fbpx

INDIVIDUELE COACHING, INCLUSIEF ROADMAP

VIP MASTERMIND

Voor (kennis)ondernemers die royaal van hun kennis & kunde willen leven en grote stappen willen maken*

* ik zal het even vertalen en heel concreet maken:
jouw kennis verkopen voor meer geld, hyperfocus in je aanbod,
afrekenen met een uurtje-factuurtje bedrijf, hogere prijzen vragen,
alleen maar met fijne klanten werken en een
diep gevoel van zelfvertrouwen en kracht. Natuurlijk is een ton haalbaar.

Ben jij dit?

 • Je weet dat je veel weet, maar op de een of andere manier lukt het je niet om verder te groeien
 • Jouw kennis en kunde groeit al jaren, maar je omzet hangt op een plateau
 • Je werkt te hard voor te weinig geld en hebt het idee dat je vastzit
 • Denk jij steeds vaker dat het aan jou ligt dat jouw agenda vol zit maar je bankrekening niet mee groeit?
 • Ben je klaar met investeren in programma's en coaching die jou niks opleverden?

Niet leuk, maar betaal jij deze prijs?

Je bent al even bezig ...

Tijd lijkt je door de vingers te glippen. En dan zijn er ondernemers die in een paar jaar een omzet van een miljoen draaien. Jij voelt dat er potentie in jou zit, maar hoe krijg je dat naar voren? 


Ineens werk je wel vanuit een strategie.
Hoe is dat dan? 

Je bent al zo vaak gewisseld

Je hebt de afgelopen jaren al op verschillende paarden gewed, maar er komt maar geen doorbraak. Je voelt je jachtig en onrustig en weet niet hoe je nu verder moet.


Na wat soul searching kom je tot je echte kern.

Je hebt weer plezier in je bedrijf!

Je wacht op het juiste moment

Je weet dat het kan, online groeien. Online ondernemen is niet meer weg te doen. Jij wilt zo snel mogelijk profiteren van alle online mogelijkheden. 


Val, sta op en ga weer door.

Door jouw veerkracht groeit jouw bedrijf weer.

Wat jij eigenlijk wilt ...

 • Succes op je eigen voorwaarden, authentiek succesvol zijn
 • Vertrouwen in je eigen kennen en kunnen
 • Gewoon een lekkere omzet zodat jij fijn kunt leven
 • Een fijn leven waarin geld er gewoon is
 • Vrijheid om je leven zo in te richten dat jij elke dag geluk voelt

Jeanet Bathoorn

BUSINESS COACH, VRIJHEIDSONDERNEMER, AUTEUR

Ik weet hoe het voelt om alles alleen te doen en aan het eind van het jaar nog steeds een prut-omzet te hebben. Ik had dat zelf ook voordat ik van alles leerde over verdienmodellen, funnels, online marketing en een ondersteunende ondernemers-mindset. Ik heb te lang alleen getobd en kreeg in groepen te weinig individuele aandacht. 

In 2019 verloor ik naar schatting € 75.000 door het najagen van een internationale droom, over de Atlantische Oceaan cruisen met zo veel mogelijk online ondernemers. Toch is deze ervaring het beste wat mij als ondernemer is overkomen. In 2020 ben ik teruggegaan naar de enige plaats die ik kon kiezen: mijn happy place. Ik begrijp als geen ander hoe het voelt als je jezelf klem hebt gezet in je eigen bedrijf en hoe eenzaam je kunt zijn, zelfs als je in een groep zit. 

In februari 2020 nam ik radicale beslissingen en besloot de universele wijsheden te volgen. In 2021 was mijn omzet weer op het oude niveau en over de 6-figures

Jeanet Bathoorn is een van Nederlands leidende business coaches. Zij is gecertificeerd NLP Master Coach, heeft HBO International Marketing en Post-HBO Bedrijfskunde, bestselling auteur van 8 boeken en is al vanaf 2005 ondernemer. 

16
JAAR ONDERNEMER
30K
VERKOCHTE BOEKEN
20K
PODCAST DOWNLOADS


LET OP: Als VRIJHEID niet één van jouw kernwaarden is,
hoef je niet verder te lezen. Dan zijn wij geen match en kunnen we niet samenwerken.

Zij werkten al met mij ...

Marlou Volkerink

Met Jeanet als coach is mijn bedrijf weer naar een volgend niveau getild.

Mijn nieuw groepstraject is een groot succes! Ik dacht eerst dat ik meer geschikt was voor 1-1 coaching maar ik blijk deze groepen super leuk te vinden om te coachen.

