fbpx

Jouw QUIZ resultaat is binnen!

Jouw geheime EXPERT factor is:

INTUÏTIE

Jouw motiverende mantra start met: "Ik vertrouw ..."

Hier is jouw persoonlijke
Expert-Factor 3 stappenplan  

Stap 1 - Word comfortabel in het oncomfortabele

Leer leven buiten je comfort zone en ontdek steeds nieuwe aspecten van jezelf

Stap 3 - Begrijp de waarde die jij brengt

Doordat alles vanzelf en in flow lijkt te gaan bij jou betekent het niet dat je geen geld mag vragen voor je talent

Stap 2 - Zie geld als je nieuwe lover

Ontwikkel een hele nieuwe liefdevolle relatie met geld en denk in overvloed

Bekijk de INTUÏTIE-EXPERT factor video

Als we even snel naar jouw resultaten kijken:

  • Weet ik dat jij jezelf vertrouwt en dat je op jezelf kunt vertrouwen
  • Weet jij intuïtief wat jouw klanten nodig hebben, ook al kun je dat niet altijd uitleggen
  • Vragen jouw klanten je vaak waar je 'het' vandaan hebt of hoe je aan een antwoord komt
  • Dan weet jij vanuit je onderbuikgevoel het juiste antwoord of advies te geven

Jij checkt alle belangrijke vinkjes aan

1

Jij bent goed in wat je doet en weet ook wat je volgende stap gaat zijn. Je vertrouwt op je intuïtie, je kent jezelf en blijft meestal in alignment. 

2

De klanten die je trekt vertrouwen volledig op jou en op je talenten. Sommige klanten blijven al jaren bij je en zijn echte, trouwe superfans.

3

Je brengt iets prachtigs in de wereld en bent vastbesloten daar meer van te brengen. Dit is één van de redenen waarom jij ondernemer bent. 

Terwijl je dit leest ... 

Blijf jij hopen op en werken aan een betere wereld. Jij gelooft in het goede van de mensen zonder je ogen te sluiten voor de realiteit. 

Jouw bijnaam zou ook 'Natuurtalent' kunnen zijn. Je bent gewoon goed in wat je doet, maar dat heb je zelf niet altijd door. 

In de loop van de jaren heb je leren vertrouwen op je buikgevoel, op wat je hart je ingeeft.

Als intuïtieve ondernemer vind je het vaak lastig om je prijzen te bepalen. Jouw gave kost je immers geen moeite. Toch werk je hard, help je veel mensen en blijft er niet altijd veel voor jou over. Je redt je prima, daar niet van, maar het zou best wat ruimer mogen.

En toch ... 

De valkuil van een intuïtieve ondernemer is dat jij een oncomfortabel gevoel voortdurend vermijdt. Jij blijft in je comfort zone omdat dat lekker en vertrouwd voelt. Toch heb je als ondernemer stappen te zetten die wel degelijk niet comfortabel zijn. Je bent er gewoon nog niet aan gewend.

Een belangrijke uitdaging kan liggen op het stretchen van je geld mindset en dat je leert goed geld te vragen voor de waarde die je geeft. Daarnaast is een strategie om op te schalen jouw eerste begin naar meer rust, meer tijd voor jezelf en nooit meer financiële zorgen.

Jij mag erop leren vertrouwen dat jouw gave jou welvarend maakt en dat je daarmee heel veel goeds in de wereld brengt.

Je mag zo trots op jezelf zijn!

Quote: "Intuition is seeing with the soul"

- Dean Koontz

Je vraagt je af hoe je verder moet ...

Gebruik je geheime expert factor om te groeien

Wil je weten hoe ik dat aanpak?
Ik ontwerp een VrijheidsOndernemers® Huis

Het VrijheidsOndernemers® Huis is een snelle manier om jouw business onder de loep te nemen en verder uit te bouwen.
Loop maar eens mee door het huis en bouw tegelijkertijd je eigen huis. Wil je direct aan de slag? Vraag de gratis Masterclass meteen op.

