Uitnodiging... de VRIJHEIDSONDERNEMERS LIVE DAG op 12 januari 2018

De live dag is alleen op uitnodiging te boeken en is slechts toegankelijk als je klant bent (geweest) van Jeanet Bathoorn en van VrijheidsOndernemers® VOF


Nog ...

02
Dagen
20
Uren
02
Minuten
24
Secondes

De eerste VrijheidsOndernemers Live dag en waarom jij daar bij moet zijn

Inmiddels zijn er al tientallen VrijheidsOndernemers.
Uit de verschillende groepen, van de cruise, van VIP-dagen. En ik ken jullie allemaal.
Dat is fantastisch. 

Het wordt nu de hoogste tijd dat ALLE VRIJHEIDSONDERNEMERS elkaar leren kennen! 

Op vrijdag 12 januari 2018 ben jij welkom op de VrijheidsOndernemers locatie voor die dag. Het wordt een pitch free event. Dat wil zeggen, geen commerciële verhalen, geen verkoop. Alleen maar netwerken, keynotes, verhalen, contacten, mensen en lekker eten en drinken. 

long-arrow-down

De Hoogtepunten van de Live Dag

rocket

Keynotes  

Van verschillende VrijheidsOndernemers®. Met verhalen, tegenslagen, dilemma's. Authentiek, rauw, eerlijk. 

diamond

Netwerken

De hele dag connecten met andere VrijheidsOndernemers®. 

road

Kennis

We gaan werken aan jouw Money Mindset. Op die dag kom jij erachter wat jouw Geld Archetype is. 

trophy

Achter de Schermen

Jeanet Bathoorn deelt haar 10 beste en zwaarste ondernemerslessen, over lanceringen, webinars en doorgaan. 

Deze hele dag is helemaal verzorgd

De locatie is geregeld. Je krijgt een lekkere lunch, koffie en thee. 

Er staat zelfs een goodiebag klaar voor je. Met een VrijheidsOndernemers® Lovehandle en de prachtige VrijheidsOndernemers® Jaarplanner voor 2018. Die krijg je er gewoon bij. 

Wij vragen een bijdrage van € 50,00 ex btw per persoon. Dit bedrag is alleen maar bedoeld om de kosten en de lunch te dekken. Alle andere kosten neem ik voor mijn rekening. Als je mee doet of mee hebt gedaan aan de VrijheidsOndernemers opleiding (van minimaal 6 maanden) krijg je dit bedrag terug als je daadwerkelijk aanwezig bent. Op deze manier willen we de no-show  tot nul reduceren. 

Welke unieke keynotes krijg je:

kiki van der harst

Wat doe je als het ergste gebeurt ...

Als ouder hebben we één grote angst. Dat er iets met je kind gebeurt. Het staat op nummer 1 bij de meest stressvolle gebeurtenissen in je leven. Wat doe je als het je gebeurt en je wilt verder in je leven en een bedrijf opbouwen? 

KIKI VAN DER HARST   //  International Speaker | Toekomstig TEDx | Inspirational Speaker 

wendy omerkoylu

En wat doe je als het echte leven voor de deur staat ...

Alsof ze een vooruitziende blik had. Ze begon 12 jaar geleden met netwerkmarketing. Eerst om de kinderen op te kunnen vangen thuis. Maar later bleek het haar redding te zijn. Haar indrukwekkende verhaal vertelt ze bij ons. 

WENDY  OMERKOYLU  //  Manager Forever Living | Moeder van 3 kinderen

Oh, wij hebben er nu al zin in ...

Enige maanden geleden stuurden wij al een enquete uit. De meerderheid van de deelnemers is voor méér kennis. Dat snappen wij helemaal. Zelf ben ik een enorme kennis-junkie. Wat gaan we die dag doen?

Onderdelen van de VrijheidsOndernemers Live Dag

Al is het maar één dag, die dag zit wel propvol. We willen jou zoveel mogelijk kennis, netwerk en ervaring meegeven. Thuis moet je het weer alleen doen. Zorg dat je deze dag gebruikt om op te laden, je te laten inspireren, te netwerken, te leren, te lachen en weer vol goede moed verder te kunnen. 


