fbpx

Jouw unieke Brand Archetype Blend in één Dag 

Ontdek de kracht van jouw unieke Brand Archetype, word herkenbaar voor je doelgroep en til je brand naar een hoger niveau met brand strategist Esther de Charon de Saint Germain, zodat jouw branding je verkoop en groei vergroot. Je maakt je eigen Brand Archetype Board zodat jij precies weet hoe jij je onderscheidt en zo de concurrenten achter je laat.

UNIEK: Deze training is volledig in het Nederlands.

4

Blokken

+1752

klanten gingen jou voor

50+

jaren werkervaring in marketing (samen)

Found my soul clients

About working with Esther:

This is a truly feminine approach which is very unusual in the marketing world. To work with the energies, with our own strengths and our own life purpose was great. I have found my soul clients and after that, I could realize a very core strength of mine which I had been refusing to give access.

I could find my Zone of Genius so quickly and turn it in a program. After only 1 Month I created – and sold – my first 12-month group coaching program for my soul clients.

Game changer for your brand and your business

What changed for me after working with Esther is that I had no income an half year before. I am fully booked now. But I also feel so much stronger, more self-confident, clearer and so much better.

I tell everyone that joining her Brand the Real You program is the best decision you can take for life-development and a game-changer for your brand and business! It really changes your life, the way you work, act and think.

Binnen 6 maanden is mijn omzet verviervoudigd

In een half jaar tijd is mijn omzet ongeveer verviervoudigd! Waar ik eerder het gevoel had dat ik bezig was met een hobby waar ‘muziek in zat’ voel ik me nu een serieuze ondernemer met een dito omzet. Dankzij jouw nuchtere, praktische aanpak en vele adviezen op ondernemersvlak voel ik me inmiddels een stralende expert die weet wat ze moet doen om haar business te laten groeien, vanuit plezier!

Dank je, Jeanet, voor jouw begeleiding.

profile-pic
Selen Yildiztac Graf Animal Health Expert
profile-pic
Kristin Engel Architect & Interior Designer
profile-pic
Linda Brandwijk Zakelijk Human Design (BG5) Specialist

Deze training is bedoeld voor kennisprofessionals zoals:

(Business) Coaches

Help jij anderen om hun business op te bouwen? Dan is een professionele en passende branding een must. Schrijf je in, samen met je klanten. 

Non-fictie Auteurs 

Heb je al omzet maar je voelt dat er meer in zit? Schrijf je in en werk aan je eigen 1-miljoen-euro-branding.

Trainers

Wil jij het leven van anderen verbeteren? Dan is een goede branding onderscheidend! Schrijf je in en draag jouw kennis over tegen een hogere prijs. 

Sprekers

Sta jij graag te shinen op een (online) podium? Leer dan hoe je nog meer geld kunt verdienen door je brand te verhogen. 

Jeanet Bathoorn - benieuwd naar haar Brand Archetype volgens de methodiek van Esther de Charon. 

Organisator en host:
Jeanet Bathoorn

Vanaf 2009 heb ik een stabiele omzet van ruim boven de € 100.000. Tussen 2009 en 2020 schreef ik 8 boeken, organiseerde ik als één van de eersten in Nederland webinars, stond ik op grote podia met duizenden luisteraars in het publiek, vond de pers mij en verscheen ik regelmatig op de landelijke tv en radio. In die jaren organiseerde ik ook tientallen live events en werkte ik samen met grote namen in de online wereld. 

Toch was de rek er op een gegeven moment uit en 2020 werd een enorm reflectiejaar. Ik ben gaan werken vanuit mijn happy place. Ik begrijp als geen ander hoe het voelt als je jezelf klem hebt gezet in je eigen bedrijf omdat jij denkt dat het zo hoort. In 2020 ben ik volop gaan creëren. Mijn motto: "Het succes van mijn klanten is mijn succes"

Nu faciliteer ik de Roadmap Mastermind waar vrouwelijke miljonairs ontspruiten en waar ongekend sterke verbintenissen ontstaan. Samen herschrijven wij de regels van het ondernemerschap. Vanaf 2016 ben ik gecertificeerd Sacred Money Archetype Coach. 


Ik ben ontzettend blij dat Esther de Charon de St. Germain deze enorm waardevolle 'Jouw Brand in één Dag' gaat verzorgen. Deze dag is bijzonder en uniek omdat Esther uitsluitend in het Engels werkt. Speciaal voor alle VrijheidsOndernemers® doet zij deze training in het Nederlands. Lees door voor de VETTE bonus!  


Met gast-expert:
Esther de Charon de Saint Germain

Voordat Esther ondernemer werd, had ze al 25 jaar ervaring in marketing, branding, strategie en communicatie met merken zoals ING Bank, Air France/KLM, Rabobank, Rijksmuseum, Gemeente Amsterdam en de Europese Unie.

