fbpx

BOEK: "Experttips voor een
doorbraak in je Money Mindset" 

€ 20 (exclusief verzending)


Omdat wij allemaal met GELD te maken hebben

Maar eh ... hoe gaat dit nieuwe boek mij helpen? 

Omdat je als ondernemer altijd met geld bezig bent. Om het te verdienen, te investeren, uit te geven, om er goed van te leven. Geld is een essentieel onderdeel van je leven. En hoe fijn is het als geld zich bij jou welkom voelt, zich aangetrokken voelt bij jou. Het werken aan je geldmindset is een voortdurend proces. 

Dit boek brengt je 50 tips, gegroepeerd in de FORTUNA-methode. 

Fortuna is afgeleid van Vrouwe Fortuna. In de Griekse mythologie staat de godin Fortuna voor geluk en voorspoed. Zij wordt vaak afgebeeld met een zonnerad in haar handen, dat kennen wij tegenwoordig als het Rad van Fortuin. Het woord fortuin is afgeleid van Fortuna. 


Geld in je leven toelaten is ook geluk. En soms draai jij zelf aan het rad. Met deze 50 tips voor een doorbraak in je money-mindset wordt jouw rad gevuld met alleen maar gelukt-uitkomsten. Je weet dat je zelf kunt werken aan geld en dat je het naar je toe kan laten komen. 

Fortuna staat voor: 

F: Falen door je mindset

O: Overvloed van geld voelen

R: Rijkdom naar je toe laten komen

T: Talent ontwikkelen en omtoveren in geld

U: Uitgaven en de uitstroom van geld beheersen

N: Nieuwe money-mindset eigen maken

A: Archetype leren kennen en herkennen

Geld stroomt, er is meer dan genoeg geld in de wereld. Het is zaak voor jou om op tijd klaar te staan met je vangnet!

Je kunt je niet letterlijk rijk denken, maar de kracht van je gedachten is enorm. Ook als het over geld gaat. Deze tips zijn opgeschreven om je bewust te laten worden van je eigen denkpatronen. Je leert in dit boek ook hoe je ze moet ombuigen naar ondersteunende gedachtes.

GEWELDIGE kans voor (business) coaches

Ben jij (business) coach en begeleid je ondernemers? Dan weet ik zeker dat geld een onderwerp is dat jullie bespreken. Jij krijgt de kans om mij éénmalig een ontzettend fijne en interactieve masterclass te laten verzorgen voor jouw deelnemers. Hoe kom je daarvoor in aanmerking?  

Ja, ik wil hier gebruik van maken

  1.  Ga naar het bestelformulier en bestel een doos met 14 boeken à € 280 (ex btw). >> Kies aantal 14. (ik betaal de verzendkosten)
  2. Boek rechtstreeks in mijn agenda
  3. Nodig jouw deelnemers uit 
  4.  Professionaliseer je eigen dienstverlening door mij in te zetten
  5.  Werk ondertussen ook door aan je eigen money mindset

Wat zeggen lezers:

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Houd jij wel of niet van geld?

Hou je niet van geld? Lees dan dit boek.

Hou je wel van geld? Lees dan dit boek.

In beide gevallen zul je hier en daar bevestigd worden in wat je al weet, maar je zult ook een sloot aan nieuwe inzichten en praktische tips krijgen, die je helpen om geld nog leuker te vinden.

Lezen!

Ellen de Lange - Ros - Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Must read voor elke ondernemer

Het boek 'Doorbraak in je Money Mindset' is een praktische handleiding om inzicht over en vooral in je money mindset te krijgen. Een must-read voor elke ondernemer! Vanuit de juiste mindset meer financiële vrijheid ontdekken, wat dit dan ook voor jou betekent.

Helder geschreven en waardevolle opdrachten om over na te denken. Een absolute aanrader!

Janet van Spil - Virtual Assistent

Leerzaam, interactief en confronterend

Een interactief boek? Jazeker! Jeanet Bathoorn houdt niet van lui consumeren en achterover hangen. Met dit boek moet je aan de slag met jouw geldblokkades door oefeningen te doen. Maar de oefeningen zijn gelukkig leuk, hoewel ook behoorlijk confronterend op zijn tijd. Maar, spoiler alert: de oefeningen helpen wel.
Geld was een taboe, maar Jeanet maakt het bespreekbaar.

Martha Pelkman

Een boek vol met eye openers!

Een boek vol met eye openers! Door middel van duidelijke tips met herkenbare voorbeelden uit de praktijk krijg je een nog helderder beeld over je money mindset. En door de manier van schrijven leest het super makkelijk weg! Een echte aanrader wat mij betreft!

Yvonne Lagewaard

Geld & Mindset op een praktische manier toegankelijk

Jeanet Bathoorn is er in geslaagd om een complex onderwerp als geld & mindset op een hele praktische manier toegankelijk te maken. Geen hoog-over-goeroe-tips, maar lekker nuchter en inhoudelijk goed. Precies zoals we van haar gewend zijn!

