Krijg nieuwe leads en jouw eerste klant ... met Clubhouse

Met deze mini-training! 


Clubhouse is het nieuwe social media - audio only - platform en het is super trending op het moment. Nu jij eindelijk jouw invite hebt, wil je weten hoe je Clubhouse strategisch inzet en zonder je tijd te verspillen je eerste klant inschrijft.


Bij deze mini-training leer jij:


  • Mijn strategie om 100 volgers te krijgen (soms per dag)
  • Hoe je effectief een room host en hoe dit het begin van jouw funnel is
  • Hoe jouw bio allesbepalend is voor jouw succes
  • Een wervende titel te schrijven voor jouw room en hoe je samen met anderen nog veel meer succes boekt

*Deze mini-training is in februari 2021 een zeer succesvolle challenge geweest

Jouw Trainer

Jeanet Bathoorn


Auteur, Business Coach en Mastermind Expert. Binnen 6 weken op Clubhouse zat ik al ruim over de 4.000 volgers, op Instagram is me dat nooit gelukt.

Op Clubhouse praat ik met experts wereldwijd, en ook met mijn (toekomstige) klanten.

Lees de jubelberichten van de live deelnemers:

profile-pic

Nog geen room gehost, eerste klant al binnen

Ik heb nog geen room gehost maar heb toch mijn eerste klant via Clubhouse 🥳

Het word dus echt tijd om de laatste stap te gaan zetten ☺️

Super blij en enthousiast 🤩 wilde het gewoon even delen 😁

Babs Roubos Certified Sleep Consultant in Dubai
profile-pic

Ik vind het een prachtige manier om te connecten

Jouw enthousiasme is aanstekelijk. Jouw support en ook van elkaar is een stuwende kracht. Het resultaat is dat ik nieuwe mensen leer kennen. En ik verwacht meer bekendheid te krijgen als ik meer ‘los’ ga. :-)

Jij bent heel geduldig en supportend. Dat is wat ’newbies’ nodig hebben

Ik beveel deze training zeker aan !

Joke Straathof De Angstexpert
profile-pic

Down to earth coaching

Wil je snel en effectief leren hoe de nieuwste social app Clubhouse in te zetten?

Dan zou ik de challenge van Jeanet Bathoorn volgen. Dagelijkse overzichtelijke stapjes, veel oefenen en proberen.

Down to earth coaching. Echt super fijn!

Femke Vrij Vrijgevig
profile-pic

Heel veel nieuwe contacten

Ik ben bij de Challenge aangesloten om er het beste uit te kunnen halen. Zo kreeg ik een paar tips, maar vooral heel veel nieuwe contacten. Ik heb veel nieuwe mensen leren kennen en rooms samen met andere deelnemers gehost.

Jeanet Bathoorn is heel ontspannen en duidelijk. Er was een enorm veilige omgeving gecreëerd waarin je al je vragen kon stellen. Nieuwe mensen kunnen eerst oefenen Ze is heel actief betrokken en motiverend. Echt top!

Deze mini-training is voor iedereen die nieuw is op Clubhouse en het spannend vindt. Om te oefenen en er zo meer ervaring mee op te doen en vooral om nieuwe contacten op te bouwen.

Raquelle Barnhoorn Doelgerichte business coach
profile-pic

Veel moois opgeleverd

Je challenge heeft me zeker veel moois opgeleverd, dank je wel daarvoor 🙏🏻

Ik kende Jeanet nog niet voor deze challenge. En wat heeft ze me aangenaam verrast.

De Clubhouse challenge is mooi opgebouwd met duidelijke stappen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik sneller doorgepakt heb met het ontdekken van de vele mogelijkheden. Zo stond ik na twee dagen al ‘op het podium’ bij een Amerikaanse branding room. En ga ik zelfs al na een week een ‘room’ mee hosten. Ook ben ik in contact met mogelijke opdrachtgevers, die anders niet op mijn pad waren gekomen. Hoe gaaf is dat?!

Daarnaast vind ik Jeanet een prettige persoonlijkheid, rustig, down to earth. En een positieve chearleader voor ons deelnemers. Bedankt Jeanet!


Mirjam van Helvoort Fotografie met een verhaal
profile-pic

Kick Start voor Clubhouse

Jeanet is rustig en duidelijk en brengt deze challenge op een super prettige manier. Ze weet waar ze het over heeft en staat open. Ze is de expert en tegelijk geeft ze jou alle ruimte om het zelf te doen, te ervaren en alles is goed.

Deze mini-training is geweldig, zeker als je net op Clubhouse komt kijken en graag een kick start wilt. Deze training is voor iedereen die nieuwsgierig is, de kracht van Clubhouse ziet, enthousiast om hier met iedereen een waardevol medium van te maken. Deze training heeft mij geleerd om een goede bio te schrijven en ook een aantal do's and don't.

Het is elke minuut waard en ook elke euro!

,

Martine Behrens Werkgelukexpert voor advocaten en juristen
profile-pic

TOP en een grote aanrader!

Ik had al veel horen praten over Clubhouse maar de dagen voor jouw challenge was het allemaal een beetje overweldigend…. Je legt alles goed uit, stap voor stap naar meer vertrouwen en durf. Je bent een kei in het coachen van mensen. En je straalt ook veel vertrouwen uit.

De interactie met de andere deelnemers is super en gaaf. Er ontstaan bondgenootschappen, en dat vind je niet zo vaak terug in challenges.

TOP dus en een grote aanrader!

Veronique De Man Interieurarchitect
profile-pic

Zonder jouw challenge was ik nooit aan Clubhouse begonnen.

Ik heb door jouw challenge geleerd wat Clubhouse voor mij te bieden heeft. Zo heb ik een profiel leren maken, ben mensen gaan volgen en heb aan een paar rooms deelgenomen.

De manier waarop jij de challenge hebt opgezet en uitgevoerd heb ik als zeer plezierig ervaren. In de video's en de mails leg je alles klip en klaar uit. Ik hoefde jouw opdrachten alleen maar uit te voeren. Ik zou deze mini-training meteen aanbevelen aan mensen die willen weten wat Clubhouse is en wat ze ermee zouden kunnen.

Dank je wel voor de interessante challenge die je gegeven hebt!

Veron Goemans
profile-pic

Bedankt Jeanet voor deze mooie challenge

Ik was heel eager om Clubhouse goed te leren kennen en heb enorm veel geleerd, van bio tot concrete uitvoering en de ins en outs van Clubhouse, en met name geleerd en gezien hoe laagdrempelig Clubhouse is. De stap naar het hosten van een room werd hierdoor enorm klein.

Jeanet was top. Enthousiast. Betrokken. Ze deed mee aan (spontane) rooms van deelnemers. Geweldig om haar kennis en ervaringen te mogen opslurpen.

Deze mini training is een aanrader voor iedereen die net op Clubhouse zit en wil weten hoe Clubhouse werkt, maar ook als je wilt leren hoe je Clubhouse commercieel kunt inzetten en hoe jij je expertise kunt laten zien op Clubhouse en jezelf kunt profileren.

Daphne van Hove
profile-pic

Niet twijfelen, gewoon doen

Jeanet is duidelijk en helder op Clubhouse. Van haar leerde ik: "Niet twijfelen, gewoon doen". Na de challenge ben ik mij bewust geworden van de voordelen van Clubhouse en kreeg ik al waardevolle appjes en feedback van de sprekers na mijn podiumvraag.

Jeanet is slim, helder en lief. Ik beveel deze mini-training aan aan alle beginners op Clubhouse!

Mirjam Koornneef Sportcoach Rotterdam
profile-pic

Deze challenge was zeer waardevol

Ik heb deze challenge als zeer waardevol ervaren. Ook jou als mens en business coach heb ik beter leren kennen en dat voelt heel goed.

Ik ga de komende tijd oefenen, ben er in elk geval enthousiast over en voel me redelijk vertrouwd om er ook echt zelf mee aan de slag te gaan.

Antoinette Nunes Identief
profile-pic

Je bent echt een geweldige facilitator

Ik vond de challenge super leuk en heb meteen al je video’s gekeken en tips toegepast. Je bent echt een geweldige facilitator en verbind echt met je cursisten en legt alles heel goed uit en trekt diegene over de streep het podium op te komen die het een beetje eng vinden. Dat doe je echt op een hele fijne manier. Je geeft mensen de ruimte hun podium te pakken.

Deze training raad ik zeker aan in mijn netwerk.

Carolyn Chadwick Opruim expert
profile-pic

Jeanet is warm, no nonsens en deskundig

Ik had een beetje de houding ‘is Clubhouse wel iets voor mij, wat voegt dit toe als ik mijn handen al vol heb aan Instagram, Facebook en LInkedIn?'

De challenge heeft mij in nog geen week tijd, en in slechts een paar uur wegwijs gemaakt in deze nieuwe app. Daarnaast werd het doel voor mij als ondernemer direct duidelijk gemaakt. Geen tijdsverspilling maar concrete marketing stappen zetten.

Mijn eerste resultaten?

  • Ik heb inmiddels zelf een room gehost en een tiental in de pen
  • Leuke contacten met collega ondernemers waar ik samen de rooms mee host
  • Binnen 1 week bijna 150 volgers, zie dat maar eens op een ander platform voor elkaar te krijgen.

De rol van Jeanet is warm, no nonsens en deskundig. Jeanet laat mij laagdrempelig oefenen, altijd respectvol en houd toch de touwtjes strak in handen.

Ik zou deze training zeker aanbevelen omdat het je als ondernemer ongelofelijk veel tijd scheelt. Alles word je stap voor stap uitgelegd. Je betreed Clubhouse met een perfect profiel zodat je meteen een geweldige indruk maakt. Er staat een heel netwerk aan like minded ondernemers klaar. En je host binnen een week vol vertrouwen je eerste room.