Welke onderdelen zijn er op 12 januari 2018:

01

Kennis over jouw Geldarchetype. We gaan gezamenlijk de Sacred Money Archetype test doen. Zo kun jij zelf je geldprofiel helder krijgen. Waarom geef je zoveel geld uit? Of waarom zit jij als een bok op de haverkist als het om geld gaat. Dit onderdeel wordt verzorgd door Jeanet Bathoorn.

02

Keynotes. Inspirerende verhalen van ondernemers die ook een pad bewandeld hebben. Je leert over hun keuzes, over hun tegenslagen in het leven. En ook zeker, hoe ga je daar mee om? En hoe zorg je dat je blijft floreren in het leven? 

03

Netwerken zoveel als je wilt. Op de live dag gaan we gestructureerd netwerken. Vooraf kun je al zien wie er die dag zijn. Je kunt al afspraken maken. Op de dag zelf verrassen we jou met grappige oefeningen en we geven je tijd genoeg om met nieuwe ondernemers kennis te maken. Zorg ervoor dat je genoeg visitekaartjes bij je hebt. En maak selfies!  

JEANET BATHOORN  //  VrijheidsOndernemer®, Auteur, Business Mentor, Spreker


In 2016 begon het echt. De opmars van de VrijheidsOndernemer®. Het is een proces van 4 jaar geweest. Van het onderzoeken van verdienmodellen, het bestuderen van succesvolle online ondernemers.


Het opbouwen van mijn bedrijf heeft mij 4 jaren gekost. Jij kunt sneller! Maak gebruik van het inspirerende VrijheidsOndernemers netwerk. 

Jij hoort bij de VrijheidsOndernemers® familie! 

profile-pic

Eén brok dynamiek!

Annemarie van Gaal - Ondernemer en investeerder

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit op het podium. Heerlijk.

Je bent echt een vrouw naar mijn hart.

profile-pic

Verschuiving van mijn ondernemersblik

Ingrid Huskens-Hermens - Leef je Passie Expert

Mijn grootste inzicht is dat het tijdens de opleiding eigenlijk niet handelt om de technieken, maar om de basis van je bedrijf en hoe je deze neer wilt zetten. Het lef te hebben en de kans te krijgen om te reflecteren en andere stappen te durven nemen, dan je in het eerste oogpunt had verwacht te gaan doen. Ik heb nu een betere kijk op wat ik al neer had gezet gezet en dat uitbouwen, structuur in het opzetten van een tweede poot in de vorm van online trainingen.

Voor het traject keek ik naar Leef je Passie als een bedrijf dat iedereen weer voluit wilde laten genieten van het leven. Na dit traject heeft Leef je Passie een gezicht gekregen. Dit traject heeft mijn expert-status nog meer verfijnd. Ik gun iedere gevoelige zelfstandige vrouw, die het voor de buitenwereld goed voor elkaar heeft, maar vergeten is haar eigen intuïtie te volgen weer contact te durven maken met basis waar het om draait, haar angsten te overwinnen en voluit haar leven te leven. De tools voor de 1-1 gesprekken en de VIP-dagen zijn helemaal klaar. Er zijn zelfs al online cursussen voor degene die liever anoniem aan de slag gaat.

In feite zijn Leef je Passie en ik dieper samengegroeid door dit traject. De harde en zachte confrontaties tijdens het traject hebben voor mezelf en mijn bedrijf zeker haar vruchten afgeworpen.

Dank je wel voor de worstelingen en inzichten :-)

profile-pic

Meer tijd en ruimte

Wendy Omerkoylu - Forever Business Owner Aloe Vera Benelux

Tijdens de opleiding werd het mij steeds duidelijker dat ik nu stappen moest ondernemen om meer vrijheid te creëren voor mezelf. En dat ik echt de enige was die dat in werking kon zetten :-).

Afgelopen juli 2017 heb ik mijn "werken voor een baas" kunnen opzeggen en ben nu 100% vrijheidsondernemer met Aloe Vera Benelux. Mijn omzet is gegroeid, heb meer rust in mijn werken, heb meer tijd voor mijn gezin en mezelf. Zonder Jeanet had ik deze stappen niet zo snel en veilig gezet.

