fbpx

Themadag: Design een AI strategie en maak unieke prompts die voor jou werken

De trend van 2023 is Artificial Intelligence (AI). AI kan jouw werk vergemakkelijken en jouw business succesvoller maken. De kracht van AI is enorm, maar de output wordt bepaald door de input. Deze dag leer jij jouw eigen prompts te ontwerpen en train jij de machine om teksten, afbeeldingen en muziek te creëren die voor jou belangrijk is en die jouw klanten herkennen. Leerexpert Lotte Brouwer duikt met ons de dag in om jou te leren hoe je saaie taken door AI kunt laten doen en hoe je sneller meer gedaan krijgt.

Aan het eind van de dag heb je jouw eigen UNIEKE AI Strategie!

De live training heeft reeds plaatsgevonden. Je kunt deze training nu wel online aanschaffen en in je eigen tempo bekijken.
UNIEK: Deze dag vindt volledig in het Nederlands plaats en wij werken met Nederlandstalige prompts. Vergeet al die swipe files die anderen aanbieden en doe het in één keer goed.

Deze video is 100% door AI gemaakt met >> Pictory.ai (ze hebben een gratis proefversie)

4

Blokken

+1752

klanten gingen jou voor

50+

jaren werkervaring in marketing (samen)

No bullshit, recht door zee

De allereerste keer dat ik Jeanet ontmoette, zal ik niet snel vergeten. Zij stond op het podium met een indrukwekkende talk waarmee meteen duidelijk werd uit welk hout zij gesneden is: no bullshit, recht door zee en met een stevige staat van dienst. Inmiddels heb ik een aantal gesprekken met Jeanet gehad en wat haal ik daar iedere keer enorm veel waarde en ook fun uit. Ik ben enorm onder de indruk wat Jeanet als ondernemer heeft bereikt en wat zij nu neerzet met haar podcast show. Haar afleveringen zijn precies zoals Jeanet is. Altijd vol interesse, geen oordeel en dat levert heel open en waardevolle gesprekken op. Je hebt er een fan bij, Jeanet!

Binnen 6 maanden is mijn omzet verviervoudigd

In een half jaar tijd is mijn omzet ongeveer verviervoudigd! Waar ik eerder het gevoel had dat ik bezig was met een hobby waar ‘muziek in zat’ voel ik me nu een serieuze ondernemer met een dito omzet. Dankzij jouw nuchtere, praktische aanpak en vele adviezen op ondernemersvlak voel ik me inmiddels een stralende expert die weet wat ze moet doen om haar business te laten groeien, vanuit plezier!

Dank je, Jeanet, voor jouw begeleiding.

Groei op alle fronten

Jeanet is een business coach die jou, als expert, door laat breken. Groeien met je bedrijf, groeien als auteur of spreker. Groeien in dat waarin jij groter en sterker wilt worden. Met haar recht-door-zee mentaliteit spreekt ze je direct aan en worden onderwerpen en issues direct helder! En dat is fijn, want dat heb je nu juist nodig om te groeien.

profile-pic
Mirjam Hegger Podcast Expert
profile-pic
Linda Brandwijk Zakelijk Human Design (BG5) Specialist
profile-pic
Colette Elting Online Marketing Mentor

Deze training is bedoeld voor kennisprofessionals zoals:

(Business) Coaches

Help jij anderen om hun business op te bouwen? Dan is een professionele en passende branding een must. Schrijf je in, samen met je klanten. 

Non-fictie Auteurs 

Heb je al omzet maar je voelt dat er meer in zit? Schrijf je in en werk aan je eigen 1-miljoen-euro-branding.

Trainers

Wil jij het leven van anderen verbeteren? Dan is een goede branding onderscheidend! Schrijf je in en draag jouw kennis over tegen een hogere prijs. 

Sprekers

Sta jij graag te shinen op een (online) podium? Leer dan hoe je nog meer geld kunt verdienen door je brand te verhogen. 

