fbpx

Zakelijk Human Design en Verdienmodellen

Vul tijdens deze training jouw Human Design kennis aan met jouw zakelijke Human Design, ook wel BG5 genoemd, en kies het best passende verdienmodel. Ondernemen vanuit jouw zakelijk Human Design zorgt voor rust, focus, geluk en omzet! Aan het einde van de training weet je hoe jij met jouw unieke zakelijke Human Design je business succescol verder uitbouwt en meer verdient.

4

 Blokken

12

human design profielen

1

triljard combinaties (of meer)

Deze training is bedoeld voor kennisprofessionals zoals:

(Business) Coaches

Help jij anderen om hun business op te bouwen? Dan is het kennen van jouw zakelijk human design een must. Schrijf je in, eventueel samen met je klanten. 

Non-fictie Auteurs 

Heb je al een boek geschreven en heeft die investering zich nog niet terugbetaald? Je bent wel de expert maar jouw marketing geeft jou niet het resultaat dat je ambieert.

Trainers / Consultants

Wil jij het leven van anderen verbeteren? Dan is gedegen kennis over zakelijk human design een pré! Schrijf je in en ervaar de impact van deze kennis.

Sprekers

Sta jij graag te shinen op een (online) podium? Leer dan hoe je nog meer geld kunt verdienen door natuurlijke uitstraling in te zetten en nog aantrekkelijker te worden voor jouw klanten. 

Je hebt interesse in human design, je zoekt verdieping, je hoort het steeds vaker voorbij komen en je bent nieuwsgierig hoe je dit voor je eigen bedrijf inzet. 

Ik ben Jeanet Bathoorn

Ik ben een Manifesting Generator, of in BG5™️ termen, een Express Builder, een uitgesproken bouwer. Met een 4/6 profiel. Mijn purpose in dit leven is richting geven. Ik zie de natuurtalenten van anderen, ik haal ze uit hun schulp, ik werk altijd vanuit de community en ik deel mijn wijsheid. 

Dit sprak Linda Brandwijk uit toen ik een persoonlijke reading kreeg. Daarnaast kwam er nog zoveel meer boven tafel. Ik was zwaar onder de indruk van deze tool. Dit is de reden dat ik deze themadag voor mijn community organiseer en dat Linda Brandwijk hier als gastexpert aanwezig is. 

Vanaf 2009 heb ik een stabiele omzet van ruim boven de € 100.000. Tussen 2009 en 2020 schreef ik 8 boeken, organiseerde ik als één van de eersten in Nederland webinars, stond ik op grote podia met duizenden luisteraars in het publiek, vond de pers mij en verscheen ik regelmatig op de landelijke tv en radio. In die jaren organiseerde ik ook tientallen live events en werkte ik samen met grote namen in de online wereld. 

Vanaf 2020 ben ik gaan werken vanuit mijn happy place. Ik begrijp als geen ander hoe het voelt als je jezelf klem hebt gezet in je eigen bedrijf omdat jij denkt dat het zo hoort. In 2020 ben ik volop gaan creëren, heb 150 podcasts opgenomen en 2 boeken geschreven. Zo schreef ik het eerste Nederlandstalige boek over het begeleiden van Mastermind-groepen. Mijn motto: "Het succes van mijn klanten is mijn succes"

Nu faciliteer ik de Roadmap Mastermind waar vrouwelijke miljonairs ontspruiten en waar ongekend sterke verbintenissen ontstaan. Samen herschrijven wij de regels van het ondernemerschap. Luister terug naar mijn podcast waarin ik de lessen deel die ik uit mijn human design leerde. 

Ik ben enorm vereerd dat dé Nederlandse zakelijk Human Design specialist, Linda Brandwijk, deze diepgravende zakelijk human design dag te verzorgen. Linda is één van mijn masterminders en is de Nederlandstalige expert op het gebied van zakelijk human design en het daaruit voortvloeiende profit potential.  

Met gast-expert Linda Brandwijk

"Het grootste gedeelte van mijn leven heb ik geworsteld. Met onzekerheid. Faalangst. Negatieve gedachten. Laag gevoel van eigenwaarde.  

Ik had een “succesvol” ideaalbeeld gevormd en daar moest en zou ik aan voldoen. Ik faalde. Keer op keer. Niet alleen in mijn privéleven, maar ook zakelijk. Totdat het leven mij letterlijk stilzette en ik in aanraking kwam met BG5™, ook wel bekend als de zakelijke variant van Human Design. Tijdens het bestuderen werd ik verliefd op de specialisatie “Profit Potential” waarbij wordt gekeken naar jouw unieke manier van het verdienen van geld. Dat klinkt wellicht “plat”, maar dat is waar ondernemen uiteindelijk over gaat. Hoe mooi is het als je dat op een manier kunt doen die van nature bij je past en die zorgt voor een gevoel van rust, geluk én meer omzet?

In Europa ben ik als enige persoon volledig gecertificeerd in alle specialisaties die Zakelijk Human Design te bieden heeft en daarnaast ben ik één van de twee trainers wereldwijd die de specialisatie “Profit Potential” mag onderwijzen, via het internationale BG5 Business Institute. Inmiddels heb ik er mijn specialisatie van gemaakt om ondernemers die vastlopen vanuit deze informatie te begeleiden: van Blokkade naar Bliss!

Ik gun het jou als ondernemer vanuit jouw authenticiteit te ondernemen en jouw marketing- en verdienmodel vorm te geven, waardoor je gaat ervaren dat jouw onderscheidend vermogen al overduidelijk aanwezig is.


Wat ga jij leren & doen?

01


Blok 1 - Wat voor type ondernemer ben jij?

Wat past van nature bij je en hoe helpt jouw zakelijke human design jou bij je succes. Jij hoeft je nooit meer te vergelijken met anderen. Je krijgt rust.  

02


Blok 2 - Wat voor type klanten trek je aan? 

Op basis van jouw profiel ben je aantrekkelijk voor anderen. Zet jouw natuurlijke uitstraling bewust en authentiek in. 

03


Blok 3 - Wat is jouw natuurlijke manier van marketing?

Hoe kijk jij naar de wereld en hoe kijkt de wereld naar jou? Kom erachter waarom wat de goeroe's zeggen niet voor jou werkt.  

04

Blok 4 - Welke verdienmodel past bij jouw human design profiel?

We combineren jouw human design type met jouw aantrekkingskracht en jouw natuurlijke manier van marketing zodat jij het optimale verdienmodel kunt kiezen.  

Zakelijk Human Design

Je doelen halen lukt pas NADAT jij je plannen hebt uitgesproken en in jouw planning hebt gezet. Jouw zakelijk human design profiel geeft je richting.  Misschien heb jij nooit eerder nagedacht over jouw zakelijke human design. Dat geeft niks. Deze dag geeft je meteen mega-inzichten. 


Alleen jij kunt je resultaten verhogen. Wij geven je een paar eerste duwtjes en juichen je toe. 

Hoe ervaren anderen het?

Combinatie Human Design mét zakelijke aspect meest waardevol

Ik heb mijn meest passende manier van marketing ontdekt en heb een heleboel helderheid gekregen waardoor ik mijn business op een manier kan gaan indelen wat bij mij past Ik onderneem bewuster en heb inzicht gekregen in mijn profiel. De combi met het zakelijke aspect vind ik het meest waardevol.

Leonie Olthof Coach voor mensen met een partner met NAH
user-image

Nog meer vanuit FLOW ondernemen

Een extra bevestiging dat mijn manier van ondernemen het beste bij mij past. Wat mij energie geeft, is goed voor mij. Nog meer keuzes maken die mij energie geven. Ik wil weer meer tijd investeren in schrijven en podcasten. Ik ga nog meer vanuit flow ondernemen. Linda is deskundig en intuïtief, deze combinatie heeft niet iedereen en is zeer waardevol. De organisatie door Jeanet was professioneel en warm. Ontzettend bedankt!

Adriana Visser Coach & therapeut voor hoogsensitieve professionals
user-image

Linda gaf mij een handboek over mezelf

Linda Brandwijk is een liefdevol enthousiast en empatisch persoon, het voelde direct vertrouwd. In de hoop dat zij mij verder kon helpen in mijn ontwikkeling heeft zij mij zoveel meer gegeven! Bewustwording op zoveel vlakken, persoonlijk, processen, andere type mensen etc. Letterlijk een soort handboek over mezelf die mij de rest van mijn leven kan sturen. Onwijs bedankt voor je coaching!

Nine Moraal Locatiehoofd kinderopvang
user-image

Bonussen

Je ontvangt meteen na registratie:

  • toegang tot de volledige training
  • de link om je zakelijke human design profiel te laten berekenen en je krijgt toegang tot de internationale BG library (free resources)
  • een naslagwerk over jouw type, met verdiepende materie

De training 'Zakelijk Human Design is een initiatief van Jeanet Bathoorn.
De gast-expert van de dag is Linda Brandwijk. 

De Zakelijk Human Design training is geschikt voor kennisondernemers en experts.
De sessies zijn live opgenomen en geschikt voor zelfstudie. 

Aan het eind van de training heb jij jouw zakelijk human design profiel.
En ja, dat kan het verschil maken in jouw business, als jij jezelf dat toestaat.
Wij juichen je toe! 

Jouw investering is slechts € 297 € 97, ex btw

Let op: 

De sessies zijn live opgenomen.
Alle opnames, oefeningen, worksheets en overzichten zijn je verzameld.
De opnames staan netjes in een online leeromgeving. 

Veelgestelde vragen

>> Praktisch

Wat is Zakelijk Human Design?

Zakelijk Human Design is de praktische en zakelijke vertaling van Human Design en staat ook bekend onder de term BG5™. De nadruk bij BG5™ ligt op de zakelijke toepassing van jouw unieke Design: ofwel hoe jij met jouw unieke profiel je geld goed kunt verdienen, je jouw natuurlijke manier van marketing vorm kunt geven en een verdienmodel kunt kiezen wat van nature bij je past. 

Is het geschikt voor zelfstudie?

Zeker. Alles sessies zijn opgenomen op een manier dat je je eigen opdrachten kunt doen.

 

Voor wie is deze training?

Voor kennisprofessionals en experts. Ben jij (business) coach, trainer, spreker of auteur? Dan is deze training helemaal voor jou gemaakt. Je moet wel de ambitie en het verlangen hebben om een 1-miljoen-euro-plan te maken. 

Waarom koppel je zakelijk human design aan een verdienmodel?

Omdat wij zien dat veel kennisondernemers ongelukkig zijn in hun eigen verdienmodel. Ze doen wat anderen doen, ze denken dat het zo hoort. Als je weet dat 70% van de populatie hoge energie profielen zijn en jij behoort bij die andere 30% denk je steeds dat jij te weinig doet of dat er iets met je is. Dat is niet zo! Wij brengen jouw unieke profiel in contact met passende verdienmodellen.