Omdat geld vrijheid brengt,
een nieuw product van de VrijheidsOndernemers®

TRAINING:

Doorbraak in je Money Mindset,

met de FORTUNA-methode 


NIEUW!

Eind mei 2018 verscheen het boek 'Experttips voor een Doorbraak in je Money Mindset. 


Het is tijd dat geld ook naar jou komt!


De unieke FORTUNA-methode uit het boek is de grondslag voor de online training. Door het gebruik van de unieke FORTUNA-methode is zeker dat we overal aandacht aan besteden;

 • aan stemmetjes in je hoofd
 • aan oude overtuigingen
 • aan je taal
 • aan de omgeving waarin jij verkeert
 • aan de keuzes die je maakt
 • en nog veel meer. 

Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer®

Nieuw in 2018, de unieke geldtraining op basis van dit boek

Jij weet best dat geld belangrijk is.

Stiekem wil je er ook graag meer van ontvangen.

Maar dat is hebberig. 


Dus doe je veel voor je klanten. 

Soms teveel.

En vaak voor te weinig geld.


Stel je voor dat ze niet meer komen. 

Dat ze jou te duur vinden. 

Of dat jij ineens veel geld verdient en aan de andere kant komt te staan. 


En toch ... ben je nieuwsgierig wat je bij mij kunt leren en wat er aan jouw Money Mindset veranderd kan worden.


Je wilt verandering, maar hoe?  

Ook ik had mijn geldproblemen

En daarom is er nu het boek en de training. Zodat ik jou jaren worstelen kan besparen.


Je krijgt volledige toegang tot de training 'Doorbraak in je Money Mindset'. Je leert de FORTUNA-methode toe te passen, zodat voor jou ook geld gaat stromen en werken. De training is gebaseerd op het boek 'Experttips voor een doorbraak in je money mindset'.

BAM! Een waardevolle training die jou duizenden Euro's kan opleveren

Leuk opgeschreven Jeanet, maar hoe bereken je die waarde

Waarom zou ik me überhaupt trainen rondom mijn Money Mindset, ik ben prima tevreden zo. 


Tja, ik kan niet in jouw hoofd kijken. Wellicht ben je tevreden. Dat is fijn, een goede eigenschap. Maar stel je toch eens voor dat je geld op een meer automatische manier naar je toetrekt. Dat je er gewoon meer van krijgt. Wat voor goeds kun jij dan doen voor jezelf, je familie, je gezin, de wereld? 


Het simpele feit dat ik me verdiept heb in money mindset heeft mij al tienduizenden Euro's opgeleverd. Dit moest ook wel, anders kwam ik niets vooruit. Dus ja, ik weet zeker dat het die waarde heeft en nog veel meer. 

 • check
  Een blijvende verandering in je geld-mindset. Voor altijd.
 • check
  Je kunt nooit meer terug naar klein denken. Het gaat gewoon niet
 • check
  Inzicht in je eigen geldpatronen en dat van je klanten
 • check
  Voortdurende inspiratie tot het genereren van cash flow
 • check
  Je leert van geld te houden
 • check
  Je kunt ook in liefde afscheid nemen van geld

De training 'Doorbraak in je Money Mindset' kost tot 1 september 2018 slechts € 397,00 ex btw.


Dit pakket zal daarna nooit weer als zodanig worden aangeboden. 


Als je deze coole deal aankoopt, realiseer je dan dat je in juni 2018 de beschikking krijgt over de spiksplinternieuwe online training over geld. Deze gaat helemaal nieuw opgenomen voor jou! 

Wat lovende woorden:

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Durf na te denken over je geld mindset

In dit boek drukt Jeanet Bathoorn je met de neus op de feiten: durf na te denken over jouw geldmindset!

Het boek staat boordevol praktische tips om een betere verhouding met geld te krijgen.

Elke Vergoossen - Uitgever Boom Amsterdam

Geld is taboe

Wat een heerlijke tips in dit boek! Geld is nog steeds zo’n taboe in het calvinistische Nederland. Soms lijkt het of we opzettelijk willen lijden in plaats van onszelf de overvloed gunnen voor het leven dat we echt willen leiden. Stiekem schamen we ons voor het willen verdienen van veel geld. Want ja, wat zullen anderen ervan denken als je je hierover uitspreekt?

Geld en met name geldpijn heeft mij jaren achtervolgd. Als marketing manager verdiende ik heel goed, maar het geld vloog meteen de deur weer uit. Ik maakte behoorlijk wat schulden door veel te veel uit te geven vanuit denken in schaarste. Dit bleef mij achtervolgen tijdens mijn ondernemerschap.

Hoe ik er ooit uitgekomen ben?

Dat heeft te maken met een van de interessante zaken waar Jeanet over schrijft in haar boek: Creëer je eigen luxe (CJEL) / bring your own luxury (BYOL). Het waarderen van wat je al hebt, de kleine (betaalbare) luxe die er is.

Jeanet vraagt terecht: ‘’Hoe breng jij luxe in je leven? Hoe breng jij luxe in je bedrijf?’’

Het boek staat vol met heerlijke oefeningen hoe je meer liefde voor geld kan voelen, hoe je meer geld kan aantrekken en hoe jij jezelf meer en meer gaat waarderen. Echt geld is een spiegel, ik weet het uit eigen ervaring. Hoe je huidige geldsituatie is, is een volledige reflectie van de manier waarop je denkt. En hoe mooi is het dat je juist volledige invloed hebt op de manier waarop je denkt.