Business & Branding Expert

Karin van Kas

Ik heb ontdekt hoe krachtig het is om me te omringen met succesvolle ondernemers. De begeleiding van Jeanet is heel prettig: helder, kritisch, inhoudelijk, inspirerend, straight forward. Jeanet heeft mij keer op keer uitgedaagd om echt zichtbaar te zijn als een expert. Het resultaat is dat ik nu zichtbaar ben als expert. Ik heb een hele duidelijke strategie en focus op mijn bedrijf.

Expert online coaching & NLP Master coach en trainer

Hoe doe jij mee?

Stap 1 - Boek de Call

Spreek met Jeanet Bathoorn zodat zij jou leert kennen en jou helpt om te bepalen waar je staat.

Stap 2 - Stap in de VIP Mastermind met individuele begeleiding

Naast de wekelijkse groepscoaching boek jij ieder kwartaal jouw individuele coaching calls in met Jeanet Bathoorn. 

Stap 3 - Geniet van je bedrijf

Doe het werk, maak de stappen, stap over drempels, maak de goede beslissingen en strooi confetti. 

Jij verdient het om te stralen ...

Authentiek succesvol

In onze VrijheidsOndernemers® groepen weten wij dat jij het soort ondernemer wilt zijn met authentiek succes, overzicht in je bedrijf en met impact. Om authentiek succesvol te zijn en niet overweldigd te worden kies je de juiste en passende oplossingen voor jouw bedrijf in jouw situatie. 

One size fits all past nooit

Het probleem is vaak dat je niet bewust kiest voor jouw beste aanbod in een verdienmodel dat past als een jas. Je voelt vaak dat het schuurt en wringt. Ik geloof niet in een one size fits all of in snelle oplossingen. Ik begrijp als geen ander hoe klem je kunt zitten in je eigen bedrijf. Ik ken de frustratie en de eenzaamheid. Maar ik weet ook hoe je eruit komt. 

Unieke oplossing

Ik werk alleen met jou als jij gemotiveerd, coachbaar en open minded bent. Toen Deborah Cabau mijn horoscoop met mij doornam zei ze heel duidelijk dat het mijn taak is om anderen te begeleiden, hun volle potentieel te zien en ze te zien stralen.  Accountability en aandacht zijn vaak de meest doorslaggevende redenen voor succes. Het is wat jij nodig hebt om te groeien en door je belemmeringen heen te breken. 

Naast de wekelijkse groepscoaching krijg jij individuele VIP calls. Je zet elke week slechts kleine stapjes. Je gaat nooit over je grenzen heen en je krijgt iedere week bevestiging dat je op het goede pad zit. Binnen de kortste keren zie jij het resultaat van je werk. 

Jij verdient het

Jij bent hier om succesvol te zijn.
Jij hebt het geboorterecht om welvarend en welzijnd te zijn door te doen wat je het liefste doet.
Jij verdient de VIP coaching na alles wat je al bereikt hebt. 

Hoe verder?

Boek jouw Freedom Call in zodat ik jou kan leren kennen en kan ontdekken waar jij nu staat in je ondernemersreis. Daarna begin je in de VIP Mastermind groep en maakt wekelijkse stapjes. Onder begeleiding en met support doe jij elke week het werk dat nodig is voor jouw authentieke succes.   

Je kunt stoppen met twijfelen, met tijd weggooien en geld verliezen. Begin aan een nieuw traject in je leven als authentiek succesvol ondernemer.

Binnen 6 maanden is mijn omzet verviervoudigd

profile-pic

In een half jaar tijd is mijn omzet ongeveer verviervoudigd! Waar ik eerder het gevoel had dat ik bezig was met een hobby waar ‘muziek in zat’ voel ik me nu een serieuze ondernemer met een dito omzet. Dankzij jouw nuchtere, praktische aanpak en vele adviezen op ondernemersvlak voel ik me inmiddels een stralende expert die weet wat ze moet doen om haar business te laten groeien, vanuit plezier!

Dank je, Jeanet, voor jouw begeleiding.

