Tropical Transformation Retreat 

11 - 15 November 2024

Dit is jouw exclusieve 5-daagse Mastermind Retreat in het zonovergoten Gran Canaria.

Tijdens dit retreat omring je je met een groep ambitieuze kennisondernemers. Je stapt uit de sleur van de dag en krijgt weer glashelder je niet meer zag of voelde.

Hoe werkt het

Stap 1

Zie jezelf voor je op een zonovergoten plek, omringd door slimme breinen, mastermindend op een catamaran of onder een palmboom.

Stap 2

Schrijf jezelf in voor de wachtlijst via deze pagina en doe zo snel mogelijk de eerste aanbetaling om één van de schaarse plekjes veilig te stellen.

Stap 3

Verheug je op doorbraken, verbinding, nieuw netwerk, mogelijke samenwerkingen, perspectief en geweldig fijn weer.


Dit unieke Tropical Transformation Retreat voor (online) kennisondernemers helpt jou op weg naar succes, meer focus en meer omzet.

Slechts 16 12 plekken beschikbaar

Ben jij een ambitieuze kennisondernemer met een goed draaiende business?

Voel je dat er nog veel meer potentie is?

Droom jij van het opschalen van je bedrijf naar een omzet van meer dan een ton, misschien zelfs een (half) miljoen? Als je deze vragen met 'ja' beantwoordt, dan is dit retreat voor jou!

Weet je dat er een speciale COMBO deal mogelijk is voor 'mijn' masterminders? Stuur me een privé berichtje via mail of social media en vertel me waar jij naar verlangt. 


Lees alles op de informatiepagina 

Vanaf december 2023 is de officiële inschrijving 2024 open. Je start jouw spaarplan meteen en betaalt in 10 termijnen jouw exclusieve deelname. 

Het Tropical Transformation Retreat op Gran Canaria wordt georganiseerd door:

Parsifal Tritsch

Jeanet Bathoorn

Chaneeqa Dinzey