En zo direct als ze is, geeft ze ook toe: Geld maakt gelukkig!

drs. Petra Iuliano MM, Network Of Purpose - Business Strateeg en Verdienmodellen Expert

Must read voor elke ondernemer

Het boek 'Doorbraak in je Money Mindset' is een praktische handleiding om inzicht over en vooral in je money mindset te krijgen. Een must-read voor elke ondernemer! Vanuit de juiste mindset meer financiële vrijheid ontdekken, wat dit dan ook voor jou betekent.

Helder geschreven en waardevolle opdrachten om over na te denken. Een absolute aanrader!

Janet van Spil - Virtual Assistent

Het boek maakt je leven rijker

Je kunt dit boek lezen en in de kast zetten, maar de truc is om de tips van Jeanet Bathoorn te gebruiken als actiepunten. Dus begin vandaag nog. Zelfs al onderneem je actie op een enkele tip in dit boek; het zal je leven rijker maken!

Meike van Zandvoort - Rijker Leven Expert

Verbeter je relatie met geld, jezelf en het leven

Er is een groot disbalans tussen graag meer willen verdienen en het manifesteren ervan; de sleutel hiervan is te vinden in de mindset. Wat fijn dus dat Jeanet met haar herkenbare praktische no-nonsense stijl een boek hierover heeft geschreven met een overvloed aan tips en bewustwordingsoefeningen die je relatie met geld, jezelf en het leven verbeteren.

Sandra Derksen - Auteur, Business Mentor Licht op Jezelf®

Geld & Mindset op een praktische manier toegankelijk

Jeanet Bathoorn is er in geslaagd om een complex onderwerp als geld & mindset op een hele praktische manier toegankelijk te maken. Geen hoog-over-goeroe-tips, maar lekker nuchter en inhoudelijk goed. Precies zoals we van haar gewend zijn!

Ellen de Lange - Ros - Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Sneltrein naar vrijheid & financiële welvaart

Met haar no-nonsense stijl geeft Jeanet Bathoorn alle ondernemers een sneltrein naar vrijheid en financiële welvaart door dit praktische boek vol tips en expert adviezen. Een echte aanrader!

Lisa Eunice Peek - Expert on Women, Wealth & Impact

Waarom je Money Mindset aandacht geven? Oftewel: sh*t, GELD KWIJT

Geloof me ... ook ik heb mijn gelddingetjes en geldstemmetjes. Er zit een plafond aan mijn geldmindset. De laatste jaren heb ik een hardnekkig patroon ontdekt dat al aanwezig was toen ik een jaar of 13 was. 

Het was kermis bij ons in het dorp. Op de oude, middeleeuwse Brink. Ik woonde letterlijk op 3 stappen van die verleidelijke kermis. Met de botsauto's, de cakewalk en goktenten. 


De kermis kost geld. Daar spaarde ik het hele jaar voor. En gelukkig kreeg ik ook altijd wat guldens van mijn ouders, en vooral van mijn opa's en oma's en overgrootouders. Ik had al zeker 10 gulden opgemaakt. Maar ik had nog fl. 40,00 in de kast liggen. Een enorm bedrag voor mij.

De stoere jongens hingen rond bij de botsauto's. ALTIJD daar. Ik begon daar gevoelig voor te worden en hing daar ook rond. Af en toe mocht ik met zo'n patser mee in hun autootje. 

Zonder geld werd het hangen steeds saaier. Er kwam een minuut dat ik even naar huis rende en wat van mijn stapel guldens haalde en verbruikte in de botsauto's. Je raadt het al: 

Nog voor de kermis was afgelopen waren mijn zuurverdiende 40,- guldens op. Helemaal op. 

Ik heb nog maanden spijt gehad van mijn botsrondjes. Ik had mijn geld gewoon simpel weggebotst. Dit was de eerste keer dat ik 'zomaar' geld kwijt was. 

Jaren later, als ondernemer heeft dit patroon zich nog een keer herhaald. Alleen ging het toen niet meer om 40 gulden maar om € 50.000. Jaren bij elkaar gewerkt en gespaard. En toch is dat geld verdampt. Opgegaan aan prachtige spullen, mooie reizen, conferenties, vakanties en meer. Het was gewoon op. 

Mijn geld-mindset was maar mondjesmaat aanwezig. Nou ja, het was er wel, maar geld stroomde vaak de verkeerde kant op. 

En daarom is 2018 het jaar van de Money Mindset. Voor mij. 

Ook voor jou? 


Yes, ook voor mij (gaat naar bestelling)

100%

SATISFACTION GUARANTEE

star
star
star
lock

Secure Checkout

Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer®

Gestart in 2005 en zich verdiept in social media, online selling, verdienmodellen en money mindset. 

Jeanet Bathoorn

(Co) Auteur van 7 boeken

Eerste gepubliceerd in 2011 en nieuwste in 2018. Inmiddels ruim 30.000 boeken verkocht. Bestseller auteur. 

Jeanet Bathoorn

Business Coach

Duizenden mensen geïnspireerd via webinars en boeken. Honderden getraind als business coach. 

Copyright 2018, VrijheidsOndernemers VOF

Disclaimer