fbpx

Boek een Persoonlijke Geld Archetype Reading 

zodat jij geld aantrekt, beheerst en stuurt. "How you do money, you do everything", zei mijn eigen money caoch. Na een persoonlijke reading heb jij inzicht in jouw eigen unieke Geld Archetypes.  

Een Geld Archetype Reading is krachtig en compact

Je bent hier omdat jij de Geld Archetype Assessment gemaakt hebt. Je herkent de tweespalt in jezelf als het om geld gaat. Een deel van jou wil geld manifesteren om lekker te leven en je bedrijf goed op te bouwen. Een ander deel van jou blokkeert als het om geld gaat of zorgt ervoor dat het beschikbare geld weer wegstroomt. 


Als jij wilt weten hoe jouw persoonlijke geld archetypes jou kunnen helpen met de opbouw van je bedrijf dan is de Geld Archetype Reading voor jou. 


Door mijn unieke kennis en ervaring van verdienmodellen en money mindset doorzie ik heel snel of je de juiste keuzes hebt gemaakt voor jezelf en voor je bedrijf. 

profile-pic

Jeanet heeft mijn ogen geopend!

Sandra Jeucken - Animator

Na de Geld Archetype Reading

De coaching van Jeanet liet mij zien dat ik klein denk en mezelf beperk en belemmer als persoon en als ondernemer. Ik denk onbewust klein over mijn bedrijf.

Na de coaching had ik veel meer energie. Het heeft mijn ogen geopend, dat ik er mag zijn en dat ik goed ben zoals ik ben. Daardoor zit ik veel beter in mijn vel en heb ik positieve energie. Jeanet je hebt mijn ogen geopend door mij te coachen. Wat één gesprek met Jeanet al teweeg heeft gebracht. Ik ga knallen en mijn bedrijf een schop onder zijn kont geven.

profile-pic

Onmisbaar voor Iedere Ondernemer

Caro Ritsma - Adviseur Hogersalaris.nl

Voor een ondernemer is geld het meest ingewikkelde onderwerp. Dat ondernemen begint met een goed idee en enthousiasme over het product. Maar vervolgens moet je dan omzet maken, pingels binnenkrijgen, anders ben je geen ondernemer. En dan loop je al snel vast, omdat je nog allerlei ‘oude geldmeuk’, achter je aansleept. En wordt het niets met die omzetgroei. Zo ben ik in ieder geval begonnen;).

Jeanet Bathoorn geeft je 50 fantastische tips waarna je bewust bent van je gedachten over geld én hoe je ze kan veranderen. Dat doet ze op heel prettige wijze: spathelder, liefdevol en kordaat. Ik heb het boek met veel plezier gelezen en ik raad het iedere ondernemer aan.

profile-pic

Duidelijkheid over mijn geldarchetype!

Jane van Baekel - Webshop eigenaresse

Tijdens de geldarchetype reading is mij duidelijk geworden dat ik momenteel mijn geld niet op een makkelijke manier aan het verdienen ben. Voor mijn zaak doe ik alles van A tot Z alleen en dat is best vermoeiend. Ik heb mijn webshop kritisch bekeken en items verwijderd die teveel tijd kosten om te maken en waaraan ik ook geen plezier beleef om ze te maken.

Ik vond het een hele interessante reading met Jeanet. Zij windt er geen doekjes om en vertelt je vrij snel waar het op staat met je zaak. En dat vind ik erg prettig, dan weet ik meteen waar ik aan toe ben!

wat KRIJG JE

Dit houdt een Geld Archetype Reading in!

Jij wilt antwoorden op de vraag hoe jij geld de juiste rol in je leven en je beddrijf laat spelen. Jouw Geld Archetypes zijn er om jou te helpen. Ik laat jou glashelder zien hoe je jouw persoonlijke top-3 aan het werk zet zodat jij jouw doelen bereikt.

Controle

Laat geld nooit meer een belemmerend obstakel in je leven zijn. 


Leer welk archetype jij inzet om geld naar toe te laten stromen en hoe jij het in je leven houdt. 

Perspectief

Leer welk archetype jij maximaal inzet om je bedrijf tot bloei te laten komen.


Het kan zijn dat jouw gekozen verdienmodel aan verandering toe is. Door mijn jarenlange ervaring zie ik jouw opties sneller dan jij ze ziet.

Inzicht

Ontdek jouw geldpatronen en krijg helderheid over jouw persoonlijke kracht.


Leer van mij hoe jij als persoon jouw bedrijf tot bloei brengt. 

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is een van de leidende business coaches in Nederland. Met haar merk VrijheidsOndernemers® begeleidt zij gedreven kennis professionals naar succesvolle online ondernemers. 


Ze is (bestseller) auteur van 8 boeken. Ze wordt ook wel de no-nonsense coach genoemd door haar kordate en praktische stijl.


Ze is sinds 2018 gecertificeerd Sacred Money Archetypes™️ Coach. 

Het boeken van een persoonlijke Geld Archetype Reading betekent voor mij dat jij serieus met je bedrijf bezig bent en bereid bent om na de coaching stappen naar succes te nemen

Jouw persoonlijke Geld Archetype Reading duurt ruim 30 minuten.
Jouw investering in 2022 is € 250 ex btw, inclusief de opname van jouw coaching.
Er zijn ongeveer 3 vrije plaatsen per maand beschikbaar.
 
Na betaling word je doorgeleid naar de online agenda en kun je meteen inboeken.

VrijheidsOndernemers®

Algemene Voorwaarden   |  Privacy policy   |      |   Contact