Willy Valk Hands on Social Media
profile-pic

Samen zijn in een tijd van zoveel onderlinge afstand

Met Clubhouse én Jeanet ging er een nieuwe interessante wereld voor me open. Een van samen komen, samen zijn, samen luisteren, samen praten, samen delen. En dat in een tijd waarin er zoveel onderlinge afstand is.

Jeanet heeft me weten te enthousiasmeren én motiveren en net als haar ben ik nu fan van Clubhouse! Ik zeg: open je oren, open je mond, open je hart!

Het audio only aspect van Clubhouse sprak me aan. Deze mini-training was een hele fijne en goede eerste kennismaking! Ik heb nu interessante volgers en kennis van het platform!

De rol van Jeanet Bathoorn heb ik als heel prettig ervaren! Jeanet is een kei in wat ze doet en ik hou van haar ‘recht door zee’ houding.

Ik beveel deze training aan aan alle ondernemers die Clubhouse willen gaan uitproberen!

Bjelke Rietveld - Debruijn Bjels - Coach & Healer
profile-pic

Uit mijn comfortzone gestapt

Ik was nieuwsgierig naar Clubhouse. Daar komt bij dat ik erop vertrouw als Jeanet het wat vindt, het ook wat is. Zij was een van de eersten op LinkedIn destijds en see what happened 😉.

Ik heb geleerd hoe Clubhouse werkt, wat voor mij fijn is omdat ik nogal eens op een verkeerd knopje druk. Jeanet heeft mij in kleine stapjes door de app geleid en heeft het gebruik van de app opgebouwd. Ze heeft een veilige omgeving geboden om in te oefenen waardoor mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik nu actief kan deelnemen aan Clubhouse.

Ik durf nu een room te hosten en heb een weggever gecreëerd via mijn Instagram-account in de vorm van een gratis 15 min afspraak. Ik heb Insta en Clubhouse gekoppeld en heb mijn bio gereed.

De rol van Jeanet is inspirerend, stimulerend en prikkelend waardoor ik uit mijn comfortzone kan stappen. Goede begeleiding, mooi met de theoretische onderbouwing van de logische niveaus. De vraag wie wil je zijn er mooi in verweven.

Ik zou de mini-training zeker aanbevelen en eigenlijk niet alleen aan ondernemers maar ik denk dat deze ook voor “gewone” gebruikers interessant kan zijn. Eigenlijk voor iedereen die een verhaal te delen heeft.

Esther Blokzijl Leefstijl coach
profile-pic

Hoera ... een nieuwe klant

Wat een fantastische challenge heb ik mogen ervaren die werd bedacht en begeleid door Jeanet. Jeanet heeft een prettige stem. Iets waar ik op ‘viel’ toen ik op Clubhouse ging. Een stem is voor mij een tool die je kan inzetten. En dat doet Jeanet goed.

De challenge was nog maar net van start en hop, ik kreeg mijn eerste klant. Hoera..... Naast dat ik een klant kreeg, leerde ik vooral om een aantal praktische tools toe te passen die je kan inzetten voor Clubhouse. Het meest belangrijke wat Jeanet mij geleerd heeft is vertrouwen.

Dank je wel voor jouw inspiratie en tijd.

Floor van der Steen Obesitas - & Maagverkleining Coach
profile-pic

In weinig tijd een snelle ontwikkeling

Clubhouse, trendy, uniek en vooral sociaal. Het zal wel dacht ik. Jeanet Bathoorn trok mij met haar twinkelende ogen en enthousiaste stemgeluid direct over de streep voor haar Clubhouse-challenge.

Elkaar alleen kunnen horen geeft mij rust en focus. Door heel specifiek mijn expertise te delen en belangstelling in andere experts te tonen ging er een heel nieuwe wereld voor mij open. In no-time maak ik contact met ondernemers met de meest uiteenlopende achtergronden. Een prachtige plek waar ik zelf bepaal met wie ik in contact kom.


Het enthousiasme van Jeanet werkt voor mij aanstekelijk. Zij is nuchter, to the point en recht door zee. Hierdoor heb ik met haar in weinig tijd een snelle ontwikkeling doorgemaakt.


Deze minitraining zou ik zeker aanbevelen aan ondernemers die met groot gemak op een interactieve manier hun bedrijf een zakelijke boost willen geven.

Coen Lievaart Presentatiecoach en mediatrainer
profile-pic

Duidelijk, helder en motiverend

De challenge heeft mij stappen doen zetten recht door zee, zonder gedoe, gewoon zeggen wat je denkt. Het heeft mij in contact gebracht met interessante collega's waar ik van kan leren.

Concreet resultaat is 50 volgers op clubhouse erbij. Jeanet is duidelijk helder en motiverend om aan de slag te gaan. Ik zou zeker de minitraining aanbevelen om goed ten slagen ten ijs te komen.

Jacqueline Brandes Coach voor mentale en spirituele groei

Copyright VrijheidsOndernemers®