Linda Brandwijk - Zakelijk Human Design (BG5) Specialist

Een warm en bijzonder netwerk

profile-pic

Vaak ben je blind voor wat je zelf in huis hebt en daarom is het zo waardevol geweest om met Jeanet en alle masterminders een jaar lang te mogen optrekken. Dank Jeanet en ook alle masterminders voor deze mooie reis. Gedurende dit jaar heb ik Menokracht® verder doorontwikkeld en ben ik heel gelukkig met mijn Menokracht® Mentor Programma dat afgelopen jaar uit mijn brein is ontstaan en dat alles dankzij de sparringskracht van het gehele eco-systeem. Het kunnen spiegelen met elkaar over leiderschap, talenten en innerlijke drijfveren heeft mij gebracht tot wie ik nu ben en daar ben ik heel gelukkig mee. Jeanet is eigenaar van een prachtig eco-systeem waarin gedreven professionals samen komen om te ontwikkelen en te leren van elkaar. Dat heeft mij enorm gesteund in het door ontwikkelen van mijn bedrijf Menokracht®. Het was een waardevolle reis met een hoop nieuwe inzichten, veel mooie mensen om me heen en de start van mijn nieuwe Menokracht® Mentor Programma. Ik zie de toekomst met veel vertrouwen en vooral plezier tegemoet. Dank je wel Jeanet. En heel fijn dat ik je heb leren kennen Jeanet. Ik waardeer je enthousiasme, inzet, kennis en je warme begeleiding. We spreken elkaar zeker nog :-)

Marieke Schurink - Founder Menokracht

Door Mastermind is omzet verdubbeld

profile-pic

Mijn grootste inzicht is dat ik mag gaan staan voor mijn kennis en mijn bedrijf. Mijn omzet is verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar. Mijn ambities: een online ondernemerstraining voor yogadocenten en coaches om zichzelf beter te profileren in hun vakgebied, het ontwikkelen van een online programma, de technische uitvoering en ondersteuning met een eigen online platform zijn waargemaakt. Dit traject staat. Ook heb ik een sieraad laten ontwerpen in Bali en een merk geregistreerd. Dank je wel voor het afgelopen jaar! :-)

Corine van Zoelen - De Yoga Business Coach

Wát een grote hoeveelheid klanten ...

profile-pic

Jeanet is een visionair. Zij heeft mij een paar maanden geleden dringend geadviseerd om voor mijn ‘gave’ te gaan stáán. Ook kwam zij met het idee om wekelijks een freestyle stemcoaching room + hotseat te gaan hosten. Mijn hemel Jeanet, wát een goed advies en wát een grote hoeveelheid klanten heb ik hierdoor gekregen. Zij heeft mij echt over de streep getrokken, over mijn angst heen geholpen. Dankzij haar sta ik nu waar ik sta: dé freestyle stemcoach van Nederland, die binnen een paar minuten hoort in iemands’ stem waar blokkades liggen. Mijn motto ‘Klink anders, verdien beter’, is hierdoor werkelijkheid geworden. Jeanet, uit de grond van mijn hart; dank-je-wel!!

Barbara de Bruyckere - StEMPOWER Coach

 Wat is belangrijker voor je?
Nu toegeven dat je het niet alleen kunt,
of accepteren dat jouw gedroomde resultaat uitblijft

Het mag nu nog ver weg lijken maar over 12 maanden
ben jij een ander persoon en heb je een succesvol bedrijf
op jouw voorwaarden 

Realiseer je dat je gemakkelijker ziet wat anderen fout doen,
dan dat je zelf weet wat te doen  

Testimonials

Stoer en je doet crazy dingen

profile-pic

Jeanet: je bent stoer en je doet crazy dingen, je bent altijd 100% jezelf, je gaat voor je dromen maar ook voor vrouwelijk ondernemerschap.

Mede door jou sta ik waar ik sta. Ik ben en blijf je altijd dankbaar.

Simone Levie - Succesvol Online Ondernemer

Eén brok dynamiek!

profile-pic

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit. Heerlijk.

Je bent echt een vrouw naar mijn hart.

Annemarie van Gaal - Ondernemer en investeerder

Levert meer dan wat ze belooft

profile-pic

Jeanet is een uitstekende coach en geweldige mentor. Ze levert meer dan wat ze belooft. Ze heeft oprechte interesse in mij als VrijheidsOndernemer en houdt mij accountable als mijn concentratie verslapte. Ik beveel Jeanet en haar programma's van harte aan. Ze is no-nonsense met een menselijke aanpak. Petje af voor jou, Jeanet.

Hans Bouscholte - Internationaal (TEDx) Spreker, CEO Oceanraces Academy, TV Kapitein "Alle Hens aan Dek"

10 minuten coaching met jou

profile-pic

Jeanet, ik wil je graag wat vertellen.

We hebben elkaar gesproken bij een event en tijdens het diner. Die vorige keer had ik aan die 10 minuten met jou evenveel als aan een half jaar coaching, Haha!

Bedankt!

