fbpx

Bouw een QUIZ Funnel: jouw marketing systeem waar leads op de automatische piloot binnen blijven komen.

Een zelfstudie training met een stap-voor-stap begeleiding naar een quiz die dagelijks de juiste leads en klanten binnen brengt. 

ALTIJD LEADS op de automatische piloot

De quiz is dé trend onder de weggevers en wordt steeds populairder. Je valt enorm op als je een goede, waardevolle quiz aanbiedt zodat jouw email-lijst automatisch vol loopt.

Jij bent de EXPERT in de ogen van jouw droomklant

Jij positioneert jezelf als de expert doordat je de juiste vragen stelt en laat zien dat je kennis van zaken hebt door jouw geweldige resultaatpagina's. De klant ziet jou meteen als expert.

Meer omzet, minder marketing

Je krijgt veel mogelijkheden om je leads te segmenteren en gerichte marketing te doen richting je droomklant. Zo maak je meer omzet met minder marketing zodat jij je droomleven opbouwt. 

Waarom een Quiz Funnel?

Op het VrijheidsOndernemers® hoofdkwartier weten we dat je een krachtige, florerende ondernemer wilt zijn. Om dat te bereiken heb je een topaanbod, klanten en omzet nodig.

Het probleem is dat je nog niet weet hoe je de juiste klant aantrekt waardoor je je gefrustreerd en geblokkeerd voelt. Wij geloven dat experts zoals jij goed beloond moeten worden voor hun werk. Het zou niet zo mogen zijn dat jij je te pletter werkt en nog steeds te weinig geld hebt. 

We begrijpen dat we allemaal op nul zijn begonnen en dat is waarom we de quiz funnel als antwoord zien en we jou stap-voor-stap begeleiden bij het neerzetten van jouw lead machine die jou op de automatische piloot toffe klanten brengt.

 Dit doen we in een levendige community met een business coach die dit al 18 jaar doet. Dit is hoe we dat doen: 

Boek de Quiz  Training
Bouw & lanceer jouw  quiz
Zie jouw emaillijst  groeien

Schrijf je in voor deze NIEUWE en UNIEKE Quiz Funnel training.   

Je kunt stoppen met alle andere lead magnets die toch niks of weinig opleveren en in plaats daarvan doelgericht aan jouw succes-strategie en meer vrijheid werken.

Voordat jij je inschrijft voor de training ... eerst wat achtergrond over mijn quiz funnel

Quiz Voordeel 01
Nooit meer ...

Ik durf te stellen dat met die ene goede quiz funnel mijn business leven is vergemakkelijkt. De leads komen dagelijks binnen, daar hoef ik geen moeite voor te doen. Ik hoef geen challenges, ebooks, summits, webinars, etcetera te doen voor lijstgroei. 

Quiz Voordeel 02
Conversie

In een kleine 2 jaar tijd zijn 2.246 mensen gestart aan het maken van de Expert Factor Quiz en 1.218 mensen zijn op de emaillijst beland. Dat is een conversie van 54.2%. Dat is een enorm hoog aantal. Ben ik blij mee. 


Quiz Voordeel 02
Kosten

Het bouwen van de quiz heeft een investering van ongeveer € 3.000 gekost. Ik heb gewerkt met een Engelstalige quiz funnel expert en haar team. Daarnaast gaat er per jaar ongeveer € 1.500 naar Facebook ads voor de continuïteit aan nieuwe leads. 

Quiz Voordeel 04
Opbrengst

Na het lanceren van de quiz zijn er zeker minimaal 10 nieuwe masterminders ingestapt bij de Roadmap Mastermind. Dit is een directe opbrengst van € 30.000 - € 40.000.

Quiz Voordeel 04
Bijvangst

Door het succes van de quiz ben ik in minstens 3 podcasts en 6 summits als gast gevraagd. De quiz geeft op die manier veel gratis exposure. 

