het samen doen en je zoekt herkenning bij andere kennisondernemers.

De valkuil van een mastermind maybe ondernemer is dat je altijd doorgaat. Jij voelt je vaak eenzaam omdat anderen succesvoller lijken dan jij. Ze denken dat je klein blijft en stiekem ben je daar zelf ook bang voor. Maar jij weet beter. Jij weet dat er iets anders mogelijk is, dat jouw oplossing wel werkt en dat de wereld dat wel nodig heeft. 

Wat jij als mastermind maybe ondernemer nodig hebt is een tribe met toppers, met ervaren coaches, met goede content zodat jij ook de identity shift naar een succesvolle ondernemen kunt maken. Daarnaast helpt het jou enorm om wekelijks bij elkaar te komen, accountable te zijn en dat diepe gevoel van verbondenheid te voelen.   

Je mag zo trots op jezelf zijn!

Quote: "Alleen ga je sneller,
samen kom je verder"

- Afrikaans gezegde

Je vraagt je af hoe je verder moet ...

Gebruik je Mastermind Readiness
om te groeien

Wat kun je verwachten van Jeanet

Ik ben Jeanet. Naast VrijheidsOndernemer® ben ik de persoon achter de quiz die je net nam. Het begon allemaal zo'n 10 jaar geleden, toen ik ondernemersgroepen ging begeleiden. Het viel mij op dat bepaalde valkuilen en moeilijke momenten bij verschillende kennisprofessionals steeds terugkwamen. Na een jarenlange zoektocht herkende ik heel duidelijk waar succes uit voorkomt.

Nadat ik mijn coaching afstemde op de verschillende types werden de resultaten meteen zichtbaar. Er is geen one size fits all, als het om ondernemen gaat. Inmiddels heb ik ondernemers naar ruim € 500.000 begeleid en al veel ondernemers over de magische ton gecoacht. 

Diep van binnen ben ik nog steeds een Drentse meisje. Toch kan ik inmiddels zien wat ik wel gepresteerd heb en weet ik dat ik voor mijn kennis en expertise mag staan en daar goed geld voor mag vragen. Na ruim 17 jaar ondernemerschap en met zo'n 10 jaar ervaring in het coachen van groepen durf ik ook op mijn intuïtie te vertrouwen.

Voel jij dat het tijd is om moeiteloos te ondernemen en een droomomzet te realiseren met jouw unieke talent?

Gotcha! Ik snap je. Ik voel je ambitie en ik weet dat je een topper bent.
Jouw klanten weten dat ook. Daarom komen ze terug.

Ik werk al jaren met experts die hun talent volledig omarmen.
Zij stralen en ondernemen moeiteloos.