Kick Start voor jouw Roadmap naar Succes

Voor (kennis) ondernemers die royaal van hun kennis & kunde willen leven

Ont-klem jezelf

Ik weet hoe het voelt om alles alleen te doen en aan het eind van het jaar nog steeds een prut-omzet te hebben. Ik had dat zelf ook voordat ik van alles leerde over verdienmodellen, funnels, online marketing en een ondersteunende ondernemers-mindset.

In 2019 verloor ik naar schatting € 75.000 door het najagen van een internationale droom, over de Atlantische Oceaan cruisen met zo veel mogelijk online ondernemers. Toch is deze ervaring het beste wat mij als ondernemer is overkomen. In 2020 ben ik teruggegaan naar de enige plaats die ik kon kiezen: mijn happy place. Ik begrijp als geen ander hoe het voelt als je jezelf klem hebt gezet in je eigen bedrijf.

Leer hoe jij jouw expertise omzet in geld

  We respect your privacy. Unsubscribe at any time.

  Praktisch:

  • Van 11 - 17 december 2020
  • Live video trainingen met Hot Seats en Q&A
  • Zes overzichtelijke stappen
  • Geen huiswerk
  • Geen fancy workbooks
  • Geen frutsels

  Gebruik deze COVID-19 crisis om je bedrijf online goed neer te zetten.

  A happy you is a happy business is a happy client is a happy wallet!