Ellen de Lange - Ros - Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Als een frisse wind door de haren

Jeanet Bathoorn! Wat een ontzettend gaaf boek heb je geschreven. Helemaal à la Jeanet: iets dat geweldig EN lastig is (geld dus) in klare taal op papier zetten. Alsof je een frisse wind door je hoofd voelt waaien. Van harte aanbevolen!!!

Esther de Charon de Saint German - The Miracle Year

Inspirerend boek over Money Mindset

Dit boek geeft je prachtige inzichten in Money Mindset. Je kunt direct onderzoeken hoe jouw Money Mindset is en hoe deze tips voor jou kunnen werken.

Joke Straathof

Het boek maakt je leven rijker

Je kunt dit boek lezen en in de kast zetten, maar de truc is om de tips van Jeanet Bathoorn te gebruiken als actiepunten. Dus begin vandaag nog. Zelfs al onderneem je actie op een enkele tip in dit boek; het zal je leven rijker maken!

Meike van Zandvoort - Rijker Leven Expert

Heerlijk overzichtelijk

Een helder raamwerk, en een enorme hoeveelheid praktische tips om direct mee aan de slag te gaan. Dit boek werkt door in meer mindset dan alleen money!

Margo Kistemaker

Onmisbaar voor Iedere Ondernemer

Voor een ondernemer is geld het meest ingewikkelde onderwerp. Dat ondernemen begint met een goed idee en enthousiasme over het product. Maar vervolgens moet je dan omzet maken, pingels binnenkrijgen, anders ben je geen ondernemer. En dan loop je al snel vast, omdat je nog allerlei ‘oude geldmeuk’, achter je aansleept. En wordt het niets met die omzetgroei. Zo ben ik in ieder geval begonnen;).

Jeanet Bathoorn geeft je 50 fantastische tips waarna je bewust bent van je gedachten over geld én hoe je ze kan veranderen. Dat doet ze op heel prettige wijze: spathelder, liefdevol en kordaat. Ik heb het boek met veel plezier gelezen en ik raad het iedere ondernemer aan.

Caro Ritsma - Adviseur Hogersalaris.nl

Direct toepasbaar

Money en Mindset. Twee thema's die mij als financieel econoom en psycholoog direct triggeren. Veel ondernemers weten niet goed raad met geld en hebben onvoldoende inzicht in hun inkomsten en uitgaven. Of vertonen struisvogelgedrag. Daarom is het goed dat dit boek er is. Zodat alle ondernemers baas over hun geld en hun gedachten over geld worden. Sommige tips hangen voor mij tegen het zweverige aan, maar er staan ook heel veel praktische tips in. Doe er je voordeel mee!

Ingrid van Ommeren

Sneltrein naar vrijheid & financiële welvaart

Met haar no-nonsense stijl geeft Jeanet Bathoorn alle ondernemers een sneltrein naar vrijheid en financiële welvaart door dit praktische boek vol tips en expert adviezen. Een echte aanrader!

Lisa Eunice Peek - Expert on Women, Wealth & Impact

Lees dit boek niet!

Lees dit boek niet! Het laat je namelijk vervelende dingen zien. Je ontdekt misschien wel dat jij nog als een peuter denkt over geld. Of dat je met jouw mindset structureel schaarste aantrekt. Of je gaat je eigen transformerende geld-mantra ontwikkelen, waardoor je geld opeens wel leuk en interessant gaat vinden. Brrr… daar moet je toch niet aan denken? Lees dit boek maar niet en blijf de rest van je leven mopperen dat je te weinig geld hebt.

Ellen de Lange - Ros - Auteur, business coach & oprichter Zacht Werken.

Geld is taboe

Wat een heerlijke tips in dit boek! Geld is nog steeds zo’n taboe in het calvinistische Nederland. Soms lijkt het of we opzettelijk willen lijden in plaats van onszelf de overvloed gunnen voor het leven dat we echt willen leiden. Stiekem schamen we ons voor het willen verdienen van veel geld. Want ja, wat zullen anderen ervan denken als je je hierover uitspreekt?

Geld en met name geldpijn heeft mij jaren achtervolgd. Als marketing manager verdiende ik heel goed, maar het geld vloog meteen de deur weer uit. Ik maakte behoorlijk wat schulden door veel te veel uit te geven vanuit denken in schaarste. Dit bleef mij achtervolgen tijdens mijn ondernemerschap.

Hoe ik er ooit uitgekomen ben?

Dat heeft te maken met een van de interessante zaken waar Jeanet over schrijft in haar boek: Creëer je eigen luxe (CJEL) / bring your own luxury (BYOL). Het waarderen van wat je al hebt, de kleine (betaalbare) luxe die er is.

Jeanet vraagt terecht: ‘’Hoe breng jij luxe in je leven? Hoe breng jij luxe in je bedrijf?’’

Het boek staat vol met heerlijke oefeningen hoe je meer liefde voor geld kan voelen, hoe je meer geld kan aantrekken en hoe jij jezelf meer en meer gaat waarderen. Echt geld is een spiegel, ik weet het uit eigen ervaring. Hoe je huidige geldsituatie is, is een volledige reflectie van de manier waarop je denkt. En hoe mooi is het dat je juist volledige invloed hebt op de manier waarop je denkt.