Quiz Voordeel 04
Onderscheidend vermogen

De quiz is een weggever die opvalt en graag ingevuld wordt. Mensen delen de quiz omdat de resultaten ze veel waarde geeft.

11%
Return On Investment
54%
Conversie bij invullen
100%
Waarde en Fun

Wat je leert en doet bij de QUIZ training

Stap voor stap bouw jij een nieuwe quiz met prikkelende vragen, goede resultaten en de beste lead magnet die je ooit hebt gehad. 


Je krijgt per week feedback en ondersteuning voor de opdracht van de week bij de Q&A Call.

Module 1 - Naam en Doel van Quiz

In module 1 maak je een landing page voor de quiz, besluit je wat voor type quiz je maakt, voor wie de quiz is en hoe je quiz in jouw strategie past. Je krijgt per week feedback en ondersteuning voor de opdracht van de week bij de Q&A Call.

Module 2 - De Vragenlijst

In module 2 maak jij de vragen voor jouw quiz. Je beslist over het type vraag, de categorieën, de score en weging. Daarna gooi je er een vleugje fun en betrokkenheid over zodat het echt jouw vragen worden. 
Je krijgt per week feedback en ondersteuning voor de opdracht van de week bij de Q&A Call.

Module 3 - De Resultaatpagina's

In deze module bouw jij 3 of 4 resultaatpagina's die zo waardevol zijn voor je klanten dat ze deze graag delen. Ook maak je in deze module de eerste 3 mails van je funnel klaar.
Je krijgt per week feedback en ondersteuning voor de opdracht van de week bij de Q&A Call.

Module 4 - Lanceer & Promoot

In deze module krijg je 25 manieren om je quiz te lanceren en te promoten zodat jouw emaillijst zich gaat vullen met de juiste klanten. 

Jouw investering (de quiz funnel training kan gratis zijn)

Check hieronder hoe jij mee kunt doen

Bouw je eigen converterende quiz funnel - Online Groepstraining

  • 4 Modules
  • 6 Weken
  • Startdatum 4 maart 2024
  • Groepsbegeleiding
  • Feedback & Support
  • Speciale introductieprijs

€ 797 497

VrijheidsOndernemers Mastermind 

Deelname aan de VrijheidsOndernemers Mastermind is dé beste koop. De Quiz Funnel Training is volledig inbegrepen.

€ 2.997

Jouw Quiz Funnel Experts:

Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemer®


Best selling auteur en één van de leidende business coaches in Nederland. Ze is nuchter, benaderbaar en toegankelijk. Haar motto: "Jouw succes is mijn succes". Ze begeleidt al mastermind groepen vanaf 2013. 

In 2016 registreerde zij het merk VrijheidsOndernemer®. Zij werkt waar, wanneer en met wie zij wil. Jeanet is gespecialiseerd in het coachen op identiteitsniveau.  Ze is internationaal marketeer, gecertificeerd NLP™️ Master Coach, gecertificeerd Money Archetype™️ Coach. Ze is bestseller auteur van 8 boeken. Ze was de eerste Nederlander die 100 podcasts in 100 dagen publiceerde, aflevering 300 is in zicht. 

Jeanet Bathoorn gelooft in werken vanuit flow en met plezier. Er mag moeiteloos geld naar je toe stromen als je de juiste dingen doet. De quiz gaat jou daar enorm bij helpen. 

Esther Zoetmulder - #1 Quiz Funnel Expert


Het is een uitdagende speurtocht om de meest effectieve en FEEL GOOD manier te vinden waarmee je constant klanten kunt aantrekken.

Esther doet niets liever dan online ondernemen en word er 100% gelukkiger van om mensen met haar expertise te helpen... maar die chit chat op social media is echt NIET haar cup of (bubble) tea...