Aantrekkingskracht

Communiceer jij met je droomklanten? Gebruik je de juiste woorden, sta je in je beste energie, ben je magnetisch (je trekt aan en stoot af) en ben je enthousiast over je eigen business? 

In dit deel van je huis definieer jij je weggever, je gratis content, je gated content, bepaal jij je community en weet je wie jouw superfans zijn. Je voelt je een EXPERT.

Je gaat van de oprit naar de voordeur naar de bel en naar het halletje. 

Aanbod

Welke producten bied jij aan? Is het gemakkelijk om ze te vinden op je site, kan ik meteen iets van je kopen? En welke prijzen vraag je? Kan de wereld zien wat jij doet en heb je krachtige testimonials? 

In dit deel van je huis definieer jij je aanbod, geef jij je klanten een perspectief, heb je testimonials en behind-the-scenes. Je voelt je een ONDERNEMER.

Je gaat van de woonkamer naar de ramen, het uitzicht richting de trap.  

Professionaliseren

Kun jij je bedrijf opschalen? Verdien jij geld als je niet werkt? Heb je al je software en systemen geregeld? Is er al een team of werk je met VA's? Maak je het jezelf gemakkelijk of buffel je door?

In dit deel van je huis ontwerp jij processen, zorgen systemen ervoor dat klanten kunnen werken en heb jij leren delegeren. Je voelt je steeds meer een CEO. 

Je gaat stap voor stap de trap op, richting de overloop en slaapkamers.  

Positionering

Positioneer jij je bewust in de Champions League of blijf je in de kneusjes klas? Bekommer jij je om je branding, expert content, huisstijl en een geregistreerd merk? Kies jij echt bewust of laat je het gebeuren?

In dit deel van je huis kies jij bewust voor de klasse waarin jij speelt. Je accepteert niet langer dat het niks lijkt. Je voelt je steeds meer de geslaagde Business Owner.  

Je richt je slaapkamers in, hebt een goed dak en een rokende schoorsteen.  

Tijdens de vrijblijvende, gratis Intuïtie Call ontdek je samen met mij hoe jij jouw business laat floreren door juist jouw Expert Factor Intuïtie maximaal in te zetten

Hoe kom jij uit je valkuilen? 

Jouw persoonlijke 3 stappen plan staat hierboven al beschreven.
Zullen we er eens dieper in duiken?

1. Zoek het oncomfortabele

Een intuïtief ondernemer als jij kan beslissen om te comfortabel te ondernemen. Nergens schuurt het en je neemt niet zomaar een risico. "Het voelt niet goed", hoor ik je vaak zeggen. Kijk, als het stroomt en de klanten en Euro's stromen moeiteloos naar je toe, hoor je mij niet. Dan heb je de boel op orde. Wat ik te vaak zie is dat 'het' niet goed voelt, maar dat je tegelijkertijd een gebrek aan klanten, zichtbaarheid en verkopen hebt. Nou, dat voelt ook niet lekker, kan ik je verzekeren.

ACTIE 1: Doe elke week een oncomfortabele, kleine actie die tot succes, cash flow of zichtbaarheid leidt in jouw business. Bijvoorbeeld: bel achter een lead aan, maak een nieuwe social media video, organiseer een betaalde masterclass over jouw expertise. 

2. Geld als je nieuwe lover

Ontwikkel een liefdesrelatie met geld. Yep! Geld als je nieuwe lover. Een liefdesrelatie is wederkerend. Jij wilt het beste voor je geld en jouw geld wil het beste voor jou. Samen kunnen jullie een droomleven krijgen. Bedenk toch eens wat je kunt doen met 10x zoveel omzet. Professionalisering, uitbesteden, investeren en jezelf beter betalen. 

ACTIE 2: Ruim je portemonnee op, betaal je facturen met liefde, verstuur facturen, check je bankrekeningen en herhaal bij IEDERE keer dat je geld ontvangt: "Thank you, more please". 

