Ervaar de magie van een mastermind zonder enig risico.

Durf jij jouw business vragen te stellen, zodat wij weten hoe we jou het beste een stap verder kunnen helpen? De Freestyle Mastermind Sessies zijn GRATIS!

Masterminding is dé trend van 2023!

Dit is voor jou als je voelt dat er meer voor jou is én jij staat open voor feedback en inzichten. Je hebt al omzet en voelt dat er meer in zit. 

Deze mastermind sessies zijn gericht op kennisondernemers.
De freestyle mastermind sessie is kosteloos en fun

Eerstvolgende datum in 2023:

28 maart 2023, van 9.30 - 11.00 uur

1.

Je boekt de Freestyle Mastermind Sessie in via deze link

2.

Je bereidt je voor op de sessie door na te denken over jouw vraag

3.

Je droomt alvast over een minimale verdubbeling van je omzet

4.

Je bent klaar om te groeien en staat open voor no nonsense business advies 

Klaar?

tevredenheid
100%
GARANTiE

We geven jou een 100% Tevredenheids-Garantie.

Stel dat, om welke reden dan ook, jouw vraag nog niet naar behoren is beantwoord of je blijft vragen houden, dan je nog een keer mee of je krijgt een persoonlijke call aangeboden met één van de VrijheidsOndernemers® Roadmap coaches. 

Wij gaan voor jouw succes!

Wat mijn klanten zeggen

YVONNE LAGEWAARD - PAS

Brand Marketeer DREAMBRAND

In mei 2018 ben ik in de Mastermind-groep van Jeanet gestapt. Ik was er aan toe om VrijheidsOndernemer® te worden. Zo heb ik in die periode mijn productaanbod aangescherpt, afscheid genomen van klanten en veel nieuwe klanten verwelkomd. 2018 werd zo mijn beste jaar ooit! En dat terwijl ik maar 3 dagen per week werk en heerlijk de tijd heb voor mijn gezin.

ANGELIQUE VAN DER MEYDEN

Het Virtuele Regelhuis

Jeanet is voor mij het perfecte voorbeeld van Vrijheidsondernemer! Haar training heeft mij doen inzien dat er veel meer mogelijk is qua verdienmodellen en daar zelfs combinaties in mogelijk zijn. Daarnaast geeft zij heel veel praktische informatie op inhoud en tools die je kunt implementeren binnen je bedrijf. Een inspirator pur sang!

MASJA SLOOTWEG

LinkedIn Businesscoach

Vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen. Ik heb tijdens de opleiding bij Jeanet mijn eerste LinkedIn Succes Event georganiseerd. Jeanet heeft me daarbij gecoacht. Mede door haar creatieve ideeën, haar nuchterheid en jarenlange ervaring met het geven van events, is het een enorm succes geworden: een uitverkocht event en een  grote wachtlijst voor de volgende keer!