fbpx
Jeanet Bathoorn
Boek jouw Freedom Call

Checklist: 8 criteria voor het kiezen van de juiste business coach

Help! Hoe kies ik de juiste business coach?

Waar let jij op? En welke 8 vragen kun je stellen als je een business coach zoekt. 

"Jeanet, hoe pak ik mijn financiën aan?"
"Jeanet, welke kleur moet ik kiezen voor mijn huisstijl?"
"Hoe kom ik aan een goede VA?"

Allemaal vragen waar ik wel een antwoord op heb, maar waarbij ik je meteen door zal verwijzen naar een andere expert. Het vinden van de goede business coach is te vergelijken met het vinden van een olifant in het bos. Je denkt dat het makkelijk is, maar wat valt dat tegen.

Even over business coaches: wat zijn er veel! En wat lijken ze soms op elkaar. Ik kan me voorstellen dat je de weg snel verliest in het Grote Business-Coaches-Bos.

Daarom speciaal voor jou: download deze gratis Business Coach checklist. Je bent helemaal vrij om deze te delen en te verspreiden via jouw social media kanalen. Als je op de afbeelding klikt kun je deze bewaren als PDF.

Op jouw vrijheid!

Leave a Comment: