Stroom moeiteloos door naar de magische € 100K of ver daarboven

Durf jij jouw business door mij te laten auditen zodat je weet hoe je dit aanpakt? 

Klaar voor 2023!

Dit is voor jou als je voelt dat er meer voor jou is én jij staat open voor feedback en inzichten. Je hebt al een omzetniveau van boven de €40K per jaar en je wilt minimaal verdubbelen. De audit call is kosteloos en fun! De call is alleen in november 2023 te boeken.

1.

Je boekt de Audit Call in via deze link

2.

Je bereidt je voor op de call en je hebt je getallen bij de hand

3.

Je droomt alvast over een minimale verdubbeling van je omzet

4.

Je bent klaar om te groeien en staat open voor no nonsense business advies 

Klaar?

boek jouw audit call nu in!

Wat mijn klanten zeggen

YVONNE LAGEWAARD - PAS

Brand Marketeer DREAMBRAND

In mei 2018 ben ik in de Mastermind-groep van Jeanet gestapt. Ik was er aan toe om VrijheidsOndernemer® te worden. Zo heb ik in die periode mijn productaanbod aangescherpt, afscheid genomen van klanten en veel nieuwe klanten verwelkomd. 2018 werd zo mijn beste jaar ooit! En dat terwijl ik maar 3 dagen per week werk en heerlijk de tijd heb voor mijn gezin.

ANGELIQUE VAN DER MEYDEN

Het Virtuele Regelhuis

Jeanet is voor mij het perfecte voorbeeld van Vrijheidsondernemer! Haar training heeft mij doen inzien dat er veel meer mogelijk is qua verdienmodellen en daar zelfs combinaties in mogelijk zijn. Daarnaast geeft zij heel veel praktische informatie op inhoud en tools die je kunt implementeren binnen je bedrijf. Een inspirator pur sang!

MASJA SLOOTWEG

LinkedIn Businesscoach

Vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen. Ik heb tijdens de opleiding bij Jeanet mijn eerste LinkedIn Succes Event georganiseerd. Jeanet heeft me daarbij gecoacht. Mede door haar creatieve ideeën, haar nuchterheid en jarenlange ervaring met het geven van events, is het een enorm succes geworden: een uitverkocht event en een  grote wachtlijst voor de volgende keer!