fbpx

Gefeliciteerd!

Met de aanschaf van de VrijheidsOndernemers® Masterclass:

35 Manieren om € 10K te maken

Je krijgt:

De Masterclass met maar liefst 38 manieren waarop je € 10K extra maakt. De video duurt 92 minuten. 


Timestamps:

4.24: Welkom
15.53: De 7 stappen voor een Money Mindset Doorbraak
33.28: De 4 Geldblokkades
51.22: De 38 manieren om € 10K te maken

Onderdeel 1

7 Money Mindset Doorbraken:

 1. Erkennen dat je een money mindset hebt
 2. Bewustwording van de beperking van die money mindset
 3. Actief besluiten tot verandering
 4. Dagelijks werken aan verandering van die mindset
 5. Omring je met mensen met de gewenste mindset
 6. Jezelf mild blijven herinneren
 7. Voorbereiden op volgende mindset blokkades

Onderdeel 2

4 Geld Blokkades:

 1. Eigenwaarde
 2. Zelf sabotage
 3. Vergelijken
 4. Perceptie


Bekijk de video voor de uitgebreide uitleg en de oefeningen

Onderdeel 3

38 manieren om € 10K te maken

 1. Uitleg van de manier
 2. De voorwaarde
 3. De toepassing


Bekijk de video voor de uitleg en de ideeën

Vraag hier jouw PDF op van de gebruikte presentatie

Over Jeanet Bathoorn

Jeanet Bathoorn is één van de leidende business coaches in Nederland en is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau. 

Ze is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach en is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde. 

Jeanet Bathoorn combineert haar kennis over marketing en online marketing, met verdienmodellen en mindset. Zij runt mastermind-groepen en richt zich op de echte redenen tot succes: identiteit en mindset, gedrag en gewoontes, strategie en doelen. Ze gebruikt identiteitscoaching om jou echt in beweging te krijgen. In 2016 registreerde zij het merk VrijheidsOndernemers®. 

Deze tevreden klanten gingen jou voor

Ik dacht eerst dat ik meer geschikt was voor 1-1 coaching maar met Jeanet als coach is mijn bedrijf weer naar een volgend niveau getild. Mijn nieuwe groepstraject is een groot succes!

Marlou VolkerinkBusiness & Branding Expert

In een half jaar tijd is mijn omzet ongeveer verviervoudigd! Waar ik eerder het gevoel had dat ik bezig was met een hobby waar ‘muziek in zat’ voel ik me nu een serieuze ondernemer met een dito omzet. Dankzij jouw nuchtere, praktische aanpak en vele adviezen op ondernemersvlak voel ik me inmiddels een stralende expert die weet wat ze moet doen om haar business te laten groeien, vanuit plezier!

Dank je, Jeanet, voor jouw begeleiding.

Linda BrandwijkZakelijk Human Design (BG5) Specialist

Vaak ben je blind voor wat je zelf in huis hebt en daarom is het zo waardevol geweest om met Jeanet en alle masterminders een jaar lang te mogen optrekken. Gedurende dit jaar heb ik Menokracht® verder doorontwikkeld.   

Jeanet is eigenaar van een prachtig eco-systeem waarin gedreven professionals samen komen om te ontwikkelen en te leren van elkaar. Dat heeft mij enorm gesteund in het door ontwikkelen van mijn bedrijf . Het was een waardevolle reis met een hoop nieuwe inzichten, veel mooie mensen om me heen en de start van mijn nieuwe programma. Dank je wel Jeanet. 

Marieke SchurinkMenokracht®

Jeanet is een visionair. Zij heeft mij een paar maanden geleden dringend geadviseerd om voor mijn ‘gave’ te gaan stáán. Ook kwam zij met het idee om wekelijks een freestyle stemcoaching room + hotseat te gaan hosten. Mijn hemel Jeanet, wát een goed advies en wát een grote hoeveelheid klanten heb ik hierdoor gekregen. Zij heeft mij echt over de streep getrokken, over mijn angst heen geholpen. Dankzij haar sta ik nu waar ik sta: dé freestyle stemcoach van Nederland, die binnen een paar minuten hoort in iemands’ stem waar blokkades liggen. Mijn motto ‘Klink anders, verdien beter’, is hierdoor werkelijkheid geworden. Jeanet, uit de grond van mijn hart; dank-je-wel!!

Barbara de BruyckereStEMPOWER Coach

"Vertrouwen" is wel een kernwoord in de samenwerking met Jeanet en daarmee kom ik precies daar waar ik wezen wil! Openheid van zaken, delen van kennis en precies spot on de juiste tips geven houdt me in de flow! Een enorme aanwinst voor mij als VrijheidsOndernemer® om deelgenoot te zijn van de Mastermindgroep! Erg waardevol en een grote aanrader, ongeacht waar in het proces jij als ervaren ondernemer zelf al zit.

Leonne MeijsCommunicatie Archetypes Expert

Sinds een jaar zit ik in de Mastermind groep van Jeanet en wat ben ik blij en dankbaar om daar onderdeel van te zijn. Jeanet geeft met haar nuchtere kijk op het leven, business en geld verdienen, je aanmoediging en sturing waar nodig zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen. Ze ziet mogelijkheden die ik zelf niet zag en geeft praktisch uitleg. Waardoor ik altijd weet welke stap wanneer te zetten.

Linda BrinkSocial Media Miep

100%

Joy garantie

Wil je verder werken met mij en het VrijheidsOndernemers® team? 

Boek een vrijblijvende Freedom Call zodra je zeker bent van jouw wens tot verandering.