VRIJHEIDSONDERNEMERS® MASTERMIND

2017 was snel VOL!
In 2018 starten er twee nieuwe groepen.
Eén groep is voor gevorderde ondernemers, de andere groep is voor beginnende online ondernemers.

Omdat het nooit tijd, kennis of geld is wat je tegenhoudt om een succesvolle ondernemer te worden

Het zijn je eigen gedachten, de stemmetjes in je hoofd, de smoesjes

Het zijn de verhalen die jij jezelf vertelt

Dit is jouw kans om jouw verhaal te veranderen!​

Creëer je beste leven!

De VrijheidsOndernemers Mastermind groep is een programma van 12 maanden, bedoeld om jouw bedrijf écht te veranderen.

Waarom stappen ondernemers in een mastermind groep?   

 • Omdat ze zat zijn van uitstellen en nu eindelijk hun ideeën willen uitvoeren.
 • Omdat ze niet meer overspoeld willen worden met to-do lijsten maar hun doelen willen halen
 • Om accountable te blijven en een stok achter de deur te hebben
 • Om niet te verzanden in details
 • Om je niet alleen te voelen in je bedrijf maar je te omringen met mensen die jou echt begrijpen
 • Om meer omzet te draaien op een consistente manier en af te zijn van financiële worstelingen
 • Om meer te bereiken door productiever te zijn en niet meer het gevoel te hebben nooit iets af te maken.  

Komt één van deze redenen jou te bekend voor?
Dan is de VrijheidsOndernemers Mastermind een goede keuze voor je. 

Gedurende een periode van 12 maanden werk jij aan elk onderdeel van je bedrijf zodat je meer omzet draait, een winstgevend bedrijf opzet én geniet van je vrijheid. 

Vanaf het begin ga je anders naar jezelf en naar je bedrijf kijken (gebaseerd op feedback van andere VrijheidsOndernemers):

 • Warme en eerlijke ondersteuning
 • Fijne interactie met andere deelnemers in de Facebook groep en tijdens de calls
 • Praktische online marketing en bedrijfsadviezen
 • Accountability om je ideeën te implementeren 
 • Blijvend veranderende mindset, gericht op groei en succes

Je doet het nooit alleen, lees hoe het andere ondernemers verging:​

profile-pic
Ingrid Huskens-Hermens Leef je Passie Expert
profile-pic
Lou Niestadt Founder van de Wild & Free Society
profile-pic
Irma Heuft Trainer van de IRMA methode
profile-pic
Annemieke van Waterschoot Spiegelei Communicatie
profile-pic
Ingrid Thoonen Link-Ing, social media expert
profile-pic
Winny Bos Eigenaar van Winnys - pure lekkernijen
profile-pic
Beate Thiele Fit for Crazy Goals
profile-pic
Annemarie van Gaal Ondernemer en investeerder
profile-pic
Esther Vree Your Social Eye

Verschuiving van mijn ondernemersblik

Mijn grootste inzicht is dat het tijdens de opleiding eigenlijk niet handelt om de technieken, maar om de basis van je bedrijf en hoe je deze neer wilt zetten. Het lef te hebben en de kans te krijgen om te reflecteren en andere stappen te durven nemen, dan je in het eerste oogpunt had verwacht te gaan doen. Ik heb nu een betere kijk op wat ik al neer had gezet gezet en dat uitbouwen, structuur in het opzetten van een tweede poot in de vorm van online trainingen.

Voor het traject keek ik naar Leef je Passie als een bedrijf dat iedereen weer voluit wilde laten genieten van het leven. Na dit traject heeft Leef je Passie een gezicht gekregen. Dit traject heeft mijn expert-status nog meer verfijnd. Ik gun iedere gevoelige zelfstandige vrouw, die het voor de buitenwereld goed voor elkaar heeft, maar vergeten is haar eigen intuïtie te volgen weer contact te durven maken met basis waar het om draait, haar angsten te overwinnen en voluit haar leven te leven. De tools voor de 1-1 gesprekken en de VIP-dagen zijn helemaal klaar. Er zijn zelfs al online cursussen voor degene die liever anoniem aan de slag gaat.

In feite zijn Leef je Passie en ik dieper samengegroeid door dit traject. De harde en zachte confrontaties tijdens het traject hebben voor mezelf en mijn bedrijf zeker haar vruchten afgeworpen.

Dank je wel voor de worstelingen en inzichten :-)

De VrijheidsOndernemers Cruise van Jeanet Bathoorn is precies dat: Vrijheid, Ondernemen en Cruisen!