En zo direct als ze is, geeft ze ook toe: Geld maakt gelukkig!

drs. Petra Iuliano MM, Network Of Purpose - Business Strateeg en Verdienmodellen Expert

Verhouding met geld ingewikkeld

Praktisch, helder en tot he point. Jeanet Bathoorn laat zien dat onze verhouding ten opzichte van geld ingewikkeld is, maar geeft steeds praktische tips om er werk van te maken.

Elke Vergoossen - Uitgever Boom Amsterdam

Makkelijk te lezen en toe te passen

Jeanet legt op een eenvoudige manier uit hoe de manier van denken over geld, je ondernemerschap kan beïnvloeden. Zowel positief als negatief. Met natuurlijk de bijbehorende tips die je gelijk in je bedrijf kan toepassen en waar je gelijk de resultaten van zult merken. Dit boek ligt inmiddels binnen handbereik zodat ik het snel er bij kan pakken en weer tips kan toepassen in de praktijk!

Diana Verra

Leerzaam en vrolijk

Op een vrolijke manier worden nuttige tips verteld. Doordat de tips van verschillende mensen afkomstig zijn is het een leuke variatie. Ik herken me ook in diverse tips en heb er al een aantal toegepast met mooie resultaten.

Jolanda Spruijt

Money Mindset

Leuk verhelderend boek over je Money Mindset. Weet je gelijk waar je blokkades met betrekking tot geld zitten.
Veel leesplezier.

Aafke Dijkstra - Midlife Happiness Expert

Verbeter je relatie met geld, jezelf en het leven

Er is een groot disbalans tussen graag meer willen verdienen en het manifesteren ervan; de sleutel hiervan is te vinden in de mindset. Wat fijn dus dat Jeanet met haar herkenbare praktische no-nonsense stijl een boek hierover heeft geschreven met een overvloed aan tips en bewustwordingsoefeningen die je relatie met geld, jezelf en het leven verbeteren.

Sandra Derksen - Auteur, Business Mentor Licht op Jezelf®

Eye openers

Zowel het boek als het assessment hebben mij duidelijk gemaakt waar mijn "zwakke" punten liggen en waaraan ik moet werken. Ik heb van huis uit een negatieve money mindset meegekregen en dien hierin echt positiever te staan. Ik kan actief een rol spelen in mijn financiële situatie in plaats van steeds maar afwachten hoe alles gaat verlopen. Ik moet stoppen met mezelf steeds te saboteren om mijn financiële situatie te verbeteren.

Nadat ik het assessment over de Money Archetypes gedaan had en het boek gelezen had begreep ik niet alleen beter waarom het mij maar niet lukt om geld te sparen c.q. over te houden elke maand, maar kreeg ik ook handvatten op welke punten ik zelf bij kan sturen. Zodat ik voortaan echt grip krijg op mijn financiën en het geld als het ware naar me toe kan trekken in plaats van afstoten (mezelf hierin saboteren). Een hele verademing te ontdekken dat alle dingen mij niet zomaar "overkomen" maar dat ik hierin een actievere rol kan spelen. Ik vind dit boek echt een aanrader voor iedereen, of je nu ondernemer bent of niet: de tips lezen makkelijk weg en zijn vrij eenvoudig toe te passen, al zul je af en toe nog wel even in je oude patronen terugvallen. Maar als je voor jezelf specifieke actiepunten opschrijft en deze zichtbaar ophangt of ergens neerlegt kun je jezelf steeds weer helpen onthouden wat je nu wel en juist weer niet moet doen in bepaalde situaties.

Ik ben heel blij met dit boek. Heb al veel boeken gelezen op financieel gebied maar dit is net wat uitgebreider en ook eenvoudiger te lezen dan de anderen.

Een aanwinst Jeanet!

Ria Meijer - Ondernemer

Archetype en money mindset

Het Money Mindset boek leert je om jouw mindset positief voor je te laten werken op het gebied van geld. Vaker zijn we overtuigd dat sommige zaken niet haalbaar voor ons zijn. Hoe mooi om in dit boek de stappen te ontvangen om op het geldsegment een turn-arround te kunnen maken naar een beter bij jou passend privéleven en zakelijk succes. Zeker een aanrader.

Ingrid Huskens

Durf na te denken over je geld mindset

In dit boek drukt Jeanet Bathoorn je met de neus op de feiten: durf na te denken over jouw geldmindset!

Het boek staat boordevol praktische tips om een betere verhouding met geld te krijgen.

Elke Vergoossen - Uitgever Boom Amsterdam

Over de auteur

Jeanet Bathoorn met alle boeken

Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer®/ facilitator mastermindgroepen / bestseller (co-) auteur van 10 boeken. 

Merkeigenaar van VrijheidsOndernemers®. 


Gecertificeerd Sacred Money Archetypes™️ Coach.

Organisator van Mastermindgroepen om van jou een betere ondernemer te maken. 


Mijn verhaal?
Van Drents meisje naar zakenvrouw. 

Copyright 2022, VrijheidsOndernemers VOF

Disclaimer