3. Claim je EXPERT status

Na vandaag moedig ik je aan om jezelf echt EXPERT te noemen. Jij bent ergens goed in, je leeft van je kennis, klanten willen meer van jou. Ik deel graag de wijsheid van het krachtdier* MUIS met je: "Ik help je om uit je comfort zone te stappen en op ontdekkingstocht te gaan om een grotere werkelijkheid te vinden. Weet dat kleinheid niet bijdraagt aan een betere en veiligere wereld". 

*Uit het card deck Krachtdieren van Petra Stam

ACTIE 3: Verzamel testimonials, maak een opschepdocument, praat met klanten, verbeter je kennis maar vooral VOEL dat jij een EXPERT bent en dat je waarde brengt aan je klanten. 

Wij hebben nog niet kennisgemaakt

Ik ben Jeanet. Naast VrijheidsOndernemer® ben ik de persoon achter de quiz die je net nam. Het begon allemaal zo'n 10 jaar geleden, toen ik ondernemersgroepen ging begeleiden. Het viel mij op dat bepaalde valkuilen en moeilijke momenten bij verschillende kennisprofessionals steeds terugkwamen. Na een jarenlange zoektocht kwam ik uiteindelijk op 4 expert-factoren uit.

Nadat ik mijn coaching afstemde op de verschillende types werden de resultaten meteen zichtbaar. Er is geen one size fits all, als het om ondernemen gaat. Inmiddels heb ik ondernemers naar ruim € 500.000 begeleid en al veel ondernemers over de magische ton gecoacht. 

Diep van binnen ben ik nog steeds een Drentse meisje. Toch kan ik inmiddels zien wat ik wel gepresteerd heb en weet ik dat ik voor mijn EXPERT factor mag staan en daar goed geld voor mag vragen. Na ruim 17 jaar ondernemerschap en met zo'n 10 jaar ervaring in het coachen van groepen durf ik ook op mijn intuïtie te vertrouwen.

Extra content voor de Intuïtieve Expert

Ik maak het je graag gemakkelijk. Uit alle podcast-afleveringen die ik al opgenomen heb, heb ik er 3 voor je uitgezocht. Ik praat met een ondernemer die vanuit intuïtie onderneemt, ik spreek over vertrouwen en overgave en ik leer je meteen hoe jij jouw expert positie claimt. Je gaat hier herkenning vinden en tips uit halen. 

#261 De 3 grootste valkuilen voor een Intuïtief Ondernemer

Een podcast aflevering die je moet luisteren als je wilt voorkomen dat intuïtie jou in de weg staat als jij jouw business wilt laten groeien. Deze aflevering helpt je om de eerste 3 valkuilen te herkennen.  >> Luister naar aflevering 261

#226 Claim je Expert Positie

Ik beschrijf 8 praktische manieren die jij kunt gebruiken om te werken aan die belangrijke expert positie. >> Luister naar aflevering 226

#48 De weg naar een 100K lancering 

In dit gesprek met Esther de Charon de Saint Germain praten wij over de weg naar een 100K lancering. Deze bruisende, intuïtieve ondernemer is daar met vallen en opstaan gekomen. Het belangrijkste ingredient: zelfliefde. >> Luister naar aflevering 48

Voel jij dat het tijd is om moeiteloos te ondernemen en een droomomzet te realiseren met jouw geheime expert factor INTUïTIE?

Gotcha! Ik snap je. Ik voel je ambitie en ik weet dat je een topper bent.
Jouw klanten weten dat ook. Daarom komen ze terug.

Ik werk al jaren met experts die hun talent volledig omarmen. Zij stralen en ondernemen moeiteloos. 

Speciaal voor jou nam ik een EXTRA masterclass op waarbij ik jouw geheime expert factor koppel aan mijn framework van het VrijheidsOndernemers® Huis. Stap voor stap laat ik jou en honderden anderen zien hoe jij jouw business opbouwt en hoe jij groeit zodat jij van ondergewaarde expert naar florerende VrijheidsOndernemer® gaat. Je krijgt de masterclass CADEAU nadat je jouw Intuïtie Call hebt ingeboekt.