De VrijheidsOndernemers Cruise van Jeanet Bathoorn is precies dat: Vrijheid, Ondernemen en Cruisen!

Wat een fantastische manier om te werken, te leren én vrij te zijn. Je hebt niets aan vrijheid als je het niet kunt voelen. Omdat je omringd bent door water, door inspirerende mede-vrijheidsondernemers, door schoonheid, door luxe en je zelf niéts hoeft te doen behalve aan je business te werken ontstaat er ineens ruimte voor alles. Ruim baan voor je dromen, ruim baan om te schrijven, ruim baan om te tekenen (in mijn geval), ruim baan om te brainstormen en dat allemaal op het ruime sop. En dan de dag af sluiten met een cocktail op het dek, dineren in de salon en een afzakkertje in de bar.

Alleen al de Private Balcony Sessie met Jeanet, een 1 op 1 VIP coachingsgesprek met uitzicht op zee, maakt het dubbel en dwars waard! Ik had pas heel laat gezien dat Jeanet deze VrijheidsOndernemers Cruise organiseert. Ze zat al hartstikke vol. Toen ik haar een berichtje stuurde dat ik het zo jammer vond dat ik dit gemist had heeft ze alles op alles gezet om me toch mee te krijgen. En dat is gelukt! En dat is meteen Jeanet ten voeten uit. Ze gaat die extra mile, Zij regelt het voor je. Wát een rijkdom! En voor dat geld! Ik kon het niet geloven, ik dacht dat ze een typefout had gemaakt. Echt. Ik kon me niet eens voorstellen dat je voor dat geld kon cruisen, laat staan dat je er een business course bij krijgt! En het is aftrekbaar! Tuurlijk, het blijft een investering, maar wat mij betreft is dat het dubbel en dwars waard. En je maakt vrienden voor het leven. Als bonus.

Jeanet weet hoe je jezelf vrij kunt maken

Van het reizen naar een nog onbekend stuk van de wereld, het verblijf op een prachtig schip, zwemmen in de Caribische Zee via de mooie gesprekken met collega ondernemers; de cruise is voor mij mind changing geweest.

Mijn sterkste leerpunt? Dat ik zelf mijn grootste belemmering ben. En daardoor heb ik, elke dag opnieuw, de mogelijkheid om mijn leven aan te passen. Dingen anders te doen.

Door de cruise heb ik mijn blijheid, mijn speelsheid weer terug. Ik zing weer ! En ik heb de beslissing genomen om een boek te gaan schrijven en mijn IRMAmethode met iedereen te gaan delen. Iedereen is in staat om in 6 stappen een complex probleem op te lossen.

Ik kan iedereen deze cruise aanraden. De setting zorgt ervoor dat je je niet alleen gekoesterd en waanzinnig goed verzorgd wordt, je wordt nergens door afgeleid en kunt je volledig concentreren op wat jij nodig hebt.

Ben je ondernemer en verlang je naar meer vrijheid, ga dan mee met de VrijheidsOndernemers Cruise van Jeanet Bathoorn. Zij weet hoe je jezelf vrij kunt maken van je bedrijf en je bedrijf voor jou kunt laten werken.

Ik durf het nu wel!

Ik heb Jeanet als business coach als zeer prettig ervaren. Ik vind haar heel kundig en ze stimuleert mij in ieder geval om tot het uiterste te gaan en ze houdt de focus op wat jij wilt bereiken. Jeanet heeft mij zo goed gecoacht dat ik nu dingen durf die ik niet deed. Zoals een video opnemen.

Ik vond de mix van theoretische kennis en praktijk super. Ze heeft een enorm netwerk, goede boeken geschreven, fantastische events en daar heb ik heel veel social media kennis opgedaan.

Investeer in jezelf

Wat me aansprak was het werken in een kleine groep en de persoonlijke aandacht van Jeanet. Hierdoor heb ik tijdens de opleiding heel veel kennis gekregen van social media en het opzetten van mijn bedrijf.

Twijfel je? Doe gewoon die investering. Investeer in jezelf, in je toekomst, doe de dingen die je leuk vindt. Ja, ga ervoor!

Wat het betekent om ondernemer te zijn

Ik heb geleerd wat het betekent om ondernemer te zijn. Je krijgt van Jeanet het grote spectrum aan sociale media. Tijdens de opleiding heb ik geleerd daar keuzes in te maken.