Eva Brouwer - TV Presentator en Dagvoorzitter

Jouw investering voor de VIP Mastermind

>> Het enige en grootste verschil met de Roadmap is de INDIVIDUELE Coaching door Jeanet Bathoorn

Maand

Termijnbetalingen met een minimum van 3 maanden


997

/maand

 • Individuele coaching (4 momenten per kwartaal)
 • Individueel Accountability Verslag
 • Wekelijkse groepscoaching (minimaal 10x per kwartaal)
 • Nederlands sprekende deelnemers uit de hele wereld
 • Besloten online Facebook-groep
 • Gratis toegang tot de volledige VrijheidsOndernemers video-bibliotheek
 • Instroom per kwartaal, betaling per maand
Jaar

Commitment, groei en jouw uiting van zelfliefde


9.997

/jaar

 • Individuele coaching (2 lange calls van 120 minuten en 2 korte calls van 30 minuten per kwartaal)
 • Individueel Accountability Verslag
 • Wekelijkse groepscoaching (minimaal 10x per kwartaal)
 • Nederlands sprekende deelnemers uit de hele wereld
 • Besloten online Facebook-groep
 • Gratis toegang tot de volledige VrijheidsOndernemers video-bibliotheek
 • BONUS: een zeer waardevolle VIP dag met Jeanet Bathoorn, t.w.v. € 2.000
profile-pic

Zo spring je van een kleine naar een grote vissenkom

"Dat je pas kan worden wie je bent, als je het van binnen al bent en voelt".

Jeanet heeft mij twee jaar begeleid. In deze periode heb ik een grote shift gemaakt: van een projectmanager met een overvolle agenda en vele apen op mijn schouder naar mijn rol als projectcoach waarin ik in mijn bedrijf kan doen wat ik het liefste doe. Dergelijke verandering kan en wil je niet alleen doen. Zeker niet als je kan werken met een businesscoach als Jeanet die er met haar aanmoediging, liefde en stok achter de deur er voor zorgt dat je komt waar je wilt zijn.

Ik kwam bij Jeanet binnen als projectmanager en eindigde het traject als projectcoach. Ik ben van mijn kleine vissenkom naar een grotere vissenkom gesprongen met meer mogelijkheden.

Mariëlle de Groot Projectcoach en bedenker P8® Methode
profile-pic

Ik zet sudderende innovatieve ideeën nu wel door

Deelname aan een Mastermind groep van Jeanet is nuttig als je goed en prettig werkt in je bedrijf, maar toe bent aan vernieuwing, verbeteringen en nieuwe uitdagingen. Ik werk al 20 jaar in mijn bedrijf en zou niets anders willen. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en dat ik elke Euro die er binnenkomt zelf verdiend heb. Het gaat best goed. De grote kracht van de mastermind groep is dat ik sudderende innovatieve ideeën nu doorzet. En weer even goed naar mezelf en naar mijn bedrijf kijk om te zien waar verbeteringen of verstevigingen mogelijk zijn. Het hoeft niet slecht te gaan, of te wringen om toch dit traject in te gaan. Dat bedrijf en ikzelf zijn net plantjes. Die hebben blijvend water en aandacht nodig om te kunnen groeien en bloeien. Ze kunnen wel even zonder water of even in een te kleine pot, maar dat gaat een keer wringen. Om deze reden heb ik mij aangemeld bij Jeanet. En dat bevalt erg goed.

Zij legt de vinger op de zere plek, geeft goede adviezen en heeft als ondernemer zo veel ervaring, dat ze aanvullend altijd wel praktische tips heeft. De mede-masterminders geven dit traject nog een extra zwieper.

Tamara Onos Arbeidshygiënist, HVK en auteur
profile-pic

Als paddestoelen uit de grond ...

Masterminds vandaag schieten als paddestoelen uit de grond maar lang niet elke mastermind is een succes. Als deelnemer heb ik al verschillende masterminds voortijdig zien beëindigen. Toch is een mastermind een krachtige tool en een must voor elke ondernemer. In dit boek geeft Jeanet praktische tips om alles uit je mastermind te halen, zowel voor de facilitator als voor de deelnemer. Aan de hand van concrete voorbeelden en anecdotes wordt snel duidelijk wanneer en hoe je masterminds kan inzetten als expert. Ik heb er alvast enkele tips uitgehaald om ervoor te zorgen dat de deelnemers aan mijn mastermind extra succesvol worden bij het maken en lanceren van hun video-leerplatform. Een aanrader voor elke ondernemer.

Sandra De Milliano Auteur ‘Experttips voor een winstgevend leerplatform’