Masterminden: de meest effectieve manier om je business te laten groeien.

Voor alle ondernemers die vastlopen, een brainstormbuddy missen, een boost nodig hebben, en willen werken aan hun business, een netwerk en aan zichzelf.

Masterminden is simpel en geniaal! Stel jouw business-vragen in een groep gelijkgestemde ondernemers, krijg waardevolle input zodat jij meteen weer een stap verder kunt. 

Kies een datum & ervaar de Magie
tijdens jouw gratis Freestyle Mastermind Sessie

⬇︎ Per sessie zijn er slechts beperkt hot seats beschikbaar. 
Boek jouw favoriete datum hieronder om jouw hot seat veilig te stellen. ⬇︎︎

Masterminding voor Kennisondernemers!

Deze mastermind sessies zijn gericht op kennisondernemers en experts die een vraag durven te stellen en daar graag input op ontvangen.
De freestyle mastermind sessie is laagdrempelig, effectief en fun!
Oh, en had ik al gezegd dat meedoen GRATIS is? Wij creëren een veilige omgeving waarbinnen jij praat over je business, netwerk of jezelf.

De Freestyle Mastermind Sessies zijn twee keer per maand.
In bovenstaande kalender zie jij alle beschikbare dagen en tijden.

1.

Je boekt de Freestyle Mastermind Sessie in via bovenstaande agenda. Je ontvangt de bevestiging en Zoom link via de mail.

2.

Je bereidt je voor op de sessie door na te denken over jouw vraag. Alles mag.

3.

Je bent klaar om te groeien en staat open voor no nonsense business advies.

4.

Je droomt alvast over een minimale verdubbeling van je omzet.

Jeanet Bathoorn, dé no nonsense business coach

Jeanet is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau.  Ze is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. Zij is vanaf 2016 de merkeigenaar van VrijheidsOndernemers® en is de mastermind-expert in Nederland. 

Join the tribe ❤️

Wat mijn klanten zeggen

YVONNE LAGEWAARD - PAS

Brand Marketeer DREAMBRAND

In mei 2018 ben ik in de Mastermind-groep van Jeanet gestapt. Ik was er aan toe om VrijheidsOndernemer® te worden. Zo heb ik in die periode mijn productaanbod aangescherpt, afscheid genomen van klanten en veel nieuwe klanten verwelkomd. 2018 werd zo mijn beste jaar ooit! En dat terwijl ik maar 3 dagen per week werk en heerlijk de tijd heb voor mijn gezin.

ANGELIQUE VAN DER MEYDEN

Het Virtuele Regelhuis

Jeanet is voor mij het perfecte voorbeeld van Vrijheidsondernemer! Haar training heeft mij doen inzien dat er veel meer mogelijk is qua verdienmodellen en daar zelfs combinaties in mogelijk zijn. Daarnaast geeft zij heel veel praktische informatie op inhoud en tools die je kunt implementeren binnen je bedrijf. Een inspirator pur sang!

MASJA SLOOTWEG

LinkedIn Businesscoach

Vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen. Ik heb tijdens de opleiding bij Jeanet mijn eerste LinkedIn Succes Event georganiseerd. Jeanet heeft me daarbij gecoacht. Mede door haar creatieve ideeën, haar nuchterheid en jarenlange ervaring met het geven van events, is het een enorm succes geworden: een uitverkocht event en een  grote wachtlijst voor de volgende keer!

tevredenheid
100%
GARANTiE

We geven jou een 100% Tevredenheids-Garantie.

Stel dat, om welke reden dan ook, jouw vraag nog niet naar behoren is beantwoord of je blijft vragen houden, dan doe je nog een keer mee of je krijgt een persoonlijke call aangeboden met één van de VrijheidsOndernemers® Roadmap coaches. 

Wij gaan voor jouw succes!