Eigenlijk klinkt het raar maar "ik" krijg meer aandacht als onderdeel van mijn bedrijf. Maar doordat ik meer ruimte heb in werken, gedachten en energie heb ik meer echte aandacht voor mijn team. En dat betaalt zich inmiddels uit ...

Ik durf nu veel meer te kiezen voor mezelf, zonder schuldgevoel. Van hard werken naar werken met aandacht én het hebben van eigen tijd.

De vrijheidsondernemers opleiding heeft mij geholpen om de stappen te nemen die goed voor me zijn. Het heeft me meer inzicht gegeven in social media, mijn zichtbaarheid en mijn eigen diepe wens om meer tijd en ruimte te creëren maar vooral hoe ik dit ook echt kan uitvoeren. Zonder deze opleiding was ik nog aan het overleven geweest. Nu is er zoveel rust en omzet verhoging gekomen. Heel blij dat ik vorig jaar de stap heb genomen om de opleiding te volgen.

Dank je wel Jeanet, voor al je down to earth, geen doekjes om winden, coaching. Voor mij is Jeanet de coach die gewoon zegt waar het op staat. Niet altijd leuk om te horen, maar oh zo belangrijk! Voor mij is zij de sparringspartner die ik zo hard nodig had en heb. Dat is ook waarom ik verder ben gegaan met de Mastermind groep. Een level erbij .. kom maar op!

100%


FUN 


star
star
star

100% aanwezig is gewenst

"Showing up is 80% of the result"


Als je wilt groeien en floreren ben je erbij. 

Als je merkt dat je meer en ander netwerk nodig hebt ben je erbij.

Als je 'achter-de-schermen' verhalen wilt horen ben je erbij.

Als je de rauwe verhalen wilt horen, en niet alleen maar de succesverhalen, ben je erbij. 

Frequently Asked Questions

Wat doe ik als ik nog niemand ken?

Hoe lang duurt de dag? 

Mijn opleiding is al achter de rug, wat heb ik hier aan?

Waarom moet ik betalen? 

Waar gaat het event plaatsvinden?

Kunnen we blijven overnachten voorafgaand aan de dag? 

Kan ik met iemand meerijden? En hoe vind ik iemand?

Hoe kan ik me het beste voorbereiden? 

Nog even de praktische zaken en het programma

Tijdstip

9.00 uur

9.30 uur

10.00 uur

10.30 uur

11.30 uur

11.45 uur

12.20 uur

13.45 uur

14.00 uur

14.45 uur

15.00 uur

15.10 uur

15.15 uur

15.45 uur

16.15 uur

16.55 uur

17.00 uur

18.00 uur

Onderdeel

Inloop , registratie en koffie

Gestructureerd Netwerkonderdeel

Introductie

Mastermind ronde

Break

Eerste Keynote van VrijheidsOndernemer

Walking Lunch

Energizer

Geld Archetype Assesment

Uitslagen verzamelen

Korte break

Energizer

Uitleg Geld Archetypes

Tweede Keynote van VrijheidsOndernemer

10 Beste ondernemerslessen om naar je eerste € 100K te gaan

Wrap up

Informeel einde + borrel

Formeel einde 

Verzorgd door

Allen (wees op tijd)

Allen (pen bij de hand hebben)

Jeanet Bathoorn

Allen (visitekaartjes bij de hand houden)

Allen snelle koffie en toilet

Wendy Ömerkoylu

Lunchen met een opdracht

Corine van Zoelen

Jeanet Bathoorn

Diana Verra

Snelle thee en toilet

 Corine van Zoelen

Jeanet Bathoorn

Kiki van der Harst

Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn

Allen

Allen

Locatie:

Hotel Valmonte (Fletcher Hotel)

Oude Holleweg 5
6572 AA Berg en Dal


*De​elnemers van de 6-mnds en 12-mnds opleiding of Mastermind ontvangen dit bedrag terug.

Copyright 2017, VrijheidsOndernemers V.O.F. 

Disclaimer