Esther ontwerpt personal brands, visual identity en brand strategie als geen ander. Ze weet dat de meeste ondernemers het lastig vinden om zichzelf werkelijk te laten zien. Groei vraagt om zichtbaarheid, maar het hoofd boven het maaiveld uitsteken vraagt om moed. Daarom begint Esther altijd bij het begin: mindset, zelf-liefde en je unique brilliance. De brand archetypes zijn daarom een krachtige tool bij het ontwikkelen van je authentieke brand. Esther werkt internationaal (en in het Engels) dus dit is een unieke kans om in het Nederlands met haar te werken. 

Haar klanten zijn vrouwelijke ondernemers uit de hele wereld: old souls and deep thinkers, vrouwen die veelal niet in de traditionele structuur ondernemen, ze willen groeien en aan een brand werken dat een authentieke weerspiegeling is van hun unieke persoonlijkheid.

Zoals een echte multi-passionate betaamd is Esther kunsthistoricus, certified transformational coach, auteur van boeken over design, branding, kunst, en brand strategist.


Wat ga jij leren & doen?

01


Blok 1 - Waarom je Brand niet je Logo is maar het Stuur van je Bedrijf
Je gaat super enthousiast worden over branding, leert de 5 brand super powers kennen en ontdekt de missing link in je brand: je Unique Brilliance.

02


Blok 2 - Ontdek jouw 3 Brand Archetypes
We doen samen de speciale Brand Archetype blend test. Je ontdekt de kracht van jouw unieke Archetypal Brand blend die er voor zorgt dat je doelgroep je nooit meer gaat vergeten.

03


Blok 3 - Geef kleur aan je Brand Archetypes
Je maakt jouw unieke Brand Archetype board met de speciale Canva template en krijgt direct feedback op je board. 

04

Blok 4 - Mix je Brand Archetypes met je Unique Brilliance en wordt onweerstaanbaar
We voegen jouw Unique Brilliance toe aan je board. Dit is het punt waarop je 100% authentiek bent en vaarwel kunt zeggen tegen de concurrentie.

Ontdek jouw unieke Brand Archetype

Ontdek de kracht van branding en brand je bedrijf en til je business naar een hoger niveau met brand strategist Esther de Charon de Saint Germain.

Leer hoe branding je verkoop en groei vergroot en maakt je eigen Brand Archetype Board.

Hoe ervaren anderen het?

Life Changing

Tijdens mijn jaar in de Quadraat Mastermind (voor ondernemers boven de € 100K) heb ik heel veel bijgeleerd. Ik kijk heel positief terug. De wekelijkse accountability calls betekenden dat ik aan mijn business bleef werken. Voor mij is deze mastermind life changing geweest.

Blij en dankbaar

Sinds een jaar zit ik in de Mastermind groep van Jeanet en wat ben ik blij en dankbaar om daar onderdeel van te zijn. Jeanet geeft met haar nuchtere kijk op het leven, business en geld verdienen, je aanmoediging en sturing waar nodig zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Ze ziet mogelijkheden die ik zelf niet zag en geeft praktisch uitleg. Waardoor ik altijd weet welke stap wanneer te zetten.

Grote aanrader!

"Vertrouwen" is wel een kernwoord in de samenwerking met Jeanet en daarmee kom ik precies daar waar ik wezen wil! Openheid van zaken, delen van kennis en precies spot on de juiste tips geven houdt me in de flow! Een enorme aanwinst voor mij als VrijheidsOndernemer® om deelgenoot te zijn van de Mastermindgroep! Erg waardevol en een grote aanrader, ongeacht waar in het proces jij als ervaren ondernemer zelf al zit.

profile-pic
Mehdia Sealeti CEO Pink Camel Consultancy
profile-pic
Linda Brink Social Media Miep
profile-pic
Leonne Meijs Communicatie Archetypes Expert

Bonussen:

Je ontvangt meteen na inschrijving:

  • Een vragenlijst ter voorbereiding op de themadag (beschouw het als huiswerk zodat je met meer succes de dag volgt)
  • Een link naar de unieke Brand Archetype Assessment die Esther de Charon de Saint Germain ALLEEN voor haar klanten openstelt en nu dus voor ons als VrijneidsOndernemers®
  • Templates in Canva om aan je branding te gaan werken 

De 'Jouw Brand in Één Dag' is een initiatief van Jeanet Bathoorn.
De gast-expert van de dag is Esther de Charon de Saint Germain.

De themadag over branding staat open voor kennisondernemers en experts. 

Aan het eind van de dag heb jij jouw brand archetype plan.
En ja, dat kan een 1-miljoen-euro-branding zijn, als jij jezelf dat toestaat.
Wij juichen je toe! 

Ik herhaal nog een keer hoe bijzonder het is dat jij een dag kunt werken met Branding Queen Esther de Charon de Saint Germain. 
Zij werkt uitsluitend in het Engels en bij hoge uitzondering verzorgt zij deze dag in het Nederlands voor ons.

Je krijgt direct toegang tot de training. En ontvangt oefeningen, worksheets en templates.
Jij kunt meteen aan de slag!

 

Let op: 

Jouw investering is slechts € 97 ex btw.