Transformatie binnen 2 weken echt mogelijk

Ik moest wennen aan de combinatie van cruisen en aan mijn bedrijf werken. Toen ik besefte dat ik met gelijkgestemde ondernemers aan boord zou zitten zei ik meteen ‘ja’.

Mijn dromen om weer vrijer te kunnen werken zijn realiteit geworden. Het is een hele duidelijke transformatie geworden voor mij. Ik voelde me gehoord. Het heeft mij heel erg geholpen dat we elke dag bij elkaar kwamen, dat we elkaars verhalen leren kennen en dat elke ondernemer ook VrijheidsOndernemer® wil worden. Zij zoeken ook naar vrijheid en vooruitgang en hadden ook die keuze gemaakt.

Het was voor mij de ultieme vrijheid om me verbonden te voelen met de natuur, de zon op en onder te zien gaan en in rust bezig te zijn met mijn werk en bedrijf. Dat in een groep die ook dezelfde doelen nastreven. Sinds die cruise ben ik volledig uit mijn patronen gekomen.

Jeanet heeft mij echt de laatste zet gegeven om echt naar mijn doel te gaan. Wat wil ik nu echt? Op de boot hebben wij gerelaxed gewerkt, Jeanet had alle tijd om mij te begeleiden. Voor mij was ‘The Private Balcony Session’ heel belangrijk. In dat 1-op-1 gesprek kwamen alle eindjes bij elkaar en kreeg ik het echte inzicht over welke doelen ik wil halen en hoe ik andere mensen kan stimuleren hun doelen ook te halen. Op dat balkon is mijn nieuwe trainingsprogramma ‘Fit for Crazy Goals’ ontstaan. Mijn energie is terug. Ik kan nu me weer helemaal op sport, coaching en voeding richten.

Ik kan de VrijheidsOndernemersCruise aanraden aan elke ondernemer of ZZP’er die een echte doorbraak zoekt en het nog niet alleen kan doen. Als jij je echt wilt focussen op je bedrijf en je wilt omringen met gelijkgestemde ondernemers is deze cruise perfect.

Eén brok dynamiek!

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit op het podium. Heerlijk."

Bedenkt en creëert content ter plekke

Jeanet Bathoorn weet niet alleen heel veel over social media, zij ìs ook één en al social media. Zij bedenkt en creëert content ter plekke, alsof het in haar bloed zit. Uiteraard is hoe je social media kunt toepassen (deels) te leren, maar enige “nieuwsgierigheid” heb je wel nodig!

Napoleon Hill beschrijft het in zijn boek 'Think & Grow Rich' prachtig:

"als een groep individuele geesten samenwerkt en in harmonie functioneert, wordt de verhoogde energie die door die alliantie wordt gevormd, beschikbaar voor elke individuele geest in de groep".

In een Mastermind groep wordt de agenda mede bepaald door jou als deelnemer en is actieve deelname van elke Masterminder van essentieel belang. 

Jouw mede-VrijheidsOndernemers geven je feedback, brainstormen met je mee over nieuwe mogelijkheden en samen implementeren jullie accountability structuren om bij de les te blijven en te doen wat je afspreekt. Je creëert een omgeving met ondersteunende collega's die samenwerken om de hele groep naar hoger niveau te brengen.

Je krijgt inzichten die jouw leven en je bedrijf veranderen. Jouw Mastermind groep is alsof je een eigen Raad van Toezicht hebt.

Wat levert een Mastermind groep op? 

 • Antwoorden en ideeën die uit de brainstorming sessies komen
 • Je krijgt toegang tot de ervaringen en vaardigheden van anderen
 • Groeiend zelfvertrouwen omdat je de goede beslissingen maakt en de goede acties onderneemt die bijdragen aan het halen van jouw doelen
 • Accountability (verantwoordelijkheid afleggen) en echte vooruitgang in je bedrijf en persoonlijke leven
 • Een beschikbaar en waardevolle ondersteunend netwerk
 • Het gevoel van gedeeld lef - er zijn anderen zoals jij!
 • Een leven en bedrijf zoals jij het wilt en niet zoals het 'zou moeten' zijn
 • Een dagelijkse dosis voor jouw positieve mentale houding

Wie zouden mee moeten doen aan de VrijheidsOndernemers Mastermind groepen? 

