fbpx

Jouw QUIZ resultaat is binnen!

Jouw Mastermind Profiel is .. :

Dé Mastermind Mastery ondernemer

Jij bent de IDEALE ondernemer voor de mastermind en je begint het liefst vandaag nog

Hier is jouw persoonlijke
Mastermind Readiness 3-stappenplan  

Stap 1 - Werk vanuit je grootste wens & ambitie

Jij neemt geen genoegen met klein denken of voorzichtige stapjes. Jij wilt vooruit in dit business leven! 

Stap 3 - Omarm al je experimenten

Meer succes, meer omzet, meer vrije tijd, meer rust, meer overzicht, meer fijn netwerk, meer plezier, meer ervaringen, meer identity shifts, meer geld. Jij experimenteert net zolang totdat het allemaal lukt. 

Stap 2 - Neem 100% verantwoordelijkheid

"If it's to be, it's up to me" - jij weet al dat jouw business een succes wordt omdat jij 100% verantwoordelijk en 100% in the lead bent. Met dit mantra ben je niet meer te stoppen. 

De belangrijke 3 C's voor succesvolle masterminds:

Hoe krijg jij meer succes met jouw score? 

  • Jij weet dat je samen verder komt dan alleen alles te doen. 
  • Je hebt de kennis, bent bereid die te delen en staat ook open voor de expert-kennis van anderen
  • Je neemt de regie over je leven en je business
  • Je weet dat investeren altijd een ROI* oplevert (*ROI = Return on Investment)
  • Je hebt klanten die bewust voor jou kiezen
  • Jouw verlangen naar een beter leven maakt je dankbaar en nieuwsgierig

Terwijl je dit leest ... 

Kun jij niet anders dan verder kijken. Jij gelooft in de kracht van verandering en je voelt je aangetrokken tot een fijne tribe en meer samenwerking. Jij wilt meer voor jezelf, voor je business en voor je leven. 

In de loop van de jaren heb je leren vertrouwen op je gedachtes, en zie je heel goed wat je al goed doet. 

Als 'mastermind mastery' ondernemer heb jij de groeiversneller al vaker aangezet en je bent nieuwsgierig naar meer. Toch snapt niet iedereen in je omgeving waar je mee bezig bent, en daar baal je soms van ...

En toch ... 

Jij bent hier omdat je wilt weten of je al mastermind ready bent. Een deel van jou wil verandering en zoekt naar coaching, ondersteuning, support, sparring partners en een solide basis. Je hebt het niet gevonden in allerlei losse trainingen en je wilt ook geen 1-op-1 coaching. Je mist de gezelligheid van het samen doen en je zoekt herkenning bij andere kennisondernemers.

De valkuil van een mastermind mastery ondernemer is dat je altijd doorgaat. Jij droomt steeds groter omdat je anderen ook succesvoller ziet worden. Ze kennen jou nog niet goed, je wilt doorbreken en stiekem ben bang dat het je niet lukt. Nu weet jij beter. Jij weet dat er iets anders mogelijk is, dat jouw oplossing wel werkt en dat de wereld dat wel nodig heeft. 

Wat jij als mastermind mastery ondernemer nodig hebt is een tribe met toppers, met ervaren coaches, met goede content zodat jij ook de identity shift naar een succesvolle ondernemen kunt maken. Daarnaast helpt het jou enorm om wekelijks bij elkaar te komen, accountable te zijn en dat diepe gevoel van verbondenheid te voelen.   

Je mag zo trots op jezelf zijn!

Quote:
"Waarom moeilijk doen als het samen kan?"

- Loesje

Je vraagt je af hoe je verder moet ...

Gebruik je Mastermind Readiness
om te groeien

Wat kun je verwachten van Jeanet

Ik ben Jeanet. Naast VrijheidsOndernemer® ben ik de persoon achter de quiz die je net nam. Het begon allemaal zo'n 10 jaar geleden, toen ik ondernemersgroepen ging begeleiden. Het viel mij op dat bepaalde valkuilen en moeilijke momenten bij verschillende kennisprofessionals steeds terugkwamen. Na een jarenlange zoektocht herkende ik heel duidelijk waar succes uit voorkomt.

Nadat ik mijn coaching afstemde op de verschillende types werden de resultaten meteen zichtbaar. Er is geen one size fits all, als het om ondernemen gaat. Inmiddels heb ik ondernemers naar ruim € 500.000 begeleid en al veel ondernemers over de magische ton gecoacht. 

Diep van binnen ben ik nog steeds een Drentse meisje. Toch kan ik inmiddels zien wat ik wel gepresteerd heb en weet ik dat ik voor mijn kennis en expertise mag staan en daar goed geld voor mag vragen. Na ruim 17 jaar ondernemerschap en met zo'n 10 jaar ervaring in het coachen van groepen durf ik ook op mijn intuïtie te vertrouwen.

Voel jij dat het tijd is om moeiteloos te ondernemen en een droomomzet te realiseren met jouw unieke talent?

Gotcha! Ik snap je. Ik voel je ambitie en ik weet dat je een topper bent.
Jouw klanten weten dat ook. Daarom komen ze terug.

Ik werk al jaren met experts die hun talent volledig omarmen.
Zij stralen en ondernemen moeiteloos.