Aan het eind van deze online training heb jij je eigen unieke AI strategie voor jouw bedrijf neergezet, zodat je meer tijd overhoudt voor wat jou menselijk en enthousiast maakt!

Jeanet Bathoorn - ik kan niet wachten op alle nieuwe AI mogelijkheden en ik zorg dat ik bijblijf. 

Organisator en host:
Jeanet Bathoorn

Vanaf 2009 heb ik een stabiele omzet van ruim boven de € 100.000. Tussen 2009 en 2020 schreef ik 8 boeken, organiseerde ik als één van de eersten in Nederland webinars, stond ik op grote podia met duizenden luisteraars in het publiek, vond de pers mij en verscheen ik regelmatig op de landelijke tv en radio. In die jaren organiseerde ik ook tientallen live events en werkte ik samen met grote namen in de online wereld. 

Toch was de rek er op een gegeven moment uit en 2020 werd een enorm reflectiejaar. Ik ben gaan werken vanuit mijn happy place. Ik begrijp als geen ander hoe het voelt als je jezelf klem hebt gezet in je eigen bedrijf omdat jij denkt dat het zo hoort. In 2020 ben ik volop gaan creëren. Mijn motto: "Het succes van mijn klanten is mijn succes"

Nu faciliteer ik de Roadmap Mastermind waar vrouwelijke miljonairs ontspruiten en waar ongekend sterke verbintenissen ontstaan. Samen herschrijven wij de regels van het ondernemerschap. Vanaf 2016 ben ik gecertificeerd Sacred Money Archetype Coach. 


Ik ben ontzettend blij dat Lotte Brouwer deze enorm waardevolle 'Jouw AI Strategie in één dag' gaat verzorgen. Deze dag is bijzonder en uniek omdat Lotte normaliter deze informatie voor haar klanten houdt. Speciaal voor alle VrijheidsOndernemers® verzorgt zij deze dagtraining in het Nederlands. Lees door voor de VETTE bonus!  


Met gast-expert:
Lotte Brouwer

Lotte Brouwer is een gepassioneerde onderwijsprofessional en de oprichter en eigenaar van Get Lots. Met meer dan twaalf jaar ervaring heeft ze tientallen mensen over de hele wereld geholpen om hun vaardigheden te verbeteren en nieuwe kennis op te doen. Haar missie is om hoogwaardige educatieve programma's en cursussen aan te bieden aan iedereen die iets nieuws wil leren.

Lotte's unieke aanpak van onderwijs maakt het mogelijk om op maat gemaakte leerpaden te creëren die aansluiten op de individuele behoeften van elke student. Ze gelooft sterk in creatief denken en biedt een breed scala aan cursussen en workshops aan om mensen te helpen hun vaardigheden op dit gebied te verbeteren.  

Lotte is gepassioneerd over het delen van haar kennis en ervaring met anderen, en haar betrokkenheid bij de leerprocessen van haar deelnemers is ongeëvenaard. Ze geeft om hun succes en streeft ernaar hen te helpen hun doelen te bereiken en hun volledige potentieel te benutten. Haar cursussen en workshops zijn ontworpen om studenten te begeleiden en te inspireren, en ze biedt de ondersteuning en feedback die nodig zijn om te slagen.
Wat het leren met Lotte zo bijzonder maakt, is haar vermogen om studenten te helpen een dieper begrip te krijgen van hun deelnemers. Door haar unieke aanpak kunnen studenten niet alleen informatie opnemen, maar ook begrijpen hoe ze deze informatie kunnen toepassen en overbrengen. Dit geeft haar deelnemers een duidelijk voordeel in hun carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Lotte's expertise en kennis zijn erkend door haar klanten en collega's. Ze heeft een lange lijst van positieve feedback en aanbevelingen ontvangen, die haar vermogen om mensen te inspireren en te begeleiden weerspiegelen. Haar cursussen zijn gebaseerd op haar jarenlange ervaring en uitgebreide onderzoek naar de meest effectieve leerstrategieën, wat ervoor zorgt dat jouw deelnemers de best mogelijke ervaring krijgen.


Wat ga jij leren & doen?

01


Blok 1 - AI & Tijd
Aan het eind van dit blok bepaal jij op welke gebieden je AI in wilt gaan zetten, omdat ze je het meeste tijd opleveren.

02


Blok 2 - AI & Trainen
Aan het eind van dit blok heb je je eigen basis-prompts geschreven, opgeslagen en gebruikt om ChatGPT te trainen. 

03


Blok 3 - AI & Up!
Aan het eind van dit blok kies je een gebied uit blok 1, en gebruik je de prompts om dat blok vorm te geven.  

04

Blok 4 - AI & Actie
Aan het eind van deze dag gebruik je je ervaringen om een actieplan voor de komende 3 maanden te maken

Design jouw eigen AI Prompt Strategy

Ontdek de kracht van Artificial Intelligence en til je bedrijf en business naar een hoger niveau met leerexpert Lotte Brouwer.

Leer hoe AI jouw marketing, je sales en groei vergemakkelijkt zodat je meer tijd overhoudt voor je klanten en je kerntaken.  

Hoe ervaren anderen het?

Life Changing

Tijdens mijn jaar in de Quadraat Mastermind (voor ondernemers boven de € 100K) heb ik heel veel bijgeleerd. Ik kijk heel positief terug. De wekelijkse accountability calls betekenden dat ik aan mijn business bleef werken. Voor mij is deze mastermind life changing geweest.

Blij en dankbaar

Sinds een jaar zit ik in de Mastermind groep van Jeanet en wat ben ik blij en dankbaar om daar onderdeel van te zijn. Jeanet geeft met haar nuchtere kijk op het leven, business en geld verdienen, je aanmoediging en sturing waar nodig zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Ze ziet mogelijkheden die ik zelf niet zag en geeft praktisch uitleg. Waardoor ik altijd weet welke stap wanneer te zetten.

Grote aanrader!

"Vertrouwen" is wel een kernwoord in de samenwerking met Jeanet en daarmee kom ik precies daar waar ik wezen wil! Openheid van zaken, delen van kennis en precies spot on de juiste tips geven houdt me in de flow! Een enorme aanwinst voor mij als VrijheidsOndernemer® om deelgenoot te zijn van de Mastermindgroep! Erg waardevol en een grote aanrader, ongeacht waar in het proces jij als ervaren ondernemer zelf al zit.

profile-pic
Mehdia Sealeti CEO Pink Camel Consultancy
profile-pic
Linda Brink Social Media Miep
profile-pic
Leonne Meijs Communicatie Archetypes Expert

Bonussen:

Je ontvangt meteen na inschrijving:

  • Toegang tot de online training.

    Hierin vind je:
  • Een swipe file ter voorbereiding 
  • Prompts en ideeën die je meteen in kunt zetten voor jouw business

De 'Jouw AI Strategy in Één Dag' is een initiatief van Jeanet Bathoorn.
De gast-expert van de dag is Lotte Brouwer.

De themadag over AI Strategy staat open voor kennisondernemers en experts.
De sessies worden live opgenomen. 

Aan het eind van de dag heb jij jouw eigen AI Prompt Strategy.
En ja, dat kan een 1-miljoen-euro-plan zijn, als jij jezelf dat toestaat.
Wij juichen je toe! 

Ik herhaal nog een keer hoe bijzonder het is dat jij een dag kunt werken met Leerexpert Lotte Brouwer. 
Zij werkt uitsluitend voor high end klanten en bij hoge uitzondering verzorgt zij deze trainingsdag in het Nederlands voor ons.

 

Let op: 

Jouw investering is slechts € 97 ex btw.

'Jouw AI Strategy in Één Dag' is online opgenomen.
 Jij kunt meteen aan de slag!