Ondernemers die:

 • Een gemeenschappelijke interesse hebben en ook VrijheidsOndernemer willen worden
 • De opleiding tot VrijheidsOndernemer al gevolgd hebben of al op weg zijn om VrijheidsOndernemer te zijn
 • Gelijkwaardige vaardigheden en successen hebben
 • Het verlangen en de inspiratie hebben om dit jaar uitzonderlijk te maken
 • Al succesvol zijn en hun nieuwe doelen willen halen of overtreffen
 • Hun verlangen en missie in hun bedrijf en leven groter laten zijn dan hun angsten
 • Hun angsten en patronen onder ogen willen zien en willen veranderen

Hoe werkt deze Mastermind?

De VrijheidsOndernemers Mastermind Groepen komen twee keer per jaar op locatie samen. Dit kan zowel in Nederland als in het buitenland zijn, net over de grens. Daar ontmoeten we elkaar persoonlijk. Verder zijn er maandelijkse online groep calls gepland en is er een maandelijkse 1-op-1 met Jeanet Bathoorn.   

Door de aard van deze  groep is een goede betrokkenheid vereist. Jij bent bereid om hulp en ondersteuning te vragen en te geven. Ook zul je alles in het werk stellen om bij de gesprekken en bijeenkomsten aanwezig te zijn.  

The facilitator  van deze Mastermind groep is Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemer in hart en nieren.  Zij is bij elke meeting aanwezig, verzorgt de coaching calls en is gespreksleider bij de online calls. 

profile-pic

Onze omzet minimaal verdubbelen

Nadat we, ieder afzonderlijk, ongeveer twee jaar bezig waren met ons eigen bedrijf als virtueel assistent, vonden we het tijd voor een volgende stap. We waren wel klaar met het uurtje-factuurtje systeem!

Tijdens het volgen van de VrijheidsOndernemers opleiding werden we door Jeanet behoorlijk uitgedaagd om na te denken over het juiste verdienmodel, maar ook over onze ideale klant en de daarbij behorende producten. Met als gevolg dat we met zijn drieën een nieuw bedrijf hebben opgericht met een voor ons ideaal verdienmodel. Na een vliegende start in oktober 2016, hebben we in 2 maanden een omzet gerealiseerd waar we normaal met het uurtje-factuurtje systeem 6 maanden over hadden gedaan. Ook 2017 ziet er rooskleurig uit.

Door deze nieuwe manier van werken kunnen we meer sturen op het omzetresultaat. We gaan onze omzet ten opzichte van ons oude verdienmodel minimaal verdubbelen. En dat allemaal in minder uren!

Jeanet, dank je wel voor je wijze lessen, je kritische vragen en je enorme betrokkenheid!

VA Factory (Diana, Diana en Claudia) , Oprichters VA Factory

Overnight succes bestaat niet

Stap voor stap bouw jij aan je bedrijf en aan jezelf 

Realiseer je wat jij in 12 maanden kunt realiseren  

Dit is wat andere VrijheidsOndernemers bereikten:

25% meer maandelijkse omzet door het kiezen van een ander verdienmodel 

Een vijfcijferige offerte wegsturen en goedgekeurd krijgen

Elk jaar 3 maanden op reis door het bestaande bedrijf te verkopen en een online bedrijf op te bouwen 

Een lancering van een eigen programma eindelijk aandurven en een vijfcijferige omzet realiseren

Een internationaal spreker geworden

Al het personeel ontslagen en een nieuw bedrijf begonnen

Wat wil jij bereiken in 12 maanden?

MASTERMIND

12 MAANDEN PROGRAMMA

Startdatum  maart 2018 

3 daagse Retreats (2x per jaar) op een fijne locatie.
(Reis- en verblijfskosten niet inclusief) 

Individuele  VIP dag op een fijne locatie.
(Reis- en verblijfskosten niet inclusief) 

Maximaal 10 deelnemers

12 individuele coaching calls

8 online groepscalls

Begin 2018 start ik met twee Mastermind groepen. 

De eerste groep start in maart 2018 met een 3-daags retreat. Deze groep is voor de gevorderde ondernemer. De ondernemer die al andere trainingen en opleiding gevolgd heeft en echt klaar voor The Next Level. Die wil gaan van een omzet van ongeveer € 60.000 naar een omzet van tegen de € 200.000 en meer. 

De tweede groep start in het tweede kwartaal van 2018. Deze groep is meer voor de beginnende ondernemer die naar een omzet van € 100.000 wil toe werken. De ondernemer die merkt dat de basis nog niet helemaal op orde is. Die zat is van uitstellen en experimenteren en nu echt resultaat wil en van de business goed wil leven. 

powered by Typeform

Omdat het tijd is voor jouw volgende stap ...

Ik kijk er naar uit om met je (verder) te werken!