Daardoor ontdekte ze 2 jaar geleden per ongeluk een geheime formule waarmee ze 3x sneller succes behaalde op een fijne empathische manier. Het stomme was dat het idee voor de formule al jaren in haar hoofd spookte, maar ze het steeds was blijven negeren. Wil je weten wat het idee was? 

Het was een QUIZ. Een interactieve QUIZ die voor haar werkt. Aantrekt, nurtured, verbindt en zelfs verkoopt! 

FAQ

Past een quiz in mijn branche

Een quiz past in iedere branche of niche. Het is aan jouw kennis en jouw deskundigheid om de juiste vragen te formuleren en resultaten te beschrijven waar jouw toekomstige klanten van onder de indruk raken en kennis met jou willen maken. 

Welke Quiz software moet ik gebruiken

Dat is een hele goede vraag. Tijdens de online training geef ik voorbeelden van verschillende quiz software programma's. Afhankelijk van jouw behoefte kies je dan de beste. 

Hoeveel tijd ga ik reserveren in mijn agenda voor deze training

Je krijgt de beste resultaten als je tijd maakt voor de live lessen, als je serieus de oefeningen doet en als je het werk achter de schermen verricht. We ondersteunen je met co-working en micro-communities. We geven je uitleg over de quiz software. We bekijken jouw vragen en geven je feedback. We zijn 100% gecommitteerd aan jouw succes. Reken op minimaal 4-8 uur per week als je de quiz binnen 6 weken online wilt hebben. 

Kan ik in termijnen betalen

Jazeker. Ga naar het betaalformulier en kies daar 'betaal in termijnen'

Hoelang houd ik toegang

Je houdt toegang tot alle leermaterialen en oefeningen voor 24 maanden. Je hebt 2 jaar de tijd om jouw converterende quiz te bouwen en te implementeren. De ondersteuning, coaching en feedback zijn 6 weken voor je beschikbaar. Wil je meer ondersteuning dan raden we je aan om naar de VrijheidsOndernemers® mastermind door te stromen. Daar krijg je wekelijkse accountability en minimaal 12 maanden ondersteuning. 

Wat als ik geen quiz wil maken

Zodra je in deze training stapt is de keuze aan jou om wel of niet een quiz te maken. Er is geen refund mogelijk.

Stel dat er een concurrent van mij meedoet die ook een quiz maakt

De quiz training staat open voor alle kennisondernemers en het kan natuurlijk voorkomen dat er een soortgelijke kennisondernemer in de groep zit. Daarom is het zo belangrijk dat jij de juiste tone of voice kiest die het goed gaat doen bij jouw klanten. Een quiz is een uitvergroting van wie jij bent en waar jouw business voor staat. 

Kan ik meerdere quizzes maken

Natuurlijk kan dat. Als je eenmaal weet hoe het werkt kun je meer quizzes maken. Ik raad je echt aan om minimaal één quiz te maken die echt converteert. Dat betekent dat je na het bouwen van je quiz eerst deze quiz gaat optimaliseren en verbeteren. 

Planning

De Bouw een converterende Quiz Funnel Training is heerlijke zelfstudie. 
Jij hebt jouw quiz funnel binnen 8 weken staan omdat wij heel gestructureerd de opdrachten per module aan je doorgeven.  


Je krijgt ook al het materiaal en opdrachten zodat je er altijd naar terug kunt kijken en de quiz funnel kunt optimaliseren. 

quiz funnel

Voor wie is een Quiz Funnel geschikt?

De Quiz Funnel is het antwoord voor ondernemers die weten wat voor soort persoonlijkheden op zoek zijn naar hun oplossing. Voor ondernemers die met plezier willen ondernemen en die ook een stukje van hun persoonlijkheid willen laten zien in de quiz. De quiz funnel is zeer geschikt voor ondernemers die NIET iedere dag zichtbaar willen zijn op social media en toch graag dagelijks leads op de automatische piloot binnen krijgen. 

Doe mee en bouw jouw eigen converterende QUIZ Funnel!