fbpx

Dé Grote Money Mindset Reset

Geld aantrekken, houden, beheren en voor je laten werken. 

Een gezonde geld mindset verandert alles!

4

 Blokken

512

klanten gingen jou voor

1

€ miljoen plan

Deze training is bedoeld voor kennisprofessionals zoals:

(Business) Coaches

Help jij anderen om hun business op te bouwen? Dan is een gezonde money mindset een must. Schrijf je in, samen met je klanten. 

Non-fictie Auteurs 

Heb je al een boek geschreven en heeft die investering zich nog niet terugbetaald? Schrijf je in en werk aan je eigen 1-miljoen-euro-plan.

Trainers

Wil jij het leven van anderen verbeteren? Dan is een goede geld mindset top! Schrijf je in en draag jouw kennis over tegen een hogere prijs. 

Sprekers

Sta jij graag te shinen op een (online) podium? Leer dan hoe je nog meer geld kunt verdienen door je geld-thermometer te verhogen. 

Ik ben Jeanet Bathoorn

Vanaf 2009 heb ik een stabiele omzet van ruim boven de € 100.000. Tussen 2009 en 2020 schreef ik 8 boeken, organiseerde ik als één van de eersten in Nederland webinars, stond ik op grote podia met duizenden luisteraars in het publiek, vond de pers mij en verscheen ik regelmatig op de landelijke tv en radio. In die jaren organiseerde ik ook tientallen live events en werkte ik samen met grote namen in de online wereld. 

Toch was de rek er op een gegeven moment uit en 2020 werd een enorm reflectiejaar. Wat wil ik nou eigenlijk en hoe help ik mijn klanten het beste? Ik besloot de universele wijsheden te volgen. Geef zonder iets terug te verwachten en dien de klanten die je al hebt. 

Ik ben gaan werken vanuit mijn happy place. Ik begrijp als geen ander hoe het voelt als je jezelf klem hebt gezet in je eigen bedrijf omdat jij denkt dat het zo hoort. In 2020 ben ik volop gaan creëren, heb 150 podcasts opgenomen en 2 boeken geschreven. Zo schreef ik het eerste Nederlandstalige boek over het begeleiden van Mastermind-groepen. Mijn motto: "Het succes van mijn klanten is mijn succes"

Nu faciliteer ik de Roadmap Mastermind waar vrouwelijke miljonairs ontspruiten en waar ongekend sterke verbintenissen ontstaan. Samen herschrijven wij de regels van het ondernemerschap. Vanaf 2016 ben ik gecertificeerd Sacred Money Archetype Coach. 

Ik ben zo trots dat Monica Helbig bereid is een groot deel van deze toffe money mindset dag te verzorgen.
Monica is één van mijn masterminders en is echt helemaal into the money mindset en financieel beheer.  

Met gast-expert Monica Helbig

Monica: Ik groeide op met weinig om daarna geld heel belangrijk te maken. Ik werkte mezelf een burn out in mijn goede baan en had het gevoel in een gouden kooi te zitten. Geld was er voldoende, vrijheid had ik niet. Het roer moest om, ik besloot mijn baan op te zeggen en begon mijn eigen bedrijf. De eerste paar jaar werkte ik keihard maar was ik oververmoeid en platzak. Nog steeds geen vrijheid.

Toen ontdekte ik dé methode om financieel succesvol én relaxed te ondernemen: de MILJOEN-methode. Ik schreef het boek “Experttips voor Financieel Succesvol Ondernemen” en host de MILJOEN-methode Podcast.

Mijn missie is om vrouwen te helpen financieel succesvol en relaxed te ondernemen en ervoor te zorgen dat ze financieel onafhankelijk zijn. Meer verdienen en minder werken, hoe zou dat voor je zijn? 

Inmiddels weet ik met parttime werken een bovenmodaal inkomen te genereren terwijl ik voldoende tijd voor mijn gezin, mijn vrijwilligerswerk en vooral ook voor mezelf heb. Ik word er heel blij van dat ik ook andere ondernemers mag helpen dit te bereiken.

Nu vul ik mijn dagen met o.a. het coachen van ondernemers en schrijven, ik ben vast financieel expert bij RTV Noord en schrijf ook voor andere media. Vanaf 2020 ben ik gecertificeerd Sacred Money Archetype™️ Coach.


Wat ga jij leren & doen?

01


Blok 1 - Trek Geld Aan
Trek geld moeiteloos en licht aan. Welke rol speelt geld in je leven en hoe verbeter jij je financiële situatie? 

02


Blok 2 - Houd Geld Vast
Houd geld in je leven. Waarom blijft geld wel of niet bij jou. Ontdek je persoonlijke blokkades en los ze op. 

03


Blok 3 - Beheer Je Geld
Geld zonder doel is niets waard. Wat doe je met geld als alle rekeningen betaald zijn. Ontdek de opties. 

04

Blok 4 - Persoonlijke Geld Plan
Hoe kom jij aan je 1-miljoen-euro-plan? Creëer het hier en krijg onze input. 

Met een
1 miljoen €uro plan

Je doelen halen lukt pas NADAT jij je plannen hebt uitgesproken en in jouw planning hebt gezet. Misschien heb jij nooit eerder een 1-miljoen-euro-plan gemaakt. Dat maakt niet uit. Dan maak je het samen met ons. 


Alleen jij kunt je leven verbeteren. Wij geven je een paar eerste duwtjes en juichen je toe. 

Hoe ervaren anderen het?

Direct toepasbaar

Money en Mindset. Twee thema's die mij als financieel econoom en psycholoog direct triggeren. Veel ondernemers weten niet goed raad met geld en hebben onvoldoende inzicht in hun inkomsten en uitgaven. Of vertonen struisvogelgedrag. Daarom is het goed dat dit boek er is. Zodat alle ondernemers baas over hun geld en hun gedachten over geld worden. Sommige tips hangen voor mij tegen het zweverige aan, maar er staan ook heel veel praktische tips in. Doe er je voordeel mee!

Ingrid van Ommeren
user-image

Duidelijkheid over mijn geldarchetype!

Tijdens de geldarchetype reading is mij duidelijk geworden dat ik momenteel mijn geld niet op een makkelijke manier aan het verdienen ben. Voor mijn zaak doe ik alles van A tot Z alleen en dat is best vermoeiend. Ik heb mijn webshop kritisch bekeken en items verwijderd die teveel tijd kosten om te maken en waaraan ik ook geen plezier beleef om ze te maken.

Ik vond het een hele interessante reading met Jeanet. Zij windt er geen doekjes om en vertelt je vrij snel waar het op staat met je zaak. En dat vind ik erg prettig, dan weet ik meteen waar ik aan toe ben!

Jane van Baekel Webshop eigenaresse
user-image

Je gelooft het pas als je het ziet

Tijdens deze reset krijg je inzichtelijk hoeveel geld je moet omzetten om een mooi maandinkomen te genereren. Wat ik ook heel tof vond was het onderdeel geld archetypes en de verdienmodellen die bij elk van die archetypes past. Dat gaf mij een bevestiging van iets dat ik al wist, ik hou van experiences.

Door je bewust te zijn van wat je nodig hebt voor je droomleven kan je er doelgericht naartoe werken. Goed om een hele dag met andere ondernemers met geld en money mindset bezig te zijn.

Jeanet en Monica zijn een goed team met elk hun eigen expertise. Ze nodigen je uit om anders naar geld te kijken, confronteren en geven praktische tools waarmee je tijdens de workshop aan de slag gaat. Zodat je aan het eind van de reset daadwerkelijk meer inzicht hebt en een concreet plan hebt om mee te werken.

Cat Colnot Life & Business Story Coach, Goudzoeker & Rijk Meisje
user-image

Bonussen:

Je ontvangt meteen na inschrijving

  •  het volledige boek "Expert Tips voor een Doorbraak in je Money Mindset" als e-book, met daarbij de eerste 39 tips voorgelezen. Ter waarde van € 47. 
  • het volledige boek 'Expert Tips voor Financieel Succesvol Ondernemen' als e-book. Ter waarde van € 20. 

Deze Money Mindset Reset is live opgenomen op initiatief van Jeanet Bathoorn.
De gast-expert van de dag is Monica Helbig. 

De Money Mindset Reset staat open voor kennisondernemers en experts.
De sessies zijn live opgenomen. 

Aan het eind van de dag heb jij jouw persoonlijke geld plan.
En ja, dat kan een 1-miljoen-euro-plan zijn, als jij jezelf dat toestaat. 
Wij juichen je toe! 

Jouw investering is slechts € 97, ex btw

Let op: 

De Money Mindset Reset sessies zijn live opgenomen.
Aan het eind van de dag zijn alle opnames, oefeningen, worksheets en spreadsheets voor je verzameld. De replay, inclusief alle materialen, zijn onmiddellijk toegankelijk na betaling. Jij kunt meteen aan de slag!