fbpx

Jouw QUIZ resultaat is binnen!

Jouw Mastermind Profiel is .. :

Dé Mastermind Madness ondernemer

Jij bent ONGELOOFLIJK klaar voor de mastermind

Hier is jouw persoonlijke
Mastermind Readiness 3-stappenplan  

Stap 1 - Zet hogere doelen en groei sneller

Samen weten we altijd meer dan alleen. Hulp bieden is fijn, en zodra jij hulp vraagt heeft een andere mastermind een gouden kans om hulp te bieden en te excelleren. 

Stap 3 - Durf te dromen van meer

Meer succes, meer omzet, meer vrije tijd, meer rust, meer overzicht, meer fijn netwerk, meer plezier, meer ervaringen, meer identity shifts, meer geld. Meer ... zonder je over de kop te werken. 

Stap 2 - Neem 100% verantwoordelijkheid

"If it's to be, it's up to me" - als jouw business een succes moet worden ben jij 100% verantwoordelijk en 100% in the lead. Zodra je dat voelt ben je niet meer te stoppen. 

De belangrijke 3 C's voor een succesvolle mastermind:

Hoe krijg jij meer succes met jouw score? 

  • Jij weet dat je samen verder komt dan steeds alleen alles te blijven doen. 
  • Je waardeert je kennis, bent bereid die te delen en staat ook open voor de expert-kennis van anderen
  • Je bent klaar om de regie over je leven en je business te nemen
  • Je weet dat investeren altijd een ROI* oplevert (*ROI = Return on Investment)
  • Je kiest eindelijk voor wat je echt wilt
  • Jouw verlangen naar een beter leven zet jouw motor aan

Terwijl je dit leest ... 

Kun jij niet anders dan verder kijken. Jij gelooft in de kracht van verandering en je voelt je aangetrokken tot een fijne tribe en meer samenwerking. Jij wilt meer voor jezelf, voor je business en voor je leven. 

In de loop van de jaren heb je leren vertrouwen op je gedachtes, en zie je heel goed wat je al goed doet. 

Als 'mastermind madness' ondernemer ben je klaar om de groeiversneller aan te zetten. Toch snapt niet iedereen in je omgeving waar je mee bezig bent, en daar baal je soms van ...

En toch ... 

Jij bent hier omdat je wilt weten of je al mastermind ready bent. Een deel van jou wil verandering en zoekt naar coaching, ondersteuning, support, sparring partners en een solide basis. Je hebt het niet gevonden in allerlei losse trainingen en je wilt ook geen 1-op-1 coaching. Je mist de gezelligheid van het samen doen en je zoekt herkenning bij andere kennisondernemers.

De valkuil van een mastermind madness ondernemer is dat je altijd doorgaat. Jij droomt steeds groter omdat je ook anderen succesvoller ziet worden. Ze kennen jou nog niet goed, je wilt doorbreken en stiekem ben bang dat het je niet lukt. Nu weet jij beter. Jij weet dat er iets anders mogelijk is, dat jouw oplossing wel werkt en dat de wereld dat wel nodig heeft. 

Wat jij als mastermind madness ondernemer nodig hebt is een tribe met toppers, met ervaren coaches, met goede content zodat jij ook de identity shift naar een succesvolle ondernemen kunt maken. Daarnaast helpt het jou enorm om wekelijks bij elkaar te komen, accountable te zijn en dat diepe gevoel van verbondenheid te voelen.   

Je mag zo trots op jezelf zijn!

Quote:
"Waarom moeilijk doen als het samen kan?"

- Loesje

Je vraagt je af hoe je verder moet ...

Gebruik je Mastermind Readiness
om te groeien

Wat kun je verwachten van Jeanet

Ik ben Jeanet. Naast VrijheidsOndernemer® ben ik de persoon achter de quiz die je net nam. Het begon allemaal zo'n 10 jaar geleden, toen ik ondernemersgroepen ging begeleiden. Het viel mij op dat bepaalde valkuilen en moeilijke momenten bij verschillende kennisprofessionals steeds terugkwamen. Na een jarenlange zoektocht herkende ik heel duidelijk waar succes uit voorkomt.

Nadat ik mijn coaching afstemde op de verschillende types werden de resultaten meteen zichtbaar. Er is geen one size fits all, als het om ondernemen gaat. Inmiddels heb ik ondernemers naar ruim € 500.000 begeleid en al veel ondernemers over de magische ton gecoacht. 

Diep van binnen ben ik nog steeds een Drentse meisje. Toch kan ik inmiddels zien wat ik wel gepresteerd heb en weet ik dat ik voor mijn kennis en expertise mag staan en daar goed geld voor mag vragen. Na ruim 17 jaar ondernemerschap en met zo'n 10 jaar ervaring in het coachen van groepen durf ik ook op mijn intuïtie te vertrouwen.

Voel jij dat het tijd is om moeiteloos te ondernemen en een droomomzet te realiseren met jouw unieke talent?

Gotcha! Ik snap je. Ik voel je ambitie en ik weet dat je een topper bent.
Jouw klanten weten dat ook. Daarom komen ze terug.

Ik werk al jaren met experts die hun talent volledig omarmen.
Zij stralen en